2024-01-31 163 瀏覽
【黃大仙•星怡】@sing.la_hkππππππππππππππππππππππππππππππ黃大仙新加坡特色食店辣椒蟹肉汁配炸饅頭 78$酥脆的炸饅頭搭配香辣的蟹肉汁,口感絕佳。看著那金黃色的饅頭沾著濃郁的蟹肉汁。這道菜不僅外觀誘人,而且味道也相當出色。香辣的蟹肉汁和饅頭結合在一起,讓人忍不住停不下來。胡椒肉骨茶配飯 88$湯汁煮得非常濃郁,滿滋慰的香料味在口中散開,讓人感到非常舒服。裡面的肉塊燉得非常酥軟,入口即化,而且肉汁和骨頭的滋味已經完全融合,帶有濃厚的豬骨香,非常美味。加上配的米飯,更是絕配,讓人一口接一口下飯。芝士油酥餅配咖哩雞球 88$餅皮做得非常酥脆,吃起來非常過癮。裡面的咖喱和雞肉肉混合在一起,吃起來非常香濃。咖哩雞球也非常入味,雞肉很嫩,咖哩的味道也很濃郁,非常美味。新加坡鮮蝦喇沙 88$新鮮的大蝦和椰漿為基礎,帶有香料和辛辣的味道。伴隨著椰漿、辣椒、青蔥和坎巴會乾香料。湯麵的口感濃郁豐富,鮮美而不過分厚重。鮮蝦的鮮味和椰漿的香甜完美地融合在一起,帶給人們一種美妙的味覺享受。新加坡鮮蝦喇沙的湯底是用空心白鱼骨熬制而成,讓湯的口感滑順而豐富。餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥
【黃大仙•星怡】@sing.la_hk

#黃大仙美食 #星怡 #web3黃大仙
星怡
黃大仙睦鄰街8號現崇山商場地下G1-G2號舖
2024-01-31 96 瀏覽
係現崇山食甜品就食得多,今次就黎食晚餐。特級北海道帶子海鮮喇沙 $158喇沙加左椰奶令湯底好濃郁,辣味唔會太強但亦非常惹味,麵底用上油麵,麵條掛湯,另外材料十足,有帶子、青口、大蝦、魚片、雞蛋同豆卜,好豐富新加坡胡椒肉骨茶 $128肉骨茶湯底清澈,胡椒味道濃郁,冬天飲啖湯更為暖身,豬肉烹煮得肉質軟嫩,入口即化,茶湯中有冬菇同豆卜,更有幾件脆口油條蘸湯一齊食,相當美味咖喱雞球配芝士油酥餅 $88咖喱汁非常惹味,單靠醬汁已經撈飯一流,味道唔算太辣,雞球份量都幾多,啖啖肉🐥芝士油酥餅煎得香脆,芝士部分係中間,一咬已經食到芝士香味,再蘸埋咖喱汁好夾芒果椰汁沙冰 $42睇黎呢杯係餐廳招牌飲品,見到好多枱都有叫,沙冰打到好順滑,芒果味道香濃又唔會死甜,解渴一流凍百香果水果茶 $39水果茶中有好多雜果,其中蘋果粒粒同藍莓都好清甜,甜而不膩📌星怡 (黃大仙)地址:黃大仙睦鄰街8號現崇山商場地下G1-G2號舖評語食物性價比高環境有特色🐵推介🍌🍌🍌🍌🍌(5🍌為滿分)#foodie #美食 #外食 #知己相聚 #foodielife #foodiehk #hkfood #hkfoodlover #foodi

係現崇山食甜品就食得多,今次就黎食晚餐。

特級北海道帶子海鮮喇沙 $158

新加坡胡椒肉骨茶 $128

咖喱雞球配芝士油酥餅 $88

芒果椰汁沙冰 $42
凍百香果水果茶 $39
水果茶中有好多雜果,其中蘋果粒粒同藍莓都好清甜,甜而不膩

📌星怡 (黃大仙)
地址:黃大仙睦鄰街8號現崇山商場地下G1-G2號舖

評語
食物性價比高
環境有特色

🐵推介🍌🍌🍌🍌🍌(5🍌為滿分)

#foodie #美食 #外食 #知己相聚 #foodielife #foodiehk #hkfood #hkfoodlover #foodinhk #igfoodies #香港 #好去處 #吃貨 #吃貨人生 #香港美食指南 #相機食先 #香港旅行 #香港餐廳 #香港生活 #foodblogger #foodiegram #hongkong

