2022-10-10 46 瀏覽
#蒲燒鰻魚滑蛋煲仔飯 ⭐️⭐️⭐️⭐️#黎明來到 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#日本雞肝雞腎地雞釜煲仔飯 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#日式磯煮鮑魚 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️難得放假真係好想搵個地方chill下,黃金海岸絕對係一個好地方,搵野食都要揀間有質素嘅,秋香相信好多人都食過,佢主打中日fusion煲仔飯,依家秋風起,食返個煲仔飯正啊!⭕️佢嘅煲仔飯唔駛等好耐好有效率⭕️煲仔飯惹味得來又有啖啖飯焦好正⭕️好多特色野飲叫左杯黎明來到同煲仔飯好夾⭕️日式磯煮鮑魚依家仲做緊以優惠價$56 買一送一嘅優惠好抵⭕️或者晚市時段選購(秋香套餐)即送日式磯煮鮑魚2件omg⭕️環境超有度假感覺佢仲有一個自成一角位好岩親朋蜜友們⭕️裡面有好多打卡位影靚相岩晒
#蒲燒鰻魚滑蛋煲仔飯 ⭐️⭐️⭐️⭐️

⭕️或者晚市時段選購(秋香套餐)即送日式磯煮鮑魚2件omg
⭕️環境超有度假感覺佢仲有一個自成一角位好岩親朋蜜友們
⭕️裡面有好多打卡位影靚相岩晒
2022-10-07 69 瀏覽
呢日見天氣咁好,專程帶左偽韓仔同婆婆入去黃金海岸行下,吹吹海風😌我地lunch揀左食日本菜,呢間日本餐廳都幾有特色,成個感覺好似去左渡假咁😊好chill 好relax☺️鹽燒白鱔煲仔飯(每日限量)呢度好出名既白鱔煲仔飯,佢用既煲好精緻,有別於一般港式煲仔飯,感覺比較乾淨企理😆而白鱔係超級厚肉,夾起身已經有勁多魚油bid 出黎😍超級肥美✨壽喜燒生牛肉千葛絲我地揀左配飯,呢個壽起燒主力都係偽韓仔食,佢就話幾好食,午餐跟餐仲有飲品同食菜,前菜既沙律,仲有大大片煙三文魚,真係好有誠意❤️飲品午餐既飲品可以加$25要特飲,特地就叫左個碟豆花梳打同一個自家釀西柚檸檬蜜配話梅伯爵茶,呢個話梅味好出,喜歡食話梅既一定中意😁

鹽燒白鱔煲仔飯(每日限量)

飲品
2022-10-07 99 瀏覽
有日放假去左黃金海岸行下順便食晚飯。上網見到原來秋香喺依度都開左分店!之前喺另一間分店食過豬腩肉煲仔飯覺得好好食,今次黎到黃金海岸分店就一於再食多次黎得秋香就一定唔可以錯過佢地既煲仔飯!我地叫左個二人套餐,而依個煲仔飯係套餐加$40 ,好似比散叫更抵白鱔係鹽燒,所以就最能夠食得岀鱔本身既味道,肉質嫩得黎又有彈性,邊邊位仲係微脆嫁底下既珍珠飯吸收左鱔既精華,再撈埋醬油同蛋汁,真係幾好食嫁!套餐仲有前菜、刺身、炸物同串燒!當日刺身有帶子、油甘魚同三文魚,味都都幾鮮。炸物就有三樣,分別係吉列炸蝦、廣島蠔同唐揚雞件。串燒當中最愛波板豚肉串🤤肥瘦均勻又juicy~ 我地另加左兩份威士忌燒蠔,雖然唔算肥美,但蠔同whisky 既味道幾夾。另外當日仲送左兩隻好嫩好入味既磯燒鮑魚俾我地添😆
黎得秋香就一定唔可以錯過佢地既煲仔飯!

