2024-04-22 56 瀏覽
💠💠熊本牛鍋💠💠🔹澳洲M4-M5和牛套餐 $298套餐包日式和風雞煲,無限時任食澳洲M4-M5和牛、牛白肉、頂級牛肉、牛肩胛、保濕豬豚肉同雞肉,同埋自助區嘅邊爐配料、甜品同飲品,係社交平台 like & share & 留言就再送蒸海鮮,因為數量有限,送完即止,提前預約餐廳會優先安排🙌🏻肉類同餃子都幾高質,澳洲和牛脂肪紋理幾靚,入口即溶;保濕豬豚肉口感嫩滑☺️,自家製嘅手工水餃皮薄餡靚好好味👍🏿當日海鮮有鮑魚、蠔、帶子、扇貝同蝦,款式豐富,用竹籠蒸保留原汁鮮味得黎又好啱打卡,加埋自家秘製蒜蓉醬特別香👏🏻特別一提係餐廳最近有promotion:當月生日嘅客人提早預訂,4人或以上同行嘅話,壽星可以免費食$268皇牌套餐/ $298澳洲和牛套餐😍𖤥 熊本牛鍋 𖤥🗺️ 元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖#food #hkfood #hkfoodie #hongkongfood #hongkonger #hongkonginsta #hongkong🇭🇰 #hongkong #hkfoodie #hkblogger #hkfoodblogger #foodstagram #foodpics #hk
💠💠熊本牛鍋💠💠

🔹澳洲M4-M5和牛套餐 $298

𖤥 熊本牛鍋 𖤥
🗺️ 元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖

#food #hkfood #hkfoodie #hongkongfood #hongkonger #hongkonginsta #hongkong🇭🇰 #hongkong #hkfoodie #hkblogger #hkfoodblogger #foodstagram #foodpics #hkfoodshare  #香港 #香港美食 #元朗 #元朗美食  #yuenlong #yuenlongfood
2024-04-17
元朗國嘅朋友介紹呢間無限時嘅和牛火鍋放題,高質之餘仲可以任食澳洲M4-M5和牛、頂級牛肉、牛白肉、牛肩胛、保濕豬豚肉、雞肉✨,自助吧有超多新鮮火鍋配料、各式飲品甚至有啤酒、自家製涼茶同甜品,仲有雪糕同炸物😍。自己本身少食放題,當時見到咁多選擇真心興奮,大人價錢只係$298一位,加送雞煲、打卡+留言再送大大籠蒸海鮮,CP值超高👍🏻,飲飽食醉好滿足,呢間真心必須二訪~火鍋放題一共有三個套餐揀,分別係食唔同嘅牛,任何套餐都會送日式和風雞煲。微辣嘅雞煲已經好惹味,即使係送嘅但係非常高水準,每一件雞嘅肉質都好滑,份量都唔少,配料嘅豆卜、紫薯同蕃薯🍠煲到入晒味好正🤤。實在太鐘意雞煲嘅湯底,最終用咗雞煲湯底直接打邊爐🫕,當日揀咗嘅套餐係可以無限時任食澳洲M4-M5和牛、頂級牛肉、牛白肉、牛肩胛、保濕豬豚肉、雞肉。澳洲和牛嘅油脂分布平均,牛味超香濃,入口即溶;牛白肉爽口彈牙;保濕豬豚肉軟嫩鮮甜;其他肉都十分高質,富油脂香之餘肉味亦夠豐富。店內做緊「打卡送免費蒸海鮮」活動,只要去餐廳嘅Social Media讚好、分享、留言就送大大籠蒸海鮮!每日數量有限,送完即止,提早預約就可以幫你優先安排~每款海鮮滿

