2023-03-30 295 瀏覽
作為一間火鍋店 靚唔靚湯底係基本疫情關係,我到而家都冇去過打邊爐你有機會試到佢嘅火鍋今日lunch time金眼行過蘭桂坊決心試一下午餐精選 佢哋叫做全日常餐做埋午市生意 目的都係搵多啲錢幫補一下鋪租 結果真係好多人鍾意門口排咗好大條龍 每一個人都等咗20幾分鐘食咗佢個招封門柳撈麵 份量同價錢我OK但係唔知點解 啲牛完全冇牛肉味要靠佢個辣椒豉油點嚟食有少少失望撈麵好食的標準因人而異,但一般來說,以下幾點是大家普遍認同的: 好的撈麵需要口感豐富、味道鮮美、配料搭配合理,並且溫度和油脂度適宜。
作為一間火鍋店 靚唔靚湯底係基本
疫情關係,我到而家都冇去過打邊爐
你有機會試到佢嘅火鍋
要靠佢個辣椒豉油點嚟食
有少少失望

封門柳撈麵
2023-03-29 224 瀏覽
✍︎︎上篇介紹完珍姐午市今次就講下夜市打邊爐🍲( ̄∇ ̄)每晚12點網上開放個半月後booking,遲小小都會full招牌豬骨蜆煲🍲$288店員會先裝一碗小湯俾我哋品嚐,湯底非常足料鮮甜扇牯牛皇🐮$420需要book枱時預訂每晚凌晨即日屠宰,沒有經過雪藏有四個唔同位置,每款都各有特色,店員教路淥3-5秒就食得雜菜拼盤🥬$78門鱔魚蛋 🍢$78非常彈牙!鮮製三寶手打肉滑 $148「魚+羊」滑//菜脯蝦醬豬肉滑//墨魚滑炸魚皮$68新鮮熱辣,好味到一舊接一舊生面🍜$48配上蔥油同鼓油,可以自己動手整返上個post嘅撈麵出嚟😍是日海鮮🦐手掌咁大隻最後會每位客人送上糖水一碗✨♥︎每個店員都好講得笑,餐廳環境氣氛都好有feel❤️••••••••••••••••••••••••••••••🔎珍姐海鮮火鍋飯店 中環和安里9號地舖••••••••••••••••••••••••••••••
✍︎︎
上篇介紹完珍姐午市
今次就講下夜市打邊爐🍲( ̄∇ ̄)

招牌豬骨蜆煲🍲$288
店員會先裝一碗小湯俾我哋品嚐,湯底非常足料鮮甜

扇牯牛皇🐮$420
需要book枱時預訂
每晚凌晨即日屠宰,沒有經過雪藏
有四個唔同位置,每款都各有特色,店員教路淥3-5秒就食得

雜菜拼盤🥬$78

門鱔魚蛋 🍢$78
非常彈牙!

鮮製三寶手打肉滑 $148
「魚+羊」滑//菜脯蝦醬豬肉滑//墨魚滑

炸魚皮$68
新鮮熱辣,好味到一舊接一舊

生面🍜$48
配上蔥油同鼓油,可以自己動手整返上個post嘅撈麵出嚟😍

是日海鮮🦐
手掌咁大隻

最後會每位客人送上糖水一碗✨

♥︎每個店員都好講得笑,餐廳環境氣氛都好有feel❤️
🔎珍姐海鮮火鍋飯店
中環和安里9號地舖
A funky hotpot restaurant that serves cha chaan teng food during lunchtime🫰🏼food here is not phenomenal but affordable when it comes to having a filling lunch at Central🥢 recommend avoiding the peak hour n long queue after 12:30pm, easier to get a seat on rainy days🥹 you could gobble the whole plate of boneless chicken rice with their homemade signature sauce at one go! chicken skin was smooth, meat was tender🐣 fried porkchop topped with homemade soy n scallion sauce, panfried just right🤌🏼小店夜晚食火

小店夜晚食火鍋,室內裝修都好復古。中環性價比高嘅碟頭飯 12-12:30pm 呢段時間就最多人,每次都見到條人龍,有幾次都係趁落雨嘅時候去就唔使排隊。雞飯嘅精髓係佢哋嘅自家製醬汁,配上好嫩嘅去骨雞同埋油飯好惹味。豬扒飯淋上自家製嘅頭蔥油,豬扒煎得好香脆。

