2021-08-15 221 瀏覽
我很喜歡吃牛肉火鍋 , 見這一間是專門吃牛的 , 於是便相約朋友過去試一試 。 誰知道不是熟客的牛肉( 我們叫的是頂級手切安格斯牛肉)是這樣的!有圖有真相。 也不用我多說了! 我看見隔離枱是熟客的同一款牛肉和餐牌的有七八分相似呀~ 註:所以我也把餐牌上的相片影相來給大家對照一下呢~
註:所以我也把餐牌上的相片影相來給大家對照一下呢~
頂級手切安格斯牛肉
2021-08-12 186 瀏覽
好耐冇同朋友去打港式邊爐, 次次都係食台式同日式今次就嚟咗九龍城呢邊試吓!湯底我哋就揀咗沙嗲湯底,仲叫咗個二人餐,套餐包括有頂級手切牛肉,極品安格斯牛肉粒,牛白肉,仲有兩款丸,同埋幾款水餃,仲有蟶子皇同青口添!佢哋幾款牛肉都幾有牛味,有我最鍾意佢哋嘅頂級手切牛肉同埋牛白肉,手切牛肉,肥瘦都好平均亦都好重牛味有少少咬口,以牛白肉食落嘅口感爽爽地,幾特別😆海鮮方面我就好欣賞佢嘅聖子王,食落口好鮮甜!我哋額外加咗半條加州象拔蚌,因為咁啱做緊特價原價要$888但一至四只係$188,可以做刺身,食落非常鮮甜,一d都唔腥🤓🤓

2021-06-27
2021-08-09 150 瀏覽
講親九龍城 就一定會諗起泰菜 但今次同朋友去嘅係一間風評幾好嘅火鍋店 叫做「牛精王」對我呢個咁鐘意食牛嘅人 簡直係令人期待打邊爐 個湯底一定係靈魂見到部長同我地講 落嘢食前記得飲湯先 就知個湯底一定足料有保證 用個湯勺撈一撈 已經有大量薯仔同埋牛尾飲落個湯 係鮮甜嘅 唔係hea你嘅普嘢所以湯底我都係俾一個幾滿意嘅分數跟住食物部份 我地選擇咗一半係海鮮 一半係牛海鮮 海鮮 重點一定係個鮮味部長推薦 象拔蚌剌身 話係必試!食過後就知點解 6隻字講哂 鮮甜! 爽口! 彈牙!食完凍食 跟住就食個細嘅海鮮盛合想特別一提係清洗得幾乾淨 食時冇點感覺到有沙當中 蟶子 元貝 貴妃蚌 呢3樣我係特別鐘意因為真係好好食 完全係食到當中嘅鮮味 鐘意食海鮮嘅朋友真係要試下!最後要講就梗係最重點嘅牛肉啦因為個海鮮已經開哂我哋個胃所以本地牛頸脊同安格斯牛肉 各點咗半份喺牛肉中 想有啖啖肉感 推薦食牛頸脊因為個肉積真係好結實爽滑 牛味非常濃郁其實安格斯牛肉都好好食 但如果只選一樣 我會選擇牛頸脊 純粹係個人喜好不過當晚我地係2種牛輪住食真係非常爽快 食到最屈都飽到抱住肚咁走部長服務態度良好 會耐心講解唔同食物又會講

講親九龍城 就一定會諗起泰菜 但今次同朋友去嘅
係一間風評幾好嘅火鍋店 叫做「牛精王」
對我呢個咁鐘意食牛嘅人 簡直係令人期待

飲落個湯 係鮮甜嘅 唔係hea你嘅普嘢
所以湯底我都係俾一個幾滿意嘅分數

跟住食物部份 我地選擇咗一半係海鮮 一半係牛
海鮮 海鮮 重點一定係個鮮味
部長推薦 象拔蚌剌身 話係必試!
食過後就知點解 6隻字講哂 鮮甜! 爽口! 彈牙!
食完凍食 跟住就食個細嘅海鮮盛合
想特別一提係清洗得幾乾淨 食時冇點感覺到有沙
當中 蟶子 元貝 貴妃蚌 呢3樣我係特別鐘意
因為真係好好食 完全係食到當中嘅鮮味
鐘意食海鮮嘅朋友真係要試下!