店內做緊「打卡送免費蒸海鮮」活動,只要去餐廳嘅Social Media讚好、分享、留言就送大大籠蒸海鮮!每日數量有限,送完即止,提早預約就可以幫你優先安排~每款海鮮滿佈蒜蓉,已經調好味,並唔係就咁清蒸。5款海鮮包括蝦、鮑魚、扇貝、蠔、帶子,職員提醒食完雞煲就可以放個籠喺煲上面蒸,同埋蒸幾耐,而用餐期間密密地收碟,服務貼心超讚👍🏻
2024-04-06
$327.8 (晚餐)
奉勸香港人不要中計‼️食物唔新鮮、種類少、聲稱有海鮮供應,竟然話售罄(whatsapp 傳送給我們時之圖二)😓不要信網上廣告‼️(1) 先講服務·由電話預約的服務已經好惡劣!原本由A君聯絡和預約,但因為B君有太心急,以另一個電話打去Booking!對方回應十分沒有禮貌,聲稱會讓她造成混亂(當日下午只有我們這一枱,這樣的時勢也加重你的負荷,難怪下午的生意這麼差!皆因你的能力只能應付一枱的客人)而我朋友問她問題,她又駡我們重複問浪費時間!這樣的服務真的令人只能北上消費!(2)食物的質素太惡劣、質素奇差無比,種類少、不新鮮..而且雪糕食到底沒有也不更換。原本話有海鮮供應,到頭來什麼也沒有,竟然說沒有貨!搵笨到極點💢(3)要注意一點冷氣完全唔凍,熱到缺氧,只能逼你走!!(4)補充一下:雞煲唔好食,牛和豬顏色鮮紅到嚇死人!火鍋湯底唔掂..食物種類真的太少,完全唔值這個價!還要向着我們沒有禮貌、黑口黑面!!劣質!慎入!
(3)要注意一點冷氣完全唔凍,熱到缺氧,只能逼你走!!
劣質!慎入!
唔好食、好難食、冇海鮮
2024-03-31
屯馬沿線🚈找美食🥢朗屏🚏E出口步行4分鐘🚶‍♀️@kumamoto_hot_pot👆餐廳新推所有套餐無限時任飲任食🔥另外👇✨️like and share以及留言即可領取‼️送免費蒸海鮮🦐🐚數量有限 送完即止📣還有👇✨️現凡當月生日嘅客人☎️WhatsApp預訂4人或以上同行🎂壽星即可🆓🆓$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐🤩澳洲和牛套餐💰298雞煲 ⇒ 蒸海鮮🦐🐚 ⇒ 火鍋香噴噴的醬香雞煲 🐔肉嫰滑👍跟住加湯蒸海鮮 有蝦 鮑魚  帶子🦐🐚吃完才慢慢嘆火鍋🤭優質澳洲和牛 牛白肉 牛肩胛 牛小排接住吃 牛魔王必食😍自助吧高達40多款火鍋配料 汽水 啤酒🍺 自家製涼茶 甜品及雪糕🍨無限時任飲任吃🔥慢慢嘆住 吃到飽飲到爽~~
屯馬沿線🚈找美食🥢

吃完才慢慢嘆火鍋🤭

優質澳洲和牛 牛白肉 牛肩胛 牛小排接住吃 牛魔王必食😍
2024-04-07
2024-04-10 43 瀏覽
今日又去元朗覓食啦🤪呢間餐廳係朗屏站行5分鐘坐右就到,餐廳都幾大,D員工都幾nice😬我地就揀左食壽喜燒湯底既火鍋,肉類方面有牛板腱、五花腩、牛白肉、封門柳、雞肉等等,D牛肉好軟嫩好好食,牛白肉就少見D,口感比較爽口,都好特別😛自助區既選擇都好多,丸、菜、餃、熟食都有,飲品方面除左一般既罐裝飲品之外,仲有涼茶同冰糖紅棗雪耳,食完熱氣野下火滋潤下就perfect🤣甜品都有驚喜,除左有雪糕,仲有Jelly、奶凍等,最鍾意係個燉蛋😛而家打卡仲送免費蒸海鮮,只要CLS就有,好抵! 不過數量有限,送完即止,提早預約既話就會優先安排👍🏻同埋當月生日既客人,WhatsApp提早預訂話想要優惠,就可以 4人或以上同行,壽星免費$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐🥳推介大家試下!

