2024-05-22 0 瀏覽
同朋友去左牛品吃120分鐘吃到飽,它的鴛鍋套餐無論是在湯底的選擇、食材的品質是服務方面,都能給人留下深刻的印象。各種湯底都各有特色,能夠滿足不同口味的,是一個相當不錯的用餐選擇。蕃茄湯湯底,蕃茄味非常濃,經過長時間熬煮,湯汁具有豐富的感和酸甜平衡,非常適合烹煮各類蔬菜海鮮。特別是經過煮沸後,湯底的道會更加香濃,是喜好酸甜味道食客的不選擇。酸菜白肉鍋湯底,酸味非常開胃,搭配豐富的白肉使鍋湯底具有多層次的味道。酸菜的特風味與白肉的油香完美融合,令人食大動。這款湯底特別適合喜愛重口和酸味的食客。服務人員非常熱情專業,會定時添加湯底並補充食材。體服務效率高,在忙碌時段也能保持良好的水平。

2024-05-20 11 瀏覽
香港人真係特別鍾意打邊爐,今日同朋友嚟咗尖沙咀行完街,忽然興起想打邊爐,決定試吓呢一間叫「牛品台式火鍋」 嘅餐廳。呢間任食火鍋喺唔同嘅時段有唔同嘅收費,亦都因應火鍋材料唔同選擇有唔同收費,大家可以根據自己想食嘅嘢再決定叫邊個餐。火鍋湯底方面,有超過10款可以選擇,我哋加咗錢嗌鴛鴦鍋,叫咗個元氣養生鍋同酸菜白肉鍋。肉類、蔬菜類同甜品類嘅選擇都非常多,佢嘅牛肉、豚肉、羊肉同海鮮嘅質素都唔差,當中我最鍾意澳洲M9和牛肩胛肉,油脂分布平均,咬落去好有肉味,我哋兩個人都食到好飽同好滿足!📍尖沙咀樂道32-34號1樓位置就腳:🍊🍊🍊🍊餐廳環境:🍊🍊🍊🍊食物味道:🍊🍊🍊🍊整體CP值:🍊🍊🍊🍊🍊

📍尖沙咀樂道32-34號1樓
位置就腳:🍊🍊🍊🍊
餐廳環境:🍊🍊🍊🍊
食物味道:🍊🍊🍊🍊
整體CP值:🍊🍊🍊🍊🍊
2024-05-19 0 瀏覽
一向好鍾意打邊爐 夏天當然都唔例外啦😉同朋友行完街嚟咗呢間樓上鋪嘅靚靚台式火鍋店晚市有兩個120分鐘吃到飽套餐 我哋7點入座就嗌咗貴啲嘅“牛殿品”$589有雞牛羊豬肉海鮮 送鮑魚同埋一人一杯春陽茶事鍋底十選一 我哋就嗌咗滋補養顏嘅元氣養生鍋湯底有大量杞子 紅棗同埋雞件人參味同埋藥膳味都幾突出 滋潤唔燥熱最出名嘅澳洲 美國 日本靚牛都有肩胛肉有澳洲M9同埋美國頂級兩款前者肉質細膩柔軟 牛味濃郁後者油脂豐富 相比下肉質更紮實兩款肉煮完都鎖住到肉汁 一啲都唔乾硬小食款式同樣多到眼花撩亂台式嘅有台灣香腸 鹽酥雞 甜不辣 地瓜球同埋炸花枝丸另外仲有烤椒皮蛋豆腐 涼拌爽魚皮等等等等一磚滑捋捋嘅豆腐上面放咗大量烤過嘅青辣椒圈配搭味道濃郁嘅皮蛋同埋藤椒油 麻香而不辣食完種類豐富嘅小食同肉類海鮮 仲有甜品!!!雪糕同埋芋圓甜品應有盡有😋
一向好鍾意打邊爐 夏天當然都唔例外啦😉

台式嘅有台灣香腸 鹽酥雞 甜不辣 地瓜球同埋炸花枝丸
另外仲有烤椒皮蛋豆腐 涼拌爽魚皮等等等等
一磚滑捋捋嘅豆腐上面放咗大量烤過嘅青辣椒圈
配搭味道濃郁嘅皮蛋同埋藤椒油 麻香而不辣

