2016-03-20 950 瀏覽
旺角嘅樓上cafe店越開越多 今次黎到第三站😁大廈裝修中 樓下大堂裝修中 好容易miss左入口一出𨋢門就見到cafe 了😌 店裡地方寬闊 真係好適合一大班人開patry餐牌上嘅特色飲品多的是😅 松露薯條 即叫即炸 外層金黃香 咸咸的十分惹味👍🏼煙三文魚蘑菇意粉 意粉煮得岩岩好軟硬適中洋蔥同蘑菇香味十足 配上有咬口嘅煙三文魚重有十分creamy ge 蘑菇汁 好食👍🏼沒巿蘑菇的芝士蘑菇飛碟⋯朱古力焦糖多士 烤好嘅多士加上朱古力醬香脆得黎甜甜的 沾上少許忌廉 👍🏼👍🏼👍🏼 tiramisu cake 咖啡味道入口香濃 加上少許忌廉同朱古力粉 令人更加喜愛👍🏼
旺角嘅樓上cafe店越開越多 今次黎到第三站😁

香脆得黎甜甜的 沾上少許忌廉 👍🏼👍🏼👍🏼
tiramisu cake 咖啡味道入口香濃

加上少許忌廉同朱古力粉 令人更加喜愛👍🏼
2016-03-19 866 瀏覽
光顧第三站是因為友人見到該店喺搜尋列置頂,食物相片吸引,而且自稱係明星與粉絲搞party 之地,所以一試。點了四個dinner set , 選擇其實不多,也沒有特色,飲品menu 令我地發現原來"第三站"同附近另一樓上cafe "孖啡"(食物也很差強人意)係同一經營,心感不妙意式肉醬意粉&忌廉煙肉長通粉意粉份量很少(只用淺碟盛載),而且盡是汁料。煙肉數條;無肉醬可言,只係肉碎數粒 味道OK 是因為汁料味精很重。整個course 只有表面的芝士ok .燒牛肉沙律友人說OK, 可能因為沙律菜不用烹調因為大家都表示唔飽,只好追加小食拼盤,但結果也很失望,因為小食(食翼,咖喱角,春卷,麥樂雞,花枝丸)每款只有三小塊,花枝丸更以半粒示人,份量其少,店家真是很闊綽。味道很普通,吃了數塊已經冇意欲再食,反正食唔飽。飲品點了蜂蜜,奇異果,青蘋果綠茶及玫瑰紅茶 飲品顏色鮮艷,看來色素不少,香精味也很濃7:30後開始人多,各枱食客拼命喧譁吵鬧,我地不勝嘈吵而選擇撤退。本打算同友人們一起詳談,最後食左個零鐘就走。overall comment, 典型樓上cafe , 因為唔好對野食同環境有期望。PS 置頂,

