2021-03-04
旺角相當多火鍋,今次呢間大大力推介,服務好好嘅尚膳養顏滋補鍋!就近旺角e出口,一上電梯就望到。坐低就掃Code落單,好多都好吸引嘅野食!湯底就叫左酸菜白肉鍋,好快就黎到,我估唔到有咁大煲!除左鍋入面本身既酸菜白肉,另外仲送勁大碟肉,$128真係抵。底仲有寬粉,同湯底好夾。其他配料方面,鵝腸值得推介,清得乾淨又爽口。蟹柳響鈴,幾特別,脆炸口感配上軟綿蟹柳,係其他餐廳都未試過。推介四色餃子,包得靚,皮薄,足料,每款餃都好飽滿,正。到重點既牛肉,我叫左手切牛肉同牛胸爽,呢個價錢配既份量都好足。牛味濃,牛胸爽淥7,8秒就得,咬落有牛油香又爽口,不錯!總體我會俾9/10分,環境好好,乾淨。配料區除左有醬之外,仲有幾款開胃小食,算幾有心。而且服務都好好,會主動加湯,仲會幫你擺好餐點嘅位等你落得方便啲,like fb ig仲送2點菊花露,紙巾濕紙巾都放旁邊任拎,湯勺齊全,有時間仲會過黎同你隔走啲油,全部人都好有禮貌呀態度好好。當日元宵,仲送湯丸添。希望佢黎緊會多d生意啦!