2022-02-23 56 瀏覽
醬皇叉燒撈麵下午茶時段: $40 /其他時段: $52,唔知份量有無分別,但下午茶碟叉燒都好多件,朋友柯打肥叉真係夠晒肥!而撈麵係「招牌太子鵝油撈麵」,幾香幾彈牙,我鍾意!下午茶40蚊送埋碗唔係味精湯既例湯,都真係幾抵食。海蜇手撕雞腸粉 $48 腸粉同海蜇手撕雞根本係兩件事,完全夾唔埋!腸粉算滑但唔特別,有甜醬,麻醬同芝麻,不過就無乜豉油。至於海蜇手撕雞,有麻油香味,海蜇夠爽口,但一樣唔算特別,呢碟就真係唔抵食。
醬皇叉燒撈麵

肥叉燒

下午茶40蚊送埋碗唔係味精湯既例湯,都真係幾抵食。

下午茶
醬皇叉燒撈麵
自從上次食完佢個鵝油撈麵之後一直都念念不忘。今次一於試埋佢個燒鵝髀,簡直係人間美味😭呢間舖頭喺深水埗站附近都唔算難搵嚟到見到佢個下午茶餐咁抵食,梗係要試吓佢個燒鵝撈麵同朋友兩個人又叫到一枱嘢食嚇死人估唔到下午茶餐份量都可以咁大!原隻燒鵝髀上,皮脆肉厚,肉汁又多,勁Juicy睇相都知正!!!鵝身撈麵就一貫水準!面身口感剛好,唔會太林,亦都唔會黐埋一舊~鵝油包括住每一條面,油香撲鼻~麻辣雞腎爽口彈牙海蜇手撕雞腸粉份量大~腸粉滑身豬手入味軟林一人一杯嘢飲,滿足!!

呢間舖頭喺深水埗站附近
都唔算難搵

嚟到見到佢個下午茶餐咁抵食,
梗係要試吓佢個燒鵝撈麵

同朋友兩個人又叫到一枱嘢食

嚇死人估唔到下午茶餐份量都可以咁大!
原隻燒鵝髀上,皮脆肉厚,肉汁又多,勁Juicy

睇相都知正!!!

麻辣雞腎爽口彈牙

海蜇手撕雞腸粉份量大~
腸粉滑身

豬手入味軟林

一人一杯嘢飲,滿足!!
2022-02-21 553 瀏覽
-炯記手撕雞去鴨寮街買完野 係周圍行下搵野食醫肚行行下見到見個手撕雞好吸引 價錢又唔貴就入去試試啦坐低鋪頭入邊環境都唔錯 而且張檯唔會痴笠笠 衛生環境不錯餐牌上既選擇都唔少 最後我地兩個人揀左煙燻燒鵝撈麵,海蜇手撕雞腸粉 酸辣無骨鳳爪🤤落單後啲野食好快就黎齊 擺滿左成檯 好豐富特別係呢兩日天氣又濕又凍 見到兩碗超足料既老火湯可以暖下身真係100%滿足感煙燻燒鵝撈麵 ($62) 見到隻燒鵝脾就流晒口水睇個樣就知油香味十足食落口果然 啖啖肉 鵝皮燒到卜卜脆 好香好滋味另外一讚係個撈麵 麵身仲keep到好爽口 而且又唔會太咸 一口接一口 非常值得一試海蜇手撕雞腸粉 ($48)一碟有齊三款我想食既野 簡直係滿足哂三個願望呀 手撕雞可以揀鹽焗同麻辣 我地揀左鹽焗 咸咸香香好惹味 而且啲雞又唔會鞋口👍🏻海蜇有少少辣油同芝麻 調得唔錯 腸粉係平日街頭會食到個種 再加埋甜醬麻醬 都唔錯小食/ 酸辣無骨鳳爪 ($30)呢個好好味 平時鐘意食泰式鳳爪既一定唔可以錯過佢比平時泰式鳳爪再辣啲 但辣得黎又好爽就算我唔係好食得辣 食到流鼻水都要繼續食😂呢餐飯食到好飽 捧住個肚出門口我地另外仲叫左兩杯野飲 埋單都係
炯記手撕雞

