2024-06-19 2 瀏覽
呢間日式居酒屋好有特色,佢嘅設計充滿濃厚嘅日式風情,令你一踏入門口就感受到舒適嘅氣氛,有D似去到日本咁🇯🇵居酒屋入面既燈光柔和,裝飾細緻,令人感到非常放鬆同舒服🥰講到串物🍢呢度嘅選擇令人眼花繚亂😻日本鮮雞蛋配免治雞肉棒、厚燒牛脷心、蒲燒鰻魚、燒豆腐串同日本甜薯仔,都係必試之選。每一串都造得香噴噴,口感豐富,味道好好,絕對令你食過返尋味🤎至於主食,居酒屋提供嘅日式咖哩餃子飯,同慢煮豬軟骨湯烏冬,真係令人垂涎三尺🤤咖哩餃子飯嘅咖哩香濃,餃子皮薄餡靚,每一口都充滿驚喜。而慢煮豬軟骨湯烏冬嘅湯底濃郁,烏冬彈牙,豬軟骨煮得軟淋淋,真係一絕👍另外,呢度嘅服務一流,店員都係充滿日式禮貌,態度親切有禮,令你感受到賓至如歸嘅感覺。總括嚟講,呢間居酒屋真係值得推薦,無論係食物定服務都令人滿意🩷

講到串物🍢呢度嘅選擇令人眼花繚亂😻

2024-06-13 4 瀏覽
這間位於旺角的如月居酒屋,主打平民價日本菜,除了有廚師發辦外,還有多款的串燒、刺身、燒物等,叫居酒屋,點少得酒。內裏帶點日系裝飾,簡單明亮。串燒全部都即叫即燒,新鮮熱辣,牛舌爽彈、雞軟骨有咬口、脆皮腸香脆惹味。吉列蠔咖喱飯吉列蠔表面炸漿很薄,炸至金黃香脆,日式咖喱帶微辣,十分惹味。日式餃子蕎麥麵蕎麥麵十分爽口,用了最基本的鰹魚湯底,簡單好味,餃子比較腍身。晚市都比較旺場,好多人點定食,價錢便宜且份量十足。

內裏帶點日系裝飾,簡單明亮。

串燒

吉列蠔咖喱飯

日式餃子蕎麥麵

晚市都比較旺場,好多人點定食,價錢便宜且份量十足。
2024-06-10 10 瀏覽
去居酒屋唔一定係貴既,位於旺角既如月係平民價錢既居酒屋呢到既丼飯同麵果啲都係六七十蚊左右,嗌套餐追加串燒仲可以每串減$5,十分抵食。如果想食豪啲都無問題,佢有個廚師發板既餐,$780一位,不過要食既記得提前預訂。晚飯時間都要排隊一陣,睇黎幾受街坊歡迎。當晚試左一個丼飯,一個蕎麥麵。2個味道都唔錯,炸雞亦都熱辣辣外脆內嫩。串燒方面牛脷芯好出色,口感好爽!推介👍🏻滑蛋吉列豬扒飯 $78九州蕎麥麵 配炸雞 $68厚燒牛脷芯 $48免治雞肉棒 $38蒲燒鰻魚 $38冬菇 $16燒豆腐串 $18
去居酒屋唔一定係貴既,位於旺角既如月係平民價錢既居酒屋