[𝗣𝗿𝗮𝘁𝘂𝗻𝗮𝗺 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗥𝗶𝗰𝗲
拔道腩雞飯] ($55)

[𝗣𝗼𝗿𝗸𝗰𝗵𝗼𝗽, 𝗙𝗿𝗶𝗲𝗱 𝗘𝗴𝗴𝘀, 𝗦𝗼𝘆 𝗮𝗻𝗱 𝗦𝗰𝗮𝗹𝗹𝗶𝗼𝗻 𝗦𝗮𝘂𝗰𝗲 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗥𝗶𝗰𝗲
頭抽蔥油豬扒煎雙蛋飯] ($65)

𝗧𝗮𝘀𝘁𝗲 : 8.2/10
𝗜𝗴-𝘄𝗼𝗿𝘁𝗵𝘆 : 7/10
𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 : 7.5/10
𝗔𝗺𝗯𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲 : 7/10
𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲 : $70/ 𝗽𝗽
2023-03-24 358 瀏覽
今日有野做過左中環,本身諗住試下九頭鳥米線,不過原來公司附近都有,咁就試吓聞名已久既中環珍姐,地址都唔算難搵😂12點2左右去到,門口有十個人左右排緊隊,過左陣侍應哥哥問有冇一個人,即刻舉手入得因為一早已經諗好左食雞飯,所以求其望一望個餐牌就算,落單哥哥雖然好匆忙但態度都唔錯。見到坐附近既食客都係食雞飯多,等左3分鐘左右就有得食,55蚊黎講,份量好足,而且雞胸都好滑,加埋個汁食,非常滿足。野飲都係加10蚊就有,如果係附近返工,一定成日黎食完無耐已經聽到廚房叫暫停雞飯,下次再黎試下羊扒先

食完無耐已經聽到廚房叫暫停雞飯,下次再黎試下羊扒先

2023-03-20 324 瀏覽
堪稱香港最難訂枱的火鍋店,得到幸運之神眷顧有一晚零時零分突然book到一張4人枱,我們都十分期待這一餐。招牌豬骨蜆煲🐷🐚用上大量豬骨,豬手,蜆肉,粟米🌽,唐芹🥬及蘿蔔🥕等烹製,一上枱見到濃厚的湯底已經流口水。店員會先裝一小碗湯讓我們品嚐,十分好飲,好飲到我哋每人都再逐了一碗!海鮮拼盤🐟🐚有蟶子,北寄貝,象拔蚌及數隻沙白蜆所有貝類都新鮮爽口扇牯牛皇🐮🥇根據店員介紹,這牛肉是由凌晨運到香港後即日屠宰,沒經過雪藏,是屬於溫體牛。店員會先示範如何將牛灼熟,扇牯牛肉味香濃,十分好味即炸魚皮🐟必食推介,魚皮熱辣辣,份量十足,超級香脆好味,一塊接一塊,停不到口另外我們還點了鱔片,牛丸,生菜,生麵等,餐廳氣氛一流,全晚播著耳熟能詳嘅經典金曲😊

招牌豬骨蜆煲🐷🐚

海鮮拼盤🐟🐚
有蟶子,北寄貝,象拔蚌及數隻沙白蜆
所有貝類都新鮮爽口

扇牯牛皇🐮🥇
店員會先示範如何將牛灼熟,扇牯牛肉味香濃,十分好味

即炸魚皮🐟

2023-03-01
2023-03-19 772 瀏覽
一直都聽過珍姐火鍋, 但原來lunch都好多人排隊! 不過好彩turnover得快都冇等好耐。 🐄 極品封門柳豬油撈麵 HKD85 本身見到Menu超想食,佢用打邊爐既封門柳,明顯唔會係出街食乾炒牛河嗰啲”拿”到冇晒肉味嘅牛肉, 就算冇”拿”過都唔會鞋,好軟滑好粉嫩。 撈麵質地ok 但味道就算有豬油我都唔覺得香, 好似隻豉油同撈麵唔係好夾咁樣。 如果食呢個撈麵,我會寧願夜晚嚟打邊爐食牛肉算🤔🐓 拔道腩雞飯 HKD55 相比之下,我覺得呢個雞飯更有驚喜~雞肉唔肥, 滑身,仲要冇骨! 油飯好香香茅味,唔覺唔覺可以食成碟。 性價比會比上面撈麵高😉餐廳裝修格局行地道茶餐廳路線, 服務態度普通,好似澳牛仲好🫣 快快手食完就好閃啦 ✨
極品封門柳豬油撈麵

