2019-05-20 10284 瀏覽
我同老公食自助餐,最鍾意食生蠔有生蠔既自助餐,通常都要4百以上不過佐敦Novotel 喺25號以前,經官網訂位就可以3百幾蚊食到啦!性價比超高💕__________________________🔹「最愛三文魚」生蠔海鮮自助晚餐星期一至四7折優惠18:30 - 21:30優惠價: 成人港幣315/小童港幣157.5.星期五至日及公眾假期6折優惠首段:18:30 - 19:45次段:20:15 - 22:00優惠價: 成人港幣300/小童港幣150.另收加一服務費,按折扣價計算價錢非常實惠,建議閒日去食,可以坐足3個鐘,人都少啲餐廳規模較細,會無咁嘈拎野食又唔會好迫,更加唔使點排隊,生蠔同任攞無乜分別.官網話喺優惠期間,會提供即開蘇格蘭生蠔同豉汁炒荷蘭蟶子不過我地當晚重有愛爾蘭石蠔,每次去拎都會各有1隻,即開生蠔佢開得都幾快手,亦算洗得幾乾淨愛爾蘭蠔較甜,蘇格蘭蠔就海水味啲炒蟶子非常大隻,除左有手板咁長之外,肉亦好厚實,有兩隻手指咁闊豉汁味完全蓋唔過佢既鮮味,而且非常爽口.凍海鮮都幾多款式,而且密密refill,重會轉款長腳蟹,小龍蝦,青口,扇貝都唔錯但瀨尿蝦就霉霉地,唔推薦.依家主題係
我同老公食自助餐,最鍾意食生蠔
有生蠔既自助餐,通常都要4百以上
不過佐敦Novotel 喺25號以前,經官網訂位
就可以3百幾蚊食到啦!
性價比超高💕
星期五至日及公眾假期6折優惠
首段:18:30 - 19:45
次段:20:15 - 22:00
優惠價: 成人港幣300/小童港幣150
另收加一服務費,按折扣價計算

價錢非常實惠,建議閒日去食,可以坐足3個鐘,人都少啲
餐廳規模較細,會無咁嘈
拎野食又唔會好迫,更加唔使點排隊,生蠔同任攞無乜分別
官網話喺優惠期間,會提供即開蘇格蘭生蠔同豉汁炒荷蘭蟶子

愛爾蘭蠔較甜,蘇格蘭蠔就海水味啲

豉汁味完全蓋唔過佢既鮮味,而且非常爽口
凍海鮮都幾多款式,而且密密refill,重會轉款
長腳蟹,小龍蝦,青口,扇貝都唔錯

但瀨尿蝦就霉霉地,唔推薦
依家主題係三文魚,利用三文魚整左好多唔同款式既野食
有小型三文魚親子飯,泡菜飯
煙燻三文魚都有三款唔同國家
熟食有椒鹽三文魚骨

甜品都有兩款:
紅菜頭慕斯配煙燻三文魚杯,杯底係奶凍
牛油果慕斯配煙燻三文魚杯,杯底係生果
最後當然唔少得刺身

不過可能人手唔夠,刺身唔係師傅即切
係切好放喺冰上面,衛生程度較低
我只係喺拎出黎最新鮮既時候食左1輪
生果都好鮮甜,推薦西瓜同菠蘿,都又甜又多汁

甜品款式都唔少,但就麻麻地

不如去食多幾球Häagen-Dazs,重有朱古力碎,彩針任落
2019-05-15
  • 即開生蠔
  • 蟶子
2019-05-19 7136 瀏覽
係呢個無放題好食嘅年代,與其比 $300 食啲其實根本唔覺得好食嘅放題食物🤔 我會建議用相同嘅價錢嚟 Novotel Hotel 呢度食 buffet 😍因為同樣嘅價錢你就可以享受到唔同款式嘅肥美三文魚、即開嘅蘇格蘭生蠔、惹味嘅豉汁炒荷蘭蟶子...質素唔差,而且仲有寧靜又舒服嘅環境!第二次嚟到 Novotel ,知道佢而家做緊 「最愛三文魚」主題嘅生蠔海鮮 Buffet 優惠 (星期六日仲有 6 折 -折實$300),即刻心動啦!加埋有成10幾款唔同嘅三文魚系列美食,有煙燻、有刺身、有椒鹽、有烤焗...仲有茶漬飯等等料理方法,咁多玩法三文魚 fans 真係唔好錯過!海鮮冷盤就基本嘢,但一定要提嘅係生蠔即叫即開,蘇格蘭生蠔質感就係爽口,而且入口都算鮮味,我食咗足足半打😍👍而呢個「豉汁炒荷蘭蟶子」都係今晚晚餐嘅搶手貨,又大隻而且肉都非常厚,食落去幾爽口彈牙!食到最後仲可以食埋「哈根大師」雪糕同蛋糕甜品做 Happy Ending,睇住呢個價錢同質素,我已經唔想再去旺角嘅「放題中心」啦😏🤣

