天氣一凍又有啲想食吓邊爐啦🍂 呢間舖頭係申子居酒屋既姊妹店🏮食物質素一定有返咁上下😋最近推出咗火鍋放題套餐質素真係幾唔錯🇯🇵 而且店舖裝修都有心思 好有日式嘅風格🪭喺商場自成一角咁打邊爐好有Feel🤎⭐️ 特選鮮蠔 🦪⭐️ 清甜豆乳柚子湯 🍊鮮蠔飽滿帶鮮味🌊 配上豆乳柚子湯帶淡淡既微酸🍋 再配上美國安格斯牛小排同牛肩胛🇺🇸意外地提升了清新感🍀配上其他放題配料例如蝦同鮑魚都好配合🦐⭐️ 嚴選美國牛肉 🥩⭐️ 壽喜燒 🍲美國肥牛同牛板腱嘅口感都唔錯肥瘦分明🥓 配上壽喜燒湯底唔會太濃食到肉香🍳 其他放題配料都好新鮮 另外叫咗啲小食炸雞同雞軟骨都唔錯好香口🍗下酒一流

清甜豆乳柚子湯

⭐️ 壽喜燒 🍲
清甜豆乳柚子湯
壽喜燒
2023-10-24 22 瀏覽
約咗朋友去食Shabu Shabu,黎咗呢間位於The Forest嘅秘店,叫佢做秘店,因為店鋪位於1樓,要搭lift或者喺商場過條橋先去到。餐廳裝潢貫徹簡約嘅日系風格,天花掛滿和傘。Shabu Shabu有幾個價位,由$298起,我哋就叫咗個黑毛和牛套餐同一個最基本嘅嚴選美國牛肉套餐。最特別嘅係呢到嘅Shabu Shabu係冇限時,想食幾耐都得。我哋兩個人一個湯底,揀咗壽喜燒湯,湯底本身有d菇菌同蘿蔔做配料,味道鹹鹹哋甜甜哋,岩哂用黎淥牛肉。黑毛和牛套餐 $598黑毛和牛套餐包咗重點嘅黑毛和牛牛胸腹同無頸肩胛拼盤,黑毛和牛油花分佈平均,輕輕一淥就食得,入口牛香濃郁,口感軟嫩。除咗黑毛和牛,呢個套餐仲可以食到美國肥牛、牛舌、美國牛小排、美國牛板腱、日本豚肉、豚肉腩片等肉類,款式多質素都唔錯。海鮮選擇都唔少,好似有鮑魚、蝦、蜆、帆立貝、青口、脆鯇魚片等,非常難得見到放題都會有咁多海鮮類供應。不過海鮮類有機會賣哂,想食就要早d到。蔬菜方面除咗一般常見嘅蔬果類同菇菌類,亦都有蟲草花等較高級嘅食材。嚴選美國牛肉套餐 $298呢款套餐雖然冇得食和牛,但有齊各款美國牛肉、豚肉、海鮮、蔬菜等無限量無

黑毛和牛套餐 $598

嚴選美國牛肉套餐 $298
呢款套餐雖然冇得食和牛,但有齊各款美國牛肉、豚肉、海鮮、蔬菜等無限量無限時任食,絕對係性價比之選。

除咗火鍋料,呢到都有幾款炸物小食可以免費叫,而且全部即叫即炸,上枱仲係熱辣辣。推介炸雞軟骨同忌廉蟹肉薯餅。雞軟骨炸到脆卜卜非常有口感,加埋外面嘅椒鹽,鹹香惹味。薯餅外脆內軟,蟹肉忌廉夠晒creamy。