刺身
炸物

串燒

串燒當中最愛波板豚肉串🤤肥瘦均勻又juicy~
威士忌燒蠔

串燒
威士忌燒蠔
磯燒鮑魚
2022-10-06 46 瀏覽
屯門秋香你要識~~~就好似一間芭堤雅風情既居酒屋🤤開係黃金海岸就更加有渡假feel🌴雞肝雞腎煲仔飯係重口味之選白鱔煲仔飯亦係佢哋嘅王牌兩款都Oishii desu ne(o^^o)點了一個dinner set有齊串燒同刺身, 唔想揀食咩就叫set la!刺身正常質素, 飲埋sake味道提升好多🥹所以叫sake要另外加錢都非常值得親親日落然後去飲sake是很開心的如果住係度我會日日跑落沙灘飲飽食醉 滿足💓
屯門秋香你要識~~~
就好似一間芭堤雅風情既居酒屋🤤
開係黃金海岸就更加有渡假feel🌴

雞肝雞腎煲仔飯係重口味之選
白鱔煲仔飯亦係佢哋嘅王牌
兩款都Oishii desu ne(o^^o)

點了一個dinner set
有齊串燒同刺身, 唔想揀食咩就叫set la!
刺身正常質素, 飲埋sake味道提升好多🥹
所以叫sake要另外加錢都非常值得

親親日落然後去飲sake是很開心的
如果住係度我會日日跑落沙灘
飲飽食醉 滿足💓
  • 雞肉釜雞肝雞腎煲仔飯
2022-10-04 39 瀏覽
住咗屯門都好幾年,不過黃金海岸廣場就真係未去過,呢排好好天,一於過去影下靚想打卡打卡之前先搵一間餐廳chill下先,有朋友介紹屯門名物-秋香。星期六日都有set lunch價錢都幾相宜,我就叫咗個串燒拼盤,加$15就可以有賣日本珍珠米。另外仲叫咗個壽喜燒牛肉鍋我自己最推介就係嘅串燒拼盤,牛肉粒非常之淋,雞翼亦都燒得非常香口。另外仲配咗秋葵,大啡菇。另外菠蘿都非常之甜,單單淨係呢一個拼盤都已經非常之飽肚。另外如果平日嚟嘅話仲可以買一送一優惠㗎 order到饑燒鮑魚。嘢食好味之餘 ,餐廳嘅氣氛真係好好。如果天氣涼少少嘅話,一定會再嚟,而且坐戶外氣氛更加好啊!
2022-10-02 53 瀏覽
悠閒的午餐❣️我哋叫咗兩個午餐☺️有湯或者沙律可以選擇而我哋揀咗沙律❣️今日係煙三文魚沙律❣️啲菜切得好碎好易入口👍🏻1️⃣白鱔煲仔飯鱔皮非常脆❣️啲肉非常滑入口即溶嘅感覺❤️‍🔥啲飯好香芝麻味而且非常多飯焦👍🏻食落去脆卜卜好正❣️仲有生蛋撈埋啲飯食好香🥰2️⃣壽喜燒牛肉烏冬牛肉啱啱熟❣️食落去好有牛味👍🏻仲有啲腐皮➕蒟蒻❤️好多料食👍🏻烏冬係讚岐烏冬一啲酸味都無仲好彈牙❣️3️⃣菊花雪梨蜜杯邊有桂花裝飾飲落去每一啖都有桂花嘅味道❣️而且雪梨味都非常之濃👍🏻4️⃣士多啤梨洛神花酸酸甜甜嘅感覺🥰食完啲熱嘢飲一啖非常舒服😌仲有啲士多啤梨肉食到👍🏻
悠閒的午餐❣️

1️⃣白鱔煲仔飯

2️⃣壽喜燒牛肉烏冬

3️⃣菊花雪梨蜜

4️⃣士多啤梨洛神花

2022-09-28
  • 白鱔煲仔飯
呢間係秋香喺黃金海岸開嘅分店,環境好chill,用綠色做主調,古色古香得嚟又有渡假感,打卡一流📸今次試咗佢哋Lunch Menu💁🏻‍♀️蟹肉雜錦刺身丼飯 $168-有蟹肉、魚籽、切成粒粒嘅三文魚、吞拿魚,色彩繽紛,口感豐富,足料。飯嘅質地黏糯,酸度較高,比較開胃壽喜燒生牛肉千葛絲(配讚岐烏冬/日本珍珠飯)$158-壽喜燒湯好濃,牛肉軟嫩,讚岐烏冬會分開上,煙韌彈牙配精選沙律.漬物/味噌湯.漬物-味噌湯好濃日本炸豆腐串 $24 -呢度嘅串燒比較出色,豆腐外皮香脆,裡面好滑自家釀西柚檸檬話梅伯爵茶 +$25-西柚味好出,粒話梅係呢杯特飲嘅精髓,可以平衡到西柚嘅澀味自家桂花雪梨蜜 +$25-桂花味好濃,甜度十足

