[🎀港女必去夢幻仙女Cafe🦄🍬]以繽紛色彩跟萬花筒主題的OMG萬花燈火💕一直Bookmark左好耐!!一入餐廳,嘩!好靚呀😍😍感覺好夢幻,啱晒一班閨蜜聚會👭🏻精心嘅佈置、華麗嘅裝修,每一個位置都係打卡位..☺️🎀🍭自家製酥皮黑魚籽牛油果煙三文魚水牛芝士波波他他 $168好靚!🤩賣相精緻立體,黑魚籽表面仲有金箔,非常之矜貴,加晒分!💞 好岩打卡呀! 空心嘅酥皮脆卜卜,一啲都唔油膩。配上黑魚籽、牛油果溶、煙三文魚溶、水牛芝士等配料、成件事好Fresh!👍🏻👍🏻🍭慢煮穀飼 180日安格斯牛肩胛 $328食物擺盤美觀吸引💖牛肩胛慢煮得非常入味,肉質嫩滑,牛味香濃,可以沾點岩鹽,帶出味道更出色😋🍭黑松露芝士焗墨西哥辣椒薯條 $108大大碟嘅薯條,鋪滿黑松露同芝士,食唔晒呢🥹🍭富士山·破曉 $82焦糖味嘅牛奶,又係靚靚好啱打卡💗🍭紅火龍果西瓜士多啤梨乳酪奶昔 $78多種水果,健康又靚靚嘅飲品,估唔到呢幾款水果都可以咁樣配搭🫣🍭5層朱古力國度 $72面層有軟綿綿嘅棉花糖,再有五種唔同層次嘅朱古力🍫飲落幼滑香濃💫🍭藍莓士多啤梨乳酪沙冰 $68大杯又足料,仲有果肉粒粒好飲🦄
[🎀港女必去夢幻仙女Cafe🦄🍬]

一入餐廳,嘩!好靚呀😍😍感覺好夢幻,啱晒一班閨蜜聚會👭🏻
精心嘅佈置、華麗嘅裝修,每一個位置都係打卡位..☺️🎀

🍭自家製酥皮黑魚籽牛油果煙三文魚水牛芝士波波他他 $168

🍭慢煮穀飼 180日安格斯牛肩胛 $328

🍭黑松露芝士焗墨西哥辣椒薯條 $108
大大碟嘅薯條,鋪滿黑松露同芝士,食唔晒呢🥹

🍭富士山·破曉 $82
焦糖味嘅牛奶,又係靚靚好啱打卡💗

🍭紅火龍果西瓜士多啤梨乳酪奶昔 $78

🍭5層朱古力國度 $72

🍭藍莓士多啤梨乳酪沙冰 $68
大杯又足料,仲有果肉粒粒好飲🦄
2023-07-25 23 瀏覽
位於土瓜灣的漫花燈火OMG是最近IG人氣熱店,以萬花筒作為主題🪄 裝修設計非常少女心,例如彩虹沙發牆、萬花筒隧道、漫天花海和繽紛玻璃球等,到處都是打卡位📸❤️🥢黑魚籽牛油果煙三文魚水牛芝士波波他他立體酥皮是自家製的,包著牛油果蓉、木瓜、煙三文魚和水牛芝士球,賣相精緻之餘,味道亦非常清新,作為前菜一流😋🥢三文魚籽鮮魷魚海膽汁墨魚意大利粉墨魚意大利麵麵條質彈牙,沾上墨魚醬汁,拌著醇厚的海膽汁、爽口的魷魚及鮮甜的三文魚籽,口感層次非常豐富🥳🥢黑魚籽麵包蟹意大利飯意大利飯口感軟硬適中,混合海鮮食材,既有蟹肉的鮮甜之餘,又帶有黑魚籽的鹹香,值得一試😗

