呢間高質中日火鍋料理之前已經聽過唔錯,讚食材新鮮,款式多,今次食完真係想再encore適逢瀛鍋已開業14年!!會送南非冰鎮鮑魚一隻🤩快啲把握機會去食~呢間餐廳有2層,地下有個大area 佈置成兒童玩樂區,親子樂園,可以放小朋友喺度放電上層有唔同大細嘅包房,日式風情設計,搞生日party 聚會都得打邊爐前,有唔同調味料慢慢揀另有多種秘製火鍋湯底,我揀左瑤柱滋潤白肺鍋呢個湯滋補潤肺,忍唔住要飲多2碗先開始打邊爐小食: 藤椒魚皮小小麻辣,唔會話好辣,麻香味重d, 魚皮好爽脆,份量多,有香脆花生,係開胃之選🐙🦑🐟瀛刺身盛盒刺身選擇類別多, 可以根據喜好去挑選拼盤今次係希靈魚/三文魚/紋甲魷魚/北寄貝/南非鮑魚自己鍾意嘅有三文魚,超厚身南非鮑魚已經幫你脫殼,鮮甜爽口紋甲魷魚鮮味都係一流頂級黑豚肉片紋理好靚,淥一淥就好快熟,豬肉味濃,唔會柴口,用黎跟湯食/配麵食都正餸子拼盤鮮蝦水餃皇🥟✳️韮菜肉碎餃✳️鮮蝦雲吞✳️魚皮餃水餃皇啖啖肉,肉質鮮甜juicy ,蝦仁大粒鮮蝦滑拼墨魚滑蝦滑,墨魚滑爽口彈牙👍🏻夏日fusion 飲品🍸底層滿滿新鮮菠蘿🍍,上層有青檸🍋‍🟩,酸甜加分,有益力多乳酸飲品味,幾開胃

打邊爐前,有唔同調味料慢慢揀
另有多種秘製火鍋湯底,我揀左瑤柱滋潤白肺鍋
呢個湯滋補潤肺,忍唔住要飲多2碗先開始打邊爐
小食: 藤椒魚皮

🐙🦑🐟瀛刺身盛盒
刺身選擇類別多, 可以根據喜好去挑選拼盤
今次係希靈魚/三文魚/紋甲魷魚/北寄貝/南非鮑魚
自己鍾意嘅有三文魚,超厚身
南非鮑魚已經幫你脫殼,鮮甜爽口
紋甲魷魚鮮味都係一流

餸子拼盤
鮮蝦水餃皇🥟✳️韮菜肉碎餃✳️鮮蝦雲吞✳️魚皮餃
水餃皇啖啖肉,肉質鮮甜juicy ,蝦仁大粒

鮮蝦滑拼墨魚滑
蝦滑,墨魚滑爽口彈牙👍🏻

夏日fusion 飲品🍸
2024-06-26
  • 鮮蝦滑拼墨魚滑
  • 瀛刺身盛盒
🌟打邊爐真係任何時間都食得,突然想烚下烚下,就黎左九龍城呢間瀛鍋。因為餐廳有代客泊車服務,吾使周圍揾車位。🌟最特別係餐廳中間有個好大的兒童playground, 岩晒親子活動😆🐚鮮味卜卜蜆鍋湯底有好多玉米,蘿蔔,香葱,清甜鮮味,卜卜蜆夠新鮮👍🏻份量都多。🥩本地肥牛肉味幾濃,淥兩下就食得😋🐖全天然西班牙黑毛豬肉片超好食👍🏻雖然見到有小小肥肉,但食落口完全吾肥膩,肉汁豐富😍🍡四寶丸貢丸,wasabi 貢丸,蟹粉丸同芝心丸。超鍾意wasabi 貢丸,出面末食過😆🥠鬆脆響玲即叫即炸,好脆,淥2秒已經吸晒湯底精華👍🏻🍹黃梁美夢夏日特飲,杯底有好多新鮮菠蘿,好解渴。🌟樓上一樓仲可以包場,岩晒多人聚餐😋

