2023-12-08
餐廳環境好舒服,餐廳會keep住播歌,有氣氛得來又放鬆。外面仲有個露天酒吧仔添🍸🥢黑松露香煎鮑魚🐟鮑魚好新鮮,切咗細細粒都好彈牙兼煙韌。黑松露味都好香同埋好濃郁。碟邊仲有胡麻醬沙律做伴碟,十分解膩。黑松露愛好者必食推介🤩🥢鹹蛋黃魚皮🐟魚皮炸到好酥脆,份量又多。最緊要嘅係落足材料用真鹹蛋黃去炒個黃金汁,每一片都有沙沙嘅感覺,帶有濃濃鹹蛋香。食到停唔到口🤤🥢新加坡麥皮蝦🦐大蝦炸到啱啱好,連蝦殼都脆嘅,再加上麥皮同獨特調味料嘅襯托微微帶甜,唔會溜之餘仲十分香口。十分推介大家嘗試。🥢椰漿飯 油飯🍚十分軟熟,唔會太硬又唔會太濕,水份啱啱好,最緊要個椰漿飯椰漿味超濃郁,食每一啖都有好香嘅椰漿香味🥥🥤鳳梨水果茶、芒果椰汁冰沙水果茶鮮甜帶有淡淡嘅鳳梨味,入邊仲有啲水果粒添冰沙芒果同椰汁嘅味道非常濃郁,兩個溝埋一齊非常之夾,冰沙又打得好細膩
🥢黑松露香煎鮑魚🐟
🥢鹹蛋黃魚皮🐟
🥢新加坡麥皮蝦🦐
🥢椰漿飯 油飯🍚
🥤鳳梨水果茶、芒果椰汁冰沙
水果茶鮮甜帶有淡淡嘅鳳梨味,入邊仲有啲水果粒添