🥢黑魚籽牛油果煙三文魚水牛芝士波波他他

🥢三文魚籽鮮魷魚海膽汁墨魚意大利粉

🥢黑魚籽麵包蟹意大利飯
2023-07-25 17 瀏覽
油封法國鴨腿伴自家製芝士薯蓉及蜜糖紅菜頭🦆鴨肉封係鴨脂入面慢煮,保留佐肉質既嫩滑,又加強佐本身鴨既鮮味,鴨皮亦煎到好香脆,做到外面脆入面軟,鴨腿亦都好大隻,非常足料,薯蓉就充滿香濃既芝士味,勁之軟綿,紅菜頭都好爽脆,亦有淡淡蜜糖香,好特別!雙式芝士脆片經典千層麵(内含豬和牛肉)🧀🧀用佐兩款既肉去煮,食出黎既口感更加好,千層麵用既唔係普通既麵,係脆片,超好既口感,仲要有大量既芝士,本身入面既餡料已經有芝士,加埋面頭既水牛芝士,味道更濃,芝味濃郁!玫瑰咖啡☕️成杯咖啡有拉花,好有心思,咖啡同奶既比例岩岩好,好香滑,仲有淡淡既玫瑰味,飲完成個口都仲係咖啡同玫瑰既香味!士多啤梨綠茶🫖茶壺同茶杯都係一套架,熱茶沖出黎飲好舒服,淨係聞都聞到士多啤梨既香味,飲落就更加飲多,除咗有綠茶嘅茶香,亦都有士多啤梨嘅果香,好清新!
油封法國鴨腿伴自家製芝士薯蓉及蜜糖紅菜頭🦆
雙式芝士脆片經典千層麵(内含豬和牛肉)🧀🧀
玫瑰咖啡☕️
士多啤梨綠茶🫖
2023-07-24 20 瀏覽
呢排土瓜灣多咗好多特色嘅餐廳,見今個weekend得閒,即刻捉埋男朋友一齊去其中一間好出名嘅漫花燈火OMG到食飯☺️鰹魚南瓜濃湯配特式法國奶油甜包。呢個餐湯係自家製嘅,南瓜同鰹魚好新鮮,两樣食材完全突出到大家嘅味道。非常鮮甜!加埋奶油甜包,味道啱啱好。唔錯哦👍🏻椰菜花西蘭花薯仔沙律配自家製鹹蛋黃醬。特別嘅前菜🤤,新鮮嘅蔬菜配埋特製嘅鹹蛋黃醬,味道唔會太寡。超正!自家製酥皮黑魚籽牛油果煙三文魚水牛芝士波波他他。賣相好靚❤️!一見到就已經心心眼😍😍。食材新鮮。所有食物嘅味道好鮮甜,連埋自家製嘅酥皮一齊食,口感外脆內軟!好味到停唔到口!西班牙伊比利亞辣肉腸白酒忌廉煮藍青口配牛油多士。必食嘅😋!辣肉腸同青口配搭得好好,白酒忌廉汁令到青口嘅味道更加鮮甜可口。真係冇得輸!👍🏻
2023-07-24 13 瀏覽
😺今日晚餐收工同個同事係附近食野,我地就約左系呢間漫花燈火OMG。🙀好鍾意背景音樂,好chill增添不少氣氛,試下野食如何先😾自家製酥皮黑魚籽牛油果煙三文魚水牛芝士波波他他😺印象最深刻既就系酥皮,非常鬆脆。煙三文魚生熟程度剛好,😸 😼入口肉質軟滑,配以牛油果,水牛芝士波波等更加鮮甜,餐廳獨家秘製煮法,😻香氣十足。羅浮圓宇宙🏀聽個名都覺得好有型,材料包括 球狀慕絲,海綿蛋糕,忌廉,柚子醬,柚子味啫喱粒粒,全部都系我中意食既野,感恩廚師將佢地配合得天衣無縫!荔枝樹上的彩虹其實系Lychee Soda with Lychee Popping Boba,好飲又好睇。配搭鮮豔,荔枝汁清甜解膩。今日呢間西餐不會像傳統果D 咁拘僅,😼氣氛輕鬆,環境舒適食物質素高,怪不多咁多人幫襯,你係咪都想試下?🫶🏻
自家製酥皮黑魚籽牛油果煙三文魚水牛芝士波波他他😺
羅浮圓宇宙🏀
荔枝樹上的彩虹
2023-07-23 26 瀏覽
呢間餐廳一直都有留意見到好多人介紹😍今日終於同朋友仔黎打卡食飯😋餐廳設計以萬花筒為主題,四處都係打卡位🤩色彩繽紛🌈仿如置身於夢幻嘅藝術空間,而食物賣相同樣相當精緻。✦自家製鰹魚南瓜濃湯濃郁嘅南瓜湯帶有鰹魚嘅鮮甜,旁邊更有法國奶油甜包 外脆內軟,蘸埋湯一齊食更加滋味😋✦黑松露芝士焗墨西哥辣椒薯條重量級嘅黑松露醬同芝士,黑松露味道濃厚,每一條薯條都好香脆,份量足夠4人食,非常邪惡😂✦油封法國鴨腿伴自家製芝士薯蓉及蜜糖紅菜頭金黃色嘅鴨腿在高溫下油封,令到外皮酥脆,內𥚃則保留嫩滑口感。肉質厚身飽滿,鴨味香濃,油脂分布均勻,入口鮮嫩。✦黃金蟹肉黑橄欖醬意大利粉 鮮味嘅蟹肉同黑橄欖醬濃郁惹味,意大利粉麵質爽口彈牙,而且每一條麵條好掛汁,每一啖都食到新鮮嘅蟹肉。✦OMG 5C 🟥車厘茄及山楂🟧香橙及白桃🟨菠蘿及荔枝🟩青提子及青蘋果🟪火龍果及紅桑子色彩繽紛🌈打卡飲品🤩新鮮水果榨汁,每一杯口味不同,睇見都超開心~✦菠蘿荔枝沙冰🍧甜度剛剛好,大熱天時用嚟解渴降溫爽,味道酸酸甜甜可解食物油膩感。