滑蛋吉列豬扒飯 $78

九州蕎麥麵 配炸雞 $68

厚燒牛脷芯 $48
免治雞肉棒 $38
蒲燒鰻魚 $38
冬菇 $16
燒豆腐串 $18
一到周末,最鍾意同家人行街食飯~旺角美食雲集,途中俾我地見到一間充滿日本風嘅 🌸 #如月居酒屋 🌸於是就入咗去開餐!居酒屋裝修得清雅別緻,放滿酒樽🍶充滿日本風,讓人仿如置身日本咁🇯🇵居酒屋提供多款食物,包括:串燒、飯麵、自家手打烏冬、自家制特飲等⋯⋯我地就叫咗幾款串燒、滑蛋吉烈豬扒飯、九州蕎麥麵配炸雞及特飲。🍢#鹽燒和牛 $58🥠#北海道帆立貝 $38🍢#燒豆腐串 $18🍢#鹽燒白鱔 $38🍢冬菇 $16和牛肉質軟嫩,濃郁肉香 x 輕柔鹹味,口感層次豐富。帆立貝好大隻,微微焦香,中心剛剛熟,肉質柔軟、細膩。白鱔外皮脆中帶嚼勁,肉質厚實又彈牙。🍛#滑蛋吉烈豬扒飯 $78豬扒外層金黃酥脆,內層肉質鬆軟,上面鋪滿芝麻、香菇、香蔥、滑蛋,加上香軟米飯,多重滋味,好滿足!🍜#九州蕎麥麵 配 炸雞 $68蕎麥麵質感柔軟,帶有兩倍蕎麥濃口味道,配上香口炸雞,口感有對比、層次更豐富。🍍#菠蘿檸檬綠茶 $58🍇#巨峰葡萄檸綠茶 $58自家制特飲味道清新,甜絲絲,飯後一杯,正!
一到周末,最鍾意同家人行街食飯~
旺角美食雲集,途中俾我地見到
一間充滿日本風嘅 🌸 #如月居酒屋 🌸
於是就入咗去開餐!

居酒屋裝修得清雅別緻,放滿酒樽🍶
充滿日本風,讓人仿如置身日本咁🇯🇵

居酒屋提供多款食物,包括:串燒、
飯麵、自家手打烏冬、自家制特飲等⋯⋯

我地就叫咗幾款串燒、滑蛋吉烈豬扒飯、
九州蕎麥麵配炸雞及特飲。

🍢#鹽燒和牛 $58
🥠#北海道帆立貝 $38
🍢#燒豆腐串 $18
🍢#鹽燒白鱔 $38
🍢冬菇 $16

和牛肉質軟嫩,濃郁肉香 x 輕柔鹹味,
口感層次豐富。
帆立貝好大隻,微微焦香,中心剛剛熟,
肉質柔軟、細膩。
白鱔外皮脆中帶嚼勁,肉質厚實又彈牙。

🍛#滑蛋吉烈豬扒飯 $78
豬扒外層金黃酥脆,內層肉質鬆軟,
上面鋪滿芝麻、香菇、香蔥、滑蛋,
加上香軟米飯,多重滋味,好滿足!

🍜#九州蕎麥麵 配 炸雞 $68
蕎麥麵質感柔軟,帶有兩倍蕎麥濃口味道,
配上香口炸雞,口感有對比、層次更豐富。

🍍#菠蘿檸檬綠茶 $58
🍇#巨峰葡萄檸綠茶 $58
自家制特飲味道清新,甜絲絲,飯後一杯,正!
2024-06-08
  • 滑蛋吉烈豬扒飯
  • 鹽燒和牛
  • 鹽燒白鱔
2024-06-07 5 瀏覽
女人街出名多餐廳選擇,而且講常都性價比高,諗唔到食咩,入黎呢條街就一定搵到target 🎯 。如月開左唔係好耐,店面裝修仲係好新淨,有吧檯有普通坐位。食物選擇都幾多~有飯有麵有串燒,仲要全部都好抵食 👍🏻 。🍜九州蕎麥麵($68)可以選配慢煮豬軟骨、炸餃子、炸雞、日式煮餃子,當日揀左慢煮豬軟骨,喜歡軟骨部份炆到淋淋嘅口感,湯底用上兩倍濃冷麵汁。🐟鰻魚飯($88)厚厚一塊肥美鰻魚,無咩細骨。阿波美雞軟骨($28)免治雞肉棒($38)鹽燒白鱔($38)日本甜薯仔($16)厚燒牛脷芯($48)。🐠 當中我覺得白鱔係最抵,我試過係其他居酒屋食一串白鱔要差唔多$100架~ 。@kisaragi_izakaya 。#gpigmk

如月開左唔係好耐,店面裝修仲係好新淨,有吧檯有普通坐位

食物選擇都幾多~有飯有麵有串燒,仲要全部都好抵食 👍🏻

🍜九州蕎麥麵($68)

🐟鰻魚飯($88)
厚厚一塊肥美鰻魚,無咩細骨

阿波美雞軟骨($28)
免治雞肉棒($38)
鹽燒白鱔($38)
日本甜薯仔($16)
厚燒牛脷芯($48)

