2023-11-24 10 瀏覽
好開心唔洗飛去日本都可以著和服打卡👘,仲可以品嚐高質日本美食💗!而悅火餐廳正在舉行【悅火·秋祭り】,【悅火·秋祭り】為第八屆由日本國駐香港總領事館舉辦的「日本秋祭in香港」的認證活動,提供免費和服打卡體驗及推出三個買一送一套餐:*免費和服體驗 (限量供應男女及兒童款式,每人可試穿和服乙套,先到先得)悅火餐廳正係好正,🪭五千呎重量級日本古京都主題,除左可以免費換上精美嘅和服打卡👘,仲可以喺在私隱度極高的榻榻米卡座享受美食,🪭享受高質爐端燒或廚師發板!感覺就好像去了京都🏯咁呀!🪭 而食物仲好高質添啊!悅火餐廳仲做緊秋祭買一送一套餐·全日供應!悅の櫻宴16品(原價$980/位,二人同行一人免費)悅の松宴16品(原價$980/位,二人同行一人免費)廚師發辦16品 (原價$1380/位,二人同行一人免費)*全日全單9折(不適用於清酒及買一送一套餐)我地就試左一個悅の櫻宴16品同埋悅の松宴16品,再加幾款單點。🔹悅の櫻宴16品(原價$980/位,二人同行一人免費)~前菜四點盛~壽司四點~汁煮日本和牛面頰~串燒燒物 五品~冷烏冬~甜品或咖啡🔹悅の松宴16品(原價$980/位,二人同行一人免費)~前菜

而悅火餐廳正在舉行【悅火·秋祭り】,

而食物仲好高質添啊!悅火餐廳仲做緊
秋祭買一送一套餐·全日供應!

悅の櫻宴16品(原價$980/位,二人同行一人免費)
悅の松宴16品(原價$980/位,二人同行一人免費)
廚師發辦16品 (原價$1380/位,二人同行一人免費)
*全日全單9折(不適用於清酒及買一送一套餐)

🔹悅の櫻宴16品
(原價$980/位,二人同行一人免費)
~前菜四點盛
~壽司四點
~汁煮日本和牛面頰
~串燒燒物 五品
~冷烏冬
~甜品或咖啡
🔹悅の松宴16品
(原價$980/位,二人同行一人免費)
~前菜四點盛
~甜品或咖啡

單點我地就叫左
醬燒法國鵪鶉 $78
-和牛五卵壽司盛 $298
(海膽,吞拿魚腩蓉,塩燒,鵪鶉蛋,原味)
-味噌燒廣島蠔 $48
-日本抹茶雪糕紅豆茸夾餅$52

所有食材真係好高質新鮮!每樣食物都好有驚喜!我同老公就最鍾意和牛五卵壽司盛(海膽,吞拿魚腩蓉,塩燒,鵪鶉蛋,原味),和牛好鮮嫰,咬落口入口即溶嘅肉質令人回味無窮!醬燒法國鵪鶉 亦好出色!法國鵪鶉肉質好嫰滑,而醬燒汁入晒味,每一啖肉咬落去都有醬燒汁好惹味啊!令到我地食唔停口!

而小朋友好鍾意焦糖車厘茄,真係燒到有焦糖脆面,好香甜啊!
鹽燒雞全翼燒至金黃外脆皮,似質軟腍,小朋友好鍾意食!
甜品日本抹茶雪糕紅豆茸夾餅獨特口味和質地令人難忘!
由兩片薄脆夾餅之間夾著抹茶雪糕和紅豆茸。夾餅外層酥脆,內部輕盈鬆軟,抹茶雪糕具有濃郁的抹茶味道,帶有微苦嘅風味,而紅豆茸則帶來了甜度和質感上嘅對比。