✦自家製鰹魚南瓜濃湯

🟪火龍果及紅桑子

✦菠蘿荔枝沙冰🍧
2023-07-19
2023-07-21 32 瀏覽
同朋友係土瓜灣行街完再食晚飯,今次就去左呢間高質打卡餐廳🍴漫花燈火OMG ,呢到設計風格好有心思,成個環境都好多打卡位🤩😋法式大頭蝦占米多隻大頭蝦好巨型,上邊仲加咗芝士同菇,食落好惹味呀😍😋😋雙式芝士脆片經典千層麵呢度嘅千層麵用上多層的麵皮堆疊,內層夾上白醬、肉醬同濃厚嘅芝士,而且豬肉同牛肉份量充足,插上薄脆芝士片,好食!😋椰菜花西蘭花薯仔沙律配自家製鹹蛋黃醬椰菜花、西蘭花和薯仔🥔沙律搭配自家製鹹蛋黃醬既口感非常豐富。椰菜花和西蘭花🥦清脆爽口,薯仔🥔柔軟順滑,加上自家製鹹蛋黃醬濃郁鹹香味道,形成了美妙的對比🆚😋士多啤梨綠茶好清甜,唔會好重士多啤梨醬味
😋法式大頭蝦占米多
隻大頭蝦好巨型,上邊仲加咗芝士同菇,食落好惹味呀😍😋
😋雙式芝士脆片經典千層麵
😋椰菜花西蘭花薯仔沙律配自家製鹹蛋黃醬
😋士多啤梨綠茶
好清甜,唔會好重士多啤梨醬味
2023-07-20 39 瀏覽
~FIKA~⋯⋯終於可以同個好朋友一齊食餐飯,緣份之下搵到呢間餐廳,見到有甜品同正餐,都好岩我地口味,呢個甜品份量好大,同埋整得好靚丫,做到好似雲層一樣,睇落去靚到爆燈,裡面都好豐富紅豆蓉,麻糬,豆腐Muse樹,蛋白餅,抹茶粒,紅豆味十足,好好食(#^.^#)~青蘋果青檸檸檬梳打~⋯⋯呢杯綠得真係同青蘋果一樣,仲有濕淡淡既檸檬香,青蘋果好香,搭住青檸檬酸酸的味道,再加上梳打,好有氣,同埋好開胃(#^.^#)~荔枝樹上的彩虹~⋯⋯呢杯真係好正,成杯梳打本身既味道已經有,再另外裝有好多爆珠,咬落去卜一聲甜甜地,真好有趣(#^.^#)~Metaverse Rover~⋯⋯呢款甜品可以用好靚來形容,而且味道都係好清甜,檸檬味帶有乳酪,海綿好鬆軟,仲有忌廉真好食,成個酸酸甜甜既口感,味道好高質(#^.^#)
今次想分享呢一間滿滿打卡感嘅《漫花燈火OMG》,除咗環境非常之別致,食物嘅質素都大鑊好評🥳🌟慢煮比利時杜洛克橄欖豬鞍伴脆甜番薯條呢一個豬鞍用咗慢煮嘅方式烹調,所以非常之多汁同埋嫩滑,另外仲陪咗我好鍾意食嘅番薯條,香甜得嚟又夠脆!🌟法式大頭蝦占米多呢一個大頭蝦占米多有大大隻蝦,入口有濃郁嘅蝦味,無論係蝦肉蝦膏都非常之香濃!鍾意食蝦嘅就唔可以錯過?!🌟雙式芝士脆片經典千層麵呢一個千層麵非常之濃郁,因為加咗好多芝士,趁熱食總會有少少拉絲,佢啲肉碎係有豬同牛肉,所以口感特別有層次!