最後要講就梗係最重點嘅牛肉啦
真係非常爽快 食到最屈都飽到抱住肚咁走

部長服務態度良好 會耐心講解
唔同食物又會講埋要放入火鍋幾耐就食得
啱哂我呢種唔知幾時熟嘅人
如果想食有質素邊爐 大家真係不妨考慮下呢間「牛精王」
2021-07-27 176 瀏覽
/ /九龍城高質打邊爐🍲呢間環境,服務質素又幾好😙😙今日叫咗呢個2人餐💛$548仲叫咗沙嗲湯底沙嗲味夠重,但又唔會好漏頂級手切牛肉極品安格斯牛肉粒牛白肉牛肉味好重,食落好嫩口手打蝦丸手打墨魚丸青口 聖子— 夠新鮮!聖子超鮮甜自製鮮蝦雲吞 — 雲吞入面嘅蝦都好大隻鳳城水餃🥟自製韭菜餃 — 超鍾意韭菜餃!好足料!自製魚皮餃雜菜籃有好多款唔同嘅菜最鍾意係生菜,吸晒湯底嘅精華手打稻庭烏冬呢個烏冬都好彈牙,烚2到3分鐘就食得!仲加咗半條加州象拔蚌!平時要$888咖😳一至四只係加$188又真係幾抵食!好彈牙爽口
/ /
九龍城高質打邊爐🍲
呢間環境,服務質素又幾好😙😙

今日叫咗呢個2人餐💛$548

仲叫咗沙嗲湯底
沙嗲味夠重,但又唔會好漏

牛白肉
牛肉味好重,食落好嫩口

手打蝦丸
手打墨魚丸
青口 聖子— 夠新鮮!聖子超鮮甜

自製鮮蝦雲吞 — 雲吞入面嘅蝦都好大隻
鳳城水餃🥟
自製韭菜餃 — 超鍾意韭菜餃!好足料!
自製魚皮餃

有好多款唔同嘅菜
最鍾意係生菜,吸晒湯底嘅精華

手打稻庭烏冬
呢個烏冬都好彈牙,烚2到3分鐘就食得!

仲加咗半條加州象拔蚌!
平時要$888咖😳一至四只係加$188
又真係幾抵食!好彈牙爽口
  • 精選2人餐
2021-07-24 207 瀏覽
超高質新鮮九龍城隱世火鍋刺身站第一次係香港食一間咁高質既火鍋店♥️我地叫左個火鍋二人餐+錢配杏汁白肺湯底額外仲叫左個刺身拼盤一齊食個杏汁白肺湯底煲滾左之後可以就咁飲,真材實料好香好滑既杏仁滋補靚湯,豬肺無內臟既肉腥味,就咁食都好好味火鍋二人餐一上黎係一set afternoon tea set 既火鍋配料, 最頂層係4款唔同既鮮手打丸,我中意食個鮮手打墨魚丸好彈牙,手打牛丸同蝦丸都唔錯♥️第2層係海鮮+超新鮮雲吞餃子,個豬肉韭菜餃子超好味😍仲有魚皮餃同鮮蝦雲吞都好正海鮮有青口同聖子 配埋杏汁白肺湯底更顯鮮味最底層係頂級手切牛肉+牛白肉+極品安格斯牛肉粒安格斯牛肉粒要淥10分鐘,淥完上水又軟又香😍係好正既牛肉粒手切牛肉真係不得了!入口好香好滑好有牛味牛白肉真係好爽口油香滿口,香港如果真係好少地方有牛白肉食,真係可以試下邊食肉邊落菜真係最好最健康,我哋落手打到庭烏冬係吸滿左牛肉汁同海鮮既白肺湯底,真係食到停唔到口額外加咗紫菜響鈴 超香鮮炸刺身都真係真心好新鮮好好味,三文魚帶子都超鮮味!仲有埋海膽
超高質新鮮九龍城隱世火鍋刺身