之前去泰國旅行去到當地影泰服嚟緊就想去日本影返輯和服不過留喺香港都一樣影到㗎仲要係着住食 #日本菜確實係別一番嘅體驗今次為咗同朋友慶生就帶佢去到一間位於尖沙咀有 #和服👘 體驗的 #日本餐廳「 #悅火 」適逢秋祭舉辦《 #日本秋祭in香港 》除咗 #免費和服打卡體驗仲有買一送一套餐優惠以及全日全單九折等鍾意影相打卡嘅朋友們場內設有多個日本打卡場景如許願牆及榻榻米卡座等確實彷如置身在 #京都祗園 一樣似的最後我就揀咗粉紅色嘅和服喺不同打卡位影咗唔少靚相朋友都問我係咪去咗日本喔❣️⊰⊹════════════════⊹⊱💬 ✎ 食後感 :✨影相都不忘食一餐豐富嘅日本菜我哋二人就 order咗價值 $988/位 的《 爐端燒特選晚餐 》Deluxe Robatayaki Dinner Set當中包括有以下菜式 :❤️【 前菜四點盛 】鴨胸配黑醋汁 - 鴨胸皮薄肉多,配上黑醋汁酸酸地好開胃醬漬八爪魚 - 口感爽口煙韌炸魚 - 小池魚炸成金黃色好香脆,一啖放進口裏連魚肉與骨一齊食海綿玉子 - 蛋味香濃質感軟綿綿🤍【 鮑魚 】師傅採用牛油燒鮑魚將鮑魚肉切成片狀每一片鮑魚肉質柔嫩細滑滋味極其鮮美🧡【 龍
之前去泰國旅行去到當地影泰服

《 爐端燒特選晚餐 》
Deluxe Robatayaki Dinner Set
當中包括有以下菜式 :

❤️【 前菜四點盛 】

鴨胸配黑醋汁 - 鴨胸皮薄肉多,配上黑醋汁酸酸地好開胃
醬漬八爪魚 - 口感爽口煙韌
海綿玉子 - 蛋味香濃質感軟綿綿

🤍【 鮑魚 】

師傅採用牛油燒鮑魚
將鮑魚肉切成片狀
每一片鮑魚肉質柔嫩細滑
滋味極其鮮美

🧡【 龍蝦 】(半隻)
龍蝦迷有口福了
驟眼睇龍蝦相當大隻
蝦頭有滿滿燒香左嘅蟹膏
配上啖啖龍蝦肉
超爽口彈牙非常香濃

💛【 燒物盛 五品 】

燒牛肋肉 - 牛香四溢,口感好腍
燒雞腎 - 一口咬下感受到其彈力與厚感
燒白鱔 - 連魚皮燒得脆卜,魚肉好滑溜冇乜骨
還有燒茄子及車厘茄都好入味

清清甜甜的湯來到了
暖笠笠嘅湯送到胃中好暖胃

💚【 甜品
最後食埋開心果味雪糕
為呢一餐幾特別有豐富嘅日本菜畫上句號。
今年同朋友去咗呢間日本餐廳慶生,主要係見佢有買一送一又有和服,成個體驗都幾有趣所以都同大家分享下😆我地簡咗$980/位嘅悅之櫻宴,一共有6 Round下面再同大家詳細講講。———————————————🌟汁煮日本和牛面頰呢個真心好好食,份量有兩件,咬落好腍好入味再配有少少菜,係成個餐嘅重頭戲。.🌟串燒燒物五品串燒水準其實幾好,基本上都係唔會有焦邊亦都可以緊鎖肉汁,特別係牛肉串真係重牛又多汁。醬汁方面都幾有趣,有辣醬加柚子,同埋岩鹽可以選擇。不過五款入面得3款肉,包括雞腎、雞軟骨同牛,淨低兩款就係茄子同車厘茄。.🌟壽司四點有4款魚,不過佢冇介紹我都唔係好肯定,但應該係紅鯛魚、油甘魚,味道唔錯但真係太多筋。.🌟前菜四點盛前菜係最失望,16品入面計4品,但真係細份到有少少懷疑人生😂大家睇相就知有咩.🌟冷烏冬煙韌度啱啱好而且味道都唔錯,但都係份量可以多返少少會更好。.🌟甜品甜品係出色嘅,抹茶雪糕味道濃又郁,另外生日送嘅伯爵茶蛋糕味道好香又唔會太甜,中間仲好鬆軟。.🔸整體評價🔸老實講整體食物水準都唔錯,特別係串燒都整得好好,但份量上實在係唔太夠導致食得唔飽,不過除返開一位加埋一就$539,有得即