意式肉醬意粉&忌廉煙肉長通粉
燒牛肉沙律
友人說OK, 可能因為沙律菜不用烹調

飲品

overall comment, 典型樓上cafe , 因為唔好對野食同環境有期望。PS 置頂,有贊助字眼的餐廳睇來都要三思一下
燒牛肉沙律
2016-03-17 562 瀏覽
由太子行到落旺角又攰又肚餓見到有cafe 就即刻沖上去醫肚雖然已經係tea time不過重有午餐重有我最愛的smoke salmon就叫咗煙三文魚野菌忌廉燴意粉$68三文魚整成了一朵玫瑰花咁完全吸引左相機食先忌廉好香令到意粉都好滑又入味不過呢碟的洋蔥係完全生的太大陣味了所以全部㨂開哂唔食了見到有養顏美容的花茶緊係即刻叫杯呢杯叫可人兒可以治失眠養肝明目內裏D洋甘菊好出幾好飲見有特色拼盤$68又叫一份同friend share 有春卷 麥樂雞 雞翼 餃子同丸子炸完即上樣樣都熱辣辣食下食下我食咗大半份
由太子行到落旺角
樣樣都熱辣辣
食下食下
我食咗大半份
2016-03-17 472 瀏覽
SOFA位@第三站 Station 3 Cafe旺角彌敦道570-572號基利商業大廈6樓今日要去買SKIN CARE, 不過朋友臨時要OT,原本想等他放工才一起吃晚餐, 但未有預期放工時間,就吩咐我先吃晚餐等, 怕我餓壞了不好。因不想食完被趕結帳, 選了間樓上CAFE可以坐得舒服,沒有人陪也可以按按電話消磨時間。先點份沙律, 麻醬唔會太多太滯, 很多生菜用來打底。小食併盤豐富, 雖然只是現成的加工, 但即做還是熱熱的,有魚蛋, 芝士脆皮腸, 炸薯條, 春卷, 咖哩角同蜜糖雞翼。魚蛋, 芝士脆皮腸加了大阪燒的醬汁及紫菜碎, 想不到又幾夾,春卷同咖哩角炸我香脆可口不油膩。蜜糖雞翼YUMMY, 個蜜糖又是花蜜花茶(神仙$52)可以添加水, 淡淡的適合不愛喝甜的我,有茱莉花檸檬草等, 幫助RELAX同入睡。SOFA位很正架, HEA住很好。
SOFA位@第三站 Station 3 Cafe
旺角彌敦道570-572號基利商業大廈6樓
今日要去買SKIN CARE, 不過朋友臨時要OT,
原本想等他放工才一起吃晚餐, 但未有預期放工時間,
就吩咐我先吃晚餐等, 怕我餓壞了不好。
因不想食完被趕結帳, 選了間樓上CAFE可以坐得舒服,
沒有人陪也可以按按電話消磨時間。
先點份沙律, 麻醬唔會太多太滯, 很多生菜用來打底。
小食併盤豐富, 雖然只是現成的加工, 但即做還是熱熱的,
春卷同咖哩角炸我香脆可口不油膩。
蜜糖雞翼YUMMY, 個蜜糖又是花蜜
花茶(神仙$52)可以添加水, 淡淡的適合不愛喝甜的我,
有茱莉花檸檬草等, 幫助RELAX同入睡。
SOFA位很正架, HEA住很好。
2016-03-12 843 瀏覽
station 3真係一個成班人聚餐嘅好地方,每樣野食都大大份,而且味道吾差哦!首先,個燒牛肉沙律好俾貨!牛肉yip得好入味,加埋蔬菜好新鮮,係一個幫你開胃嘅前菜好選擇👍🏻另外,芝麻蜜糖雞翼都好贊!雞皮脆而不燶,蜜糖甜而不膩,加埋芝麻非常香口!仲有炸薯角,炸到好香口,咸咸地加埋茄汁同沙律醬,外脆内軟,忍吾住一粒又一粒咁食落去😋呢個西班牙海鮮燴意粉都令我好意外!海鮮種類吾少,有帶子,蝦,魷魚,蟹柳等等,醬汁都調製得好出色👍station 3真係一個大班人聚埋嘻嘻哈哈嘅好地!

station 3真係一個大班人聚埋嘻嘻哈哈嘅好地!
2016-03-09 673 瀏覽
喺旺角等朋友食飯, 但仲有成2個幾鐘所以搵間樓上Cafe Hea 下,食個Tea!Station 3 一同朋友圈中評價都很高,所以決定試吓!蜜糖雞翼雞翼應該係先炸過,再加咗少少調味,所以很香口;再淋上蜜糖十分惹味,而已蜜糖嘅甜度剛剛好!黑松露薯條大部分嘅黑松露薯條,都只係一碟灑鹽嘅薯條,再附上一碟黑松露蛋黃醬就算,所以一定要點醬先食到有黑松露味道!但呢度嘅黑松露薯條係每一條都沾有黑松露,唔駛點醬都可以食到黑松露嘅味道,而已呢度嘅薯條屬於粗身,炸得香脆之餘又食到薯仔肉,唔使點醬都可以食到松露嘅味道,又唔會整淋條薯條,激讚!另外叫咗杯隠者,即係士多啤梨熱情果梳打!一看顏色很漂亮、鮮豔,杯內有士多啤梨果肉及椰果,士多啤梨同熱情果嘅味道很夾,甜甜哋但又好fresh!
蜜糖雞翼
黑松露薯條
2016-03-07
下午茶
2016-03-09 625 瀏覽
行完H&M之後肚餓但朋友唔想食街邊嘢所以搵下揾下就摸上咗呢間樓上cafe佢地個招牌用上英國風都幾靚我叫咗一份lunch set墨西哥辣肉丸燴意粉$62另外因為呢期介糖所以就加咗錢轉飲花茶個意粉酸甜剛好 而且條條意粉都沾上了汁意粉又不會過淋 不過肉丸用上急凍的雖然爽口但係cafe食到咁嘅質素已經交足功課呢抔花茶叫神仙 有茉利花 檸榢草同杞子圓肉一杯已經材料豐富不過建議焗耐少少先飲因為會再濃D食完意粉Hea 咗一陣又口痕所以又叫咗份燒牛肉沙律菜 沙律汁用上芝麻醬好開胃不過牛肉就真係少咗DD了
行完H&M之後肚餓