食完種類豐富嘅小食同肉類海鮮 仲有甜品!!!
雪糕同埋芋圓甜品應有盡有😋
  • 澳洲M9肩胛肉
  • 自助熟食
  • 元氣養生鍋
  • 海鮮
呢間有超特濃芫荽湯底,同埋有辣湯底嘅青花椒和牛湯底兩款,真係有辣有唔辣啊!我其實就好想試吓辣嗰款湯底,因為店員話啲辣度可以自己人手加嘅,辣度可以自己控制到,但係屋企人就想試吓下火啲嘅勁爆芫荽皮蛋湯底,所以最後都係揀咗超濃綠色呢款湯底呢度係打邊爐放題,仲有好多熟食前菜、炸物、麵食、丸類、新鮮蔬菜、燉湯、自製甜品區、雪糕、飲品、自助醬料區……真係超多嘢俾我哋自助。我係甜品控,所以一嚟到就率先去睇自助甜品區有咩嘢搞,見到有DIY飄雪綿綿冰,可以喺芋圓吧自由加toppings同埋雪糕 ,真係超正呀! !真係估佢唔到,除咗出邊啲嘢飲可以任飲之外,原來每位仲包左杯手搖飲品,真係眼闊肚窄都唔得呀! ! !呢度D牛肉都好靚,有澳洲M9和牛、美國頂級封門柳、牛小排、肩胛肉……豬肉,又有西班牙粟飼豬梅肉、豬五花、又有啲羊肉、花雕雞、同埋海鮮揀,款款質素都好高,好新鮮!蔬菜方面,好想講,台灣直送嘅水蓮菜,食嘅時候口感好爽脆,幾好食。海鮮方面,每位會有一粒新鮮鮑魚仔,用嚟打邊爐簡直係一流!肉質好爽,好鮮!白蜆好新鮮,落鍋時聽到卜卜聲好治癒,又有台灣墨魚仔、青口、海蝦等,最基本嘅價錢套餐都真係有好多選擇,性價比

海鮮方面,每位會有一粒新鮮鮑魚仔,用嚟打邊爐簡直係一流!肉質好爽,好鮮!白蜆好新鮮,落鍋時聽到卜卜聲好治癒,又有台灣墨魚仔、青口、海蝦等,最基本嘅價錢套餐都真係有好多選擇,性價比好高!

食打邊爐套餐每位送手搖飲品1杯
  • 包芯芋頭貢丸
  • 鮑魚
  • 澳洲M9和牛
2024-05-18 0 瀏覽
同朋友飯聚,最好既就係打邊爐放題,又可以坐足兩個鐘又多野食揀🤭🤭我地揀左「牛御品」套餐😌 我地7:00入座每位$359加一最抵係5:00入座$319加一,小童同長者都有優惠㗎 $279🤭如果要鴛鴦鍋就再加$50轉✌🏻我地就叫左元氣養生鍋同花菇昆布鍋呢個套餐有M9澳洲和牛食👍🏻🤤🤤仲送活鮑魚同一杯春陽茶事😍😍M9澳洲和牛肩胛肉🐃平時有啲放題食食下叫叫下啲肉地質素就會麻麻地,有啲仲只係第一轉先靚肉,之後都係次一級既🙈呢間就完全有呢個問題,叫幾多轉都係差唔多質素👍🏻出面仲有好多小食任拎任食,可以係等野食上枱同等個鍋滾既時候都唔好浪費🤭🤭我地就拎左炸雞球同拍青瓜,雖然係任食小食但一啲都唔hea幾好食架!😋🤩 推薦指數:9 / 10📍 餐廳資料:牛品台式火鍋 (尖沙咀)尖沙咀樂道32-34號1樓