而且張檯唔會痴笠笠 衛生環境不錯

落單後啲野食好快就黎齊 擺滿左成檯 好豐富
特別係呢兩日天氣又濕又凍
見到兩碗超足料既老火湯可以暖下身真係100%滿足感

煙燻燒鵝撈麵 ($62)
見到隻燒鵝脾就流晒口水
睇個樣就知油香味十足
食落口果然 啖啖肉 鵝皮燒到卜卜脆 好香好滋味

海蜇手撕雞腸粉 ($48)
一碟有齊三款我想食既野 簡直係滿足哂三個願望呀

小食/ 酸辣無骨鳳爪 ($30)
呢個好好味 平時鐘意食泰式鳳爪既一定唔可以錯過

餐牌上面仲有好多小食想試
下次過黎呢頭要再黎食過
2022-02-19
2022-02-20 59 瀏覽
📍炯記手撕雞 (汝州街) (深水埗)深水埗汝州街257號地舖1️⃣炯記煙燻燒鵝撈麵 $43下午茶優惠,竟然食到燒鵝髀,真係超抵食呀🤩燒鵝肉汁鮮嫩,皮脆肉厚,肥瘦適中,啖啖都食到煙燻嘅香味,配上炯記獨特嘅太子鵝油撈麵,性價比甚高,強烈推薦,必食首選👍2️⃣脆皮燒腩仔撈麵 $40燒腩仔香脆可口,口感脆卜卜,肥瘦均勻,拍得住酒樓嘅級數,十分抵食😋3️⃣鴛鴦手撕雞腸粉 $40可以揀原味或者麻辣,今次就試咗麻辣,唔算話好辣,都幾惹味🌶手撕雞份量都幾多,配埋混醬腸粉一齊食,口感非常唔錯。4️⃣清湯牛魔王撈麵 $66牛腩舊舊都好大件,又唔會太肥,加上濃郁嘅腩汁,大大碟份量十足。5️⃣是日靚湯 跟餐附送6️⃣咸檸七 跟餐加$57️⃣凍檸茶 跟餐加$3
📍
炯記手撕雞 (汝州街) (深水埗)
深水埗汝州街257號地舖

5️⃣是日靚湯 跟餐附送

6️⃣咸檸七 跟餐加$5
7️⃣凍檸茶 跟餐加$3

2022-02-17 53 瀏覽
同老婆去深水埗搵啲平靚正嘅燒味食,之前食過長沙灣嗰間炯記分店,超好味,所以見到深水埗有分店就即刻要試埋佢炯記三皇盤,雞腎、鳳爪、木耳,雞腎爽口加埋上面啲芝麻都幾香口,酸辣鳳爪夠晒惹味,好醒胃,木耳夠酸,少少辣,好開胃~牛魔王撈麵,牛腩、牛肚好腍好入味,麵條爽口彈牙,仲有蛋香,正!煙燻燒鵝飯,燒鵝外皮好香脆,肉又夠嫩,有煙燻味,每一啖都係享受~餐廳仲送咗兩個湯俾我哋,好足料又勁好飲!期待下次再試埋佢其他菜式~

餐廳仲送咗兩個湯俾我哋,好足料又勁好飲!
期待下次再試埋佢其他菜式~
深水埗一向多美食, 今日就去咗朋友推介嘅炯記手撕雞吃午餐。餐廳光潔整齊, 店員服務有禮,好快我哋就落咗單喇。炯記煙燻燒鵝髀飯, 燒鵝髀原隻切件上, 外皮煙燻過脆卜卜, 裏面嘅鵝肉肉汁豐富 ,口感彈牙配上白飯一起吃, 感覺超滿足。海蜇手撕雞腸粉, 手撕雞一條條的配上芝麻同埋麻醬,好入味, 海蜇非常爽脆 ,腸粉好嫩滑配上甜醬, 三樣一齊食幾有滋味㗎。脆皮燒腩仔撈麵, 粗麵用鵝油撈過, 又香又彈牙, 燒腩仔的外皮好脆, 裏面嘅腩肉又嫩又多汁, 唔會太鹹。麻辣豬肚絲,豬肚切成細絲,沾滿咗麻辣醬,既爽韌又麻辣, 好有咬口。我同朋友嗌咗兩杯凍奶茶, 餐廳嘅冷熱飲品都係加五蚊。炯記手撕雞最值得推薦嘅就係燻燒鵝髀飯, 我會介紹畀我嘅朋友,下次經過深水埗一定要過嚟試下。
深水埗一向多美食, 今日就去咗朋友推介嘅炯記手撕雞吃午餐。
餐廳光潔整齊, 店員服務有禮,好快我哋就落咗單喇。
煙燻燒鵝髀飯

