2023-11-30
之前黎呢到食飯,已經bookmark左呢間好精緻既fusion西餐廳🍴因為新開張,所以啲設計同裝修都好靚,入面都好多打卡位📸而食物方面係港式mix西餐🍗又好似點心咁但又好有創意又多元化🤩真係好建議大家黎try try👏。🐒金蒜焗比目魚柳配普羅旺斯燴菜💰$118首先嗌左個主食試試呢款焗比目魚柳🐟佢個外皮係好酥脆,而原來普羅旺斯燴菜係類似蕃茄咁配埋薯蓉好正🍅。🐒自由選全日餐👉🏻涼拌麻醬雞絲沙律$22👉🏻牛油麥皮蝦芒果沙律杯$39👉🏻芝土焗蝦球西蘭花$38👉🏻籠仔蒸腸粉(大)$35👉🏻楊枝甘露(細)$36👉🏻芒芒苿莉$28不過最值得推薦既都係呢款mix and match set🔀因為由前菜到甜品都可以一次過係到揀到哂🤤全部都細細碟,岩哂我呢啲心大心細嘅人🫶今次我基本上都揀哂餐廳推薦既菜式🤣因為太多款,所以就唯有拎呢樣做指標🤓好彩款款都好岩我食,而牛油麥皮蝦芒果沙律杯好似成個雪糕咁🍦又特別又好食,特別係牛油麥皮蝦好鬆脆🍤
。
🐒金蒜焗比目魚柳配普羅旺斯燴菜💰$118