我地揀左「牛御品」套餐😌 我地7:00入座每位$359加一

鴛鴦鍋

呢間就完全有呢個問題,叫幾多轉都係差唔多質素👍🏻

炸雞球
拍青瓜

M9澳洲和牛肩胛肉

🤩 推薦指數:9 / 10
📍 餐廳資料:牛品台式火鍋 (尖沙咀)
鴛鴦鍋
炸雞球
拍青瓜
M9澳洲和牛肩胛肉
2024-05-18 4 瀏覽
最近牛”字”開頭嘅火鍋都好大熱,早幾日朋友帶咗我去尖沙咀樂道嘅牛品食和牛火鍋放題,餐廳要上一層樓梯嘅,位置都算幾寬敞幾大感覺幾舒適,我哋揀咗牛御品套餐,套餐包咗可以食M9和牛肩胛肉,牛小排,封門柳,之類比較靚嘅牛肉, M9和牛油脂豐富,而且平均入口有即溶嘅感覺,另外封門柳牛味十足,不容錯過!我哋就揀咗元氣養生湯底 aka 人蔘雞湯湯底,而家仲送兩隻大大隻嘅鮑魚!最近餐廳仲做緊會送春陽茶事嘅台式飲品!配料方面都有好多選擇,包括出面有自助吧有一些小食,必推地瓜球!仲有啲滷水嘅配料另外仲有唔少正宗台灣直送嘅火鍋配料,海鮮方面有蝦啦,有墨魚仔同埋深海魚柳,所有配料都好新鮮!唔經唔覺好快就夠鐘!另外值得推介嘅係,餐廳有任食嘅Häagen-Dazs雪糕,當晚仲要有四款口味選擇,可以無限encore仲有可以自製飄雪綿綿冰甜品,製冰機有詳細嘅指示指引點樣可以做到,餐廳仲預備咗好多唔同嘅配料,有芋圓,涼粉,紫米,紅豆, 等等,朋友足足食咗三碗, 話可以清熱解膩!

想吃火鍋放題又想飲珍珠奶茶,來到尖沙咀的「牛品」,超豐富的火鍋吃到飽還特別贈送「春陽茶事」的珍珠奶茶或者台式飲品,重點仲可以任食hagan daz雪糕 +綿綿冰(雖然寫住要收錢,但係牛御品呢個餐就包一杯)-贈送的鮮鮑魚好好食,幾鮮味,但係當然唔可以食咁多,唔係嘅話影響發揮-鍋底方面:有10款湯底 唔想次次都食麻辣我們選了青花椒和牛鍋因為真係使用和牛骨熬製!青花椒可以自己控制份量最推薦肉類:頂級美國肩胛肉澳洲M9肩胛肉美國封門柳-最鍾意m9油花分布漂亮其餘幾款都好食而且牛肉唔會太薄咁樣先食到肉味估唔到牛舌唔錯,好有口感唔”un “-強烈推薦手工蝦滑,好食!麻辣鴨血好食encore!嫩❣️另外仲點咗鹽酥雞、炸花枝丸、炸午餐肉。自助熟食區有肉燥飯、雞腳、湯品-飲品、菜、丸等同平時放題差唔多但係種類比較多甜品:留肚食雪糕,個人嚟講鍾意食甜筒多過杯裝,而且係自己控制份量,又可以雙拼唔同味道台式甜品仲可以自由製作鍾意嘅口味,例如加上愛玉、紅豆、椰果會再來• ───────────────牛品台式火鍋 (尖沙咀)尖沙咀樂道32-34號1樓• ───────────────#hkfood #hkfood
想吃火鍋放題又想飲珍珠奶茶,

(雖然寫住要收錢,但係牛御品呢個餐就包一杯)
贈送的鮮鮑魚
好好食,幾鮮味,但係當然唔可以食咁多,唔係嘅話影響發揮

鍋底方面:

有10款湯底 唔想次次都食麻辣
我們選了青花椒和牛鍋
因為真係使用和牛骨熬製!
青花椒可以自己控制份量

最推薦肉類:

頂級美國肩胛肉
美國封門柳
最鍾意m9油花分布漂亮
其餘幾款都好食
而且牛肉唔會太薄
咁樣先食到肉味
估唔到牛舌唔錯,好有口感唔”un “
強烈推薦手工蝦滑,好食!
麻辣鴨血好食encore!嫩❣️
另外仲點咗鹽酥雞、炸花枝丸、炸午餐肉。
自助熟食區有肉燥飯、雞腳、湯品

飲品、菜、丸等同平時放題差唔多
但係種類比較多

甜品
台式甜品仲可以自由製作鍾意嘅口味,例如加上愛玉、紅豆、椰果
會再來

• ───────────────

牛品台式火鍋 (尖沙咀)