最底層係頂級手切牛肉+牛白肉+極品安格斯牛肉粒
安格斯牛肉粒要淥10分鐘,淥完上水又軟又香😍係好正既牛肉粒
手切牛肉真係不得了!入口好香好滑好有牛味

額外加咗紫菜響鈴 超香鮮炸

刺身都真係真心好新鮮好好味,三文魚帶子都超鮮味!
仲有埋海膽
二人餐
2021-07-16 208 瀏覽
而家潮流講養生,點到卽止不會吃得太飽;尤其晚餐最好若七成飽便夠免得夜後難消化和積聚脂肪。所以很多時寧可選擇D富營養和自己喜歡的食物。尤其食火鍋更要精簡為妙以免吃壞肚皮。今次和知己行至九龍城區買物資,隨即找回兩年前幫襯過的火煱店;因這裡食物質素唔錯有好感。坐下後隨即order左二人套餐貪佢乜都有唔駛煩。而湯底就莞茜馬蹄皮蛋煱,可清清燥熱。頂級手切牛肉油脂均勻,肉味濃。極品安格斯牛肉粒若時間控制得宜,肉質嫩滑又有嚼口。牛白肉以我來講係新嘗試,切得很簿口感爽脆。蟶子和青口各有兩大隻,非常厚肉。蝦丸墨魚丸牛筋丸和鲮魚丸全部皆人手打,真材實料。墨魚丸和蝦丸爽口彈牙,牛筋丸牛味香;鲮魚丸咬落毫無碎骨,可放心食。自製鮮蝦雲吞和鳳城水餃係我至爱,裹著全是大大隻鮮蝦;美味非常。自製韮菜餃D韮菜很香口,而魚皮餃餃皮煙煙勒勒,味道巧到好處。蔬菜籃只有兩欵畧為少,但好在夠新鲜。最後還有烏冬和出前一丁任揀一欵。我們當然選擇手打稻庭烏冬。
頂級手切牛肉油脂均勻,肉味濃。
極品安格斯牛肉粒若時間控制得宜,肉質嫩滑又有嚼口。
牛白肉以我來講係新嘗試,切得很簿口感爽脆。
蟶子和青口各有兩大隻,非常厚肉。
蔬菜籃只有兩欵畧為少,但好在夠新鲜。
最後還有烏冬和出前一丁任揀一欵。我們當然選擇手打稻庭烏冬。
三層高的二人套餐
頂級手切牛肉,蟶子和青口
頂級手切牛肉, 極品安格斯牛肉粒
蝦丸墨魚丸牛筋丸和鲮魚丸
牛白肉,雲吞,水餃,魚皮餃和韮菜餃
蔬菜籃
2021-07-12
宋皇臺地鐵通車了,美食又多個地方選擇。九龍城區其實好多好味有特色嘅餐廳。如果中意打邊爐,加你千其唔好錯過呢間🐮唔單止打邊爐,仲有好新鮮嘅刺身食。🦐🐟今日同好姊妹一齊嚟探店,你揀咗海鮮拼盤二人份。刺身有帶子,三文魚,榮螺,北極貝,海膽,蝦!開胃前菜,鮮甜美味!款款都係味美!🐚刺身仲有每日限定嘅象拔蚌刺身!超級鮮甜爽口,必試!🐂話明食牛重點嚟了!打邊爐有三款湯底選擇,必食佢哋嘅沙爹湯底!親牛肉一絕!!!選擇左二人牛肉打邊爐套餐🥩,下午茶咁有三層塔,而且好多款食材。第一層有牛粒,牛肉煮10分鐘以上,老闆話越耐越好味!👍🏻再嚟推介一個牛嘅特別部位☞【牛心口】你聽過未??煮10秒食得!食落好似好香嘅脂肪,但係又好脆口!佢隻牛隻呢個部位只有1%。第二層有水餃,魚皮餃,菜肉餃,仲有大隻蟶子同埋青口😍😍,餃子都好大隻!一隻裡面3隻蝦!第三層有手打牛肉丸,蝦丸,墨魚丸,鯪魚球!都係真材實料!主食我哋揀咗稻庭烏冬,加埋沙嗲湯底好好味。好味到再加了一份😂嘢飲方面推介吾竹蔗茅根水,係佢哋自己煲嘅👍🏻 幾野食質素好,味道好,分量足!服務態度仲好好👍🏻👍🏻👍🏻 兩個女人食得超級飽😂!好滿足!老公話下次一定要帶佢食
唔單止打邊爐,仲有好新鮮嘅刺身食。
🐚刺身仲有每日限定嘅象拔蚌刺身!超級鮮甜爽口,必試!
第三層有手打牛肉丸,蝦丸,墨魚丸,鯪魚球!都係真材實料!
嘢飲方面推介吾竹蔗茅根水,係佢哋自己煲嘅👍🏻

