2024-11-01
放工同同事過吸食晚飯傾下偈,享受到餐高質嘅日本料理月見-極丼(定食)($243) - 濃濃嘅海膽、份量十足嘅吞拿魚蓉同三文魚子,主食嘅明太子烏冬口感棉密,沙律新鮮,味增汁香濃月見櫻花海老丼(定食)($183) - 海老好大隻好新鮮,處理得好乾淨,茶碗蒸有冬菇、蜆同帆立貝,好鮮甜,豆腐蕎麥麵好吸湯雞皮餃子($72) - 雞皮又脆又煙韌,滿滿嘅餡料,高質薄燒牛舌($85) - 牛味香濃,口感爽脆,簡單鹽燒已經好好食,配蔥同洋蔥食好有層次自家焦糖玉子燒($42) - 蛋香十足,面頭有層薄薄嘅焦糖,甜甜脆脆咁幾特別油甘魚腩壽司($55) - 鮮味十足,完全冇筋,口感好好麒麟一番窄生啤($34) - 做緊半價好抵飲,重啤酒香味,日本料理配啤酒一流餐廳提供極多唔同種類嘅選擇,款款都有圖片,望落好吸引,用QR Code落單又方便環境乾淨,座位闊落,和式佈置同同擺設俾人一種置身日本嘅感覺,服務幾好,整體性價比高,絕對值得回訪
雞皮餃子($72) - 雞皮又脆又煙韌,滿滿嘅餡料,高質
油甘魚腩壽司($55) - 鮮味十足,完全冇筋,口感好好