2023-10-18 55 瀏覽
深水埗【沛】@mw.korea.house 韓式小食店由港韓夫婦主理🇰🇷雖然空間不大 只有10座位但依然人氣高企 好多食客在門外排隊/點外賣憑著其邪惡拉絲芝士蛋卷 以及多款韓式家庭菜如泡菜煎餅 韓式紫菜飯捲等 味道正宗 用料十足⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯Snack 小食🧈煎雞蛋卷(芝士)提供原味和芝士口味 雞蛋卷薄身外皮 好嫩滑包裹住2款芝士 輕鬆造出邪惡拉絲 畫面超澎湃而表面更唧有茄汁 寫上感謝客人字句 好窩心·🧀炸紅薯芝士條另一打卡網紅小食 即叫即炸 超浮誇拉絲效果紅薯和芝士完美結合 香甜軟糯 記得要襯熱食⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯MW pairing🍘迷你泡菜煎餅泡菜用上老闆韓國家庭秘方製成 每日限量供應單單是餣製泡菜和等待其發酵都要花上3小時誠意之作!外層香脆 內裏軟腍 泡菜微酸好開胃➕🍼瑪格利米酒選擇pairing價錢比較化算 瑪格利酒精濃度不高米酒有著汽水般的口感 帶有酸酸甜甜的香氣用上金色小碗 很有feel 是搭配煎餅最棒的組合⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯Bunsik 主食🍜韓式牛肉炒粉絲小店價錢親民 主食才$88 份量十足 滿滿的
深水埗【沛】@mw.korea.house 韓式小食店
由港韓夫婦主理🇰🇷雖然空間不大 只有10座位
但依然人氣高企 好多食客在門外排隊/點外賣
憑著其邪惡拉絲芝士蛋卷 以及多款韓式家庭菜
如泡菜煎餅 韓式紫菜飯捲等 味道正宗 用料十足
Snack 小食
🧈煎雞蛋卷(芝士)
提供原味和芝士口味 雞蛋卷薄身外皮 好嫩滑

🍲海鮮大醬湯配飯
非常豐富的海鮮大醬湯 除了豆腐 瓜 薯仔之外
更用上蟹 蝦 蜆肉去熬煮 整個湯頭變得鮮甜美味
一湯匙淋在飯上 拌勻吃更是人間美食 十分推薦
韓國嘢真係食極都唔會厭!今次同朋友嚟到深水埗的「沛」~~餐廳由一對港韓夫婦主理,主打正宗韓國家庭料理🇰🇷!包括有紫菜飯卷、炸雞、韓式炒粉絲、大醬湯等,好多選擇❤️❤️🌶️迷你泡菜煎餅 $98✨煎餅比較厚身,外層煎得香脆、內裡鬆軟juicy!!泡菜味道酸酸辣辣,食完好醒胃😋😋🍳煎雞蛋卷(芝士) $88✨份量十足!面層有用茄汁寫的韓文字「고맙습니다 (謝謝)」~~蛋卷口感濕潤,一切開就見到滿滿的拉絲芝士🧀,超邪惡呢🔥🔥🍗韓式無骨炸雞配甜辣醬(半份) $78✨同其他韓國餐廳唔同,呢間的甜辣醬係分開上~~炸雞炸得脆卜卜,肉質好嫩滑!同甜辣醬係絕配👍🏻👍🏻🍙韓式紫菜飯卷(牛肉) $58✨賣相吸引,飯卷即叫即包,夠哂新鮮!!餡料有牛肉、蛋絲、青瓜絲、蘿蔔絲、醃蘿蔔等,口感好豐富🤤🤤🥘辣海鮮豆腐湯配飯 $88✨湯底微辣爽口,包括有蜆肉、大蝦、魷魚、豆腐、翠肉瓜等~~大蝦肉質爽彈🦐、好入味,整體味道唔錯!送飯一流❤️❤️飲品方面,我地揀咗蜜桃牛奶沙冰($45)同柚子牛奶沙冰($45)🍹~~兩杯大大杯,口感綿密、重奶香!味道酸酸甜甜,十分清爽😋😋
韓國嘢真係食極都唔會厭!今次同朋友嚟到深水埗的「沛」~~

