2024-02-14
超高人氣日式串燒居酒屋,晚餐時間walk-in一定無位認真誇張! 👫👫餐廳主打食串燒、炸串及麵食,最高人氣係虎蝦濃湯麵,但其他菜式都有驚喜!!😙串燒手藝非常出色一定要試!!🍢而且仲有暢飲放題 HK$168所有酒類任飲,抵過去酒吧!!🍻- 洋蔥漬牛舌 HK$0 🐂點酒免費前菜,甜甜洋蔥汁淺漬柔嫩牛舌,牛味濃郁超開胃!!- 明太子八爪魚撈麵 HK$88 🐙🍜明太子忌廉加入少量檸檬汁濃郁同時有清新感覺,加上明太子咸香及鮮美八爪魚非常惹味!!素麵幼身順滑,超掛湯!!整體濃而不膩,值得一試!!- 豆乳麻辣擔擔撈麵 HK$78 🥛🍜清新冰凍豆乳湯底配上順滑素麵,麻辣油辣味十足,冰火感覺十分刺激!!- 白燒活鱔 HK$32 🐟🍢外皮燒得香脆,魚肉鮮美嫩滑。- 葡提鴨卷 HK$24 🦆🍢香脆薄切煙燻鴨肉包住香甜多汁青提,外層咸香內裡爆汁,再配上胡椒柚子醬調味,出奇地夾一定要試!!- 雞腎 HK$24 🐤🍢鮮雞腎口感爽脆,燒得岩岩好。- 生燒牛挽肉 HK$26 🐂🍢挽肉非常鬆化多汁,表面焦香十足!!- 白桃威士忌梳打 HK$52 🍹威士忌味突出,同時白桃香氣飄逸。
串燒手藝非常出色一定要試!!🍢
- 洋蔥漬牛舌 HK$0 🐂
點酒免費前菜,甜甜洋蔥汁淺漬柔嫩牛舌,牛味濃郁超開胃!!
- 明太子八爪魚撈麵 HK$88 🐙🍜
- 豆乳麻辣擔擔撈麵 HK$78 🥛🍜
- 白燒活鱔 HK$32 🐟🍢
外皮燒得香脆,魚肉鮮美嫩滑。
- 葡提鴨卷 HK$24 🦆🍢
- 雞腎 HK$24 🐤🍢
鮮雞腎口感爽脆,燒得岩岩好。
- 生燒牛挽肉 HK$26 🐂🍢
挽肉非常鬆化多汁,表面焦香十足!!
- 白桃威士忌梳打 HK$52 🍹
威士忌味突出,同時白桃香氣飄逸。