2024-03-30 772 瀏覽
雖然天氣漸漸變熱了,但完全不會阻擋想吃火鍋的興致呢,跟朋友到元朗找吃的,看見這間火鍋店裝修好像不錯,還要無限時,而且還有優惠,只要打卡,便送免費蒸海鮮🔔只需要讚好專業like and share以及留言即可領取‼️每日數量有限 送完即止提早預約將會優先安排‼️而且如果現凡當月生日的客人,📞WhatsApp提早預訂及說明該優惠, 4人或以上同行,🍰壽星即可免費$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐🆓🆓*所有套餐冇限時‼️簡直是超值,爽死呢他們有數款套餐提供,我們點了澳洲M4-M5和牛套餐他有牛白肉,頂級牛肉,牛肩胛,保濕豬豚肉,雞肉任吃,每款肉也各有特色,牛白肉非常爽口,其他肉油脂分佈亦平均,不會太韌,我反而覺得最棒的是他的日式和風雞煲,湯汁又多又香濃,雞肉嫰滑,簡直不夠吃呢,配料有豆卜及洋蔥,豆卜沾滿湯汁,惹味非常,蒸海鮮有蝦,鮑魚,蜆,帶子,蠔,海鮮沾滿蒜蓉,增加食欲,而店員貼心讓我們相機吃先,再幫我們計時蒸,服務簡直一流,外面夾菜位也有很多丸類,雲吞,蔬菜那些,飲品多種類,而且有冰糖紅棗燉雪耳夠特別,能清熱解喝,夠滋潤呢,還有雪糕及泡芙作甜品,大滿足熊本牛鍋 (世宙商場)元朗元朗安寧路3

他們有數款套餐提供,我們點了澳洲M4-M5和牛套餐

熊本牛鍋 (世宙商場)
元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖
2024-03-26 79 瀏覽
食雞煲定打邊爐好? Why not both!先雞煲,後火鍋啦。熊本火鍋😍嘅和風雞煲無限時火鍋放題,丸類菜類齊全,仲有炸物, 任食雪糕同甜品🌸打卡CLS 即送免費蒸海鮮🦐海鮮原籠上,認真震撼,有齊蜆扇貝蝦鮑魚,師傅教落水滾正七分鐘就食得,蒜蓉勁香不過數量有限,送完即止~提早預約會優先安排🌼🐥雞煲雞件份量約1/4隻雞,唔會太多太少,有quota食其他配料。肉質嫩滑,吸收晒湯底嘅味道。唔會太麻、容易入口,適合唔食得好辣嘅朋友仔。當月生日嘅話,WhatsApp提早預訂, 4人或以上,壽星即可免費$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐*所有套餐冇限時‼️🥩澳洲和牛牛肉有多款唔同部位,油花分佈均勻,肉味恰好,但脂肪平均夠肉汁,肉質纖維厚,具咬感,口感豐富。🐷豬豚肉豚肉呈淡紅色,油脂平均,肉質柔軟,口味鮮甜、清爽但唔油膩。🫶火鍋配料好多野揀,生菜大推!超新鮮清爽。牛丸、芝心丸、響鈴就必叫㗎啦!🌿甜品啫喱有三層顏色,勁有心機整!藍莓奶凍好滑,飯後甜品最佳選擇。
澳洲和牛套餐