🌶️迷你泡菜煎餅 $98✨
煎餅比較厚身,外層煎得香脆、內裡鬆軟juicy!!
泡菜味道酸酸辣辣,食完好醒胃😋😋

🍳煎雞蛋卷(芝士) $88✨
蛋卷口感濕潤,一切開就見到滿滿的拉絲芝士🧀,超邪惡呢🔥🔥

🍗韓式無骨炸雞配甜辣醬(半份) $78✨
同其他韓國餐廳唔同,呢間的甜辣醬係分開上~~
炸雞炸得脆卜卜,肉質好嫩滑!同甜辣醬係絕配👍🏻👍🏻

🍙韓式紫菜飯卷(牛肉) $58✨
賣相吸引,飯卷即叫即包,夠哂新鮮!!
餡料有牛肉、蛋絲、青瓜絲、蘿蔔絲、醃蘿蔔等,口感好豐富🤤🤤

🥘辣海鮮豆腐湯配飯 $88✨
湯底微辣爽口,包括有蜆肉、大蝦、魷魚、豆腐、翠肉瓜等~~
大蝦肉質爽彈🦐、好入味,整體味道唔錯!送飯一流❤️❤️

兩杯大大杯,口感綿密、重奶香!味道酸酸甜甜,十分清爽😋😋
2023-10-03 1128 瀏覽
深水埗!𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 𝐬𝐭𝐲𝐥𝐞 𝐜𝐨𝐳𝐲 𝐥𝐢𝐭𝐭𝐥𝐞 𝐊𝐨𝐫𝐞𝐚𝐧 𝐫𝐞𝐬𝐭𝐚𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭 📍𝐒𝐡𝐚𝐦 𝐒𝐡𝐮𝐢 𝐏𝐨 (𝐌𝐓𝐑 𝐞𝐱𝐢𝐭 𝐃𝟐) 經常晚市時行過見到有人等位,心思思決定自己親身試試‼️ 店面細細, 牆上面放咗好多唔同嘅postcard,亦都有啲細細嘅貓貓裝飾品 🐱 都真係有啲家庭嘅感覺🤭 可能因為係小店嘅關係,所以食物款式選擇唔算多,但勝在在款款用心製作,。佢另外有分店,分店大啲有鍋物選擇。 💁🏻‍♀️入座附送自家製泡菜及大豆芽小碟 當晚餐點:📌韓式牛肉炒粉絲粉絲炒得乾身煙韌,調味適中, 份量足夠二至三人開心share~ 📌無骨炸雞配甜辣醬一份炸雞, 套餐連埋兩枝細嘅韓國啤酒炸雞同啤酒嘅絕配combo,雞件炸得外皮香脆,內裏肉質juicy~ 配埋應該係自家醃製嘅白蘿蔔,消解油膩👍🏻 📌泡菜煎餅應該係用上餐廳自家製嘅泡菜嚟整嘅,味道偏酸咗少少~ 💰埋單共約HK$380/2人 (dinner average HK$100-200@)
深水埗!

📍𝐒𝐡𝐚𝐦 𝐒𝐡𝐮𝐢 𝐏𝐨 (𝐌𝐓𝐑 𝐞𝐱𝐢𝐭 𝐃𝟐)

💁🏻‍♀️入座附送自家製泡菜及大豆芽小碟

當晚餐點:
📌韓式牛肉炒粉絲

📌無骨炸雞配甜辣醬
一份炸雞, 套餐連埋兩枝細嘅韓國啤酒

📌泡菜煎餅
應該係用上餐廳自家製嘅泡菜嚟整嘅,味道偏酸咗少少~

💰埋單共約HK$380/2人
(dinner average HK$100-200@)