脆皮燒腩仔撈麵

麻辣豬肚絲

我同朋友嗌咗兩杯凍奶茶, 餐廳嘅冷熱飲品都係加五蚊。

• 炯記煙燻燒鵝飯
2022-02-11 25 瀏覽
高度推介呢間食店,基本上每樣野都有質素,而且好多選擇,豐儉由人。.棋哥祕傳燒鵝撈粗(連例湯)祕傳意思就係撈粗時用上鵝油,食落好香唔會得個油字又好滯。個麵份量大,麵質爽口彈牙,燒鵝燒到汁香肉嫩,係非常之出色。例湯亦都無馬虎,非常咁足料。.手撕雞拼海蜇小食肉質好嫩滑嘅手撕雞,平時食麻辣既話係容易嗆左食材本身味道,但鹽焗就好難呃,真材實料嘅滑,完全無榎口。海哲清脆爽口,醋既份量好所以唔會太酸,令人好開胃。.冬菇扒油菜就連普通一碟菜都唔普通,呢個加埋冬菇都係$20 ,真係超値,冬菇係炆得好入味,係有新年先食到既味道。
棋哥祕傳燒鵝撈粗(連例湯)
手撕雞拼海蜇小食
冬菇扒油菜
  • 手撕雞
2022-02-10 47 瀏覽
有睇我上一篇就知道上次係長沙灣食完一次炯記豬手同手撕雞好好味,今日經深水埗見到有佢分店,又想食返豬手🤤呀媽成日話冬天食豬手可以補骨膠原🤣🤣個次叫左二人餐,份糧超多,食到好飽,仲有剩,今次想試吓佢其他新野。見到餐牌有個燒鵝飯好正,嚟到時,擺盤好靚,好吸引,燒鵝皮簿,啲汁咬落去,極直正到飛起!!而肉方面好軟滑,果然無嗌錯!推介!👍🏻👍🏻當然唔少得豬手,兩隻24蚊,佢煮得好淋,又入味,咬落好煙靭,岩曬我呢啲呀婆牙🤣男朋友上次食左佢嘅鵝油撈麵,今次仲想食返話好好味🤣🤣仲有我至愛嘅手撕雞😆今次全部都食得晒!冇浪費食物啦!滿足😋😋

秘製醬黃豬手  兩隻

今次全部都食得晒!冇浪費食物啦!滿足😋😋
秘製醬黃豬手  兩隻
  • 醬皇豬手
  • 秘製煙燻燒鵝飯
2022-02-09 20 瀏覽
新年流流好意頭,今次去咗位於深水埗汝州街烔記手撕雞試吓佢嘅招牌鵝油撈面同燒鵝!鴛鴦手撕雞首先叫咗一點鴛鴦手撕雞,一邊麻辣一邊芝麻油香味,有辣有唔辣任君選擇。作為前菜十分醒神。鵝油生菜生菜新鮮爽脆,配上鵝油冬菇,十分抵食。牛魔王鵝油撈麵牛腩配上牛肚本身就係絕配!粗麵加上鵝油,香而不油膩,麵質爽口而且大大碟!烔記煙燻燒鵝飯終於嚟到主菜!燒鵝皮脆肉嫩,色香味俱全。有一種好特別嘅香味而且,塊皮真係好脆口,咬開燒鵝油喺塊皮到滲出來。一口燒鵝一口飯真係冇得頂!而且佢所有份量都係大大碟!兩個人差啲都食唔晒!烔記真係抵食夾大件,同場仲有靚例湯無味精!鍾意食燒鵝嘅朋友真係唔可以錯過!而且姐姐服務態度非常好,誠意推介俾大家平靚正之選

