2024-06-25
📍旺角|樂天皇朝樂天皇朝旺角分店,近日迎來新面貌,即刻約好朋友去食野先~全新裝修坐得舒服咗,仲試咗最新嘅小籠包!🥢美顏骨膠原小籠包(6粒) $78平時去親樂天皇朝都係食八色小籠包,今次就試吓美顏滋補嘅美顏骨膠原小籠包。小籠包一上枱見到賣相已經覺得好靚,皮薄透光~入口更加係充滿湯汁!👍🏻呢款小籠包係為慶祝旺角店全新面貌,特登同姊妹品牌美滋鍋推出嘅限定口味!小籠包入面嘅湯汁用咗熬煮超過8小時,多款養生材料嘅招牌骨膠原美顏滋補湯底,搭配原味小籠包,又美味又養生!🧖🏻♀️🥢蒜蓉清炒菠菜(例) $78一上枱就飄嚟蒜香味嘅蒜蓉清炒菠菜,清甜不膩,鮮味健康,而且越食越開胃🤤🥢蟹粉炒飯(例) $142超足料超美味嘅蟹粉炒飯,面頭係蟹粉醬汁,底係炒香嘅蛋炒飯,食得出夠鑊氣!蟹粉、蟹黃同埋蟹肉嘅份量都好多,啱曬鍾意蟹粉嘅朋友🥢雷沙湯圓其實我係第一次食雷沙湯丸,原來係咁好味嘅,煙煙韌韌入邊嘅芝麻餡亦都好甜好香濃嘅芝麻味😆🥢自家製檸檬薏米水 $20我好鍾意薏米水~你背啱晒我嘅口味,有一半都係薏米,食得又飲得美滋鍋期優惠推廣🥘凡於樂天皇朝旺角店購買美顏湯底小籠包,憑收據到 美滋鍋惠顧套餐即可享4人同行1人免費優
🥢美顏骨膠原小籠包(6粒) $78
🥢蒜蓉清炒菠菜(例) $78
🥢蟹粉炒飯(例) $142
🥢雷沙湯圓
🥢自家製檸檬薏米水 $20
美滋鍋期優惠推廣🥘
凡於樂天皇朝旺角店購買美顏湯底小籠包,憑收據到 美滋鍋惠顧套餐即可享4人同行1人免費優惠 (全檯顧客需選擇同一級別及價位之套餐,大小同價 )(期間限定:20/5-30/6)
除咗食物味道好食,店員嘅服務態度都非常好,坐得又舒服,我哋兩個食完飲住茶🫖傾偈傾到好夜收舖都冇人趕我哋走🙏🏻😆