2020-12-06
平時多人排隊 都唔緊要啦 我老婆就大肚婆黎既 平時都有過好年輕嘅肥仔 都好有愛心既 就算佢咁啱忙緊 送單去隔離舖頭比客人坐 出返嚟都會主動問一聲 唔好意思想問吓你堂食定外賣 就算係外賣 佢都會叫我老婆量體溫 之後坐係收銀後邊果張櫈 但係昨天唔見好年輕既肥仔 咁我就主動問我兩個女職員 可唔可以俾我老婆入去坐住先 去咗量體溫之後坐係張櫈到等住先 之後先嬲到爆 瘦啲嗰個就好冇禮貌回覆 肥啲嗰個就答唔得喎 這兩個職員嘅態度 你哋老闆都能接受 仲可以放兩個職員企一間舖 希望你哋老闆處理呢件事 或者可以的話 其實調番好年輕嘅肥仔係呢間舖頭 因為好誠實 一來佢有好有愛心態度好 成日都好似笑住咁 令到人見到感覺都開心啲。之後排隊到我買嘢食嘅時候 我聽到肥同瘦果兩個女職員講 咪就係呢兩個lo 岩岩問我又問過你吖 你哋咁樣講嘢都得既 唔俾都算 仲要咁樣講嘢 令到人排隊咁耐有得食 食都食得唔安落啦 咁樣講嘢 真係希望老闆處理呢件事 或者日後再來幫襯 希望可以見到年輕既肥仔在本店做送餐啦