🐚鮮味卜卜蜆鍋

🥩本地肥牛
肉味幾濃,淥兩下就食得😋

🐖全天然西班牙黑毛豬肉片

🍡四寶丸

🥠鬆脆響玲
即叫即炸,好脆,淥2秒已經吸晒湯底精華👍🏻

🍹黃梁美夢
夏日特飲,杯底有好多新鮮菠蘿,好解渴。

🌟樓上一樓仲可以包場,岩晒多人聚餐😋
2024-07-07
  • 鮮味卜卜蜆鍋
2024-07-06 16 瀏覽
九龍城海鮮火鍋! 貝貝鍋: 鍋底湯頭鮮甜濃郁,貝類新鮮飽滿,不論是蛤蜊、扇貝還是花蛤,都十分鮮美多汁。鍋中的各種時蔬也很新鮮,口感脆嫩可口。這道菜堪稱是必點之選。鮮蝦水餃皇,海鮮鮮肉雲吞:香而不膩,與鮮嫩多汁的海鮮完美結合。不同種類的海鮮,如蝦、魚肉、蟹肉等,都能在雲吞中清晰感受到它們的鮮味。總的來說,瀛鍋是一家非常值得推薦的海鮮餐廳。菜品新鮮美味,環境舒適,服務優質,性價比高。Nicenice夏天飲Cocktail無酒精飲品黃粱美夢$68(金菠蘿青檸)特設樓上閣樓雅座,啱晒一家大細,朋友相聚,開party聚會。一定要預先預約!九龍城福佬村道82-84號福成閣地下A-B號舖。
九龍城海鮮火鍋

夏天飲Cocktail無酒精飲品
黃粱美夢$68(金菠蘿青檸)

九龍城福佬村道82-84號福成閣地下A-B號舖。

今次去咗九龍城嘅 瀛鍋 ,呢間火鍋店不嬲出名高質鮮味卜卜蜆窩呢個#鮮味卜卜蜆窩 湯底非常清甜,有新鮮嘅蜆香味,配埋各款食材一齊煮,味道一流。🍲🍲🍲🍲⭐我都飲左幾啖先開始食西班牙豚肉片呢個#西班牙豚肉片 非常嫩滑,油脂分布均勻,放入鍋裡煮一陣已經熟透,口感非常好,味道鮮美而不膩。🥩🥩🥩🥩(4分)特選刺身(帶子、希靈、魷魚、北寄貝)呢個#特選刺身拼盤 真係好新鮮,每款刺身都切得好靚,帶子同希靈特別鮮甜,魷魚同北寄貝都好爽口,非常推薦。🍣🍣🍣🍣冰鎮鮑魚(2隻)呢個#冰鎮鮑魚 非常特別,新鮮嘅鮑魚經冰鎮處理,保持住鮮甜同爽脆嘅口感,非常滋味。🦑🦑🦑🦑(4分)手工水餃皇(粒)呢個#水餃皇 內餡豐富,蝦肉鮮甜,皮薄餡靚,每啖都食得出真材實料,非常好味。🦐🥟🥟🥟手打四寶丸呢個#手打四寶丸 彈牙有咬口,每一粒都充滿住牛肉、豬肉、魚肉同墨魚,食感豐富,煮完後味道更加香濃。🍲🍲🍲🍲(4分)椒鹽三文魚骨腩呢個#椒鹽三文魚骨腩 非常香脆,椒鹽味道適中,外脆內嫩,特別適合作為小食。🐟🍤🍤🍤打邊爐唔少得飲凍飲,叫左兩杯火龍果益力多特飲。健康又好飲最尾叫埋個蔬菜籃,菜心吸晒湯底精華,零舍好味樓上仲有房間,好岩幾個朋
今次去咗九龍城嘅 瀛鍋 ,呢間火鍋店不嬲出名高質