🌟慢煮比利時杜洛克橄欖豬鞍伴脆甜番薯條
🌟法式大頭蝦占米多
🌟雙式芝士脆片經典千層麵
2023-07-19 33 瀏覽
終於等到放假,當然要帶埋媽咪去食吓好嘢!知道屋企附近有間唔錯嘅西餐廳!所以就去嗰度食個快樂嘅午餐!🍖西班牙伊比利亞辣肉腸白酒忌廉煮藍青口配牛油多士🦪賣相唔單止吸引,味道仲好好😋。白酒忌廉汁🥃同青口🦪永遠都係perfect match。酒香滲哂入青口,令到青口嘅味道更鮮甜。🍞牛油多士十分香脆,點埋個汁一齊食!好味到不得了!🐷慢煮比利時杜洛克橄欖豬鞍伴脆甜番薯條🍟豬鞍🐷煮到好腍,豬肉味好重。食落口啖啖肉。超滿足!番薯條🍠就炸到脆卜卜,味道甜而不膩。真係勁好味🤤🐟自家製酥皮黑魚籽牛油果煙三文魚水牛芝士波波他他🧀又薄又脆嘅酥皮🥯包住煙三文魚🐟,水牛芝士🧀,牛油果🥑同墨魚籽🦑。每一種食材嘅味道都好鮮味,但唔會覆蓋左大家嘅味道!正😋
🍖西班牙伊比利亞辣肉腸白酒忌廉煮藍青口配牛油多士🦪
🐷慢煮比利時杜洛克橄欖豬鞍伴脆甜番薯條🍟
🐟自家製酥皮黑魚籽牛油果煙三文魚水牛芝士波波他他🧀
🥰 餐廳好多唔同嘅小心思都設計,任何位置都可以係打卡位,好適合慶祝同打卡。呢個環境值回票價嘅。🥣 [ 自製鰹魚南瓜濃湯 | 𝐇𝐊$𝟖𝟐 ]望落簡單,但幾有驚喜。湯嘅口感幾綿密,明顯嘅南瓜甜,用上鰹魚,所以整體味道都算幾重。--🍲 [ 西班牙伊比利亞辣肉腸白酒忌廉藍青口 | 𝐇𝐊$𝟏𝟐𝟖 ]白酒忌廉,醬汁Creamy帶白酒嘅清甜。配上小麵包可以吸汁食,正啊!青口份量好多,抵食嘅小食選擇。--🍝 [ 雙式芝士脆片經典千層麵 | 𝐇𝐊$𝟏𝟔𝟖 ]經典千層麵,每層麵皮都唔會太厚,中間豐富嘅肉醬。簡單的美味。--⛅️ [ 𝐅𝐈𝐊𝐀 | 𝐇𝐊$𝟏𝟐𝟖 ]甜品外貌好特別,面頭嘅雲朵係mousse,一入口竟然係豆奶味,有啲驚喜。豆味明顯,甜度唔高。🩵 藍色部分係脆糖。而且好似綠油油草地嘅係抹茶曲奇。無諗到佢茶味道濃郁,配上紅豆同牛奶麻糬。整體甜度唔會好高。🥰 適合打卡,又幾好食嘅甜品。--🍓 [ 藍莓士多啤梨乳酪沙冰 | 𝐇𝐊$𝟔𝟖 ]睇配搭藍莓、士多啤梨、乳酪都覺得好清新嘅感覺。整體甜度唔高,屬於夏天嘅好選擇。--🏔 [ 富士山 - 破曉 | 𝐇𝐊$𝟖𝟐 ]感覺比較打卡嘅選擇,味道上係焦糖牛奶嘅感覺。

🍝 [ 雙式芝士脆片經典千層麵 | 𝐇𝐊$𝟏𝟔𝟖 ]