今次試咗佢哋Lunch Menu💁🏻‍♀️
蟹肉雜錦刺身丼飯 $168

壽喜燒生牛肉千葛絲(配讚岐烏冬/日本珍珠飯)$158

-壽喜燒湯好濃,牛肉軟嫩,讚岐烏冬會分開上,煙韌彈牙

配精選沙律.漬物/味噌湯.漬物

-味噌湯好濃

日本炸豆腐串 $24

-呢度嘅串燒比較出色,豆腐外皮香脆,裡面好滑

自家釀西柚檸檬話梅伯爵茶 +$25

-西柚味好出,粒話梅係呢杯特飲嘅精髓,可以平衡到西柚嘅澀味

自家桂花雪梨蜜 +$25
-桂花味好濃,甜度十足
  • 壽喜燒生牛肉千葛絲
2022-09-28 73 瀏覽
黃金海岸都開左秋香🤩之前係另一分店食過豬腩肉煲仔飯好正~今次去黃金海岸 試埋白鱔煲仔飯😋順便可以去埋海邊走走🥰見到白鱔煲仔飯散叫$2xx 覺得二人餐仲抵🤨套餐有前菜、刺身三點盛🍣、二人前炸物🍤、串燒盛🍢同白鱔煲仔飯(+$40)、甜品!豐富得黎又好似抵食d先黎前菜宜家叫套餐仲送兩隻磯燒鮑魚 口感爽彈當日刺身係三文魚、同油甘魚帶子 當中最鐘意帶子😋炸物有唐揚炸雞、廣島蠔、吉列炸蝦🍤串燒有和牛粒、手羽先、波板豚肉串、大啡菇、秋葵、菠蘿🍍到最期待嘅主食鹽燒白鱔煲仔飯白鱔口感好爽彈 有d邊邊位仲脆架😍調味也不錯 要小心細骨 飯預先調好左味 撈埋蛋汁加蔥花一齊食yummy😋最後食埋甜品作結

先黎前菜
宜家叫套餐仲送兩隻磯燒鮑魚 口感爽彈
當日刺身係三文魚、同油甘魚帶子 當中最鐘意帶子😋
炸物有唐揚炸雞、廣島蠔、吉列炸蝦🍤
串燒有和牛粒、手羽先、波板豚肉串、大啡菇、秋葵、菠蘿🍍
到最期待嘅主食鹽燒白鱔煲仔飯
最後食埋甜品作結
2022-09-23 63 瀏覽
朋友急Call話太耐無見想要聚聚聊天搵個地方Chill 下Hea下就唸到不如去黃金海岸好耐都無去過原來而家多左好多餐廳經過呢間叫秋香嘅餐廳望入去很有特色個名又咁有趣就試下佢原來佢係中日餐廳,同朋友收工後都唔想唸就叫左個二人套餐刺身好夠凍同新鮮😋炸物有雞件、廣島蠔同吉列炸蝦三款都好新鮮脆口,並唔係入口一舊炸粉果種串燒併盤咩都有D🍖惹味,但如果餐有埋牛舌就更完美😜主食鹽燒白鱔煲仔飯原本我麻麻哋食魚,由於佢白鱔係燒到小小脆口結果我都食到加埋個汁襯出黎好好味加埋下面嘅飯無得輸,唔怪得見到其它檯客人個個都有個煲仔飯,此款必食👍🏻呢度座位舒適好岩靜靜地傾計,服務都好好🫶🏻會再去☺️
朋友急Call話太耐無見想要聚聚聊天
搵個地方Chill 下Hea下就唸到不如去黃金海岸
好耐都無去過原來而家多左好多餐廳
經過呢間叫秋香嘅餐廳望入去很有特色個名又咁有趣就試下佢
原來佢係中日餐廳,同朋友收工後都唔想唸就叫左個二人套餐

