2017-02-26
3個為食女仔叫咗5個餸,唔係第一次嚟嘅我負責點菜(呢度係我屋企飯堂)1. 蠔餅 - 時令嘅蠔仔非常肥美,咬落去時會噴汁。店家好大方落好多蠔仔,2. 脆皮小棠菜 - 其實係小棠菜切粒混入墨魚膠,沾脆漿炸至金黃成餅型。朋友們第一次食覺得非常有驚喜,味道亦保持水準,外乳內軟3. 酸菜豬肚浸花甲 - 花界鮮甜無沙,落嘅份量亦不少。但果晚廚師重手咗,湯汁稍嫌過鹹4. 吊燒骨 - 帶骨肉炸過後沾上甜甜的醬汁,非常惹味,食到吮手指,配角花生又係一絕5. 脆皮咸豬手 - 份量十足又做工繁複嘅豬手只係$98超抵食,雖說是脆皮但唔係脆到硬身嘅質感,比較有咬口環境方面雖然係街市熟食檔,但絕無見到地面濕滑,滿地垃圾,尚算乾淨企理服務方面各個阿叔阿姐非常醒目,一個眼神已經知道你想叫佢,落單快手又唔會催你,無黑面又主動今次帶姊妹嚟食全部都比讚
今次帶姊妹嚟食全部都比讚