@kisaragi_izakaya

#gpigmk
2024-06-05
2024-06-05 9 瀏覽
今日去咗旺角一間居酒屋,呢度個裝修好和風,食物方面都幾多選擇,日式咖喱、丼飯同埋串燒都唔錯,而且非常抵食。照燒牛肉配溫泉蛋丼飯呢道丼飯真係抵食,份量十足。牛肉經過照燒醬汁嘅浸漬,非常入味,配埋軟滑嘅溫泉蛋,每一啖都感受到牛肉嘅濃郁同滿滿嘅蛋液。日式咖哩炸雞飯咖哩係好傳統嘅式咖啡,咖哩濃郁甜甜地唔會好辣,咖哩入面嘅薯仔都勁入面,炸雞外面炸得勁香脆,但入面仲嫩保留到肉汁。串燒- 免治雞肉棒:呢道串燒嘅雞肉棒非常嫩滑,多汁可口,點埋月見醬油仲好味。- 燒白鱔:白鱔嘅口感軟嫩,燒得啱啱好,配上簡單嘅調味,鹹香又保留咗魚嘅鮮味。- 燒豆腐:燒豆腐非常嫩滑,清新又有淡淡豆香。- 燒鰻魚:鰻魚燒得油亮,入口即化。- 燒茄子:燒茄子食落非常清新,唔會太油。自家製特飲飲品呢度嘅特飲係檸檬綠茶,我地叫左巨峰葡萄味同白桃味,巨峰葡萄嘅香甜、白桃嘅香氣非常濃郁,搭配檸檬嘅清新,綠茶嘅淡雅,非常清爽解渴。

照燒牛肉配溫泉蛋丼飯

日式咖哩炸雞

串燒
- 燒豆腐:燒豆腐非常嫩滑,清新又有淡淡豆香。
- 燒鰻魚:鰻魚燒得油亮,入口即化。
- 燒茄子:燒茄子食落非常清新,唔會太油。

自家製特飲飲品
2024-06-03 8 瀏覽
通菜街兩邊都有好多食店,今次去左一間新新地嘅居酒屋。而且裝修得幾清雅,坐得都幾舒服。本身想食個日式飯就算,但係見佢有串燒食(esp. 我最愛ge免治雞肉棒),最後就叫左好多串燒。先講左飯先啦,我同男朋友叫左:照燒牛肉丼配溫泉蛋同埋咖哩炸吉列廣島蠔飯。炸蠔有5粒咁多,食過好多餐廳比3粒細細地你就算。我叫左少飯,但仍然份量都好多,唔洗驚唔夠食。之後就係我最愛嘅串燒,免治雞肉棒($38)、鹽燒白鱔($38)、蒲燒鰻魚($38)、雞軟骨($28)同埋日本甜薯仔($16)。免治雞肉棒食落口感好好,同埋最好係佢有蛋一齊上,呢個係一定要,如果唔係就唔好食。白鱔同鰻魚串都唔錯,白鱔都幾爽口,同埋唔係度度有得叫。當然,食左咁多都要飲返杯野,我地叫左菠蘿檸檬同埋白桃檸檬,兩杯都唔會太甜,解膩唔錯。

通菜街兩邊都有好多食店,今次去左一間新新地嘅居酒屋。

而且裝修得幾清雅,坐得都幾舒服。

2024-05-31 14 瀏覽
居酒屋位於人來人往的旺角從地鐵站步行數分鐘就到了地理位置方便 環境舒適⍢鹽燒和牛 $58蒲燒鰻魚 $38燒豆腐串 $18冬菇 $16所有串燒燒得剛剛好鹽燒和牛牛肉味濃 入口即化蒲燒鰻魚外層微焦 內裏鮮味帝王蟹肉炒飯 $168原隻蟹蓋很吸晴炒飯亦炒得粒粒分明加八香蔥令到炒飯更為香口吃得到蟹肉的鮮甜味與黑椒調味整體味道都挺惹味 都適合分享滑蛋吉列豬扒飯 $78豬扒不算厚粉 炸得剛好滑蛋有少量洋蔥及蘑菇 非常送飯套餐亦包括味噌湯及沙律 性價比不錯⧐𝙍𝙚𝙘𝙤𝙢𝙢𝙚𝙣𝙙𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣:♡♡♡/5⧐如月居酒屋📍旺角通菜街59-61號德發大廈地下2號舖
居酒屋位於人來人往的旺角