鮮味卜卜蜆窩

西班牙豚肉片

特選刺身(帶子、希靈、魷魚、北寄貝)

冰鎮鮑魚(2隻)

手工水餃皇(粒)

手打四寶丸

椒鹽三文魚骨腩

打邊爐唔少得飲凍飲,叫左兩杯火龍果益力多特飲。健康又好飲

最尾叫埋個蔬菜籃,菜心吸晒湯底精華,零舍好味

樓上仲有房間,好岩幾個朋友或屋企人一齊黎食,想有私人空間可以預先打電話嚟book房😛青衣

如果你鐘意食火鍋,呢間餐廳絕對值得一試!
2024-07-05 29 瀏覽
二訪瀛鍋中日火鍋料理,主因係呢度有個遊樂區方便小朋友玩樂,地方闊落又乾淨,絕對是加分位。依家仲做緊14周年優惠,每人獲送南非冰鎮鮑魚,認真細心 特瀛刺身 $168珍寶帶子、希靈魚、紋甲魷魚、北寄貝、冰鎮鮑魚 特灜剌身好豐富又新鮮,款款都喜歡鮮味卜卜蜆鍋 $288第一次試鮮味卜卜蜆鍋,湯底非常清甜,配料有蜆、蘿蔔、粟米、粉絲等等,非常不錯美國肥牛Prime $188美國肥牛肉質夠腍,牛味濃好味道手打四寶丸 $78手打四寶丸真材實料,粒粒爽口彈牙鮮嫩菜心 $58椒鹽三文魚骨腩 $78椒鹽三文魚骨腩酥脆惹味,三文魚肉質非常幼滑,值得推介鮮蝦水餃皇 $30珍寶Size鮮蝦水餃皇,餡料十足,鮮蝦新鮮爽口彈牙

特瀛刺身 $168
珍寶帶子、希靈魚、紋甲魷魚、北寄貝、冰鎮鮑魚
特灜剌身好豐富又新鮮,款款都喜歡

鮮味卜卜蜆鍋 $288

美國肥牛Prime $188
美國肥牛肉質夠腍,牛味濃好味道

手打四寶丸 $78
手打四寶丸真材實料,粒粒爽口彈牙

鮮嫩菜心 $58

椒鹽三文魚骨腩 $78
椒鹽三文魚骨腩酥脆惹味,三文魚肉質非常幼滑,值得推介

鮮蝦水餃皇 $30
珍寶Size鮮蝦水餃皇,餡料十足,鮮蝦新鮮爽口彈牙

2024-06-23
  • 鮮味卜卜蜆鍋
  • 椒鹽三文魚骨腩
2024-07-04 11 瀏覽
上次朋友聚會包房嚟過,有兩層樓,見到有個兒童樂園,心諗一定要帶埋大大、細細嚟又玩又食。呢日book咗位先嚟,一入到嚟,不出所料,大大同細細即刻衝咗去兒童樂園玩,老婆睇住佢哋,我就可以輕輕鬆鬆叫嘢食,打邊爐🍲叫個小食酥炸蝦餅,俾自己嘆下先。蝦餅香脆可口,外層酥脆金黃,內餡飽滿多汁。蝦肉質地新鮮彈牙,搭配微甜的醬汁,整體口感豐富層次分明。天口咁熱,我叫咗個一品鮑魚海鮮冬瓜環鍋做湯底,係豪華的海鮮火鍋,集鮑魚、蝦、冬瓜、雞肉、竹笙和紅棗於一鍋。鮑魚肉質鮮嫩;蝦肉彈牙飽滿;冬瓜清脆爽口,完美補充了海鮮的鮮甜。雞肉和竹笙增添了層次,紅棗則帶來了微甜。湯頭濃郁而不膩,絕佳的養生火鍋。👍🏻手打鮮牛肉丸:手工製作的牛肉丸鮮嫩多汁,肉質細緻柔軟。吸收了湯汁的鮮美,牛丸在口中散發出濃郁的牛肉香氣。而家慶祝開張14周年,送南非冰鎮鮑魚😍南非冰鎮鮑魚肉質鮮嫩彈牙,經過冰鎮處理後口感更加爽脆。鮑魚本身的鮮甜味被完美呈現。稻庭烏冬:稻庭烏冬麵條Q彈有勁,吸收了湯底既鮮甜,入口爽滑,又帶有一絲咬勁。最後飲杯有機洛神花茶,消暑解渴,正😋