好開胃

不過牛肉就真係少咗DD了
午餐
2016-02-25 1233 瀏覽
最近每星期六都要去旺角油麻地附近午餐必要找東東食今次我黎左呢度~第三站好想知佢個名點解叫第三站?環境好大好寬敞舒適先睇其中的餐牌有套餐點,或單點都可以我點了LUNCH SET 套餐A燒牛肉配田園沙律HKD48賣相頗精緻份量好多一人都吃不掉整個,應該2人份量而家好少找到以燒牛肉為主的沙律肉質易咬嫩口,不會過韌配上酸醋汁加上爽口沙律菜,令燒牛肉變得清新不膩又夠開胃,微微的酸,不錯而沙律也是食落口微微的酸味,新鮮爽脆另外套餐配一款HKD34飲品,我選了花草茶HKD52因為補差價HKD18我點的這壺花茶名'特首'有馬鞭草,金盞花,歐薄荷,檸檬草飲用此花草茶可有助增強心臟功能,提神鎮靜緊張,消除疲勞,降肝火份量充足氣味清幽清新,香氣令人好舒服紓緩味道清而不苦澀,如配上糖漿飲用味道更好呢度的環境十分舒服,最適合一大班朋友黎食飯相聚,或同友人聊天閒聊亦係不錯選擇而且飲品多的令人目不瑕給又有party 套餐,包場一流整體來說,食物質素不錯,味道適中,而飲品方面多選擇,閒聊不錯的地方

最近每星期六都要去旺角油麻地附近

午餐必要找東東食

今次我黎左呢度~第三站
好想知佢個名點解叫第三站?
環境好大好寬敞舒適

賣相頗精緻
份量好多

一人都吃不掉整個,應該2人份量
而家好少找到以燒牛肉為主的沙律
肉質易咬嫩口,不會過韌

而沙律也是食落口微微的酸味,新鮮爽脆
另外套餐配一款HKD34飲品,我選了花草茶HKD52

因為補差價HKD18
我點的這壺花茶名'特首'

有馬鞭草,金盞花,歐薄荷,檸檬草

份量充足
氣味清幽清新,香氣令人好舒服紓緩

味道清而不苦澀,如配上糖漿飲用味道更好

而且飲品多的令人目不瑕給

又有party 套餐,包場一流

$100 (其他)
用餐優惠
信用卡優惠
  • 特首花茶
2016-02-22 1437 瀏覽
最近每星期六都要去旺角油麻地附近午餐必要找東東食今次我黎左呢度~第三站環境好大好寬敞舒適先睇其中的餐牌有套餐點,或單點都可以我點了LUNCH SET 套餐A燒牛肉配田園沙律HKD48賣相頗精緻份量都好多一人都吃不掉整個燒牛肉好香配上酸醋汁加上爽口沙律菜,清新不膩,有菜有肉食落口微微的酸味,十分開胃燒牛肉鹹度適中易入口沙律菜則新鮮爽脆,可口滿分另外套餐配一款HKD34飲品,我選了花草茶HKD52因為補差價HKD18我點的這壺花茶名'特首'有馬鞭草,金盞花,歐薄荷,檸檬草飲用此花草茶可有助增強心臟功能,提神鎮靜緊張,消除疲勞,降肝火份量充足氣味清幽清新,香氣令人好舒服紓緩味道清而不苦澀,如配上糖漿飲用味道更好呢度的環境十分舒服,最適合一大班朋友黎食飯相聚,或同友人聊天閒聊亦係不錯選擇而且飲品多的令人目不瑕給又有party 套,包場一流