滑蛋有少量洋蔥及蘑菇 非常送飯
套餐亦包括味噌湯及沙律 性價比不錯

𝙍𝙚𝙘𝙤𝙢𝙢𝙚𝙣𝙙𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣:♡♡♡/5

📍旺角通菜街59-61號德發大廈地下2號舖
「如月居酒屋」 位旺角女人街,提供日式居酒屋美食,主打各式串燒串炸,裝修雅緻,散發著日本居酒屋的氣息🤩炸餃子外皮酥脆,內餡多汁,搭配咖喱讚岐烏冬$78,咖喱香濃而不過辣🍜滑蛋吉列豬扒飯$78豬扒外皮金黃酥脆,肉質柔嫩多汁,與滑蛋和米飯的結合令人食得滿足😍串燒拼盤$188多樣化,有齊燒鰻魚, 鮮冬菇, 鹽燒牛舌, 日本豆腐, 五花腩,每一串都烤得恰到好處😍菠蘿檸檬綠茶$58巨峰提子檸檬綠茶$58兩柸特飲非常清新,菠蘿和提子的甜味與檸檬的酸味相結合,綠茶的回甘讓整體口感層次分明,是餐後的完美飲品🍹

滑蛋吉列豬扒飯$78

菠蘿檸檬綠茶$58
巨峰提子檸檬綠茶$58
2024-05-29
[✨旺角如月·鬧市中嘅日式居酒屋🌸]#如月居酒屋 #旺角 🔸帝王蟹肉炒飯 帝王蟹肉鮮甜飽滿,份量一啲都唔少;炒飯配上少少蛋黃,炒得好乾身好香,勁滿足嘅一道料理,推薦度5星👍💯🔸迷你黑毛豬炸肉餅飯黑毛豬肉質鮮嫩多汁,結合炸餅的酥脆口感,令人垂涎欲滴~🔸豬軟骨烏冬豬軟骨煮得幾淋身,烏冬爽滑彈牙好煙韌,湯汁都好濃郁,唔錯☺️🔸免治雞肉棒雞肉口感紮實,搭配特製蛋黃醬汁,鹹香味十足🥰🔸鹽燒和牛牛肉本身嘅鮮嫩口感係鹽燒配合下更加突出,風味十足🤤🔸宮崎黑豚肉腸好鮮美juicy,真正嘅皮脆肉嫩😍————————♡♡♡♡♡♡————————🔸總結好雅緻嘅日式居酒屋,座位雖然唔算多,但裝橫明亮寬敞,和風氣息滿滿。店員服務好食物質素亦有驚喜,宜加仲做緊優惠,任何飯麵類再加串燒都可以每串減5蚊,最岩串燒友黎食,推薦行開旺角又想醫下肚嘅朋友黎試下🤣👍📍如月居酒屋🏠旺角通菜街59-61號德發大廈地下2號舖#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood
[✨旺角如月·鬧市中嘅日式居酒屋🌸]

#如月居酒屋 #旺角

🔸帝王蟹肉炒飯

🔸迷你黑毛豬炸肉餅飯
黑毛豬肉質鮮嫩多汁,結合炸餅的酥脆口感,令人垂涎欲滴~

🔸豬軟骨烏冬

🔸免治雞肉棒
雞肉口感紮實,搭配特製蛋黃醬汁,鹹香味十足🥰

🔸鹽燒和牛
牛肉本身嘅鮮嫩口感係鹽燒配合下更加突出,風味十足🤤

🔸宮崎黑豚肉腸
好鮮美juicy,真正嘅皮脆肉嫩😍

————————♡♡♡♡♡♡————————

🔸總結

📍如月居酒屋
🏠旺角通菜街59-61號德發大廈地下2號舖

#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #香港餐廳 #為食港女 #旺角 #旺角美食 #旺角好去處 #旺角食好西 #旺角餐廳 #如月居酒屋
2024-05-27 11 瀏覽
星期五晚食餐好環境正真係好緊要難得旺角鬧市有個地方傾成晚都坐得咁舒服先係餐廳以淡木色為主調而且仲有富士山同日本招紙幾有氣氛串燒拼盤必點超曬班呀一次過試到好多唔同種類一碟已經6款個鰻魚係最出色未擺入口已經聞到好香皮非常焦脆難得唔需要靠汁燒方法都咁好食個菇亦好正有微微芝士粉味肉厚多汁吉列豬排無乾澀感滑蛋好甜好多水份啲洋蔥好甜仲有食到菇粒可能比某D吉列專門店仲好食帝皇蟹炒飯賣相好吸引眼球粒粒分明唔痴牙蛋花平均分配份量飽肚沙律燒牛肉味夠濃
星期五晚食餐好

