2022-08-01
呢間嘢聽咗好耐,好似好出名,呢排又有foodie推介。咁去開附近,就試吓啦。杯tiramisu latte,如果唔講上面個層tiramisu,淨講底嘅咖啡,真係淡而無味,冇咖啡香,冇咖啡味。加埋上層嘅tiramisu一齊飲,更加唔知自己飲緊乜,因為上層tiramisu其實都好淡,食完個手指餅,無論分開飲兩層嘅味道,定攪勻一次過飲,都係冇味,成杯嘢,難聽d講句,好似飲奶水咁,嘥quota。個big breakfast本身諗住手下留情,因為佢大眾價$118,諗住就算啦。但係個蛋overcook唔緊要,大啡菇同蕃茄正常出面會用扒爐煎又好,焗爐焗又好,都會加少少調味,我完全好似食緊白烚啡菇同蕃茄一樣,冇味㗎,係一啲味都冇,你俾少少🤏誠意好喎,個少少鹽你都慳,你話曬都收$118啊⋯⋯呢間嘢我真係唔識欣賞,希望其他人唔好中伏啦。(我諗成枱嘢最好食就係個幾條沙律菜,好有菜味,正👍🏻)
呢間嘢我真係唔識欣賞,希望其他人唔好中伏啦。
(我諗成枱嘢最好食就係個幾條沙律菜,好有菜味,正👍🏻)