#星怡 #現崇山 #星馬菜#黃大仙 #喇沙 #肉骨茶 #油酥餅
2024-01-28 139 瀏覽
星怡🍽️新加坡麥皮蝦🦐$180呢個新加坡麥皮好特別,淨係以前喺新加坡食過呢個菜式,喺香港真係第一次試到,真係糖新加坡嘅一模一樣👍🏻蝦嘅外皮有啲麥皮甜甜地好香脆,佢哋用嘅蝦都好新鮮大隻,如果想食特色嘢嘅朋友可以試吓呢一個!🫶🏻🫶🏻芝士油酥餅配咖喱雞球🧀🐔$88咖喱雞球嘅咖喱味道好濃郁,大約有六至八粒雞球配兩三粒薯仔,份量都幾足!酥油餅已經好好食,芝士酥油餅簡直係將呢個好味加倍😋😋海鮮釀油條 🥖 $88海鮮釀油條都係呢度嘅特色菜式,新鮮嘅海鮮配上油條酥酥脆脆,最啱就係同屋企人朋友一路傾偈一路食啦!🉐辣椒蟹肉汁配炸饅頭🦀$78炸饅頭就食得多啦~配蟹肉汁真係第一次見!鹹鹹地嘅蟹肉汁配上甜甜地外皮香脆嘅饅頭,別有一番滋味~😎
星怡🍽️

新加坡麥皮蝦🦐$180

芝士油酥餅配咖喱雞球🧀🐔$88

海鮮釀油條 🥖 $88

辣椒蟹肉汁配炸饅頭🦀$78
2024-01-24 66 瀏覽
準備好未呀?小心啲,呢啲文字可能會令你條口水管爆裂!記唔記得上次同你講嗰間滿載馬來西亞滋味嘅地方?我又去咗喇!呢次嘅星怡探險,話你知,正到爆!首先,呢個「新加坡咖喱牛腩飯」,簡直係咖喱控嘅魂食,濃郁嘅西馬風味鏖戰埋你嗰啲平平無奇嘅taste bud。牛腩腍到化咖,加埋致命嘅牛筋,啱哂之餘,仲撩撥到我好想再點一份。轉個彎,「手抓餅」出場喇,層次分明到可以做飛機模型。外皮酥脆、內裏軟綿。夾喱嘅咖喱汁再嚟一勢,唔知點解連嘴角都自動上揚。🦐講到「新加坡麥片蝦」嘛,蝦仁Q彈得嚟殼薄,一郁就脫,喺嗰個麥片鹹香之中,正宗嘅南洋風味就喺咁冒出黎,大滿足!來來來,鹹蛋黃粉絲進場!「鹹蛋黄金炸魚皮」,食落絕對係恰到好處嘅鬼馬滋味。鹹蛋香揉合哂脆口魚皮,啲粉絲一唔留神就會控制唔住自己去Keep去返。最後,「珍多冰」同埋「芒果椰子沙冰」,得個清甜流過心頭。唉呀,呢啲嘢飲,正啊喂!冰涼解渴直達心靈深處,夾埋個馬來風情,千杯都唔厭!整體嚟講,呢間食肆將馬來西亞嘅華麗食譜移植到黃大仙嚟,正到冇得頂!再過兩日,我要拉埋全屋企去掃盡所有未試過嘅美食!🌸🍚🍹