打卡CLS 即送免費蒸海鮮🦐
不過數量有限,送完即止~提早預約會優先安排🌼
蒸海鮮

🐥雞煲

*所有套餐冇限時‼️
🥩澳洲和牛

🐷豬豚肉
豚肉呈淡紅色,油脂平均,肉質柔軟,口味鮮甜、清爽但唔油膩。

🫶火鍋配料

澳洲和牛套餐
蒸海鮮
火鍋配料
甜品
元朗無限時任食日本和牛放題 任食自助區50款食材 30多款飲品/啤酒 10多款甜品雪糕 呢間整體評分超高 下面再逐一每部份講講 或者直接睇總結都得.先講講佢哋近期做緊咩優惠1️⃣如果讚好分享佢哋 社交平台送竹籠蒸5款時令海鮮2️⃣四人同行壽星免費享用王牌套餐或澳洲和牛套餐3️⃣所有套餐自動升級無限時 任飲任食‼️詳細資料可以睇一睇佢哋社交平台.今次試試佢哋⭐️日本A4和牛套餐$388/位任飲任食自助區食物飲品送任食日式和風雞煲 竹籠蒸海鮮任食10款肉類(日本A4和牛/澳洲和牛/頂級牛肉/牛板腱/封門柳/牛白肉/牛肩胛/五花腩/保濕豬豚肉/雞肉)上面簡單講完套餐有咩‼️但其實你只需要知道 你目標係日本A4和牛佢哋A4和牛 超大塊 油花超靚 分布平均(可睇影片)其實你淨係食佢已經足夠回本今次叫咗壽喜燒湯底 表面加左大蔥佢哋壽喜燒湯底濃度好高 偏鹹偏甜 差少少接近真壽喜燒濃度好似直接食緊和牛壽喜燒咁 $388任食 抵到爛我建議店家 直接轉壽喜燒仲好.佢哋會先上雞煲 有芫荽 豆卜 金菇 紫薯?🤨(雞煲出現咗個叛徒)雞煲OK 幾入味 但唔係重點竹籠蒸海鮮 送咗五款海鮮 ⭐️貴妃蚌 厚肉鮮甜少沙 ⭐️帶子 勁大粒 ⭐️蒜
先講講佢哋近期做緊咩優惠
任飲任食自助區食物飲品
送任食日式和風雞煲 竹籠蒸海鮮
上面簡單講完套餐有咩
‼️但其實你只需要知道 你目標係日本A4和牛
佢哋A4和牛 超大塊 油花超靚 分布平均(可睇影片)
其實你淨係食佢已經足夠回本
今次叫咗壽喜燒湯底 表面加左大蔥
佢哋壽喜燒湯底濃度好高 偏鹹偏甜 差少少接近真壽喜燒濃度
好似直接食緊和牛壽喜燒咁 $388任食 抵到爛
我建議店家 直接轉壽喜燒仲好
雞煲OK 幾入味 但唔係重點
竹籠蒸海鮮 送咗五款海鮮
⭐️貴妃蚌 厚肉鮮甜少沙 ⭐️帶子 勁大粒 ⭐️蒜蓉鮑魚 仲少少識郁 ⭐️海蝦 都新鮮 ⭐️大蜆 超鮮甜重海水味冇沙
自助區
👌🏻小食 有炸午餐肉魚餅薯條
👌🏻甜品 除咗紅豆龜苓膏 豆腐花之外
其他全部都係自家製 木糠布甸 藍莓奶凍 三色啫喱 仲有泡芙雪糕等等
👌🏻飲品 方面的應有盡有 汽水涼茶啤酒都有 仲有自家製夏枯草 冰糖紅棗雪耳
👍🏻外面自助區火鍋配料係高分
食物高質唔錯 而且呢間舖唔多人 張枱又夠大 坐得幾舒服
如果油尖旺區放題 通常都好迫
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_元朗
#熊本牛鍋 (世宙商場) (元朗) @kumamoto_hot_pot
地址:元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖
⭐️評分:
味道:4.5/5
環境:4.2/5
服務:4.2/5
抵食:4.5/5
#飲食 #美食 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #元朗必食 #元朗美食 #大西北美食 #天水圍必食 #天水圍必食 #大西北美食 #屯門美食 #屯門必食 #朗屏必食 #朗屏美食 #任飲任食 #放題 #雞煲 #火鍋 #任食火鍋
2024-03-14 79 瀏覽
住大西北嘅小妹發現元朗呢間🐻熊本牛鍋竟然做緊⏰不限時任飲任食放題😍 一個價錢💰就可以食晒🐣雞煲, 🦐蒸海鮮同🥓火鍋,真係不得了! 今次我就揀咗$298 澳洲和牛套餐🥰✨Step 1️⃣和風海鮮雞煲🐣雞煲嘅湯底非常濃郁,仲啖啖肉😳而且份量適中, 個肚先有空間食之後嘅海鮮! 食完啱啱好夠喉 又仲有肚食靚牛😹 ✨Step 2️⃣🦐即蒸海鮮依家follow店家嘅社交平台 再Like 同留言 就送免費🦐蒸海鮮一Set☺️每日數目有限,真係要提早book位啊‼️食完雞煲之後,等水滾後蒸7分鐘就得😛海鮮已經用蒜蓉調好味,真係幾惹味!✨Step 3️⃣自助區+🥩高質牛肉任食套餐包咗美國頂級牛肩胛,澳洲和牛同加拿大極嫩豬肉片等😳食落都幾唔錯!出面自助區仲有多款火鍋配料、🍮甜品、🍤熟食、🍦雪糕、🧃飲品等!同朋友慢慢傾吓偈,完全唔使趕時間咁食,真係好!

