2023-10-08 61 瀏覽
滿滿恐龍🦖裝飾掛在餐廳內,有夾公仔機,有不同boardgame提供給不同歲數和人數,中間有枱凳可以讓大家圍在一起玩,好有氣氛。芝士牛肉油酥餅外皮金黃香脆,饀料包有濃稠熱溶芝士和咸香牛肉,一口拉絲一口牛肉,過癮。白酒忌廉煮青口青口新鮮,肉質彈牙帶鮮甜味,調味得宜帶有淡淡白酒和濃厚忌廉汁。和風巨雞漢堡🌟超巨一個漢堡,脆雞炸得外皮脆身,肉汁鮮嫩多汁,面包帶有淡淡牛油香氣,配上剛炸起的薯角,吃過不停。威靈頓三文魚親子意粉意想不到的驚喜菜式會在親子餐廳提供,功夫菜,三文魚焗至魚皮香脆帶油香,一切開滿滿三文魚肉汁,一梳梳魚肉,配上意粉🍝層次豐富。白堊紀熔岩火山🌟打卡甜品不能少,軟熟油香十足丹麥面包,裡面有滿滿濃滑朱古力醬和可可粉,入口即溶。紫霞仙子用上紅肉火龍果,顆粒感十足,加上乳酸飲品非常搭配,用上恐龍餐具,打卡一流。加州落日一層一層就像日落一樣,酸酸甜甜,開胃又好看☺️樓上親子餐廳大推介,食物有質素,環境既輕鬆又舒適,,員工非常有善地介紹不同遊戲,大人小朋友都可以有不同享受,打發時間一流。👍🏻👍🏻

芝士牛肉油酥餅

白酒忌廉煮青口

和風巨雞漢堡🌟

威靈頓三文魚親子意粉

白堊紀熔岩火山🌟

紫霞仙子

加州落日
一層一層就像日落一樣,酸酸甜甜,開胃又好看☺️

一打開餐牌,勁多款式,飯,意粉,Pizza,特色小食因為下午三點時間去,平日冇人,包場,男女侍應各一位,服務周到,對小朋友親切,每張枱面都有恐龍小遊戲,出面大枱有其他board game同圖書,無時限,玩飽先走環境寬敞,一入門口已經有好多小遊戲,仲有兩部扭蛋機,即時加入會員可以扭蛋一次或者換小禮物,小朋友好開心🥰Pizza係厚身,香口薯條最好食,配黑松露醬,外脆內軟飲品略甜,內有恐龍啫喱仔,又係氹小朋友玩意
一打開餐牌,勁多款式,飯,意粉,Pizza,特色小食

Pizza係厚身,香口

薯條最好食,配黑松露醬,外脆內軟

飲品略甜,內有恐龍啫喱仔,又係氹小朋友玩意
2023-08-26
平時都好會去不同既餐廳食飯,今日同小鮮肉食飯,順便慶祝生日,揀左一間有恐龍主題既地方食飯,有Tiramisu蛋糕!切嗰陣好似火山爆發,效果好正!Le度既環境除咗啱小朋友之外,仲好適合一班年青人一齊入嚟聚會傾偈,有好多唔同玩具同埋遊戲!無論你係鍾意玩恐龍玩具,一係益智嘅恐龍遊戲!甚至掟標都好適合!聽老闆講…逢六日全日都爆場… 上午招呼親子,晚上招呼年輕人!!果然好受歡迎!!我地叫左以下美食💚💚💚🐷香煎西班牙黑毛豬配西京長通粉 $158.00☕️瑰蜜桃果茶$43.00🦖恐龍仔兒童餐(雜果賓治,卡邦尼意粉,炸雞薯條,蛋糕,水果)$78.00 🐥三色味雞翼 (柚子醬,泰式辣醬, BBQ醬)$78🎂白堊紀熔岩火山 $168