2024-01-23 69 瀏覽
黃大仙正宗星馬菜星怡 (黃大仙)~~~~~~~~~~~~~~~主打新加坡菜,但係都會有中式西式,啱晒唔同人嘅口味,餐廳有室外室內位置,座位好多,食物質素高。辣椒蟹肉汁配炸饅頭($78):饅頭炸得外脆內軟,配上辣椒蟹肉,醬汁唔會太濃味,可以點哂成個包咁食,點唔哂嘅蟹肉特登夾出黎食。牛油蒜茸油酥餅配咖喱雞腿 ($98)咖哩汁質地濃稠大大碗,裏面仲有超多大大粒雞腿粒。雞粒味道濃郁,而且咖哩甜甜地食落帶有少少椰香同香料味,大大份烤餅入口煙韌鬆軟,而且啖啖都充滿味。新加坡麥皮蝦:($180)有4大隻虎蝦,充滿麥皮香,味道甜甜又脆脆地,蝦肉鮮甜,新加坡特色調料令到風味更獨特。新加坡胡椒肉骨茶($128)肉骨茶湯底胡椒味香,豬骨好入味,配上冬菇,豆卜吸哂汁 。📍星怡 (黃大仙)黃大仙睦鄰街8號現崇山商場地下G1-G2號舖
黃大仙正宗星馬菜
星怡 (黃大仙)
~~~~~~~~~~~~~~~

辣椒蟹肉汁配炸饅頭($78):

牛油蒜茸油酥餅配咖喱雞腿 ($98)

新加坡麥皮蝦:($180)

新加坡胡椒肉骨茶($128)
肉骨茶湯底胡椒味香,豬骨好入味,配上冬菇,豆卜吸哂汁 。

📍星怡 (黃大仙)
黃大仙睦鄰街8號現崇山商場地下G1-G2號舖
2024-01-21 62 瀏覽
今晚難得六大一細一家人去食餐晚飯所以揀咗間近近地嘅星加坡菜試吓因為見佢網上食評都唔錯去到見職員都細心,有小朋友既會安排室內比較角落的位置比我們,有埋BB凳,之後等我介紹吓我哋食咗啲咩-海鮮釀油條呢個真係必點,好好食,我哋叫咗兩碟裡面啲蝦膠好足料同埋個皮好脆食落唔會腍pat pat咁-黑松露香煎鮑魚上菜嘅時候已經幫你切咗細細粒,等你容易入口,雖然話係黑松露,但唔算係好突出,但鮑魚嘅口感都唔錯👍🏻-娘惹蘿蔔糕上菜嘅時候一樣都已經幫你切咗細細粒,一口一粒,唔算好辣,我阿媽唔食辣都食到-馬來鮮蝦炒貴刁份量唔算多,但蝦都算大隻😂😂-蟹肉蛋炒飯正常味道,無咩特別-馬來西亞雜錦藥材肉骨菜想試肉骨茶,唔知邊款好食就叫左個寫住推介,唔知係咪因為真係星加坡菜嘅關係,個肉骨茶味道好唔錯,因為有好多食落成日都有好大浸藥材味,但呢個反而好適中,唔會俾啲藥材味蓋過個茶,推介,不過就略嫌貴咗少少,因為份量真係唔多,我哋仲叫咗大size-新加坡海南雞1隻呢個唔記得影相,雞肉好嫩滑,全部去晒骨,啖啖肉當然有食咗失望嘅菜式-冬陰功湯呢個可以唔叫洗,其實黎到見到已經唔係好想飲,都唔係平時飲開嗰隻濃度黎,親戚飲左佢話好似喺公
今晚難得六大一細一家人去食餐晚飯
所以揀咗間近近地嘅星加坡菜試吓
因為見佢網上食評都唔錯

-海鮮釀油條
呢個真係必點,好好食,我哋叫咗兩碟
裡面啲蝦膠好足料同埋個皮好脆食落唔會腍pat pat咁

-黑松露香煎鮑魚
上菜嘅時候已經幫你切咗細細粒,等你容易入口,
雖然話係黑松露,但唔算係好突出,但鮑魚嘅口感都唔錯👍🏻

-娘惹蘿蔔糕

-馬來鮮蝦炒貴刁
份量唔算多,但蝦都算大隻😂😂

-蟹肉蛋炒飯
正常味道,無咩特別

-馬來西亞雜錦藥材肉骨菜

-新加坡海南雞1隻
呢個唔記得影相,雞肉好嫩滑,全部去晒骨,啖啖肉

當然有食咗失望嘅菜式
-冬陰功湯
呢個可以唔叫洗,其實黎到見到已經唔係好想飲,都唔係平時飲開嗰隻濃度黎,親戚飲左佢話好似喺公仔麵湯底咁嘅味道

另外想補充下佢哋有室外嘅座位坐有得掟飛鏢類似酒吧嘅形式咁可以食煙
有一set酒或者Tower咁既酒叫😝
2024-01-14