2023-09-27
5 分鐘 (堂食)
  • 韓式牛肉炒粉絲
2023-10-02 737 瀏覽
呢日嚟咗深水埗買啲電子產品 買完當然要搵返間好食嘅小店慰勞陪我嚟嘅友人😎 嚟咗呢間食韓國菜嘅餐廳 餐廳舖面唔大 只係得十個座位煎芝士雞蛋卷呢個雞蛋煎得好薄 入麵包裹住厚厚嘅芝士 拉絲效果非常澎湃🧀 加埋面頭用茄汁寫上咗韓文 更加有韓國特色 而且有茄汁調味 食落口唔會太過膩🍳炸紅薯芝士條又係一碟芝士嘅菜式 一上碟店員已經提醒要盡快食🤣 呢個芝士條食落口幾特別 因為外層係番薯 包裹住芝士條 所以食落口甜甜地 幾有風味韓式牛肉炒粉絲面頭鋪咗滿滿嘅牛肉 再加埋有啲雞蛋絲做點綴 顏色都幾豐富㗎😍 入面嘅配料主要有紫洋蔥 紅蘿蔔絲 燈籠椒 菠菜 加埋有少少芝麻 味道有層次得嚟 食落仲好均衡飲食添啊😎 不過最主要嘅都係食佢嘅粉絲 粉絲味道唔算好鹹 咬落口仲好有口感 係食極都唔厭 全份無骨炸雞配啤酒呢個組合真係一流 食炸嘢最想就係飲啤酒 呢個組合一嚟已經有兩支韓國啤酒🍻 可以同朋友啤啤佢 炸雞嘅份量好充足 而且炸粉唔算好厚 有雞皮嘅部份仲格外脆卜卜添呀😚 入面嘅雞肉幾嫩滑 如果點埋側邊嘅甜辣醬味道會更上一層樓😝 Cass啤酒一人一支 餐廳仲會俾埋啤酒杯🙈 等我哋飲得唔駛飲得咁豪氣 味道偏苦 但係配炸物

炸紅薯芝士條
炸紅薯芝士條

全份無骨炸雞配啤酒
全份無骨炸雞配啤酒

Cass啤酒
一人一支 餐廳仲會俾埋啤酒杯🙈 等我哋飲得唔駛飲得咁豪氣 味道偏苦 但係配炸物就啱晒㗎啦 重點係佢夠晒凍 大熱天時入到餐廳飲埋啤酒就好正
Cass啤酒

呢間小店都有提供韓式小食 有泡菜食真係即刻超有韓國風味 大家仲可以免費續碟一次😙
2023-10-01 58 瀏覽
深水埗韓國菜小店,座位有限,晚餐時間日日都要排隊,唔想排隊嘅我,今日5點幾就衝左過去😎入去之後,見到d裝修都幾小清新,非常適合我呢個油面鬍鬚佬🤣🤣是日美食:🥢韓式牛肉炒粉絲🥢無骨炸雞配甜辣醬🥢泡菜煎餅🍹啤酒2枝😋食評:炒粉絲唔會乸埋一舊,乾爽彈牙屬水準之作。炸雞juicy但唔夠香口,合格作品。泡菜煎餅偏酸,我個人覺得一般。啤酒夠凍俾好評👍💰全單唔知幾錢😅大佬埋單(大約300-400蚊左右)👀入座後大概去到6點15分,見到門口已經開始排隊,唔想排隊真係要早d去思密達。

是日美食:
🥢韓式牛肉炒粉絲
🥢無骨炸雞配甜辣醬
🥢泡菜煎餅
🍹啤酒2枝

😋食評:
炒粉絲唔會乸埋一舊,乾爽彈牙屬水準之作。
炸雞juicy但唔夠香口,合格作品。
泡菜煎餅偏酸,我個人覺得一般。
啤酒夠凍俾好評👍

💰全單唔知幾錢😅大佬埋單(大約300-400蚊左右)

2023-09-29 68 瀏覽
吞拿魚拌飯配料分別有吞拿魚 芽菜 菠菜 紫菜 翠玉瓜 紅蘿蔔 菇 非常豐富 醬汁酸酸甜甜好開胃泡菜煎餅 用上自家製酸泡菜製作 同一般嘅泡菜餅的確好唔同 煎至外脆內軟 十分香口辣海鮮豆腐湯海鮮用上蝦同蜆 湯底唔係好濃味嗰種 微辣帶鮮味 配飯一流 店員特別提醒要攪勻隻蛋黃先好食呀!原味雞蛋卷蛋味香濃 整體口感紮實 半份炸雞無骨啖啖用 調味適中 半份份量都好夠小店由日韓夫婦主理 大部分小菜醬料等等都係佢哋自家製 口味頗地道 性價比高 而且啱啱仲喺大角咀開咗新分店添
吞拿魚拌飯