飲品方面就只有紙包飲品同可樂。不過如果鍾意飲酒嘅話,可以加$98要埋啤酒、清酒放題,酒類款式都非常豐富。

天心 (旺角)
旺角奶路臣街17號THE FOREST 1樓114號舖

我哋揀咗要黑毛和牛拼嚴選美國牛肉、日本豚肉、海鮮套餐($598)同埋嚴選美國牛肉 、日本豚肉、海鮮套餐($298)咁首先講咗湯底/佢哋嘅牛肉先啦我哋揀咗要壽喜燒湯底食落去味道都算幾濃郁👍👍(我嗰Friend話佢好耐冇食過咁入味嘅壽喜燒湯)黑毛和牛牛胸腹食落去比較入口即化🥰🥰而黑毛和牛無頸肩胛嘅牛肉味比較濃郁美國牛小排食落去唔會好油膩😋😋所以食多啲都唔會好Heavy牛舌食落去亦都幾爽口咁之後講講吓佢哋嘅豚肉/雞肉啦日本豚肉食落去都幾有咬口😝😝食落去完全唔會好乾而佢嘅雞肉比我想像中滑嫩😘😘配埋嗰個湯真係好Match(所以我都Encore咗幾次)跟住就講吓其他打邊爐配料啦(佢都有幾款海鮮可以任嗌‼️‼️)我自己就幾鍾意鮑魚同埋帆立貝佢哋食落去真係幾爽口、彈牙😚😚(全部海鮮都幾新鮮)除此之外佢哋亦都有幾款小食可以任嗌我自己就幾鍾意食菜肉餃子同埋雞軟骨因為佢係真係新鮮滾熱辣炸起嘅🔥🔥所以真係幾脆值得一提嘅係如果你哋有興趣飲Chu-hi都不妨可以加錢飲吓睇落去都有好多味道可以揀

咁首先講咗湯底/佢哋嘅牛肉先啦
我哋揀咗要壽喜燒湯底
食落去味道都算幾濃郁👍👍
(我嗰Friend話佢好耐冇食過咁入味嘅壽喜燒湯)
黑毛和牛牛胸腹食落去比較入口即化🥰🥰

日本豚肉食落去都幾有咬口😝😝
食落去完全唔會好乾
而佢嘅雞肉比我想像中滑嫩😘😘
配埋嗰個湯真係好Match
(所以我都Encore咗幾次)

跟住就講吓其他打邊爐配料啦
(佢都有幾款海鮮可以任嗌‼️‼️)
我自己就幾鍾意鮑魚同埋帆立貝
佢哋食落去真係幾爽口、彈牙😚😚
(全部海鮮都幾新鮮)

除此之外佢哋亦都有幾款小食可以任嗌
我自己就幾鍾意食菜肉餃子同埋雞軟骨
因為佢係真係新鮮滾熱辣炸起嘅🔥🔥
所以真係幾脆
值得一提嘅係如果你哋有興趣飲Chu-hi都不妨可以加錢飲吓
睇落去都有好多味道可以揀

2023-10-23 22 瀏覽
再次到訪申子的姊妹店- 天心🥰 它們新推出的無限時火鍋放題性價比很高 我們點選了黑毛和牛套餐 食物款式很多☺️ 有牛胸腹✧黑毛和牛無頸肩胛✧美國肥牛✧牛舌 ✧美國牛小排✧美國牛板健✧日本豚肉✧豚肉腩片 ✧海鮮✧蔬菜🥬 湯底有清甜豆乳柚子湯♡日式蕃茄湯♡特式豬骨湯 ♡壽喜燒♡韓國泡菜和牛湯底🍅 蕃茄湯底很清甜 可品嘗到食材的鮮味👅很推薦黑毛和牛牛胸腹和黑毛和牛無頸肩胛🐮 表面的大理石紋分佈平均 色澤很美😘 油脂在口中散發💕 愛了 而牛舌較爽口有嚼勁‪.ˬ. 豚肉腩片肥瘦均勻 肉香濃郁🐽套餐還有鮑魚•鮮蝦• 蜆•帆立貝•竹輪•青口 •墨魚滑•日本魚旦•蟹柳•脆鯇魚片🐟等海鮮🦐 都是仼食的😍 份量十足而且很有口感.ᐟ‪‪.ᐟ 另外還有些熟食: 唐揚炸雞|忌廉蟹肉薯餅|炸雞軟骨|枝豆🍖… 而雪櫃裡的紙包飲品也是任飲🧃 +$98便可享用到啤酒🍻清酒放題 無限時任吃任飲 性價比很高😘 快啲約埋朋友仔一齊食大餐啦👭

2023-10-22 21 瀏覽
我哋去咗旺角既一間日式超高質放題火鍋 天心!我哋揀咗壽喜燒湯底,加埋廣島蠔海鮮套餐,真係食得好開心!個套餐份量非常足夠,而且食材新鮮又好好味,真係令人好滿足。首先,佢哋嘅海鮮真係高質到不得了!有鮮蝦同帶子,仲有鮑魚!真係好新鮮嘅海鮮!配埋壽喜燒湯汁食落好鮮甜好多汁。特別係廣島蠔,鮮味十足,真係令人食完想再食!唔止海鮮,佢哋嘅牛肉同埋豚肉都好好味!豚肉絕對係一定要讚賞!豚肉嘅味道超級美味,肉質鮮嫩多汁,真係好有肉味!食落去真係好開心,好滿足。而壽喜燒湯底嘅味道亦都好出色,令整個火鍋更香更美味。湯底濃郁,香氣四溢,同各種食材一齊煮,味道更加豐富。加埋竹輪卷同冬菇等配料,令火鍋更加豐富多樣,味道更加出眾,非常打卡able!