🐄 極品封門柳豬油撈麵 HKD85

拔道腩雞飯
🐓 拔道腩雞飯 HKD55

拔道腩雞飯
2023-03-17 417 瀏覽
早左一個月都係排waitlist…有位個陣都幾開心 即時過數 留左幾樣野食本身4個女仔都細食 我仲要high 左tea先去 但埋單都要2900 唔計枝酒都$2400即刻睇下叫左咩食大部分我覺得唔抵食既都係預先留左既特別係 海鮮拼盤因為佢嚟到嗰陣無同我地個人頭收費佢網站只係會show 個range 仲要朋友咁耐之前book 上菜前交待價錢都好合理?而且又無講明隻數/斤兩 蝦係咩蝦…所以上菜嗰陣我地幾個都有少少覺得做左水魚全部海鮮都勁細隻 份量都超少蟶子王差少少幼過筷子…人頭$180 哩度就無左$720…最離譜係咁平既蜆類都得幾粒…強烈建議唔好叫海鮮類牛係正常發揮相信本地高級邊爐店都有手切本地牛無特別出色 同埋哩個價佢混左牛頸脊同牛背同牛赤肉所以比出面淨牛頸脊價錢都貴一截仲有丸類 餃 菜 其他就比較普通 唔特別講湯底其實老火湯 覺得唔太夾牛之類 好似愈煲愈燥火咁但staff好人既 友善 氣氛係好既 所以如果你想睇staff表演飲酒同好似唱k咁聽舊歌 就試下如果好似我咁追求食物質素同性價比 就唔會再嚟香港大把高級邊爐店 食埋象拔蚌刺身人均都係700…最重要係班朋友都覺得一開始個海鮮拼盤有少
早左一個月都係排waitlist…
有位個陣都幾開心 即時過數 留左幾樣野食
本身4個女仔都細食 我仲要high 左tea先去
但埋單都要2900
唔計枝酒都$2400
即刻睇下叫左咩食
大部分我覺得唔抵食既都係預先留左既
特別係 海鮮拼盤
因為佢嚟到嗰陣無同我地個人頭收費
而且又無講明隻數/斤兩 蝦係咩蝦…
所以上菜嗰陣我地幾個都有少少覺得做左水魚
全部海鮮都勁細隻 份量都超少
蟶子王差少少幼過筷子…

人頭$180 哩度就無左$720…

最離譜係咁平既蜆類都得幾粒…
強烈建議唔好叫海鮮類

湯底其實老火湯 覺得唔太夾牛之類 好似愈煲愈燥火咁

但staff好人既 友善 氣氛係好既
所以如果你想睇staff表演飲酒同好似唱k咁聽舊歌 就試下
如果好似我咁追求食物質素同性價比 就唔會再嚟
香港大把高級邊爐店 食埋象拔蚌刺身人均都係700…

最重要係班朋友都覺得一開始個海鮮拼盤有少少搏大霧唔講明收費而上菜 對間野感覺扣左分

多謝 朋友給力終於有機會食到珍姐人均ᴴᴷᴰ600左右但價錢份量合理、味道同氣氛好🥰絕對係同朋友嚟醉生夢死(✗) 尋歡作樂(✓)嘅好地方餐廳成晚都播住耳熟能詳嘅廣東歌歌聲大但談天聲響更大,熱鬧一百分服務亦不錯,點餐時先有店員介紹唔同肉類𓂅 扇牯牛皇 (ᴴᴷᴰ 420) ✨需預訂嘅本地新鮮扇牯牛分別有四個不同部份,由瘦至肥排列,各個部位各有特色,牛味濃郁得嚟又唔會太肥🥩𓂅 招牌豬骨蜆湯 (ᴴᴷᴰ 288) ✨也是提前訂定的湯底十分出色,上鍋後店員會分發湯底比你試真啲,先再開始介紹五秒淥牛法;豬骨同蜆嘅鮮香同樣濃郁,加湯後仍然夠曬味👍🏻𓂅 涮羊肉片 (ᴴᴷᴰ 118) ✨𓂅 菜脯蝦醬豬肉滑 (ᴴᴷᴰ 98)𓂅 花雕醉雞翼 (ᴴᴷᴰ 88) ✨𓂅 即炸魚皮 (ᴴᴷᴰ 68)𓂅 珍姐冰茶 Earl Gray Martini (ᴴᴷᴰ 68) ✨𓂅 陳皮魚蛋 (ᴴᴷᴰ 58)𓂅 香酥腐竹 (ᴴᴷᴰ 68) ✨𓂅 韮菜豬肉餃 (ᴴᴷᴰ 68) ✨食完都會走嚟吹下水問下你意見臨散場仲有甜品送,店員們再嚟酒過幾巡!我已經好期待下一次嘅到訪了💛
多謝 朋友給力終於有機會食到珍姐
人均ᴴᴷᴰ600左右但價錢份量合理、味道同氣氛好🥰
絕對係同朋友嚟醉生夢死(✗) 尋歡作樂(✓)嘅好地方
餐廳成晚都播住耳熟能詳嘅廣東歌

