最近葵涌廣場二樓一連開了幾間新食店😋有芋圓呀手卷呀搞到我都忍唔住變心去試一試🙈29蚊有咁大隻蝦,黑松露同海膽的確好鬼吸引😈上手已經聞到陣陣黑松露香味😻配埋隻又夠大又夠新鮮既蝦👍🏻海膽比較淡味但份量幾多🖖🏻特別讚一讚佢今日好多人但都保持到飯夠凍紫菜夠脆口🍙29蚊呢啲跳樓價機會難逢🔥等我呢幾日瘋狂loop先🤗
牡丹蝦海膽黑松露手卷
牡丹蝦海膽黑松露手卷
2016-06-27 234 瀏覽
以前潮流廊嘅位置新開咗好幾間小店,又以呢間大滿足最大,門面最靚,亦令為食豬最有期望。有新張優惠,半板海膽手卷$30,我哋又一試 。可見海膽份量十足,鋪滿成手卷面,海膽下仲有幾條青瓜絲。值得讚嘅係小店提供多款唔同口味嘅醬油俾客人自行取用。手卷賣相好靚,可惜海膽食落有怪味而鮮欠俸,更可惜係基本嘅紫菜都唔脆而且韌。
題外話/補充資料: 另外,服務都幾令人難受。現場好多人買手卷,因落單後仍要等一段時間,為食豬行開左幾個舖位距離,miss 左叫號,5秒內已即刻跑到。接過手卷後聽到該位口臉已經唔多好嘅店員口中發出"gip"一聲,服務欠佳。