刺身好夠凍同新鮮😋

炸物有雞件、廣島蠔同吉列炸蝦
三款都好新鮮脆口,並唔係入口一舊炸粉果種

串燒併盤咩都有D🍖惹味,但如果餐有埋牛舌就更完美😜

主食鹽燒白鱔煲仔飯
呢度座位舒適好岩靜靜地傾計,服務都好好🫶🏻會再去☺️
2022-09-23
2022-09-23 682 瀏覽
秋風起,想外出走走,今日去了搵秋香晚飯,秋香是屯門朋友極力推介,所以今晚就去試吓佢餐廳環境不錯,裝潢中西合璧,燈光柔和,舒服。一入門口就看到呢句,別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿😹入正題啦,翻開餐牌,有套餐,我地想乜都試下,點了二人前套餐!先黎生啤🍻chill 下再上前菜同刺身,三款刺身都唔錯,夠新鮮!油甘魚係我最愛😻再黎就係炸物,唐揚雞件、炸蠔🦪同吉列炸蝦🍤,三樣野炸完都好乾身,唔油膩仲好juicy有去家鄉日本既感覺:👍再黎就係串燒,串燒花款都算多,2人都好夠食,最欣賞係和牛粒。到戲肉了,就係佢地好出名的白鱔煲仔飯,每日新鮮買返黎整的,每日限量供應!本身都已經飽左5成,但白鱔煲仔飯黎到,餓底感又湧上黎,白鱔燒到剛剛好,仲有少少脆,旦黃一定要撈埋d 飯,入口香而不膩,冇得輸!😋最後上埋甜品🍮提子🍇蛋糕,又幾特別!服務同食物都高水準,價錢合理建議訂枱,避免等位

餐廳環境不錯,裝潢中西合璧,燈光柔和,舒服。

一入門口就看到呢句,別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿😹

先黎生啤🍻chill 下

再上前菜同刺身,三款刺身都唔錯,夠新鮮!油甘魚係我最愛😻

有去家鄉日本既感覺:👍

本身都已經飽左5成,但白鱔煲仔飯黎到,餓底感又湧上黎
冇得輸!😋

最後上埋甜品🍮提子🍇蛋糕,又幾特別!

服務同食物都高水準,價錢合理
建議訂枱,避免等位
2022-09-22
2022-09-20 68 瀏覽
之前已經食過置樂分店,黃金海岸店位置非常方便,就係商場門口地鋪😎😎有indoor 同outdoor 位置,新店裝修都係一貫嘅中西合璧作風去沙灘玩前食返個lunch set 先😀😀叫左份一人前串燒定食入面有秋葵、大啡菇、菠蘿、波棒豬、牛粒、雞中翼串燒燒得啱啱好,肉質好juicy 🤪有齊晒雞牛豬串燒,滿足晒我想食串燒嘅慾望唔夠飽仲可以加錢叫埋個日本珍珠飯由於當日白鱔冇貨所以叫咗份蒲燒鰻魚滑蛋煲仔飯估唔到lunch set 都咁大份😀😀份量足夠兩人share 👍👍鰻魚大大條,醬汁好入味滑蛋鋪滿成煲飯面,撈埋一齊食好正飲品一樣咁出色自家釀西柚檸檬蜜配話梅伯爵茶真係見到入邊有粒粒西柚肉同話梅肉就算沖第二次水依然好出味😋百香果洛神花茶呢個配搭我好鍾意,又香又甜絕對係女士養生之選👍

去沙灘玩前食返個lunch set 先😀😀
叫左份一人前串燒定食
入面有秋葵、大啡菇、菠蘿、波棒豬、牛粒、雞中翼
串燒燒得啱啱好,肉質好juicy 🤪
有齊晒雞牛豬串燒,滿足晒我想食串燒嘅慾望
唔夠飽仲可以加錢叫埋個日本珍珠飯

由於當日白鱔冇貨
所以叫咗份蒲燒鰻魚滑蛋煲仔飯
估唔到lunch set 都咁大份😀😀
份量足夠兩人share 👍👍
鰻魚大大條,醬汁好入味
滑蛋鋪滿成煲飯面,撈埋一齊食好正