蛋花平均分配
份量飽肚

沙律燒牛肉味夠濃
2024-05-25 8 瀏覽
如月居酒屋地址:旺角通菜街59-61號德發大廈地下2號舖哈囉!今日我嚟同大家分享幾款超正嘅食物喇!🍽️😍帝王蟹肉炒飯🍛$168呢個帝王蟹肉炒飯真係無敵正呀!🦀🍚😝每一粒飯都帶有鮮甜嘅帝王蟹肉,配上炒得香口嘅飯粒,每一口都好滿足🤤👌,正日式炸雞🐔$68呢個日式炸雞真係正到冇話講!😛外脆內嫩嘅炸雞,一咬落口好滿足😜,正一口芝士🧀$68呢個一口芝士真係超級誘人!😋鬆軟嘅芝士夾喺酥皮餅仔入面,一咬落口芝士嘅香濃味道即刻爆發,正🥐🧀🤤👅串燒拼盤六種(阿波羅雞軟骨🐔; 鹽燒白鱔🐟; 兔治雞肉棒🐔; 厚燒牛脷芯🐮; 西班牙黑毛豬腩肉🐷; 鮮冬菇🍢)$188呢個串燒拼盤真係好豐富啊😍一口氣有阿波羅雞軟骨、鹽燒白鱔、兔治雞肉棒、厚燒牛脷芯、西班牙黑毛豬腩肉同鮮冬菇,每一款都有獨特嘅風味!無論你鍾意咩口味,呢度都滿足到你!一試就愛上,正😋#nicefoodie旺角----------------#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #deliciou
地址:旺角通菜街59-61號德發大廈地下2號舖

哈囉!今日我嚟同大家分享幾款超正嘅食物喇!🍽️😍
帝王蟹肉炒飯🍛$168
日式炸雞🐔$68
一口芝士🧀$68
#nicefoodie旺角

----------------
#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #hk #香港 #香港美食 #美食 #旺角美食 #打卡 #旺角 #香港口味 #隱世美食 #隱世小店 #半價優惠 #人氣餐廳 #人氣美食 #香港好去處 #日菜 #日餐
1K
如月居酒屋.抵食小酌之選女人街有一家小店價格不貴,坐的舒適這是一家日本居酒屋有款抵食的2人餐受朋友之約,一起來一吃究竟這是 $298 的「晚市二人套餐」相當抵食柑桔檸檬綠茶 + 荔枝檸檬綠茶我比較中意荔枝味,夠甜度柑桔檸檬綠茶就比較清爽,朋友好中意芥末牛舌入味而香口,牛舌保留彈性與芥末香非常開胃好吃慢煮黑椒牛肉沙律清新之選,芝麻醬與菜菜子很夾令牛肉更加鮮香可口日式煮餃子菜肉做餡,非常足料賣相精緻,味道不錯炸雞軟骨熱辣辣上台,香脆可口,是送酒的好朋友三文魚海膽炒飯海膽味很突出,炒飯份量很足海鮮味香濃,好多蛋香適合澱粉質愛好者如月居酒屋旺角通菜街59-61號德發大廈地下2號舖電話號碼 96824885@kisaragi_izakaya
如月居酒屋.抵食小酌之選