我地叫左以下美食💚💚💚
🐷香煎西班牙黑毛豬配西京長通粉 $158.00

☕️瑰蜜桃果茶$43.00

🐥三色味雞翼 (柚子醬,泰式辣醬, BBQ醬)$78

🎂白堊紀熔岩火山[朱古力] $168

2023-10-02 696 瀏覽
集食物玩樂於一身的餐廳 啱晒大人小朋友食同玩 餐廳用恐龍作主題 重有board game 夾公仔 等提供小朋友及大人食野之餘一路玩一路食 食物好有水準絕對適合一家大小恐龍牛肋骨配薯菜,牛迷必試 牛肋骨烤至焦香,一咬入口牛肉更加入味更豐富,牛肉肉質鮮嫩兩款自家醬汁蜜糖芥末 籽汁和黑椒汁配上牛肋骨 味道更加提升加上薯條及 蕃茄仔 成個畫面更豐富 停不了口 小食方面 香草芝士撈脆片 餐牌上吸左推介 自己點了試一試 賣相吸引之餘 栗米片更是香脆加上香濃芝士醬汁 栗米、蕃茄仔混合撈埋一齊食成件事好香口好清新白垩紀溶岩火山朱古力 入口濃濃朱古力味 切口鬆脆外層 朱古力醬湧出來滿口朱古力 好好食冰沙雪糕脆 恐龍腳仔放在沙冰上 好得意小朋友實鍾意飲品方面 恐龍薄荷賓治 綠色好吸引 用雪制冰花放喺飲品上 好吸晴
集食物玩樂於一身的餐廳 啱晒大人小朋友食同玩

餐廳用恐龍作主題
絕對適合一家大小

恐龍牛肋骨配薯菜,牛迷必試
牛肋骨烤至焦香,一咬入口牛肉更加入味更豐富,牛肉肉質鮮嫩
兩款自家醬汁蜜糖芥末 籽汁和黑椒汁配上牛肋骨 味道更加提升
加上薯條及 蕃茄仔 成個畫面更豐富 停不了口
恐龍牛肋骨配薯菜

加上香濃芝士醬汁 栗米、蕃茄仔混合撈埋一齊食
成件事好香口好清新

香濃芝士撈脆片
白垩紀溶岩火山朱古力
冰沙雪脆脆
2023-09-17 44 瀏覽
喺尖沙咀行街見到一間恐龍主題嘅餐廳即刻衝左上去食嘢,因為我好鍾意恐龍架🦖😆上到去先知原來嗰間係一間Cafe有好多玩具俾你玩㗎,有好多小朋友玩,氣氛好好😍有恐龍釣魚機,恐龍夾公仔機仲有飛行棋呀波子棋,還有好多唔同嘅 board game選擇我食咗雞扒漢堡包🍔和卡邦尼意粉,食物即叫即整🙊等嘅時間可以玩遊戲真係好開心❤️可能係因為小店啦,等食物嘅時間較長,但佢哋有這麼多唔同嘅board game選擇,所以都可以一路玩一路等㗎 🥳可以聯誼之外,仲可以傾下偈,環境一流 😌整體嚟講喺依間餐廳食嘢好開心,食物質素ok繼續支持小店🙌
可以聯誼之外,仲可以傾下偈,環境一流 😌
整體嚟講喺依間餐廳食嘢好開心,食物質素ok
繼續支持小店🙌
話說尋日同個朋友同佢個仔去呢度食飯夜晚7點,都係得我地一枱,然後隔多陣有對couple黎左,總共兩枱客成個場真係無人,好靜咁呢個係親子餐廳,個場提供左玩具俾小朋友玩,我朋友個仔就走左去玩玩具啦我自問係一個麻麻地小朋友既人,對小朋友製造出黎既音量同埋打鬧係好敏感的,所以我接下來既comment絕對唔會係因為縱容小朋友或者護短而有咁既感受我朋友個仔,算係乖了,佢走去玩玩具所發出既音量,基本上就係d玩具自己出既音樂聲,d ding ding登登同埋我計過,成晚有3次唔小心將玩具(珠仔或者小配件)趺落地下,發出唔多音量的唔知咩原因,店員先生由我地入店之後就一直板住塊面,好燶,黑面咁 (大佬...呢個係親子餐廳,加上服務行業,笑容點都要有少少掛...)然後個d珠仔玩具卡住左,佢走過去小朋友個度,咩都無講,大力拍落個玩具頂,拍左幾下(好似以前電視信號唔好,我地會大力拍兩野個種),將卡住既珠拍返落去,但拍之前完全無同我地講,真係俾佢嚇親。好感謝你幫忙,但可唔可以講一聲先。你咁突然,唔好話小朋友,大人都會嚇親。(由於我同我朋友係食梗野,小朋友自己係玩具區玩,我地唔係身邊。所以個下我地兩個真係真係嚇親)
話說尋日同個朋友同佢個仔去呢度食飯
成個場真係無人,好靜
幫完之後個店員先生又全程繼續無表情,企附近望住(無表情得黎又好惡個樣...)。間餐廳我選的,所以我都好唔好意思。不停安慰我朋友,話個店員其實係樣子生得惡姐,但應該無惡意的。
好大壓力,好似小朋友一發出少少聲量就會點咁,搞到我地兩個都急急腳食,然後去返小朋友身邊。
佢的確無惡意我相信,但真係表情管理同埋待人接物可以好少少。始終呢個係親子餐廳,大家帶小朋友去食飯都係希望歡樂d,唔係好似我地咁,成晚食到好提心吊擔...
2023-09-12
2023-09-08 574 瀏覽
雖然我未做人阿媽🤪但有時見到啲親子餐廳好多玩具又色彩繽紛,都覺得好開心好想去感受一下🤣🤣今次就去到尖沙咀厚福街呢間為食恐龍。恐龍先生,以可愛嘅恐龍公仔🦖做主題以及森林綠🌴做主調。一入門口已經見到超級多玩具,有細路鍾意玩嘅益智遊戲,仲有夾公仔機,小朋友見到一定好開心🥰唔駛成日對住電子奶嘴,仲可以同父母一齊玩增進感情🫶🏼除咗適合親子之外,呢度仲有唔少大人都鍾意玩嘅boardgame,同朋友聚會嘅話都可以當係boardgame cafe。餐牌有pizza、意粉、炸物同其他大路嘅西式嘢食,大人細路都啱食👏🏻三色味雞翼3款雞翼啖啖肉,味道ok正常發揮。招牌德式鹹豬手做得幾好食嘅脆豬手😋😋一大盤豬手已經預先起肉,食起上嚟好方便👍🏻外皮脆卜卜,痴住啲肥膏好邪惡😈😈豬肉肉質亦啱啱好,唔會太鹹,連埋蘋果蓉、煙肉粒同芥末食就有不同層次。白堊紀熔岩火山(朱古力)熔岩般嘅朱古力漿望落幾吸引😻可可味香濃不太甜,底下係丹麥麵包比較酥香。自製雪糕冰沙脆脆(薄荷味)賣相幾得意,小朋友實啱😛薄荷味雪糕加上薄荷沙冰,仲有crunchy嘅穀物脆脆,鍾意薄荷嘅人實啱。另外仲有芒果味。紫霞仙子、海鹽冰乳茶夏天推出咗幾款打卡消暑