黃大仙惹味新加坡菜 — 星怡 呢間星怡係主打新加坡菜,Menu都幾多菜式可以選擇,價格都幾合理,平時食星加坡菜淨係有試過食喇沙,今次就試下其他特色菜式先~喇沙湯麵 ($88)湯頭味道濃郁,帶有椰漿的香氣,並且辣味十足。配料非常豐富,包括新鮮的蝦子、魚片、雞蛋和豆卜等,而且麵條的口感適中,帶有嚼勁。🦀辣椒蟹肉汁配炸饅頭 ($78)蟹肉汁濃郁且蟹肉的份量好豐富。炸饅頭外皮酥脆內裡鬆軟,與辣椒蟹肉汁相得益彰🐤芝士油酥餅配咖喱雞球 ($88)油酥餅外皮酥脆內裡鬆軟,搭配濃郁的咖喱汁,口感十足。咖喱汁味道濃郁,配料好豐富,而雞球亦好滑嫩,整道菜色香濃可口。🦐新加坡麥片蝦 ($180)選用左新鮮的大蝦,蝦子沾上炸粉和麥片後,口感好脆口,食落去有甜甜鹹鹹的味道
黃大仙惹味新加坡菜 — 星怡

喇沙湯麵 ($88)

🦀辣椒蟹肉汁配炸饅頭 ($78)

🐤芝士油酥餅配咖喱雞球 ($88)

🦐新加坡麥片蝦 ($180)
氣氛浪漫新加坡菜餐廳🥰 有室外及室外座位,環境寬敞舒適,播放歌曲,營造浪漫氣氛,好適合放工嚟放鬆一下🥂 食物選擇豐富有特色,價格合理,質素高,好受街坊歡迎👍🏻 店員服務態度很好~晚市二人消費:$361✨ 連加一服務費海鮮釀油條 ($88)✨好特別的油炸鬼,值得一試!外層酥脆 內裏彈牙,口感一流😍 新加坡咖喱牛腩 ($88)✨好正的咖哩😍 份量多,有牛腩、牛筋、薯仔,肉質軟腍有咬口,配手抓餅吃一流!咖哩汁微辣,好好味🤤 新加坡魚蛋喇沙 ($68)✨香濃惹味,好抵食😍 湯底熱騰騰 味道一流,配上魚蛋、豆卜、魚片頭及芽菜,非常豐富,特別推薦魚蛋,爽口彈牙!麵條偏粗身,好入味~手抓餅 ($48/4件)✨推薦,好好味!配咖哩食必備,非常酥脆香口黑糖寒天椰汁冰 ($36)✨黑糖甜味十足,椰汁味香濃濃,配上豐富寒天,啖啖滋味😋

晚市二人消費:$361✨ 連加一服務費

海鮮釀油條 ($88)✨
好特別的油炸鬼,值得一試!外層酥脆 內裏彈牙,口感一流😍

新加坡咖喱牛腩 ($88)✨

新加坡魚蛋喇沙 ($68)✨

手抓餅 ($48/4件)✨
推薦,好好味!配咖哩食必備,非常酥脆香口

黑糖寒天椰汁冰 ($36)✨
黑糖甜味十足,椰汁味香濃濃,配上豐富寒天,啖啖滋味😋
2024-01-04 43 瀏覽
約咗朋友返去舊學校附近食飯,畢業之後好耐冇嚟黃大仙,去咗附近商場現崇山食晚飯。兩個人唔覺唔覺叫咗幾個餸食。黑松露香煎鮑魚鮑魚已脫殼切到一粒粒,用黑松露炒香左放返喺殼上面,松露味好香好濃郁,鮑魚肉汁鮮嫩好彈牙咖喱牛腩加手抓餅咖喱牛腩炆到好入味仲有我最愛嘅牛筋,味道唔算太辣,啱晒我口味。叫咗個手抓餅嚟點咖喱汁,超級搭配。手抓餅好鬆脆。海鮮釀油炸鬼估唔到油炸鬼入面釀咗大量蝦膠,外面炸到脆卜卜,蝦膠嘅份量十足,連埋泰式辣醬yummy yummy新加坡魚蛋喇沙本來嗌上面嘅餸已經夠食,但朋友係澱粉怪物,所以叫多個喇沙嚟食, 喇沙好香椰汁味好濃,加上有啲芽菜仔爽口又好味芒果椰汁沙冰芒果加椰汁唔會過甜味道啱啱好,非常解渴下次有機會再嚟黃大仙食飯,會再試吓去其他菜式。

咖喱牛腩加手抓餅

海鮮釀油炸鬼

新加坡魚蛋喇沙

芒果椰汁沙冰
芒果加椰汁唔會過甜味道啱啱好,非常解渴

下次有機會再嚟黃大仙食飯,會再試吓去其他菜式。
2023-12-22 117 瀏覽
今晚約住喺黃大仙嘅好朋友食晚飯,朋友想食星馬菜,所以你依家試吓。呢間餐廳出邊同入邊都有好闊嘅座位,入邊室內有卡位,出面有張梳化位同大枱位。今晚好凍好凍,所以當然係坐入面啦。新加坡咖喱牛腩$128 (另外加左個酥油餅)估唔到呢個牛腩有好多牛筋,煎香嘅薯仔,牛筋好多骨膠原,一啲都唔韌。配埋個熱辣辣嘅脆邊酥油餅,點啲咖喱腩汁,超好味!新加坡魚蛋喇沙 $68好足料,有好多款魚蛋,有圓形,有魚片,有豆卜,有雞蛋,有滿滿嘅麵,條條都掛湯,好入味黑松露香煎鮑魚 $140賣相好靚,鮑魚仲切埋粒咁裝喺個鮑魚殼度到上碟,食嘅時候好方便,可以慢吞細細嚼,而且鮑魚一啲都唔韌,仲有淡淡嘅黑松露香味海鮮釀油條 $88熱辣辣查起,脆卜卜,蝦膠好彈牙,食落一啲都唔油膩呢度嘅侍應服務好好,人手夠,環境食得舒服,又有卡位,又有大枱,又有戶外位,好適合big Family或者一大班friend嚟聚餐

