2021-12-12
一入到店即有驚喜,空間感十足又幾幹淨高檔,唔似有啲火鍋店周圍痴立立👍👍一坐低就有一個雞煲,叫咗小辣,份量兩個人食剛剛好,雞肉好入味,鮮香爽滑。食完雞煲就開始食靚火鍋啦😋😋湯底我哋揀咗花膠胡椒湯同姬鬆茸益菌湯,每枱一份海鮮拼盤,有帆立貝,鮑魚,花蟹,東星斑,墨魚,象拔蚌,非常豐富最緊要質素好又新鮮,鮮甜十足👍👍 跟住落來當然唔少得啲靚肉啦,佢有哂牛,豬,羊,全部叫哂一碟先,真係唔錯,有肉質軟嫩嘅美國SRF黑毛和牛,肉汁豐富嘅安格斯肩胛肥牛,軟熟嘅西班牙黑豚肉和羊味濃郁嘅蒙古羊肉卷,最後同friend再叫多黑毛和牛同黑豚肉各八份,真係夠曬回本🤣🤣 我哋仲叫咗其他食品,有水餃,雲吞,黑松露蝦丸,豐盛菜藍,魚皮同響鈴,全部質素唔錯,蝦丸好彈牙好食😋😋 有啤酒汽水任飲之外仲有每人限order一杯movenpick或者 dryers雪糕,其他牌子可以任食😍😍 真係要留番個肚食先得😆😆 呢間係手機自助落單,好方便,食物咗好快送上,服務員會不時睇下要唔要加湯,服務水準真係好👍👍我哋7點前埋單人均消費$275,真係好抵食😋😋