2023-07-26
[🎀港女必去夢幻仙女Cafe🦄🍬]以繽紛色彩跟萬花筒主題的OMG萬花燈火💕一直Bookmark左好耐!!一入餐廳,嘩!好靚呀😍😍感覺好夢幻,啱晒一班閨蜜聚會👭🏻精心嘅佈置、華麗嘅裝修,每一個位置都係打卡位..☺️🎀🍭自家製酥皮黑魚籽牛油果煙三文魚水牛芝士波波他他 $168好靚!🤩賣相精緻立體,黑魚籽表面仲有金箔,非常之矜貴,加晒分!💞 好岩打卡呀! 空心嘅酥皮脆卜卜,一啲都唔油膩。配上黑魚籽、牛油果溶、煙三文魚溶、水牛芝士等配料、成件事好Fresh!👍🏻👍🏻🍭慢煮穀飼 180日安格斯牛肩胛 $328食物擺盤美觀吸引💖牛肩胛慢煮得非常入味,肉質嫩滑,牛味香濃,可以沾點岩鹽,帶出味道更出色😋🍭黑松露芝士焗墨西哥辣椒薯條 $108大大碟嘅薯條,鋪滿黑松露同芝士,食唔晒呢🥹🍭富士山·破曉 $82焦糖味嘅牛奶,又係靚靚好啱打卡💗🍭紅火龍果西瓜士多啤梨乳酪奶昔 $78多種水果,健康又靚靚嘅飲品,估唔到呢幾款水果都可以咁樣配搭🫣🍭5層朱古力國度 $72面層有軟綿綿嘅棉花糖,再有五種唔同層次嘅朱古力🍫飲落幼滑香濃💫🍭藍莓士多啤梨乳酪沙冰 $68大杯又足料,仲有果肉粒粒好飲🦄
一入餐廳,嘩!好靚呀😍😍感覺好夢幻,啱晒一班閨蜜聚會👭🏻
精心嘅佈置、華麗嘅裝修,每一個位置都係打卡位..☺️🎀
🍭自家製酥皮黑魚籽牛油果煙三文魚水牛芝士波波他他 $168
🍭慢煮穀飼 180日安格斯牛肩胛 $328
🍭黑松露芝士焗墨西哥辣椒薯條 $108
大大碟嘅薯條,鋪滿黑松露同芝士,食唔晒呢🥹
🍭富士山·破曉 $82
焦糖味嘅牛奶,又係靚靚好啱打卡💗
🍭紅火龍果西瓜士多啤梨乳酪奶昔 $78
🍭5層朱古力國度 $72
🍭藍莓士多啤梨乳酪沙冰 $68
大杯又足料,仲有果肉粒粒好飲🦄