新加坡咖喱牛腩$128 (另外加左個酥油餅)

新加坡魚蛋喇沙 $68

黑松露香煎鮑魚 $140

海鮮釀油條 $88
熱辣辣查起,脆卜卜,蝦膠好彈牙,食落一啲都唔油膩

新加坡咖喱牛腩
新加坡魚蛋叻沙
海鮮釀油條
2023-12-21
新加坡咖喱牛腩
新加坡魚蛋叻沙
海鮮釀油條
2023-12-17 48 瀏覽
今次呢嚟到黃大仙,係我心目中黃大仙係好多大排檔,估唔到女朋友帶我嚟一間食星馬泰嘅餐廳。我哋食咗海鮮釀油條,同鬼馬油條一樣,上面有蝦膠下面係油炸鬼,其實我都幾鍾意食呢一個菜式㗎,不過以前就喺大排檔食多嘅。最特別係呢度有黑松露香煎鮑魚,令到鮑魚呢個菜式升級咗幾倍,黑松露嘅味非常之香,香煎嘅鮑魚入口好有口感!乾炒馬來蝦麵❤️❤️超好食呀,啲麵呢濕同乾嘅程度係啱啱好,而醬汁嘅濃度緊緊地包住成條麵,每一口麵都食到好香好香嘅鮮味我最喜歡就係呢個菜式💕💕

我最喜歡就係呢個菜式💕💕
2023-12-16 39 瀏覽
黑松露香煎鮑魚 $140用牛油、白酒調味煎成既鮮鮑魚🐚口感爽口彈牙😬唔韌黑松露香氣勁突出♨️一上枱就聞到陣陣gas味值得一讚既係鮑魚切粒一啖一粒進食方便👍🏻懶人恩物🤣海鮮釀油條 $88蝦同蝦膠混合🍤釀入油炸鬼油炸鬼炸得十分香脆🫔蝦膠肉感十足保持到爽彈口感品嚐到蝦既鮮味🤤口感層次豐富沾上酸甜辣椒醬🧉味道更惹味✅新加坡咖喱牛腩 $128用咖喱葉、指天椒、椰漿等材料製成既新加坡咖喱🥘味道甜中帶辣🍯🌶️開胃惹味🤰🏻質地偏稠配料有牛腩、牛筋同薯仔🥔牛腩軟淋🐮牛筋軟糯、膠感十足薯仔得一舊、粉綿🥔手抓餅 $48/4件酥脆可口🫓沾上咖喱汁一齊食🥘絕配💯新加坡魚蛋喇沙 $68喇沙湯底十分惹味香辣帶椰漿香氣🥥麵條選用油麵🍜油麵質地偏淋吸湯力十足😽香中帶辣既喇沙湯底令麵條單食都唔會悶👌🏻配料種類多而豐富白魚蛋四粒、魚片頭四片、豆卜四舊、雞蛋半隻仲有怡保芽菜白魚蛋好好食🍲爽牙味鮮喇沙口感、味道層次都豐富🫶🏻令人一啖接一啖食唔停口讚👍🏻

黑松露香煎鮑魚 $140
用牛油、白酒調味煎成既鮮鮑魚🐚
口感爽口彈牙😬

口感層次豐富
沾上酸甜辣椒醬🧉
味道更惹味✅

新加坡咖喱牛腩 $128
用咖喱葉、指天椒、椰漿等材料製成既新加坡咖喱🥘
味道甜中帶辣🍯🌶️
開胃惹味🤰🏻
質地偏稠
配料有牛腩、牛筋同薯仔🥔
牛腩軟淋🐮

油麵質地偏淋
吸湯力十足😽
香中帶辣既喇沙湯底令麵條單食都唔會悶👌🏻
配料種類多而豐富
白魚蛋四粒、魚片頭四片、豆卜四舊、雞蛋半隻仲有怡保芽菜
白魚蛋好好食🍲
爽牙味鮮
喇沙口感、味道層次都豐富🫶🏻
令人一啖接一啖
食唔停口
讚👍🏻
2023-12-16 59 瀏覽
星期六落去食個早餐,叫左個鮑片通粉薯餅煎旦,個早餐食完杯熱奶茶都未到,住附近,間唔中都有落去食,都知平時嘢飲要等得耐,但冇預過咁誇張,最後足足等咗40分鐘,中間追過兩次,每次都話幫你追追,最後我拎張單出去埋話唔要因為我趕時間,個職員話唔好意思可能因為太忙,我話忙都冇理由40分鐘都出唔到杯奶茶,跟住佢仲好意思收我全個餐錢,大佬你杯奶茶唔黎係米係咁易都收返我平啲,本身間唔中都會食下,經過今次唔會再幫襯.

2023-12-16
$35 (早餐)
2023-12-12 43 瀏覽