2023-10-21 20 瀏覽
早排見到好多人介紹天心 所以都決定同朋友黎試下😀 咁我地就叫左黑毛和牛套餐 而最正嘅地方係無限時😉 岩晒同朋友聚會 慢慢坐係到邊食野邊傾計💬 員工出餐速度相對較慢 所以如果冇咩耐性嘅人就可能要諗下先 但鐘意慢活嘅朋友仔就岩晒你😎🍀黑毛和牛套餐黑毛和牛牛胸腹 黑毛和牛頸肩胛口感嚼勁 牛肉味都吾差🐮 不過要留意返和牛吾係任食嘅 其他海鮮類 肉類 熟食就任食😛 牛小排 牛舌 牛板腱 同埋肥牛可以無限食☺️ 海鮮都算新鮮 正正常常😗 炸雞軟骨同菜肉餃子都好好食🤤

🍀黑毛和牛套餐
外間嘅放題九成以上都有時間限制想同朋友邊食邊傾坐耐啲都唔得朋友搵到旺角呢間環境好舒適✨無限時任食放題我地揀咗▫️黑毛和牛▫️嚴選美國牛肉套餐+$98仲可以任飲啤酒 / 清酒有5款湯底選擇揀咗日式蕃茄湯蕃茄清甜好香濃日本豚肉大大片另外仲追加咗海鮮.牛舌.蔬菜.小食等超滿足鮑魚同鮮蝦都好新鮮炸物係即炸熱辣辣夠乾身唔會好油膩▫️炸雞軟骨▫️唐揚炸雞▫️菜肉餃子食到停唔到口罐裝同紙包飲品都係無限量供應食到捧住個肚返屋企下次要Lunch嚟食拉麵

外間嘅放題九成以上都有時間限制

食到捧住個肚返屋企
下次要Lunch嚟食拉麵
2023-10-20
2023-10-20 53 瀏覽
位於旺角波鞋街商場the Forest嘅天心TENGOKORA唔使多介紹啦,之前出晒名嘅日本牛腸鍋,蠔鍋等連藝人梁祖堯都讚不絕口😎 我食過一次都覺無論湯底,食材同日本蔬菜都係無敵🤩 最近知道天心搞冇限時火鍋放題,仲有唔同嘅價錢選擇,當然要試下佢啦🤭一入門口即刻見到Runny Cheese嘅booth,呢個品牌係日本人氣芝士夾心餅,有興趣可以了解下☺️無限時火鍋放題係包嘢飲,只需要再加98蚊仲有啤酒,清酒放題🫢 天心啲酒出名靚㗎,係咁靚嘅環境度豪飲應該好爽😄我就揀選咗特選鮮蠔同美國嚴選牛肉,呢兩個餐都會跟咗不同嘅牛肉同豬肉😍😍 睇下啲相, 種類同份量真係多到不得了😎 唔單止咁樣,佢仲有好多食物係任叫,有海鮮,豬,牛,雞,蔬菜,熟食同其他食物,全部質素都俾出面嘅放題好🤩我哋點咗個清甜豆乳柚子鍋,信我,必點🤭 美味指數爆燈😎 呢個湯底用嚟烚蔬菜同肉類都非常夾🤤 鮮蠔大大隻一定好食🤩安格斯牛肉都當然好味啦😉 但係嚴選嘅牛肉,尤其是牛小排都非常唔錯😚 但係最驚喜嘅係日本豚肉,真係好味道不得了🤩🤩 好少食放題會encore豬肉,今次真係第一次,無他嘅,睇下啲色水就知有幾吸引☺️另外我同我個朋友都一致認