2019-05-19
1 分鐘 (堂食)
呢間酒店做緊三文魚生蠔海鮮自助晚餐主題,一晚嘆哂各式各樣刺身、生蠔及海鮮都只不過係大約$300!超級抵食!食到回本so easy!今天期主角三文魚除左係刺身bar出現之外,仲有黎自蘇格蘭、挪威及塔斯曼尼亞既三文魚以不同方式入饌,選擇豐富。由前菜、刺身而至主菜超過10款款式喔!蘇格蘭愛爾蘭生蠔即叫即開,師傅有姿勢有實際,駕輕就熟。唔使排長龍就食到新鮮即開既生蠔喇!蘇格蘭生蠔蠔身飽滿肥美,蠔味香甜,食完蠔味餘韻悠長。對於我呢位蠔痴嘅港女,食得超滿足開心呀!要食到番本...除左生蠔&刺身之外,又點少得喪食海鮮呢?!冰鎮海鮮有:雪場蟹腳、海蝦、紐西蘭青口、龍蝦仔、蟹及白蝦...當中雪場蟹腳就係我至愛喇!又長又滑,肉質紮實又夠鮮味,絕對係「美腿」呀!😜熱盤超過十款,當中最搶fo一定係呢碟蘇格蘭石蠔豉椒炒蟶子!比起平日食既蟶子大幾倍!!!蟶子口感十分爽,而且好乾淨,食唔到沙呀!最後就算飽到上心口,都要試下呢度酒店級既甜品喔!各式各樣精緻小巧嘅蛋糕仔,食多幾件都唔怕膩喇!除此之外,另一角落既Haagen -Dazs雪糕車亦不能錯過呀!雪糕車有6款Haagen -Dazs口味雪糕任食,甜品控就最開心喇

雪糕車有6款Haagen -Dazs口味雪糕任食,甜品控就最開心喇!

2019-05-15 993 瀏覽
黑洞都有年幾無黎過食自助餐趁住呢排做緊母親節優惠幾抵食官網訂有折 就一家人一齊黎食番餐一嚟梗係食海鮮先海鮮有長腳蟹 龍蝦仔 蝦 青口長腳蟹幾多肉 而且鹽水味唔太重蝦肉肉質爽彈不過今餐重點當然係即開生蠔蘇格蘭蠔同愛爾蘭石蠔兩款全晚師傅不停手開 唔使驚食唔到蠔肉海水味偏重 整體都幾新鮮刺身款式有三文魚 吞拿魚 希靈魚特別一提 今次有好多三文魚做主角嘅菜式黑洞試勻最鍾意係伏特加琴酒紅菜頭汁三文魚食落有三文魚香味得來亦有紅菜頭味道酒味唔算太重 黑洞唔飲酒都接受到熱食方面必食推介豉汁炒荷蘭聖子豉汁唔太濃味 聖子隻隻都好有份量其他款式熱食例如豬肉 咖喱雞都唔錯食自助餐最尾梗係要喪食甜品雪糕有Häagen-Dazs任食六色泡芙 黑洞特別推介抹茶味抹茶忌廉配合軟林林泡芙皮 口感鬆軟藍莓芝士蛋糕芝士味比較輕 唔膩胃朱古力慕絲朱古力味十足焦糖布甸比較甜 但螞蟻黑洞覺得還可接受整體來講 呢個價錢有咁多款嘢食仲要有即開生蠔無限任食 真係超值價趁優惠未做完之前 大家快啲嚟一戰
黑洞都有年幾無黎過食自助餐