最近每星期六都要去旺角油麻地附近

賣相頗精緻
份量都好多

一人都吃不掉整個

燒牛肉好香

配上酸醋汁加上爽口沙律菜,清新不膩,有菜有肉
食落口微微的酸味,十分開胃燒牛肉鹹度適中易入口

沙律菜則新鮮爽脆,可口滿分
另外套餐配一款HKD34飲品,我選了花草茶HKD52

因為補差價HKD18
我點的這壺花茶名'特首'

有馬鞭草,金盞花,歐薄荷,檸檬草

份量充足
氣味清幽清新,香氣令人好舒服紓緩

味道清而不苦澀,如配上糖漿飲用味道更好

而且飲品多的令人目不瑕給

又有party 套,包場一流

用餐優惠
團購
  • 特首花茶
  • 燒牛肉沙律
2016-02-01 1856 瀏覽
旺角彌敦道總是人來人往,假日與朋友逛街。逛累了,上左間樓上的咖啡室嘆左個下午茶。這間咖啡室面積挺大,劃分了兩個大環境。甫到達,便見到一大班年輕人在咖啡室談天暢地。先點了兩杯飲品Oreo朱古力曲奇奶昔 $52奶味重又有朱古力曲奇口味,不過不失奇異果乳酪 $42不是傳統那款黏口那種,好似飲緊汽水,挺清新的配搭!Lunch set煙三文魚野菌忌廉燴意粉 $68意粉軟稔度剛剛好,燴上豐富栗米雜菜粒和忌廉蘑菇,口感豐富又Creamy*所有套餐送一杯 $34 飲品,補差額選配 $34以上飲品特色小食芝麻醬什菜沙律 $43芝麻醬略嫌有點多,會偏鹹。但份量是足料!蒜香雞翼 $36/六件雞翼兩面煎得很均勻,色澤和賣相也不錯,鋪面有蒜香粒粒,更香口!日式章魚小丸子 $32/六粒沙律醬和紫菜絲是章魚小丸子必備的組合,粉漿不會很厚,內有一小粒章魚小丸子,輕盈的小食!+$30 頭盤沙律 + 甜品 cheese cake可選法國朱古力 或 藍莓 或 紐約選了藍莓口味,伴碟的是蜜糖醬。最後吃番個口感軟身的芝士蛋糕,為下午茶畫上完美句號。
旺角彌敦道總是人來人往,假日與朋友逛街。
逛累了,上左間樓上的咖啡室嘆左個下午茶。
這間咖啡室面積挺大,劃分了兩個大環境。
甫到達,便見到一大班年輕人在咖啡室談天暢地。
先點了兩杯飲品
Oreo朱古力曲奇奶昔 $52
奶味重又有朱古力曲奇口味,不過不失
奇異果乳酪 $42
不是傳統那款黏口那種,好似飲緊汽水,挺清新的配搭!

Lunch set
煙三文魚野菌忌廉燴意粉 $68
*所有套餐送一杯 $34 飲品,補差額選配 $34以上飲品
特色小食
芝麻醬什菜沙律 $43
芝麻醬略嫌有點多,會偏鹹。但份量是足料!
蒜香雞翼 $36/六件
雞翼兩面煎得很均勻,色澤和賣相也不錯,
鋪面有蒜香粒粒,更香口!
日式章魚小丸子 $32/六粒
沙律醬和紫菜絲是章魚小丸子必備的組合,
粉漿不會很厚,內有一小粒章魚小丸子,輕盈的小食!
+$30 頭盤沙律 + 甜品 cheese cake
可選法國朱古力 或 藍莓 或 紐約
選了藍莓口味,伴碟的是蜜糖醬。
最後吃番個口感軟身的芝士蛋糕,為下午茶畫上完美句號。