另外我同我個朋友都一致認為天心嘅豉油同調味料 係呢個火鍋放題嘅靈魂🤭 好多餐廳啲豉油都好似加左少少味精或者太鹹,呢間做得非常好,試過你就明白呀,食完都唔口渴😌

食到差唔多,當然要食下菜啦,完全保持到水準喎,非常鮮甜爽脆,推介食蘿蔔同粟米,好得😎

我對天心嘅印象真係越嚟越好,無論環境,服務,食材,湯底同配搭都睇得出心思,放題其實真係好抵食,唔知放題會做到幾耐㗎,旺角咁方便,大家真係要試下,非常真心推介😍😍

2023-10-17
天氣入秋開始涼涼地,即時諗起同朋友打邊爐,今天相約好友到位於旺角既「天心」享受是日晚餐!餐廳主打裝修雅緻如置身日本餐廳般,座位寬敞舒適,店員殷勤有禮,細心介紹不同套餐。我們一行2人惠顧了以下菜式:1️⃣ 湯底-清甜豆乳柚子湯:這款火鍋湯底以清甜的豆乳和柚子為基礎,味道清新宜人。豆乳帶來濃郁的豆香味,而柚子的酸甜風味則為湯底增添了一絲清爽的感覺。2️⃣ 特選鮮蠔拼安格斯牛肉、日本豚肉、海鮮套餐:這道火鍋套餐提供了多種豐富的食材選擇。新鮮的鮮蠔搭配上優質的安格斯牛肉、日本豚肉和各種海鮮,帶來了不同口感和風味的享受。鮮蠔的鮮甜和牛肉的濃郁結合在一起,營造出豐富的層次感。3️⃣ 嚴選美國牛肉拼日本豚肉、海鮮套餐:這道套餐以嚴選的美國牛肉為主打,搭配上嫩滑的日本豚肉和鮮美的海鮮。美國牛肉的肉質鮮嫩多汁,搭配上豚肉的甘香和海鮮的鮮甜,讓每一口都充滿了美味的享受。4️⃣ 海鮮這道火鍋提供了多種海鮮選擇,包括鮑魚、蝦、蜆、帆立貝、青口、墨魚滑、蟹柳和脆鯇魚片。這些海鮮食材新鮮美味,質地鮮嫩,帶來豐富的海鮮風味。無論是愛好鮮甜蝦肉的人,還是喜歡墨魚滑的口感,都能在這道火鍋中找到自己喜愛的選擇。5️⃣ 熟食這款火鍋提供了多種

我們一行2人惠顧了以下菜式:

1️⃣ 湯底-清甜豆乳柚子湯:

2️⃣ 特選鮮蠔拼安格斯牛肉、日本豚肉、海鮮套餐:

3️⃣ 嚴選美國牛肉拼日本豚肉、海鮮套餐:

4️⃣ 海鮮

5️⃣ 熟食
這款火鍋提供了多種熟食選擇,包括香脆的唐揚炸雞、鮮美的菜肉餃子、濃郁的忌廉蟹肉薯餅、酥脆的炸雞軟骨和營養豐富的枝豆。這些熟食可以增添火鍋的口感和風味,為整體餐點帶來更多變化和滿足。無論是喜歡炸物的人還是喜歡蔬菜熟食的人,都能在這款火鍋中找到自己喜愛的選擇。

6️⃣ 蔬菜及其他
這款火鍋提供了多種蔬菜和其他配料的選擇。白菌、啡菇和秀珍姑提供了豐富的菇類風味,唐生菜則帶來清爽的蔬菜口感。蟲草花是一種珍貴的中藥材,蒟蒻則是低卡路里的食材。此外,還有福袋、烏冬和喬麥麵等配料供應,可以滿足不同人的口味和營養需求。飲品方面以罐裝汽水及紙包飲品為主包括有竹蔗茅根及解茶等。

總括而言,此餐廳採用新鮮食材,每樣都係食得出既鮮味❗️餐廳與鄰近旺角站,絕對是附近一帶的滋味日式火鍋之選❗
2023-10-11
5 分鐘 (堂食)
2023-10-19 22 瀏覽
天心最近推出左放題火鍋,之前食過佢地既野食質素唔錯,咁啱呢排天氣又轉涼左,最啱打邊爐,所以一於決定試下!✨豆乳柚子湯底+壽喜燒湯底豆乳柚子湯口感絲滑細膩,入口飲到幾出既柚子味道,令湯底感覺清新,最啱拎黎煮豬腩肉。壽喜燒湯底味道醇厚濃郁,加入蔬菜及肉之後味道更加鮮味!✨黑毛和牛+嚴選美國牛肉首黑毛和牛肉質嫩滑同富有脂肪紋理。佢嘅肉質細膩,每一口都帶嚟濃郁嘅牛肉香味同嚼勁。而嚴選美國牛肉感覺都好唔錯,有牛小排、牛頸脊等部位,有適量油花,肉質鮮嫩爽滑,肉味濃郁!✨海鮮選擇唔算好多,不過勝在黎得好足!有鮑魚、蝦、帆立貝、蜆、墨魚滑、青口等可以揀。啲蝦好大隻,飽魚非常彈牙,墨魚滑個味道好香濃,非常唔錯!✨日式小食呢到仲有好少火鍋放題有既日式小食可以揀,例如唐揚炸雞、雞軟骨、煎餃子等,全部都係新鮮炸起,熱辣辣勁脆勁香!