整體來講 呢個價錢有咁多款嘢食
仲要有即開生蠔無限任食 真係超值價

趁優惠未做完之前 大家快啲嚟一戰
2019-04-27 2372 瀏覽
生日死佬帶我黎食夜晚buffet,大約6:20分左右到達已經有人排隊等入場,等左陣就可以入去坐啦,坐嚮近飲品海鮮果到啲二人位,諗住可以靜靜地,點知當晚都唔少大陸人,所以唔會靜得去邊,好彩佢地冇成盆成碟海鮮帶返位食咋,唔係就冇海鮮食啦~由於我去埋洗手間出黎已經可以出去拎野食,所以影唔到出面食物啲相啦,海鮮有長腳蟹,小龍蝦,青口,冷蝦,帶子,瀨尿蝦,帶子食完換左做蜆,唔少選擇,最重要係有即開生蠔,每次限拎兩隻,全晚得一個師傅負責開蠔,真係辛苦哂佢了~沙律都好多選擇十幾款,因為做緊三文魚主題,所以煙三文魚都有兩款,刺身有四五款,當中三文魚又係兩款,正呀~熟食有十樣八樣,飲品除左咖啡機外仲有四款果汁,甜品都唔少,不過蛋糕佢一個圓形切16件左右,唔係一口一啖嘅size,雖然想食不過知食唔哂而冇食到好可惜,雪糕有哈根大師仲要係六款味,成餐飯冇得輸啦~早鳥優惠有6折,先落訂200蚊,埋單就大約400,每位唔洗300蚊有即開生蠔,三文魚主題,哈根大師,真係冇得彈呀~
2019-04-24
5 分鐘 (堂食)
生日
2019-04-25 1644 瀏覽
來放縱一下🐟海鮮的種類尚算多還有即開生蠔生蠔的味道新鮮口感偏爽口肉偏小其他海鮮質素一般,味道偏淡💦.🍲熟食就有多種壽司同少量中菜和西菜選擇不多,但質素不錯👍🏾.🥗最有驚喜是前菜和沙津😂.🥞甜點來說除了硬到飛起的哈根達斯雪糕外🍦如果你喜歡將一啖一啖砂糖放進口中的話其他甜品是不錯的選擇🤷🏻‍♀️..最近The Square 推出優惠,星期一至四晚全單六折人均消費:約$300
來放縱一下
🐟
海鮮的種類尚算多
還有即開生蠔
生蠔的味道新鮮口感偏爽口肉偏小
其他海鮮質素一般,味道偏淡💦

🍲
熟食就有多種壽司同少量中菜和西菜
選擇不多,但質素不錯👍🏾

🥗
最有驚喜是前菜和沙津😂

🥞
甜點來說
除了硬到飛起的哈根達斯雪糕外🍦
如果你喜歡將一啖一啖砂糖放進口中的話
其他甜品是不錯的選擇🤷🏻‍♀️

最近The Square 推出優惠,星期一至四晚全單六折
人均消費:約$300
2019-04-23 1793 瀏覽
最近睇開團購網,見到品坊都有做團購,記得上次食過都唔錯,就一於再約上次陪我一齊食既朋友再去食。 6點幾去到餐廳外面,已經排左一條長長人龍,明顯比上次無做團購時更多人。 而且即開生蠔條隊keep住都係長龍,雖然等得耐左,但今晚生蠔好新鮮,係愛爾蘭石蠔,雖然較為薄身,但入口好甜,好岩生蠔初學者品嘗。全晚開蠔師父開足全場,食足全晚都有一兩隻太瘦,薄到無肉食,但太多數生蠔都係標準Size。 最令我失望係蟹腳,肉質好乾,味道唔新鮮,聞到勁大陣雪藏味,比上次食既蟹腳品質差左好多,食完依碟就無再拎過。瀨尿蝦味道正常,普普通通,好食過蟹腳。 熟食算普通,終於無遇到上次小家的女廚師,切西冷既男師父好友善,好多人叫佢切2件都無唔高興,照舊西冷有少少筋,比較難咬,肉味都算濃,可以再encore。特別係竟然有素天婦羅食,粉漿薄身,新鮮炸起,好脆身。 炸腐皮卷脆身,但味道較淡。豬手好乾,而且肉質太鞋。 最後甜品時間,質素麻麻,最差係綠茶紅豆糕,勁硬又無味,所以都係以Häagen-Dazs™雪糕作結尾,雪糕車有6格雪糕,但有2格雪糕藍苺味係重覆,最受歡迎係新出既茉莉花紅桑子石榴,好彩比我潷埋最後少少,之後refi
最近睇開團購網,見到品坊都有做團購,記得上次食過都唔錯
,就一於再約上次陪我一齊食既朋友再去食