• ───────────────

#hkfood #hkfoods #hkfoodstagram #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #hongkong #hongkongfood #香港 #香港美食
___
  • 麻辣鴨血
  • 牛舌片
  • Hagan  daz
  • 春陽茶事  珍珠奶茶
又去打邊爐啦,揀咗牛御品120分鐘吃到飽套餐,唔同時間收費唔同,七點左右入座係$359一位~湯底有10款選擇,每個都各有特色,今次揀咗元氣養生鍋,奶白色湯底,參味藥膳味濃厚,滋補之選~今次難得每款牛肉都想試吓,所以食牛都食到好飽,自己最鍾意美國牛小排同澳洲M9肩胛肉,油花靚大片又有牛味,朋友就覺得美國肩胛肉同加拿大牛板腱都唔錯,各有喜好唔使爭~海鮮方面,每人送一隻嘅鮑魚非常鮮味,浸耐咗肉質都唔會韌,其他海鮮仲有海蝦、青口、蜆同台灣墨魚仔,質素唔錯,海蝦我哋都encore咗幾次~另外仲有不少台式小食,炸花枝丸、台灣香腸、麻辣鴨血、牛三寶、甜不辣、地瓜球等等,真係非常多唔會食得晒,唯有揀啲想食嘅嚟食~飲品主要係飲跟餐附送嘅春陽茶事手搖飲品,揀咗檸檬愛玉,酸酸地可解膩~甜品區同樣令人期待,可以自製芋圓仙草冰,諗得到嘅食材都應有盡有,例如三色芋圓、仙草、紅豆、紫米、桃膠、寒天等等,另外仲有Häagen-Dazs四隻味道任食,最愛冧酒提子味~

呢度有超好食超有牛味的牛肉!種類繁多,連海鮮都好新鮮,超級高質。非常推薦新推出的青花椒和牛湯底,湯底清甜同麻麻地的感覺好適合打邊爐,基本上都不需要點醬油都已經好入味。配上頂級肩胛肉油脂分佈均匀、真係有味覺的享受。牛御品套餐會送春陽茶事飲品、每人一隻大鮑魚。鮑魚爽脆鮮甜,飲品本身已經係低糖配方。記得正常甜度會好飲好多。另外一樣特別之處就係提供台灣特產水蓮,呢隻菜多汁脆口好好味,出面比較難買到,麻辣鴨血好過癮必叫!配菜都有好多,除了基本丸類菜類,仲有牛柏葉同水魷魚、炸物等等。雪糕同冷泡茶都一應俱全。另外仲可以自製黑糖棉花冰,可以自己加紅豆、紫米、芋圓同其他toppings。真係食得開心又玩得開心。性價比很高。一定會再訪♥。
性價比很高。一定會再訪♥。
2024-05-06
2024-05-08 19 瀏覽
尖沙咀呢間樓上火鍋店都食過好幾次,今晚再嚟食,揀左個晚市牛御品套餐,會跟送春陽茶事嘅飲品。叫左杯翡翠檸檬綠茶同烏梅汁。今次叫左新出嘅青花椒和牛鍋湯底,湯底嘅椒麻香味聞落已經幾重,食完舌頭都keep住麻辣感覺呢個餐每人仲送一粒新鮮活鮑魚,煮完嘅鮑魚肉都幾爽口。食料就用QR code自助落單,叫左澳洲M9肩胛肉、美國封門柳、美國牛小排,呢三款牛淥一陣就好快熟,牛肉唔會韌,牛肉味正常。其他食料就推介叫魚肚同水蓮菜,魚肚吸晒啲湯底,台灣直送水蓮菜幾新鮮。最後可以係甜品吧DIY自己整綿綿冰,再自由加配多種芋圓或toppings,仲有多款雪糕選擇。
尖沙咀呢間樓上火鍋店都食過好幾次,
今晚再嚟食,揀左個晚市牛御品套餐,
會跟送春陽茶事嘅飲品。
叫左杯翡翠檸檬綠茶同烏梅汁。
今次叫左新出嘅青花椒和牛鍋湯底,
湯底嘅椒麻香味聞落已經幾重,
食完舌頭都keep住麻辣感覺
呢個餐每人仲送一粒新鮮活鮑魚,
煮完嘅鮑魚肉都幾爽口。
食料就用QR code自助落單,
牛肉唔會韌,牛肉味正常。
其他食料就推介叫魚肚同水蓮菜,
魚肚吸晒啲湯底,台灣直送水蓮菜幾新鮮。
最後可以係甜品吧DIY自己整綿綿冰,
再自由加配多種芋圓或toppings,
仲有多款雪糕選擇。
2024-05-06 13 瀏覽
牛品台式火鍋喺尖沙咀樂道,真係一個火鍋愛好者嘅天堂!佢嘅120分鐘任食火鍋套餐超級吸引人!套餐有好多選擇,我推介嘅係「牛御品」。你可以叫澳洲M9和牛,肉質鮮嫩美味;美國頂級牛胛肉,肥瘦均勻,口感豐富;特上安格斯牛小排,肉汁鮮甜。啲牛肉真係新鮮好食!唔止係牛肉,火鍋配料亦都好豐富,仲有自助吧可以自己選取。台灣直送嘅丸類、蔬菜類,仲有每日燉湯同埋小食,應有盡有!最後,甜品方面,佢哋提供Haagen Dazs雪糕,真係一個完美嘅結束。雪糕口感濃郁,各種口味供應,真係令人回味無窮!火鍋套餐選擇多樣,牛肉鮮嫩美味,配料豐富,自助吧有多款選擇。最後仲可以享受Haagen Dazs雪糕,真係一個完美嘅結束。如果你鍾意火鍋同甜品,呢度絕對係你嘅首選!