手打鮮牛肉丸:

而家慶祝開張14周年,送南非冰鎮鮑魚😍

稻庭烏冬:

最後飲杯有機洛神花茶,消暑解渴,正😋

2024-07-02 26 瀏覽
平時去九龍城都係食泰國菜多見呢間評價唔錯,就過黎試下佢環境很寬闊,甚至有給小朋友玩樂的區域2樓仲設有包房,適合大小型聚會,私隱度極高,環境仲好寬敞乾淨!冬瓜鮑魚雞湯底係冬瓜入面塞滿半隻雞,旁邊放左鮑魚、花膠、大蝦同帶子,仲有竹笙,湯底係精華,好鮮同濃郁嘅口味,飲完也不覺得口乾大蝦同鮑魚彈牙鮮味,唔錯鮮蝦水餃皇,魚皮餃,菜肉餃,雲吞鮮蝦水餃皇姐姐話係舖頭嘅招牌,全人手自家包製飽滿又好多料,有原隻鮮蝦、木耳絲、新鮮豬肉、筍絲等,好滿足頂級黑豚肉片黑豚肉口感柔軟,肉質多汁有彈性皇帝菜好新鮮,夠晒鮮嫩鹹檸七,大杯又解渴洛神花茶唔會太甜,夠哂消暑
平時去九龍城都係食泰國菜多
見呢間評價唔錯,就過黎試下佢
環境很寬闊,甚至有給小朋友玩樂的區域

冬瓜鮑魚雞湯底

大蝦同鮑魚彈牙鮮味,唔錯

鮮蝦水餃皇,魚皮餃,菜肉餃,雲吞

鮮蝦水餃皇
姐姐話係舖頭嘅招牌,全人手自家包製
飽滿又好多料,有原隻鮮蝦、木耳絲、新鮮豬肉、筍絲等,好滿足

頂級黑豚肉片
黑豚肉口感柔軟,肉質多汁有彈性

皇帝菜
好新鮮,夠晒鮮嫩

鹹檸七,大杯又解渴
洛神花茶唔會太甜,夠哂消暑
2024-07-02 39 瀏覽
聽日再訪呢間親子餐廳,今次一早就book定,因為上次兩個小朋友去完都好鍾意。呢度有兩層,地方好寬敞,同朋友嚟聚會都好正!我嗰兩個小朋友當然最鍾意就係個玩樂區,我哋可以一邊打邊爐,一邊望住佢哋玩,煮好就叫佢哋嚟食嘢,實在太好了。呢日天氣酷湯熱,為咗消暑,我哋叫咗個一品鮑魚海鮮冬瓜環鍋。個湯底好吸睛,好靚,打卡一流。冬瓜上面仲放咗大蝦同埋鮑魚。大蝦爽口,鮑魚彈牙,冬瓜又腍又入味,加埋雞肉同埋竹笙煲,湯底非常鮮甜,正~為咗慶祝開業14周年,而家仲送南非冰鎮鮑魚,鮑魚新鮮又爽口,真係好抵食!我哋叫咗頂級黑豚肉片,肉片淥一淥,肉質細嫩多汁,入口即化,黑豬肉香氣濃郁,口感層次豐富。小朋友就鍾意食韭菜餃同鮮蝦雲吞。韭菜餃餡料飽滿,韭菜香味濃郁,皮薄餡厚,口感豐富。鮮蝦雲吞餡料飽滿,蝦仁鮮甜彈牙,餃子皮Q彈有嚼勁。我叫左杯有機洛神花茶比自己飲,酸酸甜甜,消暑解渴又開胃。最後送左幾粒雪糕糯米糍比我哋食,作為呢餐完美嘅句號。

