2020-12-04
🌸#girlsfoodies荔枝角#girlsfoodies港式 🌸【💛 #GF_List 】🉑:外賣自取 9 折 ⭐評分: 8/10 ———————————————聽網友介紹去㗎!真係地膽先揾到😹 小店有堂食、外賣自取同區內送遞服務,每到午市繁忙時間,仲會多單到要close down 🤣 要食就早d落單,可以預訂㗎!——————————————————
▪️ 自選車仔麵 ($13麵底 + $8唐生菜/滷豆腐 + $15雞扒 ) 送飲品細細間舖頭但選擇超級多,有早餐、有下午茶、有飯有麵有烏冬有西多士,連素湯都有!目測衛生都ok,外賣網上落單,去到比錢就得超方便!掙扎要雞扒定豬軟骨,但好肯定我簡啱咗!🤤 雞扒大大塊,醃料唔過鹹仲有啲香草味,處理都好好無雪雞味道,煎到皮脆肉嫩,亦無油膩感,啖啖肉好滿足!覺得應該要加翻係招牌雞扒,順便下午茶推多個雞扒包哈哈~滷水豆腐我以為係平時豆腐火腩飯嗰種質素㗎咋!點知咬落,入面嫩到好似椒鹽豆腐咁,鹵水汁唔太特別但甜甜鹹鹹幾入味,挑剔位係8蚊得2粒麻雀Size,有d貴~😣麵底揀咗米線,佢係茶記最難食嗰種軟beabea,遇水即刻發脹嘅粗身米線嚟,唔
【💛 #GF_List 】
🉑:外賣自取 9 折
⭐評分: 8/10
———————————————
—————————————————— ▪️ 自選車仔麵 ($13麵底 + $8唐生菜/滷豆腐 + $15雞扒 ) 送飲品
麵底揀咗米線,佢係茶記最難食嗰種軟beabea,遇水即刻發脹嘅粗身米線嚟,唔係店家烹調技巧有問題,係個料本身有問題,建議換第二隻牌子😖 秘制辣菜甫係免費加,單食正,浸落碗湯成碗嘢都惹味咗!😍
最後讚吓杯外賣凍檸茶,真係有少甜少冰,仲要1杯等於人哋外賣2杯,凍檸茶愛好者表示飲得好爽😌
✨ 秘坊 ✨
📍荔枝角永盛工業大廈地下3號舖
⏰ 0800-1800 (星期日休息)