鴛鴦手撕雞

鵝油生菜
生菜新鮮爽脆,配上鵝油冬菇,十分抵食。

牛魔王鵝油撈麵

烔記煙燻燒鵝飯

2022-02-07
👍🏻炯記煙燻燒鵝撈麵(下午茶包嘢飲或例湯) $43招牌必食!鵝皮燒得薄脆,食到淡淡柴香😋鵝肉肥瘦均勻,厚肉得黎又唔鞋連埋肥膏鵝皮一齊食肉味濃郁同時又爆哂啲油香出黎,好正🤤!鵝油撈麵爽口彈牙,鹼水味唔重比起一般撈粗多左陣燒鵝油香,食落亦唔會好油膩撈麵落咗甜豉油,甜甜地唔會太鹹,而且撈得好均勻👍🏻下午茶麵量都好多,$43好抵食🤩!味道:9/10性價比:10/10-👍🏻醬皇叉燒飯(下午茶包嘢飲或例湯) $40用左五花腩黎做叉燒,肉質偏肥,口感鬆軟😋雖然無淋蜜汁係叉燒面但好入味,不過略嫌偏甜左啲🤏🏻肉味濃郁,但可以燒得燶啲香口啲更好味道:7/10性價比:7/10-👍🏻鹽焗手撕雞撈麵(包例湯) $52比起下午茶,正價餐既份量會明顯多啲手撕雞唔會撕得太碎,無骨啖啖肉,岩哂食肉獸🤪髀胸翼都有,髀位好滑,胸都唔會好鞋好老雞翼連埋雞皮但都唔會好肥鹽焗味唔重,有少少鹹香,比較輕口味雞味會比麻辣手撕雞突出啲😛味道:7/10性價比:8/10-👍🏻麻辣手撕雞小食 $32鹹香惹味,調味均勻入味辣就唔太辣,帶少少麻大約譚仔5小辣咁,唔太食得辣嘅都接受到😎小食黎講份量都唔少,幾抵食🤪味道:8/10性價比:8/10-👍
👍🏻炯記煙燻燒鵝撈麵(下午茶包嘢飲或例湯) $43
招牌必食!鵝皮燒得薄脆,食到淡淡柴香😋
鵝肉肥瘦均勻,厚肉得黎又唔鞋
連埋肥膏鵝皮一齊食肉味濃郁
同時又爆哂啲油香出黎,好正🤤!
鵝油撈麵爽口彈牙,鹼水味唔重
比起一般撈粗多左陣燒鵝油香,食落亦唔會好油膩
撈麵落咗甜豉油,甜甜地唔會太鹹,而且撈得好均勻👍🏻
下午茶麵量都好多,$43好抵食🤩!
味道:9/10
性價比:10/10

👍🏻醬皇叉燒飯(下午茶包嘢飲或例湯) $40
用左五花腩黎做叉燒,肉質偏肥,口感鬆軟😋
雖然無淋蜜汁係叉燒面但好入味,不過略嫌偏甜左啲🤏🏻
肉味濃郁,但可以燒得燶啲香口啲更好
味道:7/10
性價比:7/10

👍🏻鹽焗手撕雞撈麵(包例湯) $52
比起下午茶,正價餐既份量會明顯多啲
手撕雞唔會撕得太碎,無骨啖啖肉,岩哂食肉獸🤪
髀胸翼都有,髀位好滑,胸都唔會好鞋好老
雞翼連埋雞皮但都唔會好肥
鹽焗味唔重,有少少鹹香,比較輕口味
雞味會比麻辣手撕雞突出啲😛
味道:7/10

👍🏻麻辣手撕雞小食 $32
鹹香惹味,調味均勻入味
辣就唔太辣,帶少少麻
大約譚仔5小辣咁,唔太食得辣嘅都接受到😎
小食黎講份量都唔少,幾抵食🤪
味道:8/10

👍🏻冬菇豬手 $28
豬手有兩大舊,皮同肉都幾多
炆得超軟腍,入口即化,膠質極重😍!
好入味但濃而不鹹,亦無豬騷味/豬毛
冬菇一樣都好入味,不過就細細粒
味道:8/10