✨Step 1️⃣和風海鮮雞煲🐣

✨Step 2️⃣🦐即蒸海鮮

✨Step 3️⃣自助區+🥩高質牛肉任食
天氣轉凍,最適合烚吓烚吓~元朗有間無限時任飲任食的雞煲火鍋店;《澳洲 M4-M5和牛套餐$298》就有5款肉選擇,包括澳洲和牛、牛肩胛、牛白肉、保濕豬豚肉同頂級牛。和風雞煲調味剛剛好,雞件大大件。吃完雞煲就開始火鍋放題!任食自助區超過50款選擇,可以一試自家製的夏枯草同埋冰糖紅棗雪耳🥤店員姐姐熱心推介自家手工甜品牛奶布丁和木糠布甸!⭐️餐廳優惠⭐️只需要讚好專頁Like and Share 及打卡留言,即收你免費竹籠蒸海鮮!每日數量有限🦞送完即止,可提早預約並優先安排!凡當月生日嘅客人,WhatsApp 提早預訂及說明優惠,4人或以上同行,壽星即可免費268皇牌套餐或 $298澳洲和牛套餐 ❤️

和風雞煲調味剛剛好,雞件大大件。吃完雞煲就開始火鍋放題

⭐️餐廳優惠⭐️

【文末有免費領海鮮指南!】 歡迎關注ins @eatwifme2k24 睇片!|𝟎𝟒/𝟎𝟑/𝟐𝟎𝟐𝟒 最近天氣反反覆覆,仲要陰雨連綿,乍暖還寒時候,最⋯⋯啱食雞煲驅驅寒氣! ‼️請注意‼️呢個雞煲並唔係普普通通嘅雞煲,甚至只叫佢「雞煲」都好似拉低咗佢檔次🥹無他,皆因呢間店太抌本啦!!! 我哋見到熊本牛鍋喺元朗開咗分店,見到佢哋和風雞煲無限時火鍋放題幾正咁,最緊要係‼️ 所有套餐冇限時㗎‼️決定趁呢幾日降溫試試佢😚 一入座,即刻上咗個雞煲俾我哋,好香呀!煲底十分濃郁,啖啖肉好滿足🥰食完雞煲,餐廳為我哋準備咗特別環節:蒸海鮮!蒸嘅時候已經聞到幾咁香😍打開蓋嗰下正到呢🤌🏼🤌🏼 每款都好新鮮!(店家咁送海鮮真係唔會蝕嗎🥹) 睇緊片嘅你都可以食到免費蒸海鮮㗎!🤩只要你 like + share 社交平台專頁,並留言「領取蒸海鮮」就得㗎啦😚😚不過每日數量有限,送完即止,提早預約餐廳就會優先安排㗎啦~要快手啲呀! 同埋當月生日嘅客人喺WhatsApp提早預訂並4人或以上同行,同埋喺預定時講明用壽星優惠嘅話,壽星即可免費享用$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐🆓🆓唔好話我唔益大家😌😌屯元天嘅朋友們係時候去轉
【文末有免費領海鮮指南!】