飲品一樣咁出色
自家釀西柚檸檬蜜配話梅伯爵茶
真係見到入邊有粒粒西柚肉同話梅肉
就算沖第二次水依然好出味😋

百香果洛神花茶
呢個配搭我好鍾意,又香又甜
絕對係女士養生之選👍
2022-09-20 452 瀏覽
別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿~我諗無咩香港人唔知道唐伯虎點秋香名句😂「秋香」位置係屯門黃金海岸,我好多朋友試過都推薦比我,今次我試完就一定要推介比大家🤭星期日既黃金海岸都有幾多人,可能附近有黃金泳灘既關係,所以我都早少少大約12:30就到達,舖頭樓底好高感覺好舒服,仲有個名句牌匾😏令你一定記佢既舖頭名😂鹽燒白鱔煲仔飯 $238「秋香」名物❗️基本上所有介紹秋香比我既朋友都必定推介這個,因為 每日有限量既關係,驅使我中午早早就到(食唔到我會好失望!)😌中午套餐配有沙律·漬物/ 味噌湯·漬物,主角到枱真的很興奮,金黃蛋王既周邊係有六大件超肥美既鱔😍每件都好厚身,個皮少少脆同時充斥住魚油香,飯底有醬油同魚油既香味,煲仔飯既飯焦當然係不能缺少啦!果然係名物我好喜歡😝壽喜燒生牛肉千葛絲$158絕對係超豐富既壽喜燒鍋,牛肉肥瘦比例好好,沾埋蛋黃就已經提升左去另一個層次,配菜有旺菜、蒟蒻、香菇、洋蔥同千葛絲😋我特別喜歡千葛絲同蒟蒻,原來蒟蒻切成粗條都幾好口感❤️壽喜燒汁甜度岩岩好,本來我想配烏冬,但見到佢係用日本珍珠飯,就立即改變主意😂❗️沙律·漬物 & 味噌湯·漬物 (跟餐)我比較喜沙律·漬物😂因為有
別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿~

鹽燒白鱔煲仔飯 $238

壽喜燒生牛肉千葛絲$158
壽喜燒生牛肉千葛絲

沙律·漬物 & 味噌湯·漬物 (跟餐)
我比較喜沙律·漬物😂因為有二片煙三魚😂

黎明來到 (跟餐+$25)
令人精神為之一振🎊絕對係適合熱辣辣既天氣飲用,佢係有香橙🍊同唔知係咪有檸檬?酸酸甜甜超開胃,又靚好睇又好飲❤️

士多啤梨蝶豆花梳打 (跟餐+$25)
因為實在太熱了,不得不點梳打去梳熱😂又係好吸睛而且同個燒鱔飯好夾,飲完真係成個人都爽哂🫠

題外話:結賬時見到原來有杯飲品叫「含笑半步釘」😂我下次夜晚黎必定會試一試睇下佢咩料😌
  • 黎明來到
2022-09-18 86 瀏覽
這次就去了黃金海岸逛逛,感覺像去了旅行的模樣🙈。食肆也有不少選擇,這次選擇了一家挺有名氣的小店,主要是吃吃日式料理。餐廳環境裝修特別,有種去渡假的感覺,有別於一般的日料店。-▪︎熱薔薇檸檬紅茶 | 自家桂花雪梨蜜 +HKD$25飲品是跟餐加購價,茶飲有挺多選擇的。熱薔薇檸檬紅茶味道甘香濃厚,味道酸酸甜甜的😆。自家桂花雪梨蜜味道清新潤喉,桂花圍著杯邊挺美的。-▪︎豚肉生薑燒煲仔飯 HKD$158日式煲仔飯感覺特別,滿滿的豚肉賣相吸引🤩,還有雞蛋可以拌飯吃。豚肉肉質腍身,口感煙韌入味,洋蔥口感爽脆微甜。飯底口感煙韌,醬汁味道濃郁。-▪︎壽喜燒生牛肉千葛絲 HKD$158這個可選配讚岐烏冬或白飯,熱辣辣的味道真的很香。壽喜燒用料豐富,湯底味道微甜🤤。牛肉半熟狀態口感鮮嫰,湯底跟牛肉味配合😆。讚岐烏冬是分開另上,放進湯裡一會就可吃,吃的時候口感剛好。-