女人街有一家小店
價格不貴,坐的舒適
這是一家日本居酒屋
有款抵食的2人餐
受朋友之約,一起來一吃究竟

這是 $298 的「晚市二人套餐」
相當抵食

柑桔檸檬綠茶 + 荔枝檸檬綠茶
我比較中意荔枝味,夠甜度
柑桔檸檬綠茶就比較清爽,朋友好中意

芥末牛舌
入味而香口,牛舌保留彈性與芥末香
非常開胃好吃

慢煮黑椒牛肉沙律
清新之選,芝麻醬與菜菜子很夾
令牛肉更加鮮香可口

日式煮餃子
菜肉做餡,非常足料
賣相精緻,味道不錯

炸雞軟骨
熱辣辣上台,香脆可口,是送酒的好朋友

三文魚海膽炒飯
海膽味很突出,炒飯份量很足
海鮮味香濃,好多蛋香
適合澱粉質愛好者

旺角通菜街59-61號德發大廈地下2號舖
電話號碼 96824885

@kisaragi_izakaya
1K
2024-05-23 10 瀏覽
如月居酒屋 (旺角)旺角通菜街59-61號德發大廈地下2號舖1. 芥末牛舌:這道菜以牛舌為主角,搭配上芥末醬汁,帶來一種獨特的風味。牛舌經過烹調後,口感鮮嫩多汁,搭配上辛辣的芥末醬汁,給人一種刺激的味覺享受。這道菜的口感和風味非常特別,適合喜歡嘗試新口味的人。2. 慢煮黑椒牛肉沙律:這道沙拉以慢煮的牛肉為主要材料,搭配上黑椒醬汁,味道濃郁而香氣撲鼻。牛肉經過慢煮後,質地鮮嫩,搭配上清爽的蔬菜和黑椒醬汁,給人一種口感豐富的沙拉體驗。這道沙拉非常適合作為主菜或者輕食,能夠讓人在享受美食的同時也保持健康。3. 日式煮餃子:這道菜以餃子為主角,搭配上日式煮汁,帶來一種濃郁的味道。餃子皮薄而有彈性,餡料豐富多樣,經過煮熟後,保持了鮮嫩的口感。日式煮汁則為整道菜增添了一份深厚的味道,使得餃子更加美味可口。這道菜通常作為主菜或者點心,非常受歡迎。4. 三文魚海膽炒飯:這道炒飯將三文魚和海膽作為主要材料,搭配上其他的配料和調味料,味道豐富且口感獨特。三文魚的鮮嫩和海膽的鮮甜相互融合,加入炒飯中,使得整道菜更加美味。炒飯的米粒鬆軟而有嚼勁,並且吸收了其他配料的風味,整體味道非常出色。5. 炸雞軟骨:這道
如月居酒屋 (旺角)
旺角通菜街59-61號德發大廈地下2號舖

5. 炸雞軟骨:這道菜以雞軟骨為主角,經過油炸後,表皮酥脆,內部鮮嫩多汁。炸雞軟骨的味道濃郁,並且配上適量的調味料和香料,使得整道菜更加美味。這道菜通常作為小吃或者下酒菜,非常受到喜愛。
2024-05-19 18 瀏覽
係通菜街搵食,竟然喺鬧市見到間裝修標誌嘅新居酒屋,就入咗去試吓🤣🍤雜錦天婦羅 $98天婦羅有蝦🍤、番薯🍠、金菇、南瓜🎃、秋葵等等值得一讚佢哋個炸粉好薄,蝦好新鮮,最鍾意係個金菇,超酥脆得黎又食到本身既煙韌口感😋🍢串燒拼盤 $188拼盤有6款串燒,包括免治雞肉棒、鹽燒牛舌🐮、雞軟骨🐤、黑毛豬五花腩🐷、燒白鱔同埋冬菇。雞肉棒配左蛋汁好入味、白鱔有口感👍🏻牛舌爽口🤩🧀 一口芝士 $68一啖一粒好啱下酒,一咬落去成個味蕾都充斥住濃濃嘅芝士味,鍾意芝士嘅朋友一定要試🤪🦀帝王蟹肉炒飯 $168蟹肉份量一啲都唔少,炒飯好乾身粒粒分明,加上少少蛋黃,味道非常唔錯,推薦🤩荔枝梳打/ 巨峰梳打🍹荔枝香味比巨峰提子出,夏日熱辣辣飲番杯梳打送野食超舒服😚

🍤雜錦天婦羅 $98

一口芝士

🦀帝王蟹肉炒飯 $168
帝王蟹肉炒飯

荔枝梳打/ 巨峰梳打🍹
荔枝香味比巨峰提子出,夏日熱辣辣飲番杯梳打送野食超舒服😚
荔枝/巨峰梳打
雜錦天婦羅