同埋當月生日嘅客人喺WhatsApp提早預訂並4人或以上同行,同埋喺預定時講明用壽星優惠嘅話,壽星即可免費享用$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐🆓🆓唔好話我唔益大家😌😌屯元天嘅朋友們係時候去轉世宙吃爆啦!
2024-03-04
呢日遠征嚟咗元朗 為嘅就係呢個無限時放題 一次過食雞煲 蒸海鮮同打邊爐 滿足晒三個願望😆雞煲澳洲和牛套餐落完單之後個雞煲好快就嚟喇🐥 幾鍾意佢份量適中 食完啱啱好夠喉 又仲有肚食靚牛😹 呢個餐包咗5款高質素牛肉同豬肉🐮 有頂級牛肉 美國頂級牛肩胛 M8-M9澳洲和牛 牛白肉同埋加拿大極嫩保濕豬片🐷 仲見到店員密密用機切牛肉 即蒸海鮮只要follow餐廳嘅IG/ FB 再Like 同Comment 就可以得到蒸海鮮㗎喇☺️ 每人有5款時令海鮮🦐 按照店員指示水滾後蒸7分鐘就食得🤩 仲有蒜蓉調味 海鮮都幾新鮮自助吧除咗可以用QR Code落單嗌靚牛之外 呢度仲有個好大嘅area 放多款火鍋配料😎 包括蔬菜 丸類 牛舌 水魷呢啲配料 有接近90款配料可供選擇😳 仲有炸物提供 黃金蝦仁棗同埋午餐肉都好味😋飲品及甜品區飲品有汽水同無糖茶之外 🍵 舖頭仲有自家製健康又美味嘅冰糖紅棗燉雪耳同埋夏枯草 咁滋補就唔怕火鍋太熱氣啦😳甜品嘅木糠布甸 藍莓奶凍都係自家製㗎 仲有豆腐花 啫喱同雪糕🍦 好彩有留肚食埋咋無限時放題嚟講 呢度嘅性價比真係好高 有和牛任食真係加好多分🥰

雞煲澳洲和牛套餐

即蒸海鮮
即蒸海鮮

自助吧

飲品及甜品

2024-03-03 32 瀏覽
今晚想打邊爐又唔想自己整,去咗元朗世宙商場下面間熊本牛鍋嗰度食。呢度係冇限時,唔使咁趕。火鍋湯底有好多選擇,我哋揀咗麻辣雞煲。食完個雞煲就加啲湯上去開始打邊爐。除咗肥牛同日本豚肉外,其他都係自助,品種都好多,有成三、四十款可供選擇。包括雞件、魚片、墨魚、鴨血、豬皮、各類型嘅魚滑、餃子、丸類、同埋幾款新鮮蔬菜。仲有韓國麵、烏冬等俾你揀。飲品方面,啤酒都有三、四款,日本啤、泰國啤同黑啤都有。非酒精類飲品都有成十款過外。另外仲有佢哋一啲自家製嘅涼茶,今次有夏枯草同埋冰糖紅棗雪耳,都幾特別。仲有幾款熱食同埋雪糕,一定可以滿足唔同類型客人嘅需要。

仲有幾款熱食同埋雪糕,一定可以滿足唔同類型客人嘅需要。

2024-02-15
財爺又減免稅額又無消費券派🥹而家出街食野都要搵d 抵食鐘意打邊爐既JJ weekend去到元朗探朋友係附近食到呢間有齊"雞煲、打邊爐同蒸海鮮"既日本茶火鍋餐廳 唔洗$300就食到三樣野 真正超抵食👍重要❗️❗️❗️無限時❗️❗️❗️唔洗成日俾人趕埋單 可以同朋友吹耐d 水慢慢食一入餐廳已經覺得好闊落 坐得好舒服餐廳既姐姐都好nice 好有禮貌(加分)🫡先黎個雞煲 🐔沙爹汁好濃好多 唔似山面既雞煲係乾炒雞肉細細舊但份量都幾多 而且肉吸哂沙爹既味微辣既口感 我唔食得辣都覺得易入 好惹味 老人家小朋友都岩食煲既配料都多 有豆卜 紫薯等等 食完雞煲 姐姐話只要係佢地既社交平台 like, share and comment就送免費蒸海鮮 (每日數量有限 送完即止提早預約將會優先安排)🥰海鮮黎到好大份 有齊鮑魚、大蜆、扇貝同蝦🦐係雞煲上面放蒸籠 蒸7分鐘就得海鮮除左好多蒜蓉 仲吸收哂雞煲既蒸氣 好有風味自己落手蒸 都幾好玩即蒸即食仲保留左海鮮既鮮嫩 同更原汁原味食完海鮮 就加豬骨濃湯入原先雞煲既汁到整成超濃湯底打邊爐😍今次叫左"澳洲M4-M5套餐 "有齊5款肉包括澳洲和牛、牛肩胛、牛白肉、保濕豬豚肉
財爺又減免稅額又無消費券派🥹
而家出街食野都要搵d 抵食
鐘意打邊爐既JJ weekend去到元朗探朋友
係附近食到呢間有齊"雞煲、打邊爐同蒸海鮮"既日本茶火鍋餐廳
唔洗$300就食到三樣野 真正超抵食👍