我叫左杯有機洛神花茶比自己飲,酸酸甜甜,消暑解渴又開胃。

最後送左幾粒雪糕糯米糍比我哋食,作為呢餐完美嘅句號。
一品鮑魚海鮮冬瓜環鍋
南非冰鎮鮑魚
韭菜餃同鮮蝦雲吞
有機洛神花茶
一品鮑魚海鮮冬瓜環鍋
南非冰鎮鮑魚
韭菜餃同鮮蝦雲吞
有機洛神花茶
九龍城有不少高質火鍋店,呢日來打卡呢間火鍋店已開店14週年,有做緊週年活動每位送南非冰鎮鮑魚!餐廳好貼心,特登騰空好多空間放置小童玩具做兒童遊樂區,大人可以慢慢傾偈打邊爐,小朋友等食其間有得玩又唔會悶。有親子玩樂區嘅火鍋店真係第一次見。🌟小食 - 椒鹽三文魚骨腩好好食,椒鹽味道好香,三文魚骨的肉質特別滑,魚油香十足。🌟鍋底 - 鱷魚肉川貝海底椰紅棗雞腳湯底湯底可以先飲,足料,健康有益!我哋飲了兩碗先開始打邊爐。🌟原條活魚起片或刺身 + 南非冰鎮鮑魚新鮮海石蚌刺身食同火鍋煮熟食都得,剩低魚頭魚骨,我哋都冇浪費,擺落火鍋度做湯底。每位送的南非冰鎮鮑魚都好大隻。🌟餃子4款不同的餃子,最大隻的是師傅自己包的鎮店水餃皇,新鮮多餡料。🌟西班牙豚肉片🌟火龍果益力多特飲餐廳仲有一樓,有幾款獨立房間,四人至20人房間都有,地方更加闊落,一大班朋友或者家庭聚會真係好適合。去到放工時間餐廳開始多人,好多家庭同商務客都有。小朋友喺玩樂區玩到唔捨得走🤣🤣🤣,真係好玩又好食,值得推介。

🌟小食 - 椒鹽三文魚骨腩
好好食,椒鹽味道好香,三文魚骨的肉質特別滑,魚油香十足。

🌟鍋底 - 鱷魚肉川貝海底椰紅棗雞腳湯底
湯底可以先飲,足料,健康有益!我哋飲了兩碗先開始打邊爐。

🌟原條活魚起片或刺身 + 南非冰鎮鮑魚
每位送的南非冰鎮鮑魚都好大隻。

🌟餃子

🌟西班牙豚肉片
🌟火龍果益力多特飲

2024-06-20
瀛鍋,位於九龍城,美食集中地,裝修唔錯,舒服既坐位😎早左入座唔係好多人店員仲帶我行左個圈,依度有好多獨立房可以book,二人起,傾野開會生日聚餐慶功二人sweet都啱,仲要幾靚🩵超級多特色湯底,揀好耐,主要都係做高質手工火鍋料,相當吸引🤩有機番茄薯仔鮮牛鍋,好足料,可以先飲下個番茄薯仔湯,正👍🏻啲鮮牛係牛肉條,極濃牛味😳唔止湯料咁簡單,今日既主角:海鮮盛盒🐳好爆既賣相,超豐富,蘇格蘭蟶子皇,好大隻,最勁既係淥完唔縮🫨夠晒鮮,口感⼀流,海蝦都好鮮好重蝦味,南非鮑魚⼀開二淥,30秒搞掂,真係唔好多,爽身而超鮮🤤強推,必食!生蠔好濃味,大蜆又⼀驚喜,好好味💟西班牙黑毛豬肉片,好靚既油花,夠薄身唔會油,但肉味濃,性價比高👍🏻鮮蝦水餃皇,以為普通水餃,仲諗點解要逐隻叫,上枱先知原來成個手掌心咁大🤣西利在淥佢又無爛,超大粒,成隻蝦係入面,好豐富而味道都幾好😇飲埋啤酒就係滿足!🍺以高質手工火鍋黎計瀛鍋性價比超高🥹海鮮係鮮到同你平時食到既有明顯分別🫶🏻真心勁,仲有得包房,正爆既火鍋店🙌🏻🙌🏻