三色味雞翼
3款雞翼啖啖肉,味道ok正常發揮。

招牌德式鹹豬手

白堊紀熔岩火山(朱古力)

自製雪糕冰沙脆脆(薄荷味)

紫霞仙子、海鹽冰乳茶
夏天推出咗幾款打卡消暑特飲,紫霞仙子用上新鮮火龍果粒加上乳酸,酸酸甜甜,面頭熊仔冰🐻好可愛😆

人均消費:$300
推介指數(10分為滿分):7.5分
2023-09-07
尖沙咀有得食有得玩嘅餐廳 仲係要有恐龍🦕🦖主題 🌴🌳帶埋小朋友嚟唔捨得走 又可以係度chill下飲杯嘢 食吓甜品仲有大量嘅games玩 不論大人小朋友都一定鍾意Main & Snack : 🤍霸王龍小食盤 $158大人細路都鍾意食嘅炸物 仲要大大份炸洋蔥芝士條 雞翼 薯角 洋蔥圈 脆雞粒 豬肉腸🤍經典芝士牛肉漢堡 $118呢個特別再有一隻煎雞蛋喺裏面 仲有甜甜地嘅燒烤汁 好厚又多汁嘅牛肉漢堡Drink :🤍紫霞仙子 $48用紫色火龍果 新鮮生果 加上乳酸 好好飲🤍加州落日 $48漸變色嘅效果 fruit punch 嘅味道🤍玫瑰伯爵茶 $48用冰做嘅玫瑰花 🌹 好靚 Dessert :🤍芒果冰沙雪糕脆 $55 呢個好特別 賣相造型好靚🤍白堊紀熔岩火山 $45一定要試吓呢一個 超級好食 推介 脆嘅麵包上鋪滿左朱古力嘅cream 好豐富濃郁嘅質感
尖沙咀有得食有得玩嘅餐廳