⛅️ [ 𝐅𝐈𝐊𝐀 | 𝐇𝐊$𝟏𝟐𝟖 ]

🍓 [ 藍莓士多啤梨乳酪沙冰 | 𝐇𝐊$𝟔𝟖 ]

🏔 [ 富士山 - 破曉 | 𝐇𝐊$𝟖𝟐 ]
感覺比較打卡嘅選擇,味道上係焦糖牛奶嘅感覺。不過不失。
雙式芝士脆片經典千層麵
西班牙伊比利亞辣肉腸白酒忌廉藍青口
Fika
  • 西班牙伊比利亞辣肉腸白酒忌廉藍青口
  • FIKA
2023-07-17 1643 瀏覽
Bookmark 咗好耐嘅餐廳🥰 走入鏡子隧道嗰一刻😍 真係好似走咗入去萬花筒一樣😎 超勁靚❤️ 入到去就係滿天花花超宏偉😍 仲有勁多彩色樽仔超colourful 🌈 真係打卡都打到手軟😌「𝐎 -𝐄𝐌 - 𝐆𝐄𝐄」𝐒𝐖𝐄𝐄𝐓𝐒 𝐏𝐀𝐑𝐀𝐃𝐈𝐒𝐄🫖($428/2位)Tea set入邊全部都係甜點嚟🍰 啱晒鍾意食甜野嘅女仔😎香橙柚子啫喱水晶菊花餃🍊透明嘅水晶餃子🥟 味道酸酸甜甜🥰 面頭仲有啲柚子絲😊焙茶吉士腐竹脆片🫖用咗腐竹好特別👍🏻 口感好香脆,再配濃濃嘅焙茶味😍醬油杏仁脆片朱古力撻🍫朱古力撻朱古力味好濃郁🥰 朱古力口感都好香滑😍 配埋加左醬油嘅杏仁脆片,成個配搭好特別❤️檸檬吉士布列塔尼酥🍋味道酸酸甜甜帶檸檬清新嘅味道😊青檸啫喱奶凍奶凍上面酸酸地嘅係青檸啫喱🍋 面頭仲有金泊做點綴😍紅桑奶油忌廉包配玫瑰洛神花汁🌹外表已經好吸引🥰 一啖咬入去裏邊仲係流心😍 超surprise❤️士多啤梨忌廉芝士英式鬆餅/ 原味英式鬆餅🍪士多啤梨造型超靚🥰 口感鬆軟仲帶牛油香😍 玫瑰香水瓶🌹/ 紫醉金迷 (跟餐每杯加$12)兩杯都超靚❤️ 紫醉金迷個底仲有提子啫喱🍇 超驚喜🥰📍漫花燈火OMG 土瓜灣九龍城道68號

