2021-05-28
呢間就成日行過 不過就第一次入去食😝服務員好有禮貌 而入面好多野食 睇menu睇左好耐~脆脆鱈魚片蟹籽沙律手卷($44)好特別嘅手卷🤩🤩平時紫菜包嘅食食下就林哂 但用鱈魚片就啖啖都好脆 仲好香口😍入面係蟹籽青瓜沙律 食落好健康🤤鮮蟹肉蕃茄濃湯手打烏冬($84)手打烏冬十分之滑😋蟹肉都好足料 不過有少量蟹殼 而湯底都好多蕃茄 但唔算好濃 所以唔會太酸🤤🤤串燒黑松露金菇牛肉卷($42)係好粗嘅金菇卷 如果冇咁粗會易咬啲😂仲有黑松露做點綴 味道豐富😌蒜香燒北海道元貝($44)元貝唔會燒到乾哂 配埋蒜茸好香😋雞泡魚干($46)價錢尼講都幾抵呀呢樣 而且份量唔細 燒得軟硬適中 唔會乾哂~鹽燒三文魚頭($66)有一個魚頭同魚鮫🤩唔同部位食落唔同口感 魚鮫好滑 而有啲位就實啲有咬口 而且燒得好香😋蒜蓉象仔蚌($42/2隻)象仔蚌咬落有啲似聖子 都幾大隻 除咗條邊燒得有少少乾之外 入面嘅肉都夠爽口新鮮😙三重芝士焗田園野菜($49)可以係多種蔬菜入面揀2款嘅 我地就揀左露筍同䈑筍 䈑筍十分爽口🤩 而芝士都好足料呀白桃乳酸梳打($28)咁熱飲杯果汁都幾舒服😌不過飲到最尾啲冰溶晒味道變淡 建議大家叫少冰😛地
脆脆鱈魚片蟹籽沙律手卷($44)
鮮蟹肉蕃茄濃湯手打烏冬($84)
串燒黑松露金菇牛肉卷($42)
蒜香燒北海道元貝($44)
元貝唔會燒到乾哂 配埋蒜茸好香😋
雞泡魚干($46)
鹽燒三文魚頭($66)
蒜蓉象仔蚌($42/2隻)
三重芝士焗田園野菜($49)
白桃乳酸梳打($28)
地址:
旺角店:九龍旺角山東街76號地下