• 迷你泡菜煎餅
  • 韓式無骨炸雞配甜辣醬
  • 吞拿魚韓式拌飯
2023-09-25 90 瀏覽
叫咗外賣牛肉紫菜飯卷見到包裝幾好,以為唔錯$58包埋泡菜同芽菜 幾抵咁一食個飯卷就出事啲牛肉鞋到不得了瘦猛猛每一啖都要咀嚼好耐…. 真係好唔掂😓再一次俾 open rice 呃咗
叫咗外賣牛肉紫菜飯卷
見到包裝幾好,以為唔錯
$58包埋泡菜同芽菜 幾抵咁
一食個飯卷就出事
啲牛肉鞋到不得了瘦猛猛
每一啖都要咀嚼好耐…. 真係好唔掂😓
再一次俾 open rice 呃咗
外賣自取
2023-09-24 109 瀏覽
距離上次返香港過左成年幾,今次返深水埗同同事開會,醒起呢間就再介紹同事一齊黎(點知原來同事成日都有幫襯😌😌)我地叫左一個佢地介紹既芝士蛋捲,一個主打五花腩飯卷,一個泡菜煎餅。芝士蛋捲真係入口即溶既感覺,好多芝士 一層薄薄既蛋包住,都幾考驗廚師整蛋捲既技巧🤔五花腩飯捲薄薄一層飯,幾多餡 好香麻油味泡菜餅對我黎講可能食得清淡,唔係好鍾意酸泡菜既味道,但係口感脆身,同事就話好香口,佢地成日有食呢個。返黎一段時間,發覺香港宜家呢種有心做既小店越黎越少,服務態度好,食物質素都唔錯👍真係好難得,有時間會再黎幫襯!!!
五花腩飯捲薄薄一層飯,幾多餡 好香麻油味
芝士蛋捲
五花腩飯捲
2023-09-21
午餐
芝士蛋捲
五花腩飯捲
  • 韓式紫菜飯卷
📍隱身於深水埗嘅韓式小店 裝修簡潔溫暖 湖水綠配白色既柔和色調✨ 感覺好Cozy好舒適! 價錢相當親民👍🏻 食品質素亦有驚喜 所有菜式都冇落味精 只使用自家製醬料❤️🌀 炸紅薯芝士條特別叮囑要趁熱食~ 炸得金黃酥脆嘅芝士條 包住香甜紅薯蓉 呢個鹹甜配搭沒有一絲違和感 芝士仲帶點煙韌 做到拉絲效果😍🌀 迷你泡菜煎餅原來餐廳係由韓國人🇰🇷主理 泡菜都係自家醃製 難怪泡菜味道零舍唔同💕 煎餅偏酸好開胃 混入大量嘅泡菜絲增加口感🙋🏻‍♀️🌀 韓式紫菜飯卷 (五花腩)飯捲夾起完全唔鬆散 appreciate! 🫶🏻加入五花腩片/椰菜絲🥬/蛋絲/紅蘿蔔絲/醃蘿蔔等 每款配料份量恰到好處 再淋上少許韓式甜醬 味道唔會太濃但真係食到每款式菜嘅味道~💁🏻‍♀️🌀 厚切五花腩芝士泡菜拉麵上枱熱辣辣🔥好吸引! 不得不讚泡菜湯味道超好 湯底微辣帶點麻油香 辛辣麵夾雜住絲絲蛋花同泡菜 相當惹味 三片五花腩肉超大塊又厚身 咬落啖啖肉🫣🫣🫣🌀 蜜桃牛奶沙冰仲有香蕉/ 士多啤梨/ 柚子幾款口味 味道略甜 但奶香滿滿 相當解辣🙈
📍

🌀 炸紅薯芝士條

🌀 迷你泡菜煎餅

🌀 韓式紫菜飯卷 (五花腩)