⭐️黃大仙現祟山「星怡」環境好靚,有室外同室內座位選擇,今日天氣好揀咗室外坐下來,用餐過程都好多人入座,口碑好似唔錯,餐牌好多選擇,感覺幾好。***** ***** ***** ***** *****🍜🍲魚旦雞蛋肥牛喇沙馬來西亞喇沙湯底惹味芳香帶小小椰香味,而且鋪滿好多配菜好大碗,CP值好高。🥓海鮮釀油條油炸鬼好鬆脆,裏面係蝦滑,超好味。🍹桔仔話梅水桔仔話梅酸酸甜甜,食辣嘢好解辣又解渴,呢杯真心推介。

***** ***** ***** ***** *****

🍜🍲魚旦雞蛋肥牛喇沙

🥓海鮮釀油條
油炸鬼好鬆脆,裏面係蝦滑,超好味。

🍹桔仔話梅水
桔仔話梅酸酸甜甜,食辣嘢好解辣又解渴,呢杯真心推介。
2023-12-10 43 瀏覽
This delightful eatery offers an array of tantalizing dishes that will awaken your taste buds and leave you craving for more. Let's dive into the flavorsome experience! 🌟🍽️🌶️ Spicy Crab in Crispy Bun - an explosion of flavors that delighted our senses. The succulent crab meat drenched in a rich and spicy sauce, paired with the crispy bun, created a heavenly combination that was both satisfying and addictive. 😍🍞🍤 Crispy Oatmeal Prawns - a true delight for seafood lovers. The prawns were coated in a

🍤 Crispy Oatmeal Prawns - a true delight for seafood lovers. The prawns were coated in a crispy oatmeal batter, resulting in a perfect balance of textures.

🧀 Cheese Puff with Curry Chicken Balls - it was a dream come true for cheese lovers. The golden, flaky pastry enveloped a savory curry chicken ball, topped with a generous amount of melted cheese.

Whether you're a fan of spicy delights, seafood extravaganzas, or cheesy indulgences, La Sing is a culinary paradise that will satisfy your cravings.

𓆝𓆟𓆜𓆞𓆝𓆟𓆜
🍴 Sing La📍 Shop G1-G2, G/F, Lions Rise Mall, 8 Muk Lun Street, Wong Tai Sin
——————————————————
👀 Follow @ahmoon.tt
👍 comment|share |like |save
💬 DM for collaborations

#HongKongFoodie #HongKongEats #HKFoodExplore #hongkong #香港美食 #香港好去處#ahmoontt_food