微辣既口感 我唔食得辣都覺得易入 好惹味
老人家小朋友都岩食
煲既配料都多 有豆卜 紫薯等等

食完雞煲
海鮮黎到好大份 有齊鮑魚、大蜆、扇貝同蝦🦐
雞煲上面放蒸籠 蒸7分鐘就得
海鮮除左好多蒜蓉 仲吸收哂雞煲既蒸氣 好有風味
自己落手蒸 都幾好玩
即蒸即食仲保留左海鮮既鮮嫩 同更原汁原味

食完海鮮 就加豬骨濃湯入原先雞煲既汁到
整成超濃湯底打邊爐😍
今次叫左"澳洲M4-M5套餐 "有齊5款肉
包括澳洲和牛、牛肩胛、牛白肉、保濕豬豚肉同頂級牛🐂🐖🐓
全部好大片 雪花好平均 牛味好出 唔會縮到細細舊
牛白肉更加係出面好少見
佢地既自助bar 仲有幾十款配料 睇得出店家好用心
有d 台式火鍋既感覺
有鴨血、鮮鯇魚片、魷片、墨魚片等等 🦑
仲有好多款好特色既丸同蔬菜類
連羽衣甘藍同蒟蒻都有 俾素食者更多選擇🥦🍅

💝睇到promotion 話當月生日嘅客人
只要提早預約及 4人或以上同行
壽星就可免費$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐
等我下次帶埋朋友去再著數d
做佢地會員仲可以儲印花 更更著數😍
‼️‼️‼️所有套餐無限時😱😱推介$298澳洲M4-M5和牛套餐💖💖先食雞煲 🐔整得好惹味, 係輕微辣度, 而且雞既份量都幾多👍🏻打卡送免費蒸海鮮🦪🦐一大個蒸籠,好打卡able , 有5款海鮮 , 仲要有鮑魚😍😍好正,只需要讚好專頁, like and share以及留言就得🍲食完雞煲, 就可以加湯打邊爐, 澳洲和牛同豬肉超好味👍🏻👍🏻雪花好靚 , 肉味濃郁, 肉質鬆化有口感, 另外自助區超多款食材選擇 🍨超級推介雪糕,士多啤梨味 , 超香果味,重點係有果肉🍓好好食, 另外仲有細細粒雪糕泡芺, 好滿足🎂仲有生日優惠, 4人或以上同行,壽星可免費享用$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐🔔全新會員獎賞計劃,滿10個印章換領熊本牛鍋一位半價$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ 5個為大🈵️分好味指數:🤤🤤🤤🤤🤤靚環境:😍😍😍😍😍Chill 指數:🌿🌿🌿🌿🌿推介指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🔖 熊本牛鍋 (世宙商場) (元朗)元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖

🔔全新會員獎賞計劃,滿10個印章換領
熊本牛鍋一位半價$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐

✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰
5個為大🈵️分
好味指數:🤤🤤🤤🤤🤤
靚環境:😍😍😍😍😍
Chill 指數:🌿🌿🌿🌿🌿
推介指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

🔖 熊本牛鍋 (世宙商場) (元朗)
元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