火鍋套餐選擇多樣,牛肉鮮嫩美味,配料豐富,自助吧有多款選擇。最後仲可以享受Haagen Dazs雪糕,真係一個完美嘅結束。如果你鍾意火鍋甜品,呢度絕對係你嘅首選!
2024-04-24
  • 澳洲M9和牛肩胛肉
🍴🍽🍴🍽🍴🍽️🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽我哋揀咗$359嘅牛御品餐,食物、飲品、甜品種類繁多,120分鐘可以任飲任食,性價比非常高。今次點嘅牛御品吃到飽火鍋套餐仲送2杯春陽茶事嘅飲品同每位一隻大鮑魚🤩。🥢元氣養生鍋我地揀咗比較清淡嘅元氣養生鍋湯底,入面有人蔘、紅棗、杞子雞件,味道鮮甜濃郁清甜又養生😋。🥩肉類🥢加拿大頂級牛板腱牛板腱油花分佈均勻,脂肪少,有咬口,肉味濃郁,筋多肉質結實有咬口,啱曬鍾意有嚼勁嘅人👍🏻。🥢美國封門柳封門柳喺牛隻橫隔膜下面個條肉,封門柳肉質嫩滑,牛肉味好出,入口即融,用嚟做火鍋一流!🥢美國牛小排牛小排肉質鮮美柔嫩、油花分布均勻,增加,水滾淥大約4秒就食得 👍🏻。 🥢澳洲M9和牛肩胛肉🆙油脂紋理分佈好平均,油花化入牛肉之中,入口瞬間充滿油香,肉質嫩滑多汁,仲有微微嘅甘甜🤤🦐海鮮每人會先有一隻新鮮嘅活鮑魚,之後經qr code落單點咗蝦、蜆、青口、墨魚仔、蝦滑。個人比較推薦蝦同墨魚仔,口感彈牙👍🏻。🥟台式小食 :藤椒魚皮🆙、炸地瓜丸🆗、鴨血🆗、炸花枝丸🆙、烤椒皮蛋豆腐🆙、台式滷水豬耳🆗🍢自助食品: 蝦片、丸類、蔬菜、烏冬、麵、牛品牛三寶🧋自助食品&飲品:春陽茶事烏梅汁🆙、

🍴🍽🍴🍽🍴🍽️🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽

🥢元氣養生鍋

🥩肉類
🥢加拿大頂級牛板腱

🥢美國封門柳

🥢美國牛小排

🥢澳洲M9和牛肩胛肉🆙

🦐海鮮

🍢自助食品: 蝦片、丸類、蔬菜、烏冬、麵、牛品牛三寶
🧋自助食品&飲品:春陽茶事烏梅汁🆙、牛品冷泡茶🆗

🍦甜品
🥢雪糕🆙
自助雪糕區有4款haagendazs嘅雪糕口味可以揀,包括咖啡、雲呢拿、朱古力同我最鍾意嘅冧酒提子🤩,好食到忍唔住要encore!