幾野食質素好,味道好,分量足!服務態度仲好好👍🏻👍🏻👍🏻

兩個女人食得超級飽😂!好滿足!
老公話下次一定要帶佢食呢間!😂😂😂
3K
2021-07-12 108 瀏覽
宋皇臺站開通了,去九龍城就方得多。今晚約朋友齊齊搭新缐路,順道去久違的九龍城食飯。九龍城出名食泰菜之外,打邊爐也很有名氣。二人套餐 $548頂級手切牛肉極品安格斯牛肉粒牛白肉手打蝦丸 ,墨魚丸青口, 蟶子鮮蝦雲吞鳳城水餃魚皮餃,韮菜餃菜籃烏冬湯底芫荽馬蹄皮蛋鍋份量剛好二人份量。手切牛質感軟腍,滋味!第一次食牛白肉,只需烚兩三秒,爽脆。蟶子好鮮甜,正!各式餃餡料十足,口感豐富。另點了廣島蠔$98一碟, 有七,八隻,抵食。鮮甜爆膏。
九龍城出名食泰菜之外,打邊爐也很有名氣。

二人套餐 $548
魚皮餃,韮菜餃
菜籃
烏冬

湯底芫荽馬蹄皮蛋鍋

份量剛好二人份量。
手切牛質感軟腍,滋味!
第一次食牛白肉,只需烚兩三秒,爽脆。
蟶子好鮮甜,正!
各式餃餡料十足,口感豐富。

另點了廣島蠔$98一碟, 有七,八隻,抵食。
鮮甜爆膏。
2021-07-12
2021-07-11 822 瀏覽
牛精皇位於九龍城,食物質素佳,服務貼心,可以一試!2人套餐 $548食材好豐富,包括有:頂級手切牛肉極品安格斯牛肉粒牛白肉手打蝦丸手打墨魚丸青口聖子 自製鮮蝦雲吞鳳城水餃自製韭菜餃自製魚皮餃蔬菜籃手打到庭烏冬或出前一丁基本湯底 或可補差價選擇其他湯底意式蕃茄牛尾鍋 跟餐加$70湯底非常足料,大量蕃茄及薯仔,仲有4、5件大大嚿嘅牛尾!湯底帶有蕃茄清甜味,與其他食材好夾!牛尾肉質鬆化又軟淋,牛味香濃又好味,推介!頂級手切牛肉、極品安格斯牛肉粒、牛白肉三款牛肉質素良好,牛肉味突出,肉質鮮嫩,正呀!鮑魚、青口聖子無貨,所以轉做活鮑魚!鮑魚係新鮮到仲識郁架!鮑魚及青口都鮮甜彈牙!自製鮮蝦雲吞、鳳城水餃、自製韭菜餃、自製魚皮餃所有餃都勁大隻,餡料特別多,出面食唔到架!手打丸類除左蝦丸、墨魚丸,仲有牛丸、鯪魚球,每款兩粒!雜菜籃新鮮爽脆!手打稻庭烏冬煙靭滑溜又飽肚!

牛精皇位於九龍城,食物質素佳,服務貼心,可以一試!