有機番茄薯仔鮮牛鍋

生蠔
魚唇
西班牙黑毛豬肉片
2024-06-27 17 瀏覽
作為一個由細到大都係九龍城生活人附近真係好多野食打邊爐方面 我自己反而好鍾意食e間地方很大有獨立房間所以平時朋友生日可以book房慶祝好方便唔洗驚吵冰鎮鮑魚入座就可以免費送的,超級抵大家記得唔好漏左湯底我地選椰子雞火鍋食湯底好香雞雖然半隻但份量多唔佢地d刺身幾好味我最愛三文魚最後叫左豬肉因為朋友唔食牛肉但豬肉都好香我地食完再encore多碟最後叫一份丸黎食打邊爐丸啊 餃子啊 好緊要因為e d係打邊爐必食野
作為一個由細到大都係九龍城生活人
附近真係好多野食
打邊爐方面 我自己反而好鍾意食e間
地方很大有獨立房間
所以平時朋友生日可以book房慶祝
好方便唔洗驚吵

冰鎮鮑魚入座就可以免費送的,超級抵
大家記得唔好漏左

丸啊 餃子啊 好緊要
因為e d係打邊爐必食野
2024-06-27
2024-06-24 10 瀏覽
九龍城除了泰國菜多之外,也有很多優質食肆, 朋友帶我來到福佬村道的「瀛鍋」打邊爐,對香港人而言,無論天氣幾熱都可以打邊爐的。「瀛鍋」屹立九龍城已有14年,當然是有實力,不單湯底出色,食材也絕對新鮮。步入店舖,見到中間撥了一大地方給小朋友玩耍,玩具乾淨整齊衛生,地上還鋪了軟地墊,很適合包場開Party,大人細路都開心。朋友一早預訂了《菜膽鮮魚濃湯鍋》,果然是好推薦,這湯是採用梭羅魚和九棍魚淆製而成,呈奶白色,非常鮮甜,湯內還有魚片頭、豆腐和白菜仔,非常足料。湯滾起要先飲兩碗,如要品嚐這湯底一定要預訂,因每日只供應兩至三鍋。「瀛鍋」還會提供新鮮的刺身和海鮮,食火鍋前先品嚐鮮甜美味的象拔蚌和三文魚,真是一大樂事。手打丸咬落彈牙多汁,餸子餡料豐富,有好的湯底,加上新鮮的食材,簡直是完美。自家製的洛神花茶帶點微酸,清涼好飲。