🥢芋圓糖水🆙
重頭戲當然唔少得DIY飄雪綿綿冰!先將糖漿倒入機器製成沙冰,之後就可以喺芋圓吧加入配料,配料有愛玉、寒天、西米、椰果、紫米芋圓、仙草、薏仁、紅豆任君選擇,又或者加球haagendazs雪糕都得,非常豐富!

🥸評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀 🥸
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7/10
環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7/10
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 牛品台式火鍋 (尖沙咀)
尖沙咀樂道32-34號1樓

#bakdiu尖沙咀 #bakdiu台式 #bakdiu火鍋#bakdiu油尖旺

尖沙咀都食到正宗台灣火鍋😙 店舖:牛品台式火鍋 (尖沙咀)📍 尖沙咀樂道32-34號1樓牛品台式火鍋是一家主打優質台灣美食的餐廳,無論是火鍋還是台式小食,都能滿足食客的口味。今次我就試咗全新推出嘅青花椒和牛湯底,極力推薦鍾意食麻辣嘅朋友一試!唔會驚太油膩,另外有提供一碟花椒,麻度可以自己調節。☺️肉類選擇好豐富,有澳洲M9和牛、美國牛小排、一口牛同埋封門柳,西班牙豬梅肉,五花肉同羊肉!嗌咗幾次肉都水準都keep到好好。🤪除咗肉類之外,都有提供好多唔同嘅新鮮蔬菜,麵類,丸類等,甜品等等.... 😗甜品方面有DIY飄雪綿綿冰,仲有個芋圓吧可以自由加toppings /雪糕 同埋食晚市牛御品套餐會送春陽茶事🤩除了火鍋,牛品台式火鍋的台式小食也是不可錯過的。他們的鹽酥雞非常正宗,外皮香脆可口,內裡肉嫩多汁,椒鹽蝦則是鬆脆,外層油亮,內裡鮮嫩,每一口都讓人回味無窮。😬•整體•食物:𝟺/𝟻環境 : 𝟺/𝟻
尖沙咀都食到正宗台灣火鍋😙

店舖:牛品台式火鍋 (尖沙咀)
📍 尖沙咀樂道32-34號1樓

•整體•
食物:𝟺/𝟻
環境 : 𝟺/𝟻
餐廳:牛品台式火鍋地點:尖沙咀樂道菜式:台式火鍋放題餐牌:晚市有120分鐘放題,唔同餐做唔同價錢,包唔同種類數量肉類,唔同時間做唔同價錢。湯底包括元氣養生鍋、酸菜白肉鍋、牛品麻辣鍋、蕃茄濃湯鍋等。今晚食牛御品餐,假日前夕$339一位另加一。鮮活鮑魚每位送鮮活鮑魚一隻,連殼上,真係非常新鮮彈牙。QR code落單食物包括:美國牛小排:又嫩又有牛味美國頂級肩胛肉:同牛小排一樣好食美國封門柳:好厚切,有口感同咬口澳洲M9肩胛肉:同美國牛小排、美國頂級肩胛肉一樣好味精選美國牛胸腹:間肥間瘦,好邪惡加拿大頂級牛板腱牛脷心托一口和牛:好大粒,啖啖肉新西蘭羊卷肉:好嫩,少少羊酥味西班牙粟飼豬梅肉:又嫩,豬味又濃,仲彈牙添西班牙粟飼豬五花花雕醉雞件青口蝦蜆台灣墨魚仔其他QR code落單食物有:台式小食有好多款,有牛品牛三寶、皮蛋豆腐、麻辣鴨血、炸午餐肉、鹽酥雞、椒鹽蝦、炸花枝丸、台式甜不辣、炸地瓜丸等等。台灣直送食品有多款餃子、蝦滑、花枝漿、水蓮菜等。我第一次食水蓮菜,原來係好爽口,外形就好似蔥條或者通菜。青花椒和牛鍋湯底我地揀左青花椒和牛鍋,帶微微花椒辣味,打邊爐令食物好夠味,食到尾都仲有味,少少
餐廳:牛品台式火鍋
地點:尖沙咀樂道
菜式:台式火鍋放題
今晚食牛御品餐,假日前夕$339一位另加一。
鮮活鮑魚
每位送鮮活鮑魚一隻,連殼上,真係非常新鮮彈牙。
QR code落單食物包括:
美國牛小排
美國牛小排:又嫩又有牛味
美國頂級肩胛肉:同牛小排一樣好食
美國封門柳
美國封門柳:好厚切,有口感同咬口
澳洲M9肩胛肉:同美國牛小排、美國頂級肩胛肉一樣好味
精選美國牛胸腹
精選美國牛胸腹:間肥間瘦,好邪惡
加拿大頂級牛板腱
牛脷心托
牛脷心托
一口和牛
一口和牛:好大粒,啖啖肉
新西蘭羊卷肉
新西蘭羊卷肉:好嫩,少少羊酥味
西班牙粟飼豬梅肉
西班牙粟飼豬梅肉:又嫩,豬味又濃,仲彈牙添
西班牙粟飼豬五花
花雕醉雞件
青口