———————————————
🌟汁煮日本和牛面頰
🌟串燒燒物五品
🌟壽司四點
🌟前菜四點盛
🌟冷烏冬
煙韌度啱啱好而且味道都唔錯,但都係份量可以多返少少會更好。
🌟甜品
🔸整體評價🔸
老實講整體食物水準都唔錯,特別係串燒都整得好好,但份量上實在係唔太夠導致食得唔飽,不過除返開一位加埋一就$539,有得即場試和服大家都可以衡量下個性價比,如果鍾意打卡又唔係太大食嘅女仔其實都幾適合!提提大家如果想打卡最好自己去之前就set好個頭先,影出嚟就會更好睇❤️
2023-11-22 15 瀏覽
之前同朋友都嚟過尖沙咀悅火食嘢🤪上次就係食爐端燒晚餐,體驗十分良好,所以今日就再嚟食午餐❤️‍🔥因為佢哋嘅爐端燒真係好正,所以今次午餐都揀咗有串燒嘅❤️‍🔥火 商務套餐❤️‍🔥先講重點🔥燒物盛🔥有5樣串燒,最香嘅係🐷黑豚五花腩,肥肉同瘦肉相間,肉質爽口☺️ 牛舌都係強者,好有咬口肉味濃厚🐮 魷魚好軟熟,燒嘅時候搽咗啲燒汁,食落甜甜辣辣好惹味🦑另外仲有日本迷你蕃薯同雞髀肉,同樣都係💯分嘅串燒😍呢個差嘅重點雖然係串燒,但係個天婦羅丼都唔差😮丼飯上放滿即炸天婦羅,細細碗份量啱啱好🍚喺串燒同天婦羅之間仲有唔同嘅食物,好似鮑魚、刺身、蒸蛋、鯛魚清湯,俾你換換口味,呢個鋪排好加分❗️
2023-11-21 16 瀏覽
♨️同個同事來到「悅火」,位於尖沙咀,呢度既環境完全有日本既氣氛同時帶有日式環境,加上柔和燈光,整個感覺好有情調,店員好有禮貌地帶位,我們都係坐卡位的位置,卡位既私人空間感好重💓💓食飯時間就當然食午餐廚師發辦既套餐,等侯時間都還可以,第一道菜講講《白麵豉螢光魷魚》好滑溜,🌈好好食,味道都好正宗,之前係第間都無呢度咁好,《蒸蛋》都好夠熱,又滑又香,《壽司12貫》呢個就係成個餐既主打,有成12款咁多,每一款都擺得好精美又整齊,呢度既壽司都屬於新鮮,份量都好有厚度,唔夠飽既話仲有《海膽魚子迷你丼》,正所謂少食多滋味,呢個份量已經覺得好夠,再加埋《烏冬》一齊食,烏冬質感好軟又易入口,食左咁多,最後要食《甜品》去滋潤一下💯
唔知大家鍾唔鍾意食廚師發辦?又有啲咩好推介?今次我就想同你哋分享呢間尖沙咀嘅悦火,佢係我心目中數一數二鍾意嘅日本餐廳😘✐. 好味評分 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 回訪指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 抵食指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 推介指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎今次就先同大家分享我嘅午餐廚師發辦🤩前菜好特別,第一次食呢個白麵豉螢光魷魚!螢光魷魚好新鮮,又有咬口!蒸蛋好滑溜,蛋香味好濃!壽司12貫好精緻呀,有𩶘魚,赤身,間八魚,中拖羅,深海池魚,大拖羅,金目鯛,帶子,北寄貝,海鰻,赤鯥!每一款都好優質,食材新鮮!海膽魚子迷你丼都超好食,海膽加上魚子成個口感都好有層次好豐富!唔夠飽都仲有烏冬,非常滑溜!食到雪雪聲!

✐. 好味評分 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎
✐. 回訪指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎
✐. 抵食指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎
✐. 推介指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎
今次就先同大家分享我嘅午餐廚師發辦🤩
蒸蛋好滑溜,蛋香味好濃!
2023-11-17 33 瀏覽
系嘉頓山附近行完山,🏃🏻之後就就選擇左搭地鐵過來尖沙咀呢間日式餐廳,古五到呢度既裝修既有日本風味,食物質素都好高!👍🏻 #@@吉列黑腩扒定食💎💎(set with沙律,蒸蛋,白飯,甜品) 這道定食的主角是厚切的吉列豬扒,煎得外焦裡嫩,肉質鮮美,口感十分棒。配上一碗熱騰騰的米飯、一份清爽的沙拉、一份熱騰騰的蒸蛋和甜品,簡直是一頓完美的日式料理體驗。我特別喜歡qu的吉列豬扒,每一口都能感受到它的鮮美和細膩,是一道讓人回味無窮的美食。 #@@照燒牛扒定食💎💎(set with沙律,蒸蛋,白飯,甜品)這道定食的牛扒煎得恰到好處,肉質嫩滑、口感鮮美,配上濃鬱的照燒醬汁,讓人食慾大開。米飯、沙拉、味噌湯和蝦餃子的搭配也非常恰到好處,讓整個定食口感豐富,讓人吃得非常滿足。這道定食的牛扒非常值得嘗試,肉質和口感都非常出色,是一道讓人印象深刻的美食。

