5天前
有一排要係小西灣返工,所以lunch time就要搵下有咩好食🤭好彩搵到依間西餐,細細間但feel到老闆對自己的出品有要求,試咗好幾樣都相當有質素👍🏻👍🏻仲要全日免加一,幾抵食😸(佢每一個月都會換一換menu,所以未必會食到一模一樣嘅款式,但試咗咁多款都好好食😋)🥩🥔 香煎肉眼扒配燒汁香草焗薯菜 $88唔洗$100就可以食到肉眼扒,仲要份量大同質素不錯👍🏻有肉味,肉質唔霉。啲薯菜冇hea你,有焗過再用啲黑椒、蒜調味,lunch time食完真係能量滿滿💪🏻💪🏻🥫🍝 肉醬扁意粉 $58好喜歡佢每個意粉係有用心搭配,因為就算係肉醬意粉🍝,佢轉咗用扁意粉,都令到個意粉有咬口咗。肉醬個調味好好,酸甜適中🥳🤓🐟🍝 煙三文魚忌廉菠菜闊條麵 $78整個意粉都好creamy🥛雖然菠菜味就唔出,但係都係高質的🥬🥫🥚 意式香草肉醬蛋包飯 $62🐷🥚 吉列豬扒蛋包飯配忌廉蘑菇汁 $62🐮🥚 牛肉漢堡蛋包飯配蘑菇忌廉汁 $72我會話蛋包飯係佢地的招牌必食菜式😎😎因為佢個蛋嘅質地係世界級,唔會熟曬,有蛋汁,超級滑,你睇相都知道佢個質地🤩🤩每次質素都好穩定。
🥩🥔 香煎肉眼扒配燒汁香草焗薯菜 $88
🥫🍝 肉醬扁意粉 $58