2021-05-10
吃貨日常❤️ 💖車仔麵 系列(兩餸$34)我地order左勁多餸😂 主要都係叫滷水系列,有牛腩、雞翼、自家製水餃🥟等牛腩好林,而且啖啖肉😍 水餃🥟味道好鮮,加埋牛腩汁,成碗米線🍜即刻變得好鮮味😋😋😋💖芒金撈 $50芒金撈主要用楊枝甘露做底,加上蘆薈、芒果布甸,仲有鮮芒果🥭成個配搭簡直一流🤩😍🥰而且我好喜歡食煉奶味,加埋落甜品到簡直最佳配搭😙👍💖腐竹白果糖水 $30食左凍野又想食熱野!另外多叫了一碗中式糖水,呢份糖水份外驚喜!!😋腐竹同白果都好足料,唔會太甜,味道岩岩好簡簡單單有主食,又有甜品食,一舉多得,而且老闆態度好好,好細心❤️店內仲有好多lego,同朋友坐低食下下午茶,傾下計,呢到係不錯嘅選擇❤️😙食物味道👍👍👍👍用心製作👍👍👍👍食物價錢👍👍👍👍👍服務態度👍👍👍👍地理位置👍👍👍👍LIKE總數 21/25
吃貨日常❤️
💖車仔麵 系列(兩餸$34)
💖芒金撈 $50
芒金撈