Tea set入邊全部都係甜點嚟🍰 啱晒鍾意食甜野嘅女仔😎

香橙柚子啫喱水晶菊花餃🍊
透明嘅水晶餃子🥟 味道酸酸甜甜🥰 面頭仲有啲柚子絲😊

焙茶吉士腐竹脆片🫖
用咗腐竹好特別👍🏻 口感好香脆,再配濃濃嘅焙茶味😍

醬油杏仁脆片朱古力撻🍫

檸檬吉士布列塔尼酥🍋
味道酸酸甜甜帶檸檬清新嘅味道😊

青檸啫喱奶凍
奶凍上面酸酸地嘅係青檸啫喱🍋 面頭仲有金泊做點綴😍

紅桑奶油忌廉包配玫瑰洛神花汁🌹

士多啤梨忌廉芝士英式鬆餅/ 原味英式鬆餅🍪
士多啤梨造型超靚🥰 口感鬆軟仲帶牛油香😍

玫瑰香水瓶🌹/ 紫醉金迷 (跟餐每杯加$12)
兩杯都超靚❤️ 紫醉金迷個底仲有提子啫喱🍇 超驚喜🥰

📍漫花燈火OMG
土瓜灣九龍城道68號瑧尚U PLACE2樓201號舖
下午茶
2023-07-14 36 瀏覽
本來只為打卡而來,點知原來食物質素都好高,叫左嘅全都好食,出乎意料咁好,賣相好靚,連餐具都好靚,响度用餐絕對係享受,店員都好細心,點餐時會仔細問清楚喜好,例如risotto 要5要軟身d, 羊扒slow cook會有少少粉紅,介5介意,只係120分鐘飛快過左,多15分鐘比較舒服。
2023-07-08
2023-07-14 42 瀏覽
嘩!我最近去咗一間土瓜環嘅餐廳,啊,真係食到嘴開心到心都開!佢哋啲菜式真係好有心思,令我感到非常驚喜。第一道菜就係椰菜花西蘭花薯仔沙律配自家製鹹蛋黃醬。你諗下啵,椰菜花、西蘭花、薯仔,三款食材搭配一齊,原來可以咁好食呢!而且佢哋仲自家製咗鹹蛋黃醬,真係好有心機呀!其次,我試咗佢哋嘅油封法國鴨腿胖自家製芝士薯蓉及蜜糖紅菜頭。咁多嘅味道一齊,係咪會好複雜呢?但係,呢道菜真係好平衡,鴨肉嫩滑,芝士薯蓉香濃,蜜糖紅菜頭又甜又脆,配合得恰到好處。最後,我品嚐咗佢哋嘅三文魚子鮮魷魚海膽汁墨魚意大利粉。一聽落就已經好豐富,試咗之後就更加驚嘆!鮮味十足嘅三文魚子,加上嫩滑嘅鮮魷魚同海膽汁墨魚意大利粉,啊,真係太好食啦!OMG 5C總括而言,我真係好鍾意 呢間餐廳啊!佢哋嘅菜式好有心思,令我食得好開心,又係一個好好嘅用餐體驗。不得不提佢地靚靚裝條,有一條長走廊令你彷如置身係萬花筒之中!一定要去打卡呀!如果你想食好嘢,我真係好推介你去試下佢哋啊!

OMG 5C

如果你想食好嘢,我真係好推介你去試下佢哋啊!
喺IG見到呢間餐廳好有特色,Jami一路都好想黎,成間餐廳佈置勁靚,彩色嘅設計加上bling bling 閃閃嘅裝修,勁打卡able💓😚🩷❤️🧡💛💚🩵💙💜🤍🤎💖椰菜花西蘭花薯仔沙律配自家製咸蛋黃醬 | $128Cauliflower, Broccoli & Potato Salad with Homemade Salted Egg Mayonnaise呢一個組合沙律係真係好正啊,有椰菜花同西蘭花呢兩個組合,配埋自家製鹹蛋黃醬好特別,擺盤好精緻。每一件size 好迷你,中間仲有沙律菜,fresh💓香煎日本帶子黑松露忌廉意大利粉 | $188Black Truffle Cream Sauce Pasta with Sautéed Japanese Scallops黑松露忌廉醬汁超濃郁,一上枱已經聞到好香嘅黑松露味,日本帶子,隻隻都好厚,煮得啱啱好,粗身嘅意大利麵吸晒啲醬汁,推薦食呢個。慢煮比利時杜洛克橄橄欖豬鞍伴脆甜番薯條 | $308Slow Cooked Belgian Duroc d‘Olives Pork Loin Rack with Crispy Sweet Potato Frie

椰菜花西蘭花薯仔沙律配自家製咸蛋黃醬 | $128

椰菜花西蘭花薯仔沙律配自家製鹹蛋黃醬
每一件size 好迷你,中間仲有沙律菜,fresh💓

香煎日本帶子黑松露忌廉意大利粉 | $188

香煎日本帶子黑松露忌廉意大利粉
粗身嘅意大利麵吸晒啲醬汁,推薦食呢個。

慢煮比利時杜洛克橄橄欖豬鞍伴脆甜番薯條 | $308
Slow Cooked Belgian Duroc d‘Olives Pork Loin Rack with Crispy Sweet Potato Fries
慢煮比利時杜洛克橄欖豬鞍伴脆甜番薯條

呢款菜式採用慢煮真空低溫烹調法(SOUS VIDE),令肉質更鮮嫩和保留更多肉汁,所以肉質色澤為粉紅色,
慢煮比利時杜洛克橄欖豬鞍伴脆甜番薯條
落單前店員都會好細心講解,同埋問我哋接唔接受到,好體貼。
豬鞍煮得啱啱好,切開又冇想像中咁粉紅,肉質都仲係好Juicy,配埋脆脆嘅番薯條一齊食好味。
  • 慢煮比利時杜洛克橄欖豬鞍