6點幾去到餐廳外面,已經排左一條長長人龍
,明顯比上次無做團購時更多人。
即開愛爾蘭石蠔

,好岩生蠔初學者品嘗
。全晚開蠔師父開足全場
,食足全晚都有一兩隻太瘦,薄到無肉食
,但太多數生蠔都係標準Size。
蟹腳&瀨尿蝦

最令我失望係蟹腳,肉質好乾,味道唔新鮮,聞到勁大陣雪藏味
,比上次食既蟹腳品質差左好多
,食完依碟就無再拎過。瀨尿蝦味道正常,普普通通,好食過蟹腳

熟食
熟食

。特別係竟然有素天婦羅食,粉漿薄身,新鮮炸起,好脆身
。 炸腐皮卷脆身,但味道較淡。豬手好乾,而且肉質太鞋

甜品

Häagen-Dazs™雪糕

最後甜品時間,質素麻麻,最差係綠茶紅豆糕,勁硬又無味
,所以都係以Häagen-Dazs™雪糕作結尾,雪糕車有6格雪糕,但有2格雪糕藍苺味係重覆,最受歡迎係新出既茉莉花紅桑子石榴,好彩比我潷埋最後少少,之後refill都係重覆既朱古力味

總括以言, CP值無之前咁高了,除左生蠔最好食之外
,其他大部份的食物質素都有下降,尤其蟹腳真係唔好食
!
即開愛爾蘭石蠔
Häagen-Dazs™雪糕
2019-04-07 2458 瀏覽
抵食Lunch Buffet,食物種類不少,有湯,麵包,沙律,海鮮,刺身,扒類,熱葷,甜品,雪糕...海鮮同刺身都好新鮮,海蝦彈牙,三文魚刺身好厚肉,牛扒粉嫩,最估唔到竟然有豬腳薑,都算幾入味,現場仲有即製嘅印度薄餅,配埋好香濃嘅咖哩雜菜很不錯😊最後食埋Haagendazs雪糕,估唔到有六款咁多🤤雖然人頗多,啲嘢食清得好快,但同時亦refill得好快👍🏻平時通常飲品包一杯,但呢到有幾款果汁🍹可以任飲,岩晒我🤣
2019-03-31 2553 瀏覽
.自助午餐季節限定優惠 (平日$158每位, 周六及假日$198每位)咁平嘅價錢食到咁多款式嘅菜式仲有甜品真係好抵食!.🎏冷盤有海蝦、紐西蘭黑青口、白蜆、煙燻鴨胸肉芒果沙律、燒雞沙律配薄荷醬汁、紅酒醋伴蘑菇沙律、蕃茄水牛芝士伴羅勒及橄欖油刺身壽司有三文魚、鯛魚、八爪魚、鯖魚、加州卷、玉子卷、太巻.🎏熱盤都有好多有燒美國安格斯西冷牛柳、慢煮梅頭豬肉、蝦米荷葉飯、豬腳薑醋、雞扒、蒸魚、印度咖哩、印度薄餅烤、精選意大利面.🎏甜品方面有面包布丁、楊枝甘露、意大利芝士餅、芒果栗子餅、綠茶紅豆糕、龍眼桂花布丁仲有6款口味既 haagendaz雪糕😍.🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏品坊 (佐敦)佐敦彌敦道348號香港九龍諾富特酒店1樓#hkfoodieslife🎏 #hkfoodieslife佐敦🎏 #hkfood#hkig #food#buffet#cheese#salad#salmon#dessert #sweet#cake #自助餐 #芝士#甜品#蟹蓋#刺身
咁平嘅價錢食到咁多款式嘅菜式仲有甜品真係好抵食!
刺身壽司有三文魚、鯛魚、八爪魚、鯖魚、加州卷、玉子卷、太巻