2人套餐 $548
食材好豐富,包括有:
手打蝦丸
蔬菜籃
手打到庭烏冬或出前一丁
基本湯底 或可補差價選擇其他湯底

意式蕃茄牛尾鍋 跟餐加$70

頂級手切牛肉、極品安格斯牛肉粒、牛白肉

三款牛肉質素良好,牛肉味突出,肉質鮮嫩,正呀!

鮑魚、青口

自製鮮蝦雲吞、鳳城水餃、自製韭菜餃、自製魚皮餃

所有餃都勁大隻,餡料特別多,出面食唔到架!

手打丸類

除左蝦丸、墨魚丸,仲有牛丸、鯪魚球,每款兩粒!

新鮮爽脆!

手打稻庭烏冬

煙靭滑溜又飽肚!
2021-07-11 76 瀏覽
牛精皇喺九龍城嘅福佬村道,裝修平實,地方整潔!最印象深刻嘅係周到嘅服務,無論係落單、加湯、換碟、斟酒、定係清理枱面,全部都係我想出聲嘅時候就已經辦妥,用餐體驗極佳!藍妹 $35大支裝黎講,價錢公道!2人套餐 $548有齊晒三款靚牛肉、海鮮、蔬菜、手打丸類、自製餃類、同埋烏冬,仲包埋基本湯底,嗌其他湯底亦只需補差價,性價比都唔錯!意式蕃茄牛尾鍋  套餐加$70濃厚香甜嘅蕃茄薯仔湯底,內裡滿滿都是牛尾的膠質,牛尾勁大舊仲要炆到入晒味,入口軟腍,滋味十足!頂級手切牛肉雪花漂亮,輕輕烚8-10秒就食得,肉質軟嫩,牛味濃郁!極品安格斯牛肉粒一咬即爆出大量肉汁同埋濃厚牛味,正! 牛白肉輕輕焯6-8秒就食得,十分爽滑!鮑魚、青口蟶子Sold out,升級做活鮑魚,上菜時仲郁郁下,超級新鮮!入口甜美可口,無得彈!青口勁大隻!手打丸類蝦丸、墨魚丸、牛丸、鯪魚丸,每款兩粒,全部手打,誠意十足!自製餃類鮮蝦雲吞、鳳城水餃、韮菜餃、魚皮餃,同樣每款兩粒,皮簿餡靚!雜菜籃蔬菜新鮮翠綠!手打稻庭烏冬入口滑溜,口感煙靭帶甜,唔錯!

藍妹 $35
大支裝黎講,價錢公道!

2人套餐 $548

意式蕃茄牛尾鍋  套餐加$70

頂級手切牛肉
雪花漂亮,輕輕烚8-10秒就食得,肉質軟嫩,牛味濃郁!

極品安格斯牛肉粒
一咬即爆出大量肉汁同埋濃厚牛味,正!

牛白肉
輕輕焯6-8秒就食得,十分爽滑!

鮑魚、青口

手打丸類
蝦丸、墨魚丸、牛丸、鯪魚丸,每款兩粒,全部手打,誠意十足!

自製餃類

蔬菜新鮮翠綠!

手打稻庭烏冬
入口滑溜,口感煙靭帶甜,唔錯!
2021-07-10 74 瀏覽
今日約了好朋友到九龍城打邊爐,屯馬線開通左真係超方便!來到呢間牛精皇,食物十分高質!🍣刺身盛合 $298刺身好大盤!有三文魚、海膽、北寄貝、螺片、帆立貝、甜蝦,全部好新鮮肥美,螺片好甜同爽口意外地好好食😋二人餐 $548用三層架上菜太igable😂好難唔瘋狂打卡,呢三層真係睇得又好味,牛非常正味道濃厚又淋身超級棒,最特別係牛白肉,jo第一次食呢!店員教烚10秒就食得,口感好爽口好得意!值得一讚係水餃好多餡,爽口皮薄,手打丸好彈牙做得非常出色!最估唔到係稻庭烏冬超級好食仲叫多左份🙈.整體我跟朋友都覺得食物十分高質,好耐未食過咁飽😋同沙嗲湯底配牛真係無得輸,呢個湯底係偏甜口味,唔會好辣,如果鐘意食辣可以自己加指天椒🌶️愛食牛和打邊爐好推介呢間,好耐未試過食到咁飽同咁爽!(仲可以打邊爐配啤酒久違的味道🤤)