🌀 厚切五花腩芝士泡菜拉麵

🌀 蜜桃牛奶沙冰
2023-09-17 696 瀏覽
屋企個Printer壞咗😔,今日決定同Duck嫂🦆去黃金睇下啲新機,途中行經一間韓式餐廳🥰,見門面裝修得好精美,感覺好chill下🥰。Duck嫂🦆提議不如係度食咗個lunch先去黃金,老婆大人叫到,當然係....無問題啦😂。小店裝修得簡約整漂🥰,座位數量唔多,大約只有5️⃣枱,好彩我哋早入去,過咗一陣已經要排隊🚶‍♂️🚶‍♂️。迷你泡菜煎餅 $98一碟有4️⃣小件,表面煎到脆脆的🥰,一口咬下滿口充滿泡菜嘅鮮辣香味🌶,有驚喜😍。瑪格利米酒 $98有氣嘅米酒,酒精濃度低,味道微甜,有陣陣嘅米香味,清新冰涼易入喉,配泡菜餅或炸雞就最正🥰。韓式紫菜飯卷(牛肉) $58飯卷味道豐富料飽滿,有紅蘿蔔🥕、醃蘿蔔、蛋絲🍳、菠菜絲🥬、牛蒡及牛肉🐂,味帶微酸又有一陣陣芝麻香味,醒胃又好食😋。韓式炸雞(半份) $78炸雞🐓外層炸漿非常香脆,肉質軟嫩juicy,點埋韓式甜辣醬,更加惹味😋。辣海鮮豆腐湯(跟飯) $88大醬湯底未到香濃,配料有蝦🦐、蜆🦪、豆腐及瓜🥒。蝦肉🦐爽彈,蜆🦪新鮮冇沙,豆腐嫩滑,瓜粒入味腍身,餸飯一流👍。總括而言,食物質有素素,服務好好,係一間好Chill嘅韓式店,不過由於店舖座位唔多,想唔

迷你泡菜煎餅 $98

瑪格利米酒 $98

韓式紫菜飯卷(牛肉) $58

韓式炸雞(半份) $78

辣海鮮豆腐湯(跟飯) $88

總括而言,食物質有素素,服務好好,係一間好Chill嘅韓式店,不過由於店舖座位唔多,想唔洗排隊就記得要預早少少去,但記得要人齊先可以入座。
2023-09-10
2023-09-10 108 瀏覽
餐廳位置唔難搵,小店裝潢行溫馨路線,個色調睇落舒服,座位唔多,坐到十位客人,我平日7:30pm去等左20分鐘,門口有一張小椅子可以坐到兩個人。餐點選擇一定冇連鎖餐廳咁多,小店冇加一。食物味道我會話冇太大驚喜,但感覺就係韓國普通家庭煮出黎既味道~賣相就行平實路線。小菜係可以食完再添迷你泡菜煎餅,有d厚度唔係薄身個種,都幾酥脆,酸酸地帶微辣韓式炒年糕,有魚糕,偏甜辣韓式紫菜飯卷(五花腩),冇咩特別,但價錢相對連鎖係抵~

小菜係可以食完再添
迷你泡菜煎餅,有d厚度唔係薄身個種,都幾酥脆,酸酸地帶微辣
迷你泡菜煎餅
韓式炒年糕,有魚糕,偏甜辣
韓式炒年糕
韓式紫菜飯卷(五花腩),冇咩特別,但價錢相對連鎖係抵~
韓式紫菜飯卷(五花腩
2023-08-08
20 分鐘 (堂食)
2023-08-31 75 瀏覽
突然間諗起好想食韓式野,上Openrice搵到深水埗區竟然有間食韓國野!?就即刻就去試下~當日星期六下午茶時間過去即刻有位~店面比較細d,就只有10個人既座位,但裝修格局反而有d似Cafe。叫左個二人set,有齊想食既野🤭👌🏻厚切五花腩芝士泡菜拉麵🍜五花腩厚厚一片🐷但拉麵底有d軟身,個人鍾意偏硬身小小韓式牛肉紫菜飽卷🍙 飯卷超重料😍推介👍🏻半份韓式炸雞🍗配甜辣醬,似港式炸雞件🤭都okay好食既,但個”甜辣醬’我一度以為係普通茄汁⋯呢個二人餐$228仲有包左兩罐汽水🥤我地叫左梨汁😋🍐整體來說,係家庭式既韓式味道,可以係小區內食到韓式野止下癮都唔錯既。
叫左個二人set,有齊想食既野🤭👌🏻
韓式牛肉紫菜飽卷🍙 飯卷超重料😍推介👍🏻
半份韓式炸雞配甜辣醬
2023-08-26
韓式牛肉紫菜飽卷
2023-08-28 59 瀏覽
今天去深水埗一間韓國餐廳叫沛,舖位不算大,大约10個座位,但裝修幾別緻,有不同掛畫🖼️和卡掛在牆上,也有乾花做裝飾,感覺舒服😆店員會先俾韓式泡菜,芽菜和甜蘿蔔等開胃小菜😛全份無骨炸鷄🐔配啤酒🍺x 2 $178炸雞去了骨,炸至酥脆的外皮和內裹嫩嗗多汁,口感非常美味,啤酒涼爽的口感和微苦的風味,能夠與炸雞的油膩感相互平衡,十分完美搭配😍韓式辣炒年糕 $78 年糕好有嚼勁,十分Q彈,配上辣椒醬汁,具有微辣和香辣的口味,口感豐富😋煎鷄蛋卷🫔 (芝士🧈)$88加入芝士的雞蛋卷增添濃郁的奶香和融化的口感, 而且好有蛋香,一切開,仲會拉絲,十分邪惡😜韓式牛肉炒粉絲 $88牛肉的嫩滑、蔬菜的爽脆和粉絲的嚼勁相互襯托,味道不錯😛飲品也叫了零系可樂,结束了完美今餐😌整體得分: 4.5/5味道: 4.5/5環境: 4/5抵食: 4/5🎇沛🎈深水埗福華街178A號地舖

