2024-07-03
食完半自助午餐夜晚再食串燒~呢間有做緊日本生啤買一送一串燒+啤酒~人生一大樂事🍻Sapporo Premium Draft $48買一送一先嚟兩杯冰凍啤酒~好易入口🍏焦糖青蘋果鵝肝多士$108份好貼心比埋刀叉我地切開share~鵝肝入口即溶,配搭青蘋果中和油膩感,多士香脆🐥汁燒免治雞肉軟骨棒付月見$38好有咬口,蘸日本生雞蛋食~真係好正🍭豚肉節爪波板糖$38造型別繳~真係幾似波板糖🤩~口感豐富,咬落非常juicy鹽燒原塊雞皮$22第一次咁樣攤開嚟燒,脆過薯片,一d都唔油,好正🧀焦糖鰻魚芝士玉子燒$28芝士鰻魚食得多,加埋脆卜卜既焦糖真係第一次,咸甜口感好似食緊布丁~唔錯🍋檸蜜牛油麵包$20厚厚既牛油配上脆口多士係永恆不變既定律,加埋檸蜜點綴即刻升lv~牛油處於半溶狀態,🍋🍯酸酸甜品非常好食黑松露烤雞$28黑松露醬蓋滿烤雞~每一啖都有黑松露味,雞肉嫰滑雞皮墨魚滑$38香脆既雞皮包住彈牙既墨魚滑~必試西班牙豬肋肉$24(稀有部分)比例恰到好處,口感軟嫩有嚼勁蜜糖燒雞中翼$18/2隻~燒雞翼我鍾意食~必點汁燒赤雞心$22~3粒雞心~一咬爆汁麻辣豬大腸$24~好惹味唔算好辣汁燒煙韌年糕卷$26
呢間有做緊日本生啤買一送一
串燒+啤酒~人生一大樂事
先嚟兩杯冰凍啤酒~好易入口
🍏焦糖青蘋果鵝肝多士$108份
好貼心比埋刀叉我地切開share~
鵝肝入口即溶,配搭青蘋果中和油膩感,多士香脆
🐥汁燒免治雞肉軟骨棒付月見$38
好有咬口,蘸日本生雞蛋食~真係好正
🍭豚肉節爪波板糖$38
造型別繳~真係幾似波板糖🤩~口感豐富,咬落非常juicy
鹽燒原塊雞皮$22
第一次咁樣攤開嚟燒,脆過薯片,一d都唔油,好正
🧀焦糖鰻魚芝士玉子燒$28
🍋檸蜜牛油麵包$20
黑松露烤雞$28
黑松露醬蓋滿烤雞~每一啖都有黑松露味,雞肉嫰滑
雞皮墨魚滑$38
香脆既雞皮包住彈牙既墨魚滑~必試
西班牙豬肋肉$24(稀有部分)
比例恰到好處,口感軟嫩有嚼勁
蜜糖燒雞中翼$18/2隻~燒雞翼我鍾意食~必點
汁燒赤雞心$22~3粒雞心~一咬爆汁
麻辣豬大腸$24~好惹味唔算好辣
汁燒煙韌年糕卷$26~有紫菜卷住~非常煙韌唔痴牙
椒鹽燒鴨舌$28~估唔到食落仲好嫰有汁
蒜蓉燒廣島蠔$44/2隻~海量蒜蓉超香,蠔肥美鮮味
🍙明太子燒飯團$38~明太子醬辣辣地,飯團邊燒到幾脆口~咸香辣好食
🍘蟹膏燒飯團$38~蟹膏味濃~咸香可口
環境光猛~冷氣夠~座位寬敞~上菜快無漏單,店員們都好有禮貌。近門口有間房適合一大班人聚餐,食完唔會成身串燒味,好欣賞🩷🩵