🍣刺身盛合 $298

二人餐 $548
今日嚟咗呢間,之前都未試過,就試吓啦!😆😍我哋叫咗個2人餐,好正,有個三層架裝好晒,唔駛成檯都係碟😂👍🏻湯底係沙嗲湯!😍😍超濃香👍🏻又唔油!好正呀🤤😍另外再散叫咗響鈴、珊瑚蚌、牛柏葉😍🤤二人餐種類都幾多嘢食!😍有頂級手切牛肉、安格斯牛肉粒、牛白肉(即牛胸爽)、手打蝦丸墨魚丸、蟶子、青口、雲吞、水餃、韭菜餃、魚皮餃、蔬菜籃!仲有烏冬/公仔麵跟!就咁睇都已經超豐富😂🤤🤤而所有食物,都非常新鮮!真心高質👍🏻👍🏻👍🏻牛類-手切牛肉同埋牛肉粒真心高質!好Juice!😍厚度剛好,牛白肉勁好食!淥一淥已經食得😍😋🤤牛栢葉又係好爽,完全唔韌,好新鮮👍🏻😋丸類-超爽口!睇得出係新鮮打出嚟!冇雪味又彈牙😍😋海鮮類-樣樣都勁新鮮,侍應姐姐好好人教埋我哋淥幾多分鐘就食得!真係好好味🤤😋🤤😋🤤鮮甜!餃類-真心第一次食齊幾款餃,係款款都好好食!大粒足料!👍🏻👍🏻👍🏻超推介👍🏻😋蔬菜類-都有幾款菜,油麥菜、唐生菜、娃娃菜👍🏻好食😋🤤另外個響鈴,叫咗有紫菜嗰隻,好好食呀👍🏻救命!淥完嗰吓聞到紫菜香㗎!🤤🤤🤤超推介👍🏻👍🏻
今日嚟咗呢間,之前都未試過,就試吓啦!😆😍

而所有食物,都非常新鮮!真心高質👍🏻👍🏻👍🏻

丸類-超爽口!睇得出係新鮮打出嚟!冇雪味又彈牙😍😋

2021-07-08 68 瀏覽
香港人真係一年四季都鐘意打邊爐,每次諗唔到食咩,打邊爐就係最好選擇!朋友話呢間食過好好食,雖然店鋪細細但又唔會好嘈,啱晒邊火鍋邊傾偈!兩個人打邊爐其實好難叫野食,所以令我最驚喜係2人餐只需$548,已經包咗好多款食物,份量足夠兩個女仔食,包括:頂級手切牛肉~雪花分佈好均勻,咬落去好腍而且好香肉味。極品安格斯牛肉粒~店員話要煮十分鐘,初時我仲擔心煮咁耐會唔會好硬,點知真係啱啱好,咬落去啲肉汁爆晒出黎!牛白肉~煮6-8秒,新鮮薄脆,必試!手打四寶丸~丸類都好彈牙,絕對係誠意之作!青口、聖子~又係好新鮮,洗得好乾淨!自製鮮蝦雲吞、鳳城水餃、自製韮菜餃、自製魚皮餃~餃類真係不得了,每款都好正好足料!特別推薦魚皮餃,魚味超濃,塊皮帶少少煙韌!雜菜籃及烏冬或出前一丁我地仲叫多少少野,即炸紫菜響鈴超香紫菜味,又唔會有油益味!珊蝴蚌同牛柏葉新鮮爽脆,灼到縮起就食得!特別一提佢個沙嗲湯超濃超香,基本上我都無乜點過豉油,就咁食已經好入味!用呢個湯底煮烏冬真係超級好味!

