2024-11-01
旺角咁多間放題,究竟食邊間好?今次想同大家介紹呢間主要做台式雞煲+邊爐嘅放題😳仲要呢間啲甜品都好高質😝豪華雞煲放題($268)由於依家進行秋冬系列,所以佢哋係會有一個花雕蟲草醉雞蒸氣鍋贈送😳首先要讚一讚啲醉雞蒸熟之後啲肉都仲係好嫩滑💝大部份部位都係雞髀肉👍🏻味道方面佢都調配得啱啱好,花雕味唔會過重🤩食到咁多嘅係雞嘅油脂味!食完蒸氣鍋之後就會轉咗做打邊爐😳湯底感覺上係花雕加藥膳雞湯👍🏻放題嚟講,嘢食嘅種類佢都屬於比較多選擇🤩海鮮方面我最推介海蝦😳隻蝦煮完之後超重蝦味🦐甚至有種食緊日本拉麵蝦湯嘅感覺😝肉類方面,我最推薦牛肩胛✨唔肥唔瘦,可以食多幾塊‼️但係注意佢一啲都唔韌🤩另外當然唔少得有台式小食‼️黑糖炸番薯條真係好好食到喊😭😭呢個我瘋狂encore🤣地瓜球同埋開心果糯米糍都好好食🤤
豪華雞煲放題($268)