🤍白堊紀熔岩火山[朱古力] $45
一定要試吓呢一個 超級好食 推介
脆嘅麵包上鋪滿左朱古力嘅cream 好豐富濃郁嘅質感
2023-08-26 41 瀏覽
白堊紀熔岩火山,呢個甜品切個下鬆脆,切開之後,仲有流心蛋糕既感覺,好正!呢個甜品仲可以當做生日蛋糕,用嚟慶祝一流!場地仲有好多遊戲,大人細路都啱玩!值得推介一下😊
2023-08-26
  • 白堊紀熔岩火山
2023-08-26 61 瀏覽
朋友的女兒超鐘意恐龍,search 到尖沙咀有間恐龍主題的餐廳,以為得個gimmick ,但估唔到食物都好好食!招牌德式脆皮鹹豬手-皮十分脆口,豬手肉味濃郁-份量好多岩哂3-4人share -欣賞醬汁除左常見的honey mustard 仲有蘋果溶,酸酸甜甜好解膩。雪頂墨魚汁意粉-墨汁香滑,上面有4塊厚切墨魚肉-意粉唔會過淋,係姐歡喜的咬口蝦肉牛油果香芒沙律-芒果超甜多汁,沙律菜全部都均勻沾滿芝士粉-蝦肉有煎香過,惹味!照燒汁雞肉串-雞十分嫩滑,一啲都唔鞋口-中間夾左彩椒同洋蔥,照燒汁甜甜酸酸酸辣辣好開胃飲品-紫霞仙子: 紫火龍果乳酸,健康!-玫瑰伯爵茶: 少甜,真的有玫瑰香味沙冰雪糕脆-好可愛的甜品,充滿恐龍的腳印,小朋友超歡喜白垩紀熔岩火山朱古力-估唔到好好食!酥皮好脆口,朱古力好澎湃,每一啖酥皮都沾滿朱古力

招牌德式脆皮鹹豬手
-皮十分脆口,豬手肉味濃郁
-份量好多岩哂3-4人share

-墨汁香滑,上面有4塊厚切墨魚肉
-意粉唔會過淋,係姐歡喜的咬口

蝦肉牛油果香芒沙律
-芒果超甜多汁,沙律菜全部都均勻沾滿芝士粉
-蝦肉有煎香過,惹味!
蝦肉牛油果香芒沙律

照燒汁雞肉串
-雞十分嫩滑,一啲都唔鞋口
-中間夾左彩椒同洋蔥,照燒汁甜甜酸酸酸辣辣好開胃
照燒汁雞肉串

飲品
-紫霞仙子: 紫火龍果乳酸,健康!
-玫瑰伯爵茶: 少甜,真的有玫瑰香味

沙冰雪糕脆
-好可愛的甜品,充滿恐龍的腳印,小朋友超歡喜
沙冰雪糕脆

白垩紀熔岩火山朱古力
白垩紀熔岩火山朱古力

2023-08-24 28 瀏覽
一班朋友有大人、小學雞同幼童聚會,所以嘗試找找親子餐廳,方便大人可以留耐D傾下計,小朋友有嘢玩消磨時間又唔會太悶。可能係平日下午關係,全餐廳只有我哋一枱,直到5:30pm走時,才有多2枱客人入座。食物比想像中好食,又好大份,個海鮮飯好足料share食更開心。因為沒有其他顧客的關係,食完飯,大人小朋友去了另一張枱玩玩具,甚至去第三張枱傾偈都沒有被職員“提醒”,而待應也好好,有求必能。但暑假的平日也那麼少客,有點替這餐廳擔心。希望呢度可以維持落去,大家唔會損失一個午餐價錢、嘢食有水準、“包場”傾計玩樂、地點方便的好地方。ps 有不同恐龍造型的玩具,包括:釣恐龍(魚)機連小天平彈珠機有輸送彈珠tower的彈珠機恐龍公仔手指射籃機超小型足球機另外有:數獨棋 (之後喺商務見到,售價是$166)我係大人都覺得好好玩