✨豆乳柚子湯底+壽喜燒湯底

✨黑毛和牛+嚴選美國牛肉

✨海鮮

✨日式小食
🥢旺角無限時日式火鍋放題 $298起任食美國牛肉日本豚肉海鮮套餐🥢成日都好想搵一間可以任食又要無限時,仲要有酒飲可以坐得舒服,同朋友傾到計嘅,終於俾我哋喺旺角搵到間日式放題有齊以上條件,仲可以+$99任飲雪櫃入面嘅酒,啤酒,清酒sake ,日本紅酒,自助調配chu - hi 仲有我哋成日喺日本都會買返香港飲嘅果實酒,真心抵飲🥢+$98 啤酒.清酒放題雪櫃入面嘅酒通通都可以隨便飲,有超多種類果實酒選擇,比較推介嘅係易入口啱晒女仔飲嘅蜜柑酒,沖繩菠蘿酒同埋柚子酒,另外發現到一支幾得意嘅鯛魚燒酒,味道甜甜鹹鹹的竟然係小丸子醬油味咁樣超有趣🥢啤酒提供罐裝Sapporo ,清酒類別都非常多,純米吟釀,純米酒等等有廿幾隻款選擇,仲有經典燒酎ichiko 同其他我不太認識嘅酒,自助bar 到仲有自助調配的chu -hi 提供梳打水機俾你自製不同口味,以上酒類通通都可以開嚟飲,呢個飲之放題開心過日,仲要唔限時啱曬同朋友來試多幾款🥢 嚴選美國牛肉、日本豚肉、海鮮套餐 $298套餐包括以下任食:美國肥牛,牛舌,美國小牛排,美國牛板腱,日本豚肉,豬肉腩片,海鮮及蔬菜🥢黑毛和牛拼嚴選美國牛肉、日本豚肉、海鮮套

🥢+$98 啤酒.清酒放題

🥢 嚴選美國牛肉、日本豚肉、海鮮套餐 $298

🥢黑毛和牛拼嚴選美國牛肉、日本豚肉、海鮮套餐$598
套餐包括:黑毛和牛牛胸腹,黑毛和牛無頸肩胛(一客各四片)

任食美國肥牛,牛舌,美國小牛排,美國牛板腱,日本豚肉,豬肉腩片,海鮮及蔬菜

🥢最好可以兩個套餐可以一人叫一個,我哋二人叫咗$298 同$598 餐,價格分別在提供一碟黑毛和牛牛胸腹拼黑毛和牛無頸肩,每款四片夠曬矜貴,油花好靚睇輕輕一灼就已經散發住和牛油脂及香氣,雖然唔係任食每人試少少就夠

🥢而其他肉類及菜都係可以自由任食的,就算美國肥牛質素都算唔錯,由其係日本豚肉幾軟滑,個人幾鐘意日式魚板同福袋,自助區有醬油俾你調味,跟返日本咁提供蘿蔔蓉可以帶出清新感