#@@吉列黑腩扒定食💎💎
(set with沙律,蒸蛋,白飯,甜品

#@@照燒牛扒定食💎💎
(set with沙律,蒸蛋,白飯,甜品)
2023-11-17 34 瀏覽
一直好想試下端爐燒🤣今次就揀左呢間開業冇耐既悅火試試佢🤪我地叫既特選晚餐由前菜已經好豐盛,有明太子魷魚漬伴三文魚子、香魚甘露煮、水果蕃茄同磯粒貝,精緻而味道豐富,好開胃😝隨後就係重點之一既燒鮑魚同龍蝦 兩樣海鮮都好大份,勁香同時咬落好紮實☺️而主菜既爐端燒燒物八品各種肉類同蔬菜都有,我就最欣賞牛小排同秋葵🤪牛小排既油脂分布平均,有咬口得黎冇咩筋位,好易咀嚼🐮秋葵就表面乾乾地,入面好濕潤同滑嘟嘟,口感好豐富👍🏻我都好鍾意佢既燒飯團,包得好紮實唔易散,表面少少焦脆,仲有塊紫蘇葉勁香🍙而且廚師係係面前即席料理,感覺係特別與眾不同,真係好值得讚既一餐☺️
一直好想試下端爐燒🤣今次就揀左呢間開業冇耐既悅火試試佢🤪

2023-11-16 34 瀏覽
適逢週末假期,梗係要出街食飯,唔使自己煮咁辛苦🤓🤓今次我仲要揀咗一間環境好好嘅廚師發辦食。餐廳裝修精美,有精緻嘅日本傳統裝飾做點綴🎌🎏師傅現場整嘢食,好有格調🫶🏻🫶🏻我哋惠顧咗雪 廚師發辦。壽司八品☑️油甘魚,好新鮮,魚味濃郁💯☑️沙錐魚,完全冇魚腥味💯☑️富山白蝦,爽口彈牙💯☑️拖羅,好肥美💯☑️吞拿魚,入口即溶☑️金目鯛,肉質細嫩,油香同清甜都並存💯☑️赤鯥魚,油脂部份較多,但食落口清澈💯☑️海膽,口感棉密甘甜💯明太子魷魚漬伴三文魚子,香魚甘露煮,水果蕃茄,磯粒貝,樣樣都好新鮮💦💦其他就有:毛蟹刺身,馬糞海膽配青檸啫喱、北寄貝,帶子,樽菜、煙熏鰆魚、深海池魚,白身魚薄切、北海道蝦夷鮑魚、A4和牛、卷物。炸物,啲天婦羅炸得夠鬆脆乾爽,每一樣嘢食都俾炸衣包得好好🔥吸物姐係湯,係超級豪華嘅鯛魚清湯🍲🥄精華喺晒湯度好鮮甜,每一啖湯入面都會食到魚肉🐠🐠埋係係時令水果仲要係係密瓜🍈🍈好甜好夠水份
適逢週末假期,梗係要出街食飯,唔使自己煮咁辛苦🤓🤓

我哋惠顧咗雪 廚師發辦。
壽司八品
☑️油甘魚,好新鮮,魚味濃郁💯
☑️沙錐魚,完全冇魚腥味💯
☑️富山白蝦,爽口彈牙💯
☑️拖羅,好肥美💯
☑️吞拿魚,入口即溶
☑️金目鯛,肉質細嫩,油香同清甜都並存💯
☑️赤鯥魚,油脂部份較多,但食落口清澈💯
☑️海膽,口感棉密甘甜💯