📍#炯記餐室 #炯記手撕雞
深水埗汝州街257號地舖

#hkfoodie #foodiehk #hkfood #foodhk #hkeat #hkrestaurant #香港美食 #香港美食推介 #平食 #窮遊 #打卡 #香港打卡 #情侶好去處 #拍拖好去處 #週末好去處 #深水埗 #深水埗美食 #深水埗好去處 #北角 #北角美食 #北角好去處 #荃灣 #荃灣美食 #荃灣好去處 #長沙灣 #長沙灣美食 #長沙灣好去處 #炯記
朋友有點事,叫我去幫他弄一下,然後他請我吃飯,因為他知道我喜歡吃燒鵝,就特意選了這間來請我吃了!炯記煙燻燒鵝飯(下午茶:43元)凍飲+3元)下午茶時段性價比挺高的,份量都一樣,但就便宜了十多塊!而且今天運氣好的是拿到了鵝腿了,那簡直就是超值了!燒鵝是暖暖的,吃起來皮脆肉嫩,且帶有陣陣的煙燻味,鵝腿既有彈性又有肉汁,且帶有鵝油,令鵝腿多予一份油香,配上白飯就一絕了!而套餐還包了有餐湯,也是挺足料的老火湯,喝起來清甜!另外我選了凍檸檬茶,這裡的茶底不錯,不會太甜,我挺喜歡!醬皇叉燒(68元)這裡挺特別的,用上腩肉來作叉燒,去掉了腩肉本來的豬皮,整個吃起來鹹鹹甜甜的,帶有蜜汁的香味,腩肉的油香比較突出,帶點爽的口感,比平常的口感更特別,不過兩款我都喜歡!鹽焗手撕雞小食(32元)這個簡簡單單就選了原味來試試是怎樣的,這個是將鹽焗雞手撕後再加上麻油拌在一起,所以吃起來既有雞肉的鹹香口味,又有麻油的香醇,雞肉嫩滑多汁,雞皮又帶點爽脆!醬皇豬手(兩粒)(24元)這個愛吃豬手的人士必點的,豬手燉煮得非常入味,而且煮得非常軟爛,入口滿滿的膠質,入口嫩滑鹹香,而且肉還是挺多的!

炯記煙燻燒鵝飯(下午茶:43元)凍飲+3元)

炯記煙燻燒鵝飯

醬皇叉燒(68元)
醬皇叉燒

鹽焗手撕雞小食(32元)
鹽焗手撕雞小食

醬皇豬手(兩粒)(24元)

2022-02-05
鹽焗手撕雞小食
2022-02-02 36 瀏覽
屋企附近開咗幾間炯記,鋪名略有出入,未知係咪同一集團。#手撕雞撈面$3x手撕雞份量唔會少,鹽焗雞款,冇騷味,幾中意佢嬸咗啲芝麻上去提香,而且醃料冇令我出現超頸渴嘅情形。面條扁扁闊闊,油光滿面,幾入口,唔會太乾撈面食仲有淨,可能餓過頭了,覺得零舍滋味。#香菇生菜飯盒捧上仲暖暖地,隨餐加$17就有,份量可以2個人食,因為冇諗過本身手撕雞撈面已經有菜,值得一提係香菇好好味,原隻菇冇切半,反而鎖咗啲汁喺入面,所以呢個加分。#性價比高,只要價錢不變,隨時又外賣帶回家食。
屋企附近開咗幾間炯記,鋪名略有出入,未知係咪同一集團。

手撕雞撈面$3x

香菇生菜

#
性價比高,只要價錢不變,隨時又外賣帶回家食。
2022-01-30
10 分鐘 (外賣自取)
2022-02-02 40 瀏覽
炯记手撕鸡见到有好多分店,今次谂住试下深水埗分店,见到手撕鸡海蜇一定要试下,今次因为朋友唔食辣所以叫左原味手撕鸡。个海蜇好爽口好入味,手撕鸡份量足.盐焗味浓厚,咸香口味见到蠔皇 猪手都系招牌,叫咗一份一份有三只煲得好冧。个人钟意爽口小小的猪手.仲加咗一个切鸡叉烧腩赖粉,叉烧唔似出面嘅叉烧佢有啲肥相间,份量好足。咬落去唔會好柴,好乾身。上網一查有好多分店近自己就有深水埗長沙灣同埋荃灣大家可以有多啲地方選擇

2022-01-30 29 瀏覽
同呀媽去汝州街買珠仔,行到攰就誤打誤撞入左呢間手撕雞餐廳食lunch, 估唔到幾有驚喜🤩已經bookmark咗下次會再嚟😎$188有個2人餐,但份量實在係巨多,免得造成浪費我哋決定散嗌😌嚟得呢度點可以唔食手撕雞!鴛鴦手撕雞配撈粗認真唔錯!手撕雞肉嫩滑,有原味同麻辣味,後者更為合我意😆好刺激但又唔會辣到食唔到。 鵝油撈粗就第一次食,粗麵爽口彈牙,鵝油香而不膩,每一條粗麵都掛上豉油同鵝油,好夠味,推介!雙拼燒鵝叉燒湯瀨大大碗!燒味另上唔會浸到淋晒燒鵝咁啱俾咗隻鵝脾我,好幸福鵝皮仲有啲脆,鵝肉唔韌,仲有啲肉汁,好香🤤叉燒就肥瘦適中,甜甜地幾好味。再嗌多左碟菜,同樣係大大碟套餐除咗包嘢飲之外仲會送例湯🤩粟米個湯都好甜。偷聽到店員同其他顧客講係用雞骨煲成嘅湯,唔怪得咁正啦!埋單每人唔使$70就食到高質嘢,下次一定會再嚟🥺