仲有6款口味既 haagendaz雪糕😍

🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏
品坊 (佐敦)
佐敦彌敦道348號香港九龍諾富特酒店1樓
自助餐比自助餐,呢間就無得比,唔係好到無得比而係差到唔駛比,如果三百幾四百幾蚊食呢間不如比多d公錢食好D啦。海鮮唔鮮,食物種類少。食海鮮既自助餐但係海鮮種類唔多之餘,味道係差。。。生蠔,係閘即開既,不過真係好多都好細隻,又無肉之餘仲好鹽,無清甜味道,食左一隻已經無食了。長腳蟹,食左十隻八隻,蟹拑既肉還算ok不過食左4 5 隻腳,蟹肉口感係超級差,食落去好潺,食咁多次buffet未試過,差到無得比。有壽司三文魚刺身等,普通。食物種類方面已經唔多而且好多都係車仔麵同配料同菜,欠缺肉類,所以款式十分少。飲品方面還算好不過凍飲就好淡既味道。如果最好味既 我會揀Haagen Dazs雪糕了,種類多,有朱古力,云尼拿,士多啤梨等。不過如果食雪糕我就唔駛黎食自助餐啦。。。另外,一行五個人食不過佢比張四人枱我地,一個要坐走廊位,感覺幾差。。總結海鮮唔新鮮,失望既自助餐。一行五個人坐4人台,一個人要坐走廊 呢個算唔緊要但野食唔新鮮, 生蠔太細隻及太鹹長腳蟹肉散,唔新鮮已經係一個唔好體驗.
自助餐自助餐,呢間就無得比,唔係好到無得比而係差到唔駛比,如果三百幾四百幾蚊食呢間不如比多d公錢食好D啦。

海鮮唔鮮,食物種類少。

食海鮮既自助餐但係海鮮種類唔多之餘,味道係差。。。

壽司三文魚刺身等,普通。

飲品方面還算好不過凍飲就好淡既味道。

不過如果食雪糕我就唔駛黎食自助餐啦。。。

總結

海鮮唔新鮮,失望既自助餐

一行五個人坐4人台,一個人要坐走廊 呢個算唔緊要

但野食唔新鮮, 生蠔太細隻及太鹹

長腳蟹肉散,唔新鮮已經係一個唔好體驗.

2019-03-20 1280 瀏覽
品坊做緊6折優惠平日星期一至四買埋單每人$300落樓2月book 要到3月中先食到3舊水有生蠔當然多人book la最終book 到13/3的6:30-9:30特登提早放工😋去到當然第一時間拿生蠔啦每次拿兩隻 有法國達芬加同另一隻吾知邊度的如果吾特別講 師傅會各開一隻俾你其實個師傅都幾辛苦 一個人開足成晚開到手抽筋講番生蠔感覺有點營養不良 但味道係新鮮的的海水味重排左幾輪啦去到8點幾 有新的愛爾蘭生蠔金屬味重 我最怕 好似放d 硬幣落個口度所以拿左一輪溫馨提示生蠔盡量要食即開的因為開定放係度果d 可能係入半殼生蠔即係已經幫你開左再送去酒店運送過程有機會受感染尤其生蠔咁脆弱的食物就一定要小心講番其他野食凍海有扇貝 蟹腳 凍蝦 瀨尿蝦 同蜆味道好一般 魚生方面 三文魚刺身好一般其他有希寧魚 鯛魚 北寄貝 同吞拿魚都係一般沙律都係一般的沙律菜最驚喜係燒牛肉 好有肉味☺️☺️☺️甜品好似放糖入口Haagen das 雪糕任食整體而言 係一分錢一分貨$300有生蠔 不要期望太多食番一打生蠔 都叫回到本
品坊做緊6折優惠

$300有生蠔 不要期望太多
食番一打生蠔 都叫回到本
2019-03-13
2019-03-20 1331 瀏覽
從網上看見酒店自助餐餐牌感覺上很好,亦因酒店的名氣而一試。可惜生蠔每次只可以拎兩隻,而且亦開得好慢、熱食更係無咩選擇、9點開始唔再加野飲、水有令人作嘔既無洗檸檬臭味⋯⋯酒店現在舉辦三文魚菜色的宴會,唯三文魚的種類卻不是太多,亦未有於網上標示的多款選擇;其餘冷盤有長腳蟹,但十隻有四隻是非常不新鮮,而且亦無蟹味;冷盤肉類款式亦十分少,跟網上有很大分別;甜品款式少,雪糕份量亦很少⋯整個用餐都唔係好食到d咩⋯⋯再無下次亦唔推薦去食

