2020-11-24
點心我地叫左蒙古流沙包,牛肉球,蝦餃皇,同埋薑蔥牛柏葉。當中我覺得牛肉球同埋蝦餃很是出色除左比一般酒樓嘅大粒,而且新鮮彈牙,口感一流,推薦。小食亦都相當出色我試左魚肉釀茄子,炸雞軟骨,炸薯角,炸雞翼,炸蝦角,紅腸同埋涼拌青瓜配海蜇。魚肉釀茄子同埋紅腸都係厚切而且都好好食!巨型炸蝦角,好不容易我先搶到兩粒,入口超香脆,d蝦好大粒,鮮味又多汁,讚👍🏻炸物類都有驚喜架會令人食到唔想停我好好彩可以喺廚師新鮮端出嚟嘅時候拎到炸薯角,脆口得嚟又唔油膩,正涼拌青瓜配海蜇係我食完再添嘅小食,新鮮爽口,感覺好清新,必試!由於點心同埋小食實在係太出色,已經食到好飽,所以都冇乜quota食火鍋我淺嚐左肥牛同埋手打墨魚丸,食得出係新鮮食材,一d雪味都無整體會覺得呢間餐廳係會值得我再去幫襯,性價比很高
小食亦都相當出色
整體會覺得呢間餐廳係會值得我再去幫襯,性價比很高