自家製的洛神花茶帶點微酸,清涼好飲。

2024-06-19
親子寵物友善火鍋店.夏天熱辣辣 最岩留係冷氣地方打邊爐😆.九龍城呢間火鍋店環境好寬敞🙌🏻 樓下有個小朋友玩樂區 有好多玩具玩🚂 帶埋小朋友黎放電 大人就可以慢慢一邊打邊爐一邊傾計🤭樓上就有好多獨立房 好有私隱度👍🏻 想坐獨立房 記得打電話預約個陣講定🫶🏻.食物選擇好多又新鮮 除左主要黎打邊爐 我地仲叫左個小食同刺身🤭.|椒鹽三文魚骨腩炸得好香口 三文魚肉肥嫩😋 .|石蚌魚刺身原條魚切成一片片薄片魚肉 刀功真係好犀利🔪 刺身好新鮮🐟.|冰鎮南非大鮑魚周年優惠 晚市每位會送鮑魚!真係好抵食😆 鮑魚肉質彈牙嫩滑❤️.|邊爐 // 鴛鴦鍋 係有機紹菜豆腐清湯鍋同秘製香濃沙嗲鍋沙嗲鍋好香 啲野食好掛汁😆 入面仲有豆卜 留到打邊爐最後食 好正!吸哂啲精華🤭有機紹菜好食 係有菜甜味架😆.邊爐料都好新鮮~ 尤其手打丸好高質素 推薦牛肉丸👍🏻
親子寵物友善火鍋
係有機紹菜豆腐清湯鍋同秘製香濃沙嗲鍋
有機紹菜好食 係有菜甜味架😆
邊爐料都好新鮮~ 尤其手打丸好高質素 推薦牛肉丸👍🏻
2024-06-20 31 瀏覽
九龍城港式打邊爐好玩又好味😋好耐未去過九龍城打邊爐朋友介紹✨灜鍋✨果然好食又好玩地方寬敞樓高兩層 2樓全是獨立房每間房也設有不同主題 非常特別🫶🏻非常適合一大班人開party🫶🏻令人驚喜的是有小朋友遊樂小天地 🎠我有回復童真玩了煮飯仔☺️湯底又不同種類 今次試了鹹菜豬肚湯底和小麻辣湯底🌶️豬肚肥美又夠爽口😗完全沒有異味 還可帶出肉類鮮味 推介小麻辣湯底適合各種人士口味 微辣開胃🤤驚喜贈送新鮮鮑魚 鮑魚爽口彈牙 好味仲有三文魚刺身 yummy海鮮內臟拼盤可以瘋狂打卡 全部都好新鮮肥牛不用說就是高質素 入口即溶服務也很周到👍🏻朋友果然沒有介紹錯過了歡樂好玩的一晚🌻
九龍城港式打邊爐

服務也很周到👍🏻朋友果然沒有介紹錯
過了歡樂好玩的一晚🌻

2024-06-11
  • 霜降肥牛肉
呢間火鍋店真係好正。有好大嘅親子遊樂區,啱晒大人帶埋小朋友嘅gathering。大人可以放心傾偈。👍🏻👍🏻👍🏻,非常貼心。一坐低就上咗一杯玄米茶🤗有20幾款湯底選擇。啱晒唔同人嘅口味。而且有不同嘅配料俾你製作自己嘅混醬。佢哋嘅食材亦都好豐富。好高質。手打鮮牛肉丸好彈牙,牛味香濃。手打芝士鮮蝦丸嘅蝦夠爽,配合半溶芝士口感豐富。台灣貢丸嘅香菇同豬肉比例混合得啱啱好。鵝腸鵝腸勁爽口。吸收咗湯底之後仲正。豬粉腸口感一流,外爽內面粉粉地一試難忘。魚皮餃水餃美味。仲有佢哋嘅蝦好大隻好新鮮。牛肉亦都Juicy大大片😋。最近做緊14周年慶至六月底。每位人客都會有免費冰鎮鮑魚食。大大隻超正哦。仲有新鮮肥美嘅三文魚刺身。整晚食材優質。服務態度都好好。上菜速度理想👍🏻我哋邊邊打邊爐邊傾偈,全晚都好寫意Yeah。而且Menu仲有好多其他選擇,相信都好出色。餐廳樓上亦都有班房環境舒適位置寬敞又有私隱度絕對啱晒大型聚會。好難得香港可以搵到一個咁舒服咁正👍🏻嘅家庭聚會開餐地方,極力推介。

2024-06-11