2023-01-19
江湖小棧⚔️天氣咁凍仲唔係煲仔飯出動嘅時候!識食嘅又點只係廟街食煲仔飯,今次我哋就嚟到荃灣,試吓排隊排到七彩嘅江湖小棧!因為都算幾早食晚飯,我哋都唔太肚餓,所以淨係叫咗兩個煲仔飯🍚🍖豉汁白鱔煲仔飯 $86白鱔份量多,又滑又有魚味,配上自家製豬油,一打開蓋就聞到勁大陣豆豉白鱔味撲埋黎,呢一個煲下次嚟一定會再嗌,非常值得encore!🐟💯自選配料煲仔飯 $86想要咩餸由你話事!貪心鬼一定係揀呢個😜我今次就揀咗蝦膏、乳鴿同埋滑雞件,成個飯入面蝦膏有畫龍點睛嘅作用,有濃郁嘅鹹香味!配埋乳鴿同埋滑雞件,大滿足!食完再暖笠笠添😋👍🏻江湖小棧真心唔錯,決定下次encore!✅✅下次要Skip左個lunch 叫多兩個餸食下!餐廳5:30開始做晚市,如果想唔使排隊食到,建議大家5:15就嚟排隊!咁就保證食到第一輪晚市~六點先嚟到既,基本上已經肯定要等位了🥹🥹所以記住自己預返時間喇!
豉汁白鱔煲仔飯 $86
自選配料煲仔飯 $86
江湖小棧真心唔錯,決定下次encore!✅✅
下次要Skip左個lunch 叫多兩個餸食下!