炸物,啲天婦羅炸得夠鬆脆乾爽,每一樣嘢食都俾炸衣包得好好🔥

埋係係時令水果仲要係係密瓜🍈🍈好甜好夠水份
2023-11-16 32 瀏覽
媽媽生日帶佢嚟尖沙咀食日式料理慶祝🍾️,喺呢間餐廳食一個火 商務套餐。套餐共有八品,由刺身,燒物,蒸物,漬物,炸物和吸物都有齊,每款都係高水準之作。鮑魚鮑魚切片用醬汁蒸過,非常鮮甜。刺身兩點,鯖魚同油甘魚我都好鍾意食,魚肉新鮮又柔軟。燒物盛 五品係日本迷你蕃薯,牛舌,黑豚五花腩,雞髀肉,魷魚。媽媽話最鍾意食呢個,非常豐富,而且味道好香。😋五花腩非常好食。油脂比例平均,食落去肉唔會好硬。蒸蛋,味道豐富嘅蒸蛋,上湯味道濃郁。漬物非常有營養,味道酸酸地好開胃,青瓜仲非常爽脆。苦瓜有啲苦味,但係令人好開胃。天婦羅丼(小)天婦羅共有三款,蝦,南瓜和秋葵。鯛魚清湯,如香味十足,暖暖哋好好飲

鮑魚鮑魚切片用醬汁蒸過,非常鮮甜。

刺身兩點,鯖魚同油甘魚我都好鍾意食,魚肉新鮮又柔軟。

蒸蛋,味道豐富嘅蒸蛋,上湯味道濃郁。

天婦羅丼(小)天婦羅共有三款,蝦,南瓜和秋葵。

鯛魚清湯,如香味十足,暖暖哋好好飲
2023-11-15 36 瀏覽
呢排個個朋友都系度曬廚師發辦既相,男友最近鐘情呢種新鮮既美食體驗。所以今日特意book做呢間餐午餐廚師發辦同佢撐台腳。 前菜:~~~來一個白麵豉螢光魷魚,爽口新鮮。蒸蛋都好好食。🥂🥣 壽司12貫~~🍣(𩶘魚,赤身,間八魚,中拖羅,深海池魚,大拖羅,金目鯛,帶子,北寄貝,海鰻,赤鯥)北寄貝肉質厚厚而且有彈性。入面最中意𩶘魚同埋赤身,望落去層次分明帶少少魚油脂肪,口感嫩滑。🐟 海膽魚子迷你丼~~~🍱呢度鮮料每日新鮮返貨, 海膽醬汁夠濃味,醬汁調配得好好。望落去好新鮮,入口海水味香濃,味道鮮甜有獨特嘅海水味。😍 烏冬~~& 甜品~~~🍜烏冬好彈牙,甜品好高質! 呢度食物選擇非常多,個餐仲有好多野食超級豐富!真心中意呢度既裝修,非常典雅,而且闊落,男友評分都好高。😍

壽司12貫~~🍣

海膽魚子迷你丼~~~🍱

烏冬~~& 甜品~~~🍜
烏冬好彈牙,甜品好高質!

2023-11-15 26 瀏覽
老公今日帶我黎食既呢餐omakase,體驗真係好好,好抵讚💜我地選擇既係悅火廚師精選既omakase,有刺身有端爐燒有天婦羅,真係非常豐富💜【生蠔】好鮮甜,完全唔腥,配合日式既醬汁,非常清新💜【刺身】有牡丹蝦,深海池魚,帶子,鯖魚,赤身五種。全部都好新鮮0腥0雪味,好肥美而且冇筋位💜【龍蝦、日本和牛扒】份量好大,而且燒得好好 龍蝦好彈牙,肉質紮實 和牛扒就紮實得黎好易咬💜【爐端燒燒物】包括左牛小排,牛舌,黑豚五花腩,雞腿肉,白鱔,番薯,秋葵,車厘茄💜樣樣都燒得好香,表面焦焦地,外脆內軟鎖住肉汁💜天婦羅同蕎麥麵都完全唔馬虎,天婦羅既皮好薄,入面既食材依然濕潤💜蕎麥麵既配料都好豐富,味道好夠,全部嘢食質素都好高,物超所值💜💜💜💜💜