歌聲大但談天聲響更大,熱鬧一百分
服務亦不錯,點餐時先有店員介紹唔同肉類
介紹各款牛肉部位

𓂅 扇牯牛皇 (ᴴᴷᴰ 420) ✨

𓂅 招牌豬骨蜆湯 (ᴴᴷᴰ 288) ✨
招牌豬骨蜆湯

𓂅 涮羊肉片 (ᴴᴷᴰ 118) ✨
𓂅 菜脯蝦醬豬肉滑 (ᴴᴷᴰ 98)
𓂅 花雕醉雞翼 (ᴴᴷᴰ 88) ✨
𓂅 即炸魚皮 (ᴴᴷᴰ 68)
𓂅 陳皮魚蛋 (ᴴᴷᴰ 58)
𓂅 香酥腐竹 (ᴴᴷᴰ 68) ✨
香酥腐竹

𓂅 韮菜豬肉餃 (ᴴᴷᴰ 68) ✨
韮菜豬肉餃

食完都會走嚟吹下水問下你意見
臨散場仲有甜品送,店員們再嚟酒過幾巡!

我已經好期待下一次嘅到訪了💛
2023-03-13
招牌豬骨蜆湯
香酥腐竹
韮菜豬肉餃
第一次黎珍姐係晚上食火鍋,樣樣野都好滿意,料靚湯底靚服務好環境氣氛全部都100分👍🏻周圍同朋友介紹呢間值得試,自己亦打算會再幫襯。今日去食佢lunch,完全2回事,最主要係服務員態度可以用惡劣黎形容一坐低問有無雞飯 waiter答無跟住格一陣,對面2個女仔黎左2碟雞飯但明明同一時間坐低所以問是旦一個waiter 佢答:賣哂咪無囉我:我地同對面一齊落單Waiter: 又吾係我落單問我做乜落單果個行埋黎話:我邊有講過(凶惡既眼神+想打交咁)我話無魚,無話無雞喎失望!不會再來!

一坐低問有無雞飯 waiter答無
跟住格一陣,對面2個女仔黎左2碟雞飯
但明明同一時間坐低
所以問是旦一個waiter
佢答:賣哂咪無囉
我:我地同對面一齊落單
Waiter: 又吾係我落單問我做乜

失望!不會再來!
1K
2023-03-05 346 瀏覽
讚1 氣氛堅係熱鬧 90年代金曲加大量酒精 係有啲似去東寶既熱鬧感2 湯底既豬骨煲足料 牛肉堅係出色 肥香鬆甜 海鮮既蝦同花蛤都好新鮮 魚腐夠香口 作為一間火鍋店係好出色3 酒款選擇多彈1 餃子 丸之類都唔好食2 價錢堅係貴既
2023-02-18 531 瀏覽
「人齊入座」的歇後語:唔該你班友仔未到齊唔好入來我餐廳齋坐唔食阻住我做生意,一陣等吓等吓食/坐幾個鐘我咪蝕晒?11點開門入去 鬼影都無隻都要人齊入座。奶茶又唔好飲 伙記又唔係好禮貌。想搵個位擺袋擺褸都唔會俾多你。我係業主就加一倍租趕走佢啦。