整個用餐都唔係好食到d咩⋯⋯再無下次亦唔推薦去食
2019-03-18
生日
用餐優惠
團購
2019-03-18 1316 瀏覽
國際自助午餐(平日) 💲158✅ 熟食質素可以接受 尤其切肉區有牛同豬兩款🐄🐖✅ 沙律種類多 個人特別欣賞番茄沙律有原粒水牛芝士🧀❔ 甜品選擇唔多 但味道都係過得去🍰❌ 哈根達斯既味道同網上聲稱既不符 除左芒果雪芭 就只有最基本如朱古力、士多啤梨既口味 網上聲稱既兩款新口味不見踪影🤧🤧👅Taste:3/5💰CP值:3.25/5🙋🏻‍♀️Service:3.25/5👁‍🗨Stylishness:3/5
國際自助午餐(平日) 💲158

💰CP值:3.25/5
🙋🏻‍♀️Service:3.25/5
👁‍🗨Stylishness:3/5
2019-03-14
5 分鐘 (堂食)
情人節
my lunch buffet🍴 choice❤️ Cozy & Relaxing place💛🍃 here💫..lunch buffet🍴平日返工好少吃,今次難得朋友專程找我吃飯,那吃個lunch buffet 吧。位於佐敦既呢家酒店 雖然唔算新,但用餐地方勝在感覺清新現代`舒適悠閒。人不算少呢 但絕不嘈吵 讓人寧靜地享受午後時光。午餐來說,其實種類不少,一般扒類🥩`海鮮🦐🐚`刺身🍣`頭盤🥗`湯品🍲`中菜🥘`甜品🍰`哈根大師🍨 都一定有。以呢個價錢黎講 其實算超值喔。海鮮有:青口🐚 海蝦🦐 花蜆🐚;前菜有:沙律🥗 鵝肝多士🥯 醃魚🐟;壽司刺身有:至少6 7款,三文魚🍣 當然不能少;中西熱葷♨️`湯品🍲都有,而焗蟹蓋🦀是推薦的 我吃了3個喔。如果鍾意咖哩💛 一定要試試咖哩雜菜🥘,配上現場即製既薄餅🌮 用特制爐具現場烤成 好有風味呢。..呢度既扒類亦係即叫即切,廚師因應所選牛🐮/豬🐽 現切比客人,薄切牛扒帶粉`帶嫩,吸引吧,附既醬汁選擇也很多呢;如果想補補,豬腳薑真係唔錯。豬炆得軟淋入味,我很愛吃❤️ 女仕們一齊補補吧。甜品方面 種類也不少:唔同味道既泡芙🍡`紅豆綠茶糕💚`麵包布丁🍞`各款靚靚

甜品方面 種類也不少:唔同味道既泡芙🍡`紅豆綠茶糕💚`麵包布丁🍞`各款靚靚蛋糕🧁🍰🍩`果凍🍧`各口味哈根大師🍦,也應有盡有。仲有楊枝金露🥭 真的不錯 朋友很愛吃😋 酸酸甜甜 味道很吸引呢。
以lunch buffet🍴來說,勝價比真的算超值。隨自己喜歡 咩都有得隨意揀。在一個舒適既環境下🍃 喝杯咖啡☕️,至少讓你悠悠閒 可以享受一整個下午呢。
2019-03-16 713 瀏覽
//三文魚海鮮生蠔自助晚餐//今期既主題係三文魚! 呢度推出左好多款同三文魚有關既菜式, 例如有冷蕎麥麵配三文魚籽、烤三文魚排配白酒忌廉汁、錫紙黃糖焗三文魚柳、三文魚親子丼、牛油果慕絲三文魚杯等等。煙三文魚都有4款揀, 有挪威煙燻三文魚、蘇格蘭煙燻三文魚、塔斯曼尼亞煙燻三文魚、自家製伏特加琴酒紅菜頭汁醃三文魚。我推介烤三文魚排配白酒忌廉汁, 烤三文魚肉質幾鮮嫩, 會伴小蘆筍, 忌廉汁提升了整體的味道, 味道香濃而不太膩。一晚吸收了大量Omega-3呢~呢個buffet另一個重點係任食生蠔😏, 所以, 想回本就要專攻新鮮即開生蠔~ 甜品方面, Häagen-Dazs 雪糕完全係回本首選, 佢每日提供6款唔同既口味, 每款食一球🤤, 就差唔多可以回到本lu~
//三文魚海鮮生蠔自助晚餐//

一晚吸收了大量Omega-3呢~

2019-03-15