• 蒜香雞翼
2016-01-31 1506 瀏覽
星期一的晚上,我們一行四人去旺角第三站吃餐。 這家餐廳在彌敦道上,對我們大家來說,都可算是交通方便。 餐廳在樓上鋪, 門面很小.一打開門别有動天。 這家餐廳的空間很大,坐的位置非常舒服,燈光有些灰暗。晚上坐位沒有坐滿,大部份都是青少年. 开陽式的水吧檯向外對着。我們四人都沒有來過這裡,點菜時有些拿不定主意。 侍應熱心建議我們吃party套餐。我們四人可叫兩道主菜, 有飯有沙律, 9道小食和還有一道甜品。另外,還有汽水和甜品。每人共HK$188.00加一. 天氣異常寒冷,寒流到港. 冷飲不是太好的選擇,我們換上熱飲。首先,上的是花茶系列的戴安娜。透明茶壷可隨時留意到水的多少,不會因為没水變得乾燒。入口花香和薰衣草的味道, 互相交錯,口入芳香. 另人放鬆下來, 一天的疲憊也沒有了. 我們等了超過20分鐘,終於開始上菜。  意粉軟硬適中, 配上少量海鮮有蝦,鱿魚和青豆. 材料新鲜。莱的份量極大。 為了配合Party的主題,更配上紙碟和膠叉。只是當晚的天氣很冷,沒有小盤子,我們菜很快便冷了。  香草煙三文魚田園沙律 煙三文魚有三文魚香味沒有魚的腥味, 沙律菜挺直新鲜。 香辣
星期一的晚上,我們一行四人去旺角第三站吃餐。
這家餐廳在彌敦道上,對我們大家來說,都可算是交通方便。
餐廳在樓上鋪, 門面很小.一打開門别有動天。
天氣異常寒冷,寒流到港. 冷

飲不是太好的選擇,我們換上熱飲。
戴安娜

我們等了超過20分鐘,終於開始上菜。

西班牙海鲜燴意大利粉意粉

香草煙三文魚田園沙律
香辣脆薯角
香辣脆薯角上鋪天蓋地的沙律醬和番茄汁,不要以為蓋過了薯角本身的味道,那就錯了, 薯角不但沒有變軟,味道變得更香口。
松露薯條
松露薯條味道清淡, 沒有太多的松露味道。薯條在很短時間不在香脆。

最終大家都覺得每道菜的份量太大, 我們實在吃不下那麼多, 走的時候想打包走。但餐廳說没有這個服務。 我們看到满桌子吃剩的食物, 覺得造成這麼的大的浪費, 覺得有些啼笑皆非。

題外話/補充資料: 將來再叫Party餐, 點餐時一定要量力而為, 因為餐廰不讓打包。
2016-01-25
$260.00 (晚餐)
慶祝紀念
香辣脆薯角
  • 香草煙三文魚田園沙律;
  • 西班牙海鮮燴意大利粉
2016-01-31 1188 瀏覽
本身去開其他樓上cafe同朋友開小組定期會議,因為join咗果間做會員有coupon丶食嘢有折,所以就算station 3個位置比較方便d丶光猛d但嘈d都冇去好耐。近排呢2次因為食厭咗之前果間,個朋友又好掛住station 3 d cake,就轉咗去station 3。啱啱好今次睇到openrice有early bird coupon就預早book定,仲問埋係咩指定套餐,諗住可以慳返d……點知去到店員先話個只有order個special offer for lunch party menu先有折……喂呀,唔係話party set唔好,但我明明問過lunch set用唔用到先嚟,我真係好唔忿氣……不過唔忿氣都無用呀,因爲station 3有最終決定權。Station 3界開咗2個場,去到右面個場full曬,叫咗我地去左面個場,得1枱有人實靜好多。之前喺右面個場,又嘈,揮手d店員都唔望去客人果面,好似避客收埋自己咁顧住圍內傾計,搞到我地要走出去order。左面個場好好多,我地最後叫咗下面$80/head的party menu,埋單每人$70.5。比起lunch set,佢多咗小食同甜品(多