11點開門入去 鬼影都無隻都要人齊入座。
奶茶又唔好飲 伙記又唔係好禮貌。
想搵個位擺袋擺褸都唔會俾多你。
我係業主就加一倍租趕走佢啦。
2023-02-12 10548 瀏覽
男友向來對於喺香港食嘢都沒太高要求,只要填得飽個肚基本上佢都冇投訴;能夠令佢留下深刻印象嘅餐廳真係少之又少個半月前佢同朋友去咗「珍姐海鮮火鍋飯店」打邊爐,食完同我分享呢度食材好高質,最重要的還是:有好氣氛!人均消費超過七百蚊佢都覺得有價值能夠令佢留下深刻印象的餐廳,我都決定要去潮聖一下,於是到第二日即刻上網睇訂座,約到個半月後佢哋的招牌豬骨蜆煲,海鮮拼盤同扇牯牛皇需要先預訂;網上訂座時如選擇8️⃣時前結帳,可享8️⃣折優惠,海鮮及扇牯牛除外今次平日6️⃣點鐘到訪,環境富懷舊本土特色,一直播放著90年代廣東歌,富親切感未開餐老闆已細心講解佢哋提供的牛肉類別==========🔹招牌豬骨蜆煲 $268以豬骨,豬手,蜆肉,粟米,唐芹及蘿蔔等淆製店員先裝一小碗湯讓我們品嚐湯底的豬肉及蜆味鮮味濃郁‼️再將豬手分到碗上,豬手鮮味十足,口感軟滑富骨膠原推介指數:9/10==========🔹海鮮拼盤 每位$150-250每晚供應海鮮有所不同,當晚收費為 $1️⃣8️⃣8️⃣有2️⃣隻蟶子,中蝦,象拔蚌及數隻沙白蜆所有海鮮均新鮮彈滑,中蝦肉質爽彈推介指數:8.5/10==========🔹扇牯牛皇 $420為國內和牛級數牛肉,已被
人均消費超過七百蚊佢都覺得有價值
未開餐老闆已細心講解佢哋提供的牛肉類別
🔹招牌豬骨蜆煲 $268
以豬骨,豬手,蜆肉,粟米,唐芹及蘿蔔等淆製
店員先裝一小碗湯讓我們品嚐
湯底的豬肉及蜆味鮮味濃郁‼️
再將豬手分到碗上,豬手鮮味十足,口感軟滑富骨膠原
推介指數:9/10
🔹海鮮拼盤 每位$150-250
每晚供應海鮮有所不同,當晚收費為 $1️⃣8️⃣8️⃣
有2️⃣隻蟶子,中蝦,象拔蚌及數隻沙白蜆
所有海鮮均新鮮彈滑,中蝦肉質爽彈
🔹扇牯牛皇 $420
為國內和牛級數牛肉,已被閹割,能保留更多營養,凌晨運到香港後即日屠宰,沒再雪藏
分四個部位,由瘦至肥排列
店員細心講解及示範如何將牛灼熟
扇牯牛肉味香濃,口感軟嫩柔潤,整體脂肪比例不高
🔹封門柳 (小) $298
店員告知為牛味最濃的部位,灼至5️⃣成熟口感最理想
封門柳厚薄適中,牛味出眾,口感軟滑彈牙,脂肪比例低,蘸上醬料有提鮮效果
推介指數:9.5/10
🔹即炸魚皮 $68
上檯時熱辣辣,份量豐富
魚皮香脆,用湯稍為灼熱魚油感更突出