🥢小食就有枝豆,唐揚炸雞,菜肉餃子,忌廉蟹肉薯餅,炸雞軟骨,當佢居酒屋咁食,主要係飲吓各款唔同類型嘅酒,傾吓計咁已經好夠開心

📍 天心 (旺角)
2023-10-13 19 瀏覽
喺旺角天心嚴選度,依家推出無限時火鍋放題,價錢由$298起!環境簡約日式木系設計風格,油傘佈置令人感受到濃厚嘅日本風情🎎特選鮮蠔拼安格斯牛肉•日本豚肉•海鮮套餐 💰5️⃣9️⃣8️⃣廣島蠔新鮮肥美,安格斯牛肉包括牛肉、牛小排同牛肩脾,味道香濃而且油花分佈均勻,其他牛肉類都包括在內嚴選美國牛肉套餐 💰2️⃣9️⃣8️⃣任食美國肥牛、牛舌、牛小排同牛板腱。仲有日本豚肉同腩肉片,豚肉柔軟香嫩,豬味濃郁,質素唔錯鍋底特別推介清甜豆乳柚子湯,一人一爐,特色鍋底用豆乳同柚子汁熬煮而成。白色嘅湯底有濃郁嘅香氣同滑溜嘅口感,呢個組合真係新鮮又有驚喜!唔好唔記得其他配料,可以用QR code無限追加!海鮮類有鮑魚、蝦、蜆、帆立貝、竹輪、青口、墨魚滑同蟹柳等等。另外仲有日本小食如枝豆同雞軟骨,係幾豐富多元飲品方面有唔同類型嘅紙包飲品同罐裝汽水供應。中意飲酒嘅朋友仲可以另加$98任飲啤酒同清酒,一齊開心暢飲!店員都好貼心,放置一壺昆布湯係枱面,方便食客隨時享用。🎈天心🎈旺角奶路臣街17號THE FOREST 1樓114號舖

嚴選美國牛肉套餐 💰2️⃣9️⃣8️⃣

唔好唔記得其他配料,可以用QR code無限追加!

店員都好貼心,放置一壺昆布湯係枱面,方便食客隨時享用。

🎈天心🎈
2023-10-11 45 瀏覽
不久之前剛開幕的時候,曾試過這家日本拉麵印象深刻,到現在剛好逛旺角就發現火鍋放題任食,還要$298起無限時任食日本火鍋!這家日式火鍋放題不像一般的火鍋放題,食材料理都是QR code落單,食材種類尚算繁多,牛肉、豚肉、雞肉、海鮮一應俱全,甚至日式熟食如炸雞軟骨、炸餃子等都有!最欣賞特別多配菜,菇菌都分了很多種。醬油調味及飲品就自助任拿,柔和黃光的環境下寧靜又舒服,慢慢與友人暢談,無限時、慢慢坐,真舒服!天心旺角奶路臣街17號THE FOREST 1樓114號舖

天心
2023-10-11 21 瀏覽
就咁聽天心呢個名本以為係港式火鍋店,但原來係日式火鍋黎架!位於商場1樓,喺平台花園果邊。餐廳加分位係環境好企理乾淨,兼且無限時tim😀揀左黑毛和牛配清甜豆乳柚子湯,呢個湯底我幾推介,微微柚子味有種輕盈同解膩感覺!加$98可以任飲同自製清酒架,不過我地呢晚就冇嗌首先有碟靚靚和牛,兩款牛味都幾濃肥牛、牛舌、牛小排、牛板健同豚肉份量都幾多,唔夠嘅仲可以免費任加架~海鮮類我地試左鮑魚、扇立貝、蜆,菜類就樣樣都有試晒,啲食材都係預期嘅新鮮👍熟食類嘅我地就嗌左炸日式餃子同炸雞,呢兩款都係熱辣辣即炸,夠香脆。最後仲食左個幾推薦嘅手打烏冬,係我最鍾意扁身滑嘟嘟又煙un果款😍
首先有碟靚靚和牛,兩款牛味都幾濃
2023-10-10
朋友係大胃王,又特別喜歡火鍋,所以今次佢建議嚟呢間試下。 入到嚟餐廳之後其實最令我哋注目嘅係佢哋嘅... 清酒放題‼️每位+HK@98, 十幾支嘅清酒選擇🍶 仲有啤酒🍺 梅酒🥃 就算唔太飲得嘅,都可以努力靠呢樣回本😆 火鍋方面,佢哋有唔同嘅set,最貴嘅係有廣島豪或者黑毛和牛 (HK$598),最平嘅有嚴選美國牛肉 (HK$298)🫕 日式tomato soup base⤵️放題嘅食物selection係全部一樣嘅,有海鮮🦐 安格斯牛肉,普通美國牛肉,日本豬豬,雞肉,蔬菜,粉麵,炸物等等…… 當中我哋不停encore嘅係佢哋嘅炸雞軟骨😂 調味料方面呢度嗰啲都正常,有胡麻醬,又有柚子酸汁,蔥花切得幼細👍🏻 呃,呢度放題係無限時㗎‼️

日式tomato soup base⤵️

呃,呢度放題係無限時㗎‼️
2023-10-03