食物比想像中好食,又好大份,個海鮮飯好足料

ps 有不同恐龍造型的玩具,包括:
釣恐龍(魚)機連小天平
彈珠機
有輸送彈珠tower的彈珠機
恐龍公仔
手指射籃機
超小型足球機
另外有:
數獨棋 (之後喺商務見到,售價是$166)
我係大人都覺得好好玩
2023-08-10
2023-08-18 605 瀏覽
餓了半天去做檢查,終於可以吃午餐。主題餐廳適合一家大小和情侶去,家長小朋友可以夾公仔,玩玩具和card game,又可跟恐龍公仔合照,有得食又有得玩🤘🏻啱曬全家大細。等食物上時,我們邊玩鱷魚👏🏼兒時回憶洶湧而上。西瓜青提乳酪靚靚的一杯,乳酸味不少,有西瓜🍉和青提果肉,清新解渴,主打不過甜,啱曬炎炎夏日。招牌黑松露法式鵝肝意粉黑松露味道突出,鵝肝肥美煎得金黃,意粉即煮蠻彈牙,滲著鵝肝及黑松露的油香。份量不少,奶油忌廉好香滑,全部都掛到面。玫瑰伯爵茶太美麗啦~驚艷的大顆玫瑰🌹冰,還有漂亮的玫瑰花在飲品內,淡淡芬芳,加上伯爵茶味,待玫瑰冰塊溶化後,飲品是愈來愈好喝的。巴馬火腿雜菌薄餅餡料豐富,火腿卷成花狀,咸香滋味,加入軟熟的雜菌,和火箭菜,口感更豐富。餅底是脆餅干薄,有芝士調味,吃起上來更惹味。多重辣味香腸薄餅芝味是主要香腸薄餅的調味,口味較上一款濃,因為有大量芝士舖滿香脆的餅餅上,太邪惡,加了蕃茄醬🥫平衡了芝士的膩,也加入菇菌紅椒亦太美味了。秘製醬汁雞肉串超大一串,有雞肉青紅黃椒洋蔥🧅全部串在一起,大件的恐龍食物,一家分享打卡最好不過。燒雞肉蔬菜🥬灑上黑白芝麻和甜辣醬汁,少少辛辣,挺惹味

等食物上時,我們邊玩鱷魚👏🏼兒時回憶洶湧而上。

招牌黑松露法式鵝肝意粉

份量不少,奶油忌廉好香滑,全部都掛到面。

玫瑰伯爵茶

巴馬火腿雜菌薄餅

餅底是脆餅干薄,有芝士調味,吃起上來更惹味。

多重辣味香腸薄餅

秘製醬汁雞肉串

燒雞肉蔬菜🥬灑上黑白芝麻和甜辣醬汁,少少辛辣,挺惹味。

白堊紀熔岩火山
點了抹茶口味,熔岩一上枱就好吸睛,內容主要是一個焗酥皮牛油麵包,質地出奇的卜卜脆,入面是清涼滑溜的抹茶忌廉,切開麵包沾著醬汁吃,飽肚卻不會太甜。

自制雪糕沙冰脆脆
擺盤色彩繽紛幾可愛,腳板薄荷雪糕趣致甜美,加了滑忌廉,配上底下的脆脆,最底部的薄荷沙冰味道甚解暑,口感進一步躍進。

食後感:食物份量部分頗大,適合三五知己一起食,多些人可以吃多幾樣🫰🏻
在尖沙咀浸信會參加完教會活動,就和兩位姪女大人周圍覓食,見到這間恐龍主題的兒童友善餐廳就試一試,餐廳佈置得很有心思,每枱都放置了幾款玩具,餐廳中間還有很多趣致又有趣的恐龍主題玩具,還有多款適合不同年紀一起玩的紙牌遊戲。【霸王龍小食拼盤】有齊小朋友最喜歡的食物,炸雞粒、洋蔥圈和薯角是最好吃,整體都不算油膩,雞翼略為遜色,調味不足。【烤牛肉藜麥穀物碗】藜麥和新鮮的沙律菜配上酸酸甜甜的黑醋汁很開胃,牛肉一片片夠嫩滑,很惹味。【多重辣味香腸披薩】脆薄的Pizza底,配合大量芝士,食物材料簡單但很好吃。【西西里肉醬意粉】蕃茄醬味道調味適中不會過份酸,牛肉肉碎畫龍點睛,意粉份量都不少,小朋友十分喜歡。【蘑菇蝦串】蘑菇燒得剛剛好,配上點了醬汁的鮮蝦,兩種味道都濃郁。【秘製醬汁雞肉串】酸甜醬有點掩蓋了雞肉的鮮味,不過作為配菜的洋蔥和三色椒就燒出香味。【白堊紀岩溶火山】超級出色的朱古力熔岩醬汁,配上充滿牛油香味的麵包,最佳的甜品。【西瓜青提乳酪】西瓜和青提兩款生果都是新鮮又清甜,配合乳酪就更加香口。【加州日落】梳打配橙汁等調味,都是夏日解渴之選。