店員會先俾韓式泡菜,芽菜和甜蘿蔔等開胃小菜😛

全份無骨炸鷄🐔配啤酒🍺x 2 $178

韓式辣炒年糕 $78

煎鷄蛋卷🫔 (芝士🧈)$88

韓式牛肉炒粉絲 $88
牛肉的嫩滑、蔬菜的爽脆和粉絲的嚼勁相互襯托,味道不錯😛

飲品也叫了零系可樂,结束了完美今餐😌

整體得分: 4.5/5

🎈深水埗福華街178A號地舖

• 韓式無骨炸雞配甜辣醬
  • 韓式辣炒年糕
2023-08-26 52 瀏覽
上星期去了大角咀分店, 今天來到餐廳的姊妹店, 小店主打韓國街頭小食, 非常有韓國地道風味✨餐廳雖然店舖細細但充滿溫馨舒適氣氛、簡潔清新企理, 本店的名品有泡菜煎餅、煎雞蛋卷、紫菜飯卷, 傳統韓國料理店😍我們點了韓式紫菜飯卷有四款口味可以選擇, 吞拿魚/五花腩/牛肉/菠菜, 今日選了牛肉味, 配料有碎牛肉、蛋絲、紅蘿蔔絲及菠菜, 帶芝麻油香、有齊酸辣微甜味道, 口感豐富, 非常惹味芝士煎雞蛋卷雞蛋卷上面寫上韓文字【고맙습니다】, 是代表多謝的意思, 是店主對客人的感謝, 非常充滿人情味💕, 內裏用上兩種芝士, 滿滿拉絲, 充滿蛋香, 嫰滑可口, 必點推介👍🏻迷你泡菜煎餅🫓用上家庭秘方、連泡菜都是店主自家製, 細細的一塊、厚度平均, 味道帶點酸, 煎餅邊脆脆, 十分香口, 非常開胃, 很適合夏天食用, 人氣之選😍飲品🍹柚子牛奶沙冰士多啤梨牛奶沙冰🍓兩款沙冰賣相很吸引, 大大杯、果味香濃, 口感細膩清爽、冰感度高, 非常清涼解渴整體高質有驚喜, 全部即叫即製作, 服務員非常有禮, 用料十足、ᴄᴘ值高, 值得再回顧💕

我們點了

士多啤梨牛奶沙冰🍓

• 迷你泡菜煎餅
  • 士多啤梨牛奶沙冰
2023-08-23 135 瀏覽
忽然想食炸雞 求其搵左間 買左一份炸雞 外賣 入面有:泡菜係偏甜 醃蘿蔔冇味 豆芽冇味 唔知咩醬(好似蕃茄醬加辣椒粉咁) 半份炸雞大約6-7件仔 份量唔多 每舊雞都有肥膏包住 係果種啫喱既肥膏 每件雞有一半都係肥膏 真係好噁心 老實講 咁既質素賣78 我真係以後都唔會買 🤮🤮🤮 咩都韓式炸雞 希望老細睇到依個評價 真心希望改善一下 唔知你地間舖其他野好唔好食 但炸雞真係好難食 到底食肥膏定食炸雞 難聽啲講句 豪大大都不如 真心評價👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
外賣自取