🔹豆苗 $68
鮮嫩冇渣,份量不少

🔹伯爵凍檸茶 $98 (Jar)
容量約為2️⃣公升,檸檬酸度適中不帶苦澀,飲到淡淡的伯爵茶香,甜度不高,解膩一流
最後逢上桂花蒟蒻糖水
折扣後連加一$1️⃣6️⃣4️⃣1️⃣
整體用餐體驗不錯,食材新鮮選料上乘,價格上會稍高;年輕店員充滿活力又好客熱情,不時關心食客食物是否符合口味,食到舊香港的情懷及風味
2023-02-08
  • 招牌豬骨蜆煲
2023-02-09 763 瀏覽
新一年第一份禮物,就係不幸地中咗大獎,足足一星期好乖咁困咗喺屋企無出街。.終於放監了,即刻要去食好西🥳 好開心出黎第一樣食嘅係珍姐,多謝為食媽咪誠邀左我好幾次loll .為食媽咪誠邀我哋當然有原因,因為佢成日都想食好多款,但又食唔得多嘢,所以成日都想多啲人一齊食。難得今次齊人所以就叫咗三款最出名嘅lunch 選擇,三款嘅賣相已經十份吸引。🔸極品封門柳豬油撈麵($85份例牌)無得外賣系列之一。珍姐叫得老蘭嫩牛,牛肉嘅質素係冇得輸,同夜晚火鍋一樣咁好食😍撈麵嘅軟硬度岩岩好,配個份量同味道都調校得啱啱好嘅撈麵汁,好好食🥹 靚仔伙記哥哥會特別提醒豉油,唔好倒落個面度,係for點牛肉的,可想而知個撈麵汁佢哋一定有特別調校安排…我諗。撈麵一般都會跟一碗湯,呢到跟嘅係胡椒湯,雖然冇特別夾,但一樣好好飲。🔸拔道腩雞飯($55)無得外賣系列之二。呢個雞飯真係平靚正,聽講已經加咗價,以前仲平,但中環來講性價比已經好高。雞胸肉嫩滑呢啲基本,個人覺得個雞飯汁先係精粹,網上話用泰國青檸魚露豆醬製成!? 我仲食到好香嘅香茅味…anyway就係好好味喇🤣以前雞飯都有得外賣,但而家為咗保障去排隊嘅人都有得食,就改咗冇

🔸極品封門柳豬油撈麵($85份例牌)

🔸拔道腩雞飯($55)
以前雞飯都有得外賣,但而家為咗保障去排隊嘅人都有得食,就改咗冇得外賣lu~

🔸珍姐咖喱羊排飯($85)
酥炸羊排,其實同夜晚單叫嘅羊排係一樣,一樣咁好食,一樣咁膻,正~ 「咖喱」好特別,同平時食開嘅好唔同,顏色都偏橙,椰汁味比較重,同埋都幾辣。好食嘅~不過我就唔係好食到。都係夜晚叫個羊排食就好了。

下晝黎食都有播歌,依然好feel好chill,果然No Music No Life,咁岩13:45先去又唔係好多人,無咁chur。中環人真係有福💜
午餐
  • 極品封門柳豬油撈麵
  • 拔道腩雞飯
2023-01-30 799 瀏覽
見啲網媒 Kol成日推介,想book夜晚火鍋book唔到,咁咪搵左日去試吓個午市。估唔到,係咁令我失望。。。首先排隊嗰陣門口已經好大浸油煙味,吹到頭髮外套全部一陣味,有d倒胃口,但都堅持排吓排隊(你都知香港人幾鍾意排隊㗎喇),坐低叫左個蔥油炸豬扒飯,唔知佢用咩油炸,嗰陣油溢味食到我同朋友個胃頂住咗成日,而家一諗起嗰陣油味就想反胃(認真的)。佢嘅所謂賣點就係員工態度差,音樂大聲!?完全feel唔到有咩風味,啲枱又笠,地下又污糟,唔會再想食。
2023-01-24 645 瀏覽
係中環返工既我,呢日黎佐呢間叫珍姐海鮮火鍋飯店既餐廳食中午。友人話呢間餐廳原來明星都黎食,所以一於幫襯下!一入餐廳就聽到而家後生仔鐘意聽既歌,例如洪嘉豪,Ian等等既歌手。另外,所有侍應都係後生仔黎。午餐有7款食物選擇,我叫佐$65既頭抽蔥油豬排煎雙蛋飯。豬排份量都幾多,有成4大塊咁多!! 兩隻雞蛋同埋豉油一齊食,非常惹味。以中環呢啲高檔地段有65蚊一碟飯加一杯野飲,性價比都算幾高。美中不足既係熱奶茶既杯係破裂既,呢個令我有啲意外,真係有機會整傷嘴脣。希望餐廳見到呢篇食評可以改善下。

午餐有7款食物選擇,我叫佐$65既頭抽蔥油豬排煎雙蛋飯。

豬排份量都幾多,有成4大塊咁多!!
兩隻雞蛋同埋豉油一齊食,非常惹味。

希望餐廳見到呢篇食評可以改善下。
2023-01-13
  • 頭抽蔥油豬扒煎雙蛋飯