霸王龍小食拼盤

烤牛肉藜麥穀物碗

多重辣味香腸披薩

蘑菇蝦串

白堊紀岩溶火山

西瓜青提乳酪

【加州日落】梳打配橙汁等調味,都是夏日解渴之選。
加州日落

蘑菇蝦串
白堊紀岩溶火山
加州日落
2023-08-11 39 瀏覽
同小朋友一齊慶祝生日🎂想起位於尖沙咀H8🦖「為食恐龍 恐龍先生」餐廳,是一間小朋友最喜歡的🦕恐龍主題餐廳有很多恐龍🦖玩具💕充滿恐龍佈置🦕也有card game、夾公仔機、是一個恐龍樂園🦖大人小朋友都喜歡呀💕🦖招牌德式脆皮咸豬手外皮勁香脆,一口咬下脆卜卜餐廳已把豬手切開成小份,非常之細心🦖芝士漢堡包真是🍔小朋友的最愛,夾了芝士、生菜牛肉多汁彈牙,加了獨特嘅醬汁配有薯角,小朋友最喜歡💕🦖Dino Ribs 恐龍牛肋骨配薯菜牛肋骨好入味呀,牛味香濃份量很大份,牛肉軟腍多汁🦖黃金帶子菠菜意大利飯帶子好鮮味,意大利飯加了菠菜汁非常健康,還配了芝士,好適合小朋友吃🦖熔岩生日蛋糕餐廳獨有熔岩生日蛋糕🎂一切出來爆漿出來好特別,餅底松脆整個蛋糕外形賣相很好看環境不錯,有很多玩具比小朋友玩
同小朋友一齊慶祝生日🎂
有很多恐龍🦖玩具💕充滿恐龍佈置🦕
也有card game、夾公仔機、是一個恐龍樂園🦖
大人小朋友都喜歡呀💕

🦖招牌德式脆皮咸豬手
外皮勁香脆,一口咬下脆卜卜
餐廳已把豬手切開成小份,非常之細心

🦖芝士漢堡包
真是🍔小朋友的最愛,夾了芝士、生菜
牛肉多汁彈牙,加了獨特嘅醬汁
配有薯角,小朋友最喜歡💕

🦖Dino Ribs 恐龍牛肋骨配薯菜
牛肋骨好入味呀,牛味香濃
份量很大份,牛肉軟腍多汁

🦖黃金帶子菠菜意大利飯
帶子好鮮味,意大利飯加了菠菜汁
非常健康,還配了芝士,好適合小朋友吃

🦖熔岩生日蛋糕
餐廳獨有熔岩生日蛋糕🎂一切出來爆漿出來
好特別,餅底松脆
整個蛋糕外形賣相很好看

環境不錯,有很多玩具比小朋友玩

一直想帶個仔去佢鍾意嘅 恐龍主題餐廳yummydino_ 🦖 仲同朋友 一家夾到時間,可以一齊開Party!未入門口,已經見到有兩部夾公仔機,入面全部都係恐龍,公仔😍😍 每張枱都擺放左恐龍小玩具同恐龍公仔,而中間張大檯仲有好多唔同款式嘅玩具添架,肥髀豬玩個射波玩具玩到癲咗😂😂😂除咗小朋友,大朋友都可以玩board game😍食物方面,款式都相當多,味道都唔錯,我哋就點咗:😋芝香保雲酥羊膝😋蝦肉牛油果香芒沙律😋威靈頓三文魚親子意粉😋焗芝士鵝肝流心蛋餅😋恐龍仔兒童餐🍹白桃梳打🍹招牌水果茶連啲餐具都係恐龍造型🦖相當有誠意如果想同小朋友慶祝生日,預先同餐廳講仲會準備蛋糕🎂熔岩火山蛋糕好好食,上面似係朱古力奶蓋,下層係千層麵包,好味😋肥肥豬喺呢度真係玩得好開心😁

擺放左恐龍小玩具同恐龍公仔,

除咗小朋友,大朋友都可以玩board game😍

食物方面,款式都相當多,味道都唔錯,我哋就點咗:

😋芝香保雲酥羊膝

😋蝦肉牛油果香芒沙律

😋威靈頓三文魚親子意粉

😋焗芝士鵝肝流心蛋餅

😋恐龍仔兒童餐

🍹白桃梳打
🍹招牌水果茶

連啲餐具都係恐龍造型🦖相當有誠意

如果想同小朋友慶祝生日,預先同餐廳講仲會準備蛋糕🎂

肥肥豬喺呢度真係玩得好開心😁