餐廳環境裝修特別,有種去渡假的感覺,有別於一般的日料店。
▪︎熱薔薇檸檬紅茶 | 自家桂花雪梨蜜 +HKD$25
飲品是跟餐加購價,茶飲有挺多選擇的。

熱薔薇檸檬紅茶味道甘香濃厚,味道酸酸甜甜的😆。

自家桂花雪梨蜜味道清新潤喉,桂花圍著杯邊挺美的。

▪︎豚肉生薑燒煲仔飯 HKD$158

▪︎壽喜燒生牛肉千葛絲 HKD$158
2022-09-16
15 分鐘 (堂食)
2022-09-09 153 瀏覽
自從搬咗入屯門掃管笏之後啲鄰居成日介紹黃金海岸有好多好嘢食今日同朋友過嚟黃金海岸依邊行下海濱長廊確實是一個打卡嘅好地方啊臨近黃昏嚟到青山灣海濱長廊,望住遊艇,加上夕陽染紅的天空,靜靜地享受海風,聽住海浪聲,可以放緩腳步,真係好寫意呢間餐廳鄰居介紹,附近屋苑亦都有折扣主打係一啲中日合璧嘅菜雞泡魚乾身為居酒屋,當然要吃個雞泡魚乾,作為開胃小食日本雞肝雞腎地雞煲仔飯依個係一個改良咗嘅日式類型嘅煲仔飯雖然比我心目中好多飯焦嗰類煲仔飯有點不同但係依然食到我停不了口雞腎、雞肝沒有帶腥味而且雞肉非常之嫩滑,調味十足。壽喜燒牛肉壽喜燒味道甜甜地,牛肉絕對係絕配鹽燒白鱔用鹽燒嘅手法保留白鱔嘅鮮味,廚師巧妙到燒得外皮外脆內軟
自從搬咗入屯門掃管笏之後
啲鄰居成日介紹黃金海岸有好多好嘢食

今日同朋友過嚟黃金海岸依邊行下
海濱長廊確實是一個打卡嘅好地方啊

呢間餐廳鄰居介紹,附近屋苑亦都有折扣

主打係一啲中日合璧嘅菜

雞泡魚乾
身為居酒屋,當然要吃個雞泡魚乾,作為開胃小食

日本雞肝雞腎地雞煲仔飯
依個係一個改良咗嘅日式類型嘅煲仔飯
雖然比我心目中好多飯焦嗰類煲仔飯有點不同
但係依然食到我停不了口
雞腎、雞肝沒有帶腥味
而且雞肉非常之嫩滑,調味十足。

壽喜燒牛肉
壽喜燒味道甜甜地,牛肉絕對係絕配

鹽燒白鱔
用鹽燒嘅手法保留白鱔嘅鮮味,廚師巧妙到燒得外皮外脆內軟
2022-09-09 115 瀏覽
假日跟女友去了黃金海岸閒逛,發現這家徧安一隅特別的居酒室,就決定略解思鄉之愁。這家居酒屋除了刺身、炸物、串燒等一個不落外,竟然還有煲仔飯!我倆當然不會錯過!秘製蒜辣牛粒煲仔飯:牛粒每件都個頭很大,表皮剪得香透,內裏卻是爽嫰多汁,而醬料配搭蒜片及蛋汁十分惹味,唯稍嫌沒吃到太多飯焦,未能過一下口癮。壽喜燒生牛肉日本葛絲:這菜式更像是生牛肉粉絲鍋,生牛肉俾徧厚,所以熟後比較韌口,湯汁清甜,整體還算不錯。牛舌芯串燒:牛舌芯大件不馬虎,皮脆內軟,肉質厚實有嚼感。
假日跟女友去了黃金海岸閒逛,
發現這家徧安一隅特別的居酒室,
就決定略解思鄉之愁。

這家居酒屋除了刺身、炸物、串燒等一個不落外,
竟然還有煲仔飯!我倆當然不會錯過!

秘製蒜辣牛粒煲仔飯:
牛粒每件都個頭很大,表皮剪得香透,
內裏卻是爽嫰多汁,而醬料配搭蒜片及蛋汁十分惹味,
唯稍嫌沒吃到太多飯焦,未能過一下口癮。

壽喜燒生牛肉日本葛絲:
這菜式更像是生牛肉粉絲鍋,生牛肉俾徧厚,
所以熟後比較韌口,湯汁清甜,整體還算不錯。

牛舌芯串燒:
牛舌芯大件不馬虎,皮脆內軟,肉質厚實有嚼感。