頂級手切牛肉~雪花分佈好均勻,咬落去好腍而且好香肉味。

牛白肉~煮6-8秒,新鮮薄脆,必試!
手打四寶丸~丸類都好彈牙,絕對係誠意之作!
青口、聖子~又係好新鮮,洗得好乾淨!
雜菜籃及烏冬或出前一丁

2021-06-12 250 瀏覽
九龍城真係好多好野食今日我地兩個人放工過黎打邊牛精皇個湯底好出色🥰我地叫左蕃茄牛尾湯底係濃濃既蕃茄湯底 好香基本上所有配料落左去都有蕃茄味二人海鮮盛盒 $2️⃣9️⃣8️⃣海鮮超新鮮生猛店家幫我地配搭左六款海鮮🦞💜全部都好新鮮阿鮑魚同蝦都仲識郁(活鮑魚、廣島蠔、紐西蘭蟶子皇、大沙白、游水海蝦、元貝)韓國濟洲黑豚肉(半份)$5️⃣8️⃣加埋蕃茄湯真係一流黑牛柏葉(半份) $4️⃣3️⃣食落有點韌 牛味濃 個人不太鐘意萵荀角(半份)$2️⃣0️⃣鮮腐竹(半份)$2️⃣0️⃣腐竹我推薦要點一份因為真係超吸湯味呀💜水魷(半份) $2️⃣6️⃣水魷無咩特別 鐘意就點一份 滑豆腐$2️⃣8️⃣豆腐煮一陣吸埋啲湯 啖啖都蕃茄味竹蓆茅根水(一渣)$3️⃣8️⃣打邊爐一流👍🏻👍🏻下下火 味道又唔會太甜Menu:
九龍城真係好多好野食

海鮮超新鮮生猛
店家幫我地配搭左六款海鮮🦞💜
全部都好新鮮阿
鮑魚同蝦都仲識郁

(活鮑魚、廣島蠔、紐西蘭蟶子皇、大沙白、游水海蝦、元貝)

韓國濟洲黑豚肉(半份)$5️⃣8️⃣

竹蓆茅根水(一渣)$3️⃣8️⃣
打邊爐一流👍🏻👍🏻下下火 味道又唔會太甜

Menu:

2021-06-10 147 瀏覽
第一次去九龍城食嘢聽朋友講依間既嘢食都OK意式蕃茄牛尾湯 $148🍅🍅強烈建議大家一定要試超級足料又濃濃蕃茄味佢啲牛尾大大件蕃茄又冇手軟可以係開始淥嘢食之前飲少少試下個味真係一試愛上😻😻最後食埋個手製稻庭烏冬簡直就係完美海鮮盛盒(細) $298🦐🐟🦪(鮑魚/海蝦/扇貝/蠔/蟶子皇)覺得價錢都算抵食佢地啲海鮮係好生猛🤭即叫即劏鮑魚同扇貝都好爽即炸響鈴 $30 🤤上菜個時仲熱辣辣個人係脆派響鈴落一秒再上嚟食真係一流少少淋多多脆 正啊!!!!!2個人加埋食咗$1100左右依間火鍋店真係好高質👍🏼最重要佢仲有本地牛可以食而且個味道仲要一流(大推)店員仲要好好服務🤗
第一次去九龍城食嘢

可以係開始淥嘢食之前
飲少少試下個味真係一試愛上😻😻
最後食埋個手製稻庭烏冬簡直就係完美

海鮮盛盒(細) $298🦐🐟🦪
(鮑魚/海蝦/扇貝/蠔/蟶子皇)
覺得價錢都算抵食
佢地啲海鮮係好生猛🤭
即叫即劏
鮑魚同扇貝都好爽

即炸響鈴 $30 🤤
上菜個時仲熱辣辣
個人係脆派響鈴
落一秒再上嚟食真係一流
少少淋多多脆 正啊!!!!!

2個人加埋食咗$1100左右
依間火鍋店真係好高質👍🏼
最重要佢仲有本地牛可以食
而且個味道仲要一流(大推)
店員仲要好好服務🤗