台灣墨魚仔
其他QR code落單食物有:
台灣直送食品有多款餃子、蝦滑、花枝漿、水蓮菜等。
水蓮菜
我第一次食水蓮菜,原來係好爽口,外形就好似蔥條或者通菜。
鮮活鮑魚
湯底我地揀左青花椒和牛鍋,帶微微花椒辣味,打邊爐令食物好夠味,食到尾都仲有味,少少麻得黎有d酸,不過又唔會太麻太辣。入面食材有大白菜同乾豆腐磚。另上一兜花椒比你可以自己調教味道。
自助食品區
自助食品區有多款其他火鍋配料,包括多款丸類,櫻花蝦片,水魷,竹輪卷,多款蔬菜等。
自助食品區
仲有炸魚皮、老油條、七彩蝦片,響鈴,古早麥米粥
響鈴,古早麥米粥
自助熟食有滷水豬肚、滷水雞翼尖、時日燉湯、肉燥飯、粉麵、蒜泥拍青瓜等。老實講,我地只需要行去攞菜,其實落QR code食肉已經夠飽。
自助熟食
自助熟食
自助食品區仲有Häagen-Dazs雪糕任食,一共有四款,分別有士多啤梨,冧酒提子,朱古力同雲呢拿,出去食一杯雪糕都唔少錢。仲有窩夫餅可以自製雪糕cone。
自助甜品吧
自助甜品
自助甜品吧
自助甜品吧仲有DIY飄雪綿綿冰,整完可以喺隔離自由加配料,包括台灣直送三色芋圓、西米、寒天、仙草凍、紅豆、綠茶愛玉、紫米、薏仁,鳳梨椰果,再加埋黑糖、花奶,糖漿或者雪糕同食。
飲品櫃
飲品櫃有三大個,包括多款罐裝汽水,樂天罐裝飲品,茶,酒精飲品,仲有自家製既桂花烏龍、白桃烏龍,洛神花茶,藍莓水果茶等。
珍珠鮮奶茶
每位仲送一杯春陽茶事飲品4選1,我地揀左珍珠鮮奶茶,可以揀正常糖,半糖或者無糖,用QR code落單,然後就自動送上,超抵wor。
醬料
醬料自助。
總括而言,呢度火鍋放題餐非常豐富,包勁多款肉類海鮮,仲有多種甜品同台式茶飲,真係大大滿足。落完單食物好快就上枱,食物質素唔錯,而且個爐好夠力。座位有私隱度,服務員人多而且收碟快。今餐好滿意。假日前夕晚市好旺場。
2024-04-30
美國牛小排
新西蘭羊卷肉
西班牙粟飼豬梅肉
珍珠鮮奶茶
2024-05-03 18 瀏覽
星期六經過isquare 見到呢間120分鐘任食火鍋套餐都幾抵食!就決定try try 呢間台式火鍋!今次就揀左牛御品套餐~佢哋嘅肉類選擇超豐富,我最鐘意澳洲M9和牛!牛味最出之餘油脂好豐富同好平均~仲有好多海鮮、梳菜同小食揀!推薦鹽酥雞!最後仲有得DIY飄雪綿綿冰,有得揀勁多toppings,仲有Haagen Dazs雪糕!醬料都有好多款式揀!竟然有得加油蔥酥!加完勁香!一定要試!Overall quality幾好!可以去食!

醬料都有好多款式揀!竟然有得加油蔥酥!加完勁香!一定要試!

Overall quality幾好!可以去食!