雙拼燒鵝叉燒湯瀨大大碗!燒味另上唔會浸到淋晒

叉燒就肥瘦適中,甜甜地幾好味。

再嗌多左碟菜,同樣係大大碟

埋單每人唔使$70就食到高質嘢,下次一定會再嚟🥺
2022-01-25 26 瀏覽
🌸深水埗美食🌸炯記手撕雞🐓今天與好友到了深水埗一間主打手撕雞及醬油豬手的的餐廳-「炯記手撕雞」品嚐一頓是日抵食親民午餐❗餐廳裝修簡約,店員們也相當殷勤有禮,會細心替客人下單點菜。我們一行2人惠顧了以二人餐 $188:1️⃣🌟鹽焗手撕雞(半隻) 作為餐廳主打皇牌美食,份量十足的手撕雞,雞肉以鹽焗形式烹製,然後雞肉以手撕形式撕開成一條條雞肉,一件件雞肉肉質香嫩幼滑,鹹度適中,送飯一流❗2️⃣🌟冬菇醬皇豬手冬菇香嫩軟淋、醬皇豬手相當入味,鹹度適中,豬手肉質嫩口,充滿著滋養骨膠原,十分惹味❗️3️⃣🌟鹽焗雞腎鹽焗雞腎份量十足,雞腎肉味非常入味,肉質鮮香爽口,鹹度適中❗️4️⃣🌟麻辣雲耳麻辣雲耳質地非常爽口,配合秘製麻辣汁,辣而不燥,雲耳相當入味❗5️⃣🌟太子鵝油撈粗太子鵝撈粗麵條爽口彈牙,以秘制太子鵝油製成,麵條相當入味❗6️⃣🌟郊外油菜郊外油菜有菜心或生菜選擇,今次我選了生菜,生菜相當翠綠爽口❗️7️⃣🌟是日靚湯是日靚湯為熱炳炳的粟米紅蘿蔔湯,味道清甜❗️8️⃣🌟特飲2杯套餐還包括2杯特飲,我選了咸檸可樂及檸檬可樂,非常開胃解渴❗️🌟為是次餐廳用膳的推薦菜色❗🔖整體評分美味指數:⭕⭕⭕⭕️賣相指數:⭕⭕⭕⭕️抵食指數:⭕⭕⭕⭕️⭕️總括而言
🌸深水埗美食🌸炯記手撕雞🐓

餐廳裝修簡約,店員們也相當殷勤有禮,會細心替客人下單點菜。
我們一行2人惠顧了以二人餐 $188:

1️⃣🌟鹽焗手撕雞(半隻)
手撕雞
2️⃣🌟冬菇醬皇豬手
醬油豬手
3️⃣🌟鹽焗雞腎
鹽焗雞腎
4️⃣🌟麻辣雲耳
麻辣雲耳
5️⃣🌟太子鵝油撈粗
太子鵝撈粗麵條爽口彈牙,以秘制太子鵝油製成,麵條相當入味❗
太子鵝油撈粗
6️⃣🌟郊外油菜
郊外油菜
7️⃣🌟是日靚湯
是日靚湯為熱炳炳的粟米紅蘿蔔湯,味道清甜❗️
是日靚湯
8️⃣🌟特飲2杯
特飲
🌟為是次餐廳用膳的推薦菜色❗

🔖整體評分
美味指數:⭕⭕⭕⭕️
賣相指數:⭕⭕⭕⭕️
抵食指數:⭕⭕⭕⭕️⭕️
總括而言,此餐廳價錢親民,尤其二人餐非常大件夾抵食❗️餐廳鄰近深水埗站,交通方便,絕對是深灰水埗一帶抵食手撕雞之選❗
2022-01-23
5 分鐘 (堂食)
手撕雞
醬油豬手