2024-05-24
好耐無食日本料理,今日入元朗搵家姐❣️佢話要帶我去試新野,黎到呢間武士料理💁🏻♀️裝潢充滿日式居酒屋風情,環境溫馨舒適,情侶撐枱腳或者家人聚會都好適合✅🔹武士之魂刺身盛刺身盛擺盤好靚!夠哂吸晴!有齊北寄貝、帶子、真鯛、螢光魷魚、牡丹蝦、中拖羅、大拖羅、赤身及角切三文魚.吞拿魚.三文魚籽.刺身飯。首推一定係大拖羅!脂肪分佈如雪花般,富天然魚油脂甘香,脂肪精華味道超濃郁,入口即溶~螢光魷魚我都好鍾意!飽滿多膏,鮮甜帶點海水味,食落彈牙又有咬口,更帶陣陣磯香!🔹玉子小卷玉口感子紮實豐厚、甜滋滋,一口一件好滋味~🔹三文魚小卷三文魚夠肥美,肉質細嫩鮮美,爽滑出色!🔹明太子雞翼炸至香脆可口既去骨雞翼,包裹著微辣明太子,皮脆肉嫩,雞肉外皮相當焦脆,咬開有豐富飽滿既明太子餡料,香氣四溢~🔹自家制雞肉棒串由嫩滑雞肉夾雜雞胸軟骨製成,外層微焦香脆,無骨啖啖肉,食落好有咬口!🔹蒲燒鰻魚丼原條厚身鰻魚相當軟嫩,淋上獨特調製醬汁,濃郁又順口,配日本珍珠米飯,軟糯好滋味!武士料理✨📍元朗裕榮徑11號好旺大廈地下6號舖
螢光魷魚我都好鍾意!飽滿多膏,鮮甜帶點海水味,食落彈牙又有咬口,更帶陣陣磯香! 🔹玉子小卷
玉口感子紮實豐厚、甜滋滋,一口一件好滋味~ 🔹三文魚小卷
三文魚夠肥美,肉質細嫩鮮美,爽滑出色! 🔹明太子雞翼
炸至香脆可口既去骨雞翼,包裹著微辣明太子,皮脆肉嫩,雞肉外皮相當焦脆,咬開有豐富飽滿既明太子餡料,香氣四溢~ 🔹自家制雞肉棒串
由嫩滑雞肉夾雜雞胸軟骨製成,外層微焦香脆,無骨啖啖肉,食落好有咬口! 🔹蒲燒鰻魚丼
原條厚身鰻魚相當軟嫩,淋上獨特調製醬汁,濃郁又順口,配日本珍珠米飯,軟糯好滋味! 武士料理✨
📍元朗裕榮徑11號好旺大廈地下6號舖