【生蠔】好鮮甜,完全唔腥,配合日式既醬汁,非常清新💜

去完日本旅行無耐,又想食日本野🙈上網search 咗附近有咩高分日本餐廳後,就決定要試試依間有好多好評嘅日本餐廳▶️悅火🇯🇵🇯🇵▶️白麵豉螢光魷魚〰️ 白麵豉鹹鹹甜甜,估唔到同螢光魷魚嘅味道又幾夾喎😻▶️蒸蛋〰️滑嘟嘟,好重蛋香味🥚▶️壽司12貫〰️壽司飯粒粒飽滿,醋味自然融和,廚師握壽司嘅力度適中👨🏼‍🍳印象比較深刻嘅係大拖羅、帶子、深海池魚同海鰻,呢12件壽司無論賣相同味道都係無懈可擊🙊▶️海膽魚子迷你丼〰️ 海膽完全遮蓋住。下面嘅壽司飯,份量澎湃😻▶️烏冬〰️簡單嘅上湯烏冬都食得出餐廳喺煲上湯時嘅心機,所以我連湯都飲晒🙈
▶️蒸蛋〰️滑嘟嘟,好重蛋香味🥚
▶️壽司12貫〰️壽司飯粒粒飽滿,醋味自然融和,廚師壽司嘅力度適中👨🏼‍🍳印象比較深刻嘅係大拖羅、帶子、深海池魚同海鰻,呢12件壽司無論賣相同味道都係無懈可擊🙊
2023-11-09 43 瀏覽
兩個人食咗$1951。質素比爭先更加差,我情願佢收咗啲錢去元氣買外賣俾我仲好。差到有好多碟擺唔到入口。OK職員服務好一般。今時今日咁嘅質素真係抵佢入到去成個場係一個人都冇。永遠都唔會再去,唔使錢都唔會去啊。成餐飯最好咪就係嗰支清酒同埋嗰個雪糕即係唔使佢哋煮嘅嘢。啲刺身可以完全冇味我,我都唔知佢點樣可以做到咁,真係好神奇。 So amazing!差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差

差到有好多碟擺唔到入口。
OK
職員服務好一般。

今時今日咁嘅質素真係抵佢入到去成個場係一個人都冇。

永遠都唔會再去,唔使錢都唔會去啊。

今日同朋友黎到位於尖沙咀既哩間居酒屋。居酒屋環境寬敞舒適,裝潢富有日本特色🏮有長形吧枱位置,亦有京都風榻榻米卡座。居酒屋最近參與第八屆由日本國駐香港總領事館舉辦既「日本秋祭in香港」認證活動,提供免費和服打卡體驗同埋秋祭買一送一套餐~🌟#優惠情報🌟居酒屋提供三款秋祭買一送一套餐,包括:🔺悅の櫻宴16品(原價$980/位)🔺悅の松宴16品(原價$980/位)🔺廚師發辦16品(原價$1380/位)而且單點及正價套餐亦有9折(不適用於清酒及買一送一套餐)✨ 悅の松宴16品 $980/位 買一送一🔸前菜四點盛前菜有四款,包括玉子豆腐、炸池魚、八爪魚及鴨胸肉。🔸串燒燒物 八品燒物有八款,包括汁燒牛肋肉、雞膝軟骨、雞腎、鹽燒白鱔、秋葵、茄子、焦糖車厘茄及牛油粟米,喺吧枱位置能夠見到師傅即時燒製嘅過程,旁邊仲提供柚子辣椒醬及岩鹽作調味。🔸汁煮日本和牛面頰日本和牛面頰煮得非常軟腍,幾有驚喜,旁邊仲配有蘿蔔同菠菜。🔸車海老蝦餅天婦羅哩款天婦羅同平時嘅唔一樣,係切碎啲食材,將佢整成正方形咁,香脆可口。🔸冷烏冬🔸甜品或咖啡冷烏冬味道清爽;甜品係雪糕,可以揀黑芝麻或者抹茶味,我哋就每樣要咗一款~

🌟#優惠情報🌟
居酒屋提供三款秋祭買一送一套餐,包括:
🔺悅の櫻宴16品(原價$980/位)
🔺悅の松宴16品(原價$980/位)
🔺廚師發辦16品(原價$1380/位)
而且單點及正價套餐亦有9折
(不適用於清酒及買一送一套餐)

✨ 悅の松宴16品 $980/位 買一送一
🔸前菜四點盛
前菜有四款,包括玉子豆腐、炸池魚、八爪魚及鴨胸肉。

🔸串燒燒物 八品

🔸汁煮日本和牛面頰
日本和牛面頰煮得非常軟腍,幾有驚喜,旁邊仲配有蘿蔔同菠菜。

🔸車海老蝦餅天婦羅

🔸冷烏冬