2020-10-19
要去夏八月吃晚飯, 最好七點前到, 否則要等位, 所以我們今晚六點半就到了, 餐廳內還有三張台, 環境 : 店舖不算大, 不論坐哪裡都是逼, 而且冷氣太凍, 我女要著晒兩件外套才頂得住, 但冷氣太凍, 食物來到唔係十五分鐘吃晒的話,就已經變冰凍.招呼 : 一般般, 一女侍應過來落單, 我們在問焗飯及意大利飯, 用的米是否有分別, 他說沒有, 都是同一樣的米飯, 我們聽完正準備落單, 他突然走了去處理其他事, 再回來同我們寫野, 好奇怪.食物 : 牛扒好食, 但七成熟已經係全熟(可能塊扒比較薄身), 德國咸豬手好食, 但物如其名, 真的好咸, 及, 有味精, 而且味精有點重手, 我到差不多十二點都仍是口渴.飲品: 朱古力/奶茶/咖啡 都是樽仔裝, 雪到凍晒,不會因為加冰會得淡口.價錢: 所有食物都是單點的, 要加錢配為套餐, 也沒有份量少一點的兒童餐. 平均每人約150-180, 唔算便宜.總結:算是可以, 但不算超值好食.
所以我們今晚六點半就到了, 餐廳內還有三張台,
但冷氣太凍, 食物來到唔係十五分鐘吃晒的話,就已經變冰凍.
總結:算是可以, 但不算超值好食.
題外話/補充資料:
廁所最差, 雖然不算污糟, 但超細, 肥一點的入入到去都唔知點樣可以刪到門.