比起lunch set,佢多咗小食同甜品(多士),嘢飲任飲。個薯角熱辣成碟上,咖喱角同餃子拼一碟上,麵飯份量足,但個人餐具變紙杯丶紙碟丶膠叉。飽就飽,但就睇你係未要食咁多……下圖係甜品,好似多士版嘅麥芽酥,熱上ok嘅。最後食剩幾隻咖喱角。
提提你,佢廁所成日冇廁紙。
2016-01-29 1231 瀏覽
Party time去cafe玩,估唔到黎到呢到都有得好似開party食到會咁!食個放題都200啦,一於揀個party set,唔使諗,又樣樣都有得食!先黎野飲,巨峰提子乳酸,有提子味得黎又唔太甜!荔枝特飲好香,加埋冰飲岩岩好呀!前菜先黎個三文魚沙律,沙律菜加埋芝麻醬,好開胃,超快就食晒!小食黎啦!松露薯條有淡淡松露香,條條都有好均勻!脆薯角,好脆,份量超級多!再黎芝士煙肉西蘭花,仲有兩款雞翼!香辣雞翼有好多配菜,辣辣地好好味!蜜汁雞翼就脆口甜甜地,但一d都唔滯!食食下已經有d飽飽地,但仲有好多野食!好瘋狂呀!仲有兩大碟小食, 意式肉丸,咪睇個汁好似同香辣雞翼一樣,其實一d都唔似,好彈牙好開胃!再黎個拼盤,有麥樂雞,紫菜日式餃子,什菜春卷,樣樣香口,樣樣脆!食到咁已經好多😅但係仲有3個主菜呀! 西班牙海鮮意粉,芝士焗肉醬意粉!條條都有汁,好均勻,配料又多!哈哈!再黎松露帶子意大利, 好香,飯身又唔會太硬!最後黎個甜品,朱古力多士!有cream又有朱古力醬,薄薄既多士好脆好夾!
巨峰提子乳酸 荔枝特飲
煙三文魚沙律
松露薯條 脆薯角
芝士煙肉焗西蘭花
香辣雞翼 蜜汁雞翼
香草肉丸
炸雞粒 春卷 餃子
西班牙海鮮燴意粉 香草芝士焗肉醬意粉
哈哈!再黎松露帶子意大利, 好香,飯身又唔會太硬!
松露鮮菌意大利飯
甜品- 多士
2016-01-23 1336 瀏覽
係旺角個邊行左陣晚街,就打算搵間cafe醫下肚,玩下,hea下時間之前去過食station 3啲野食,發現都唔錯,所以今次就再上去場地好空敞,燈光暗暗的,所以都好有自己既空間,唔會有同人share既感覺Broad Game 既選擇相當多,亦都好新正我地就叫左兩個主食,各加左$30,加左沙律,甜品,同埋朱古力 另外,見到佢個日式餃子唔係好貴,就即管試一試先頭盤既沙律好新鮮,幾開胃餃子既汁好夾餃子,鹹鹹的,唔會有頂胃既感覺 不過,個皮就有啲淋,脆身多少少就仲正啦另外,我地加左好似$6,要左兩杯榛子朱古力杯朱古力上面有超多cream朱古力好香好濃 份量好夠我就要左個意大利鴨胸燴飯成個飯甜甜辣辣,相當開胃,用左少少辣椒調味,令到蕃茄味更加特出鴨胸亦都煮得相當入味,成個飯都好夾愛麗絲佢就叫左個芝士肉醬意粉芝士放左好多,食到啖啖芝士絲意粉煮得岩岩好,有彈性最後,黎左兩個甜品 一個朱古力味cheesecake;一個new york cheesecake 兩個cheesecake都好靚 食落亦好正超滿足

Broad Game 既選擇相當多,亦都好新正
另外,見到佢個日式餃子唔係好貴,就即管試一試先

頭盤既沙律好新鮮,幾開胃
餃子既汁好夾餃子,鹹鹹的,唔會有頂胃既感覺

不過,個皮就有啲淋,脆身多少少就仲正啦
另外,我地加左好似$6,要左兩杯榛子朱古力
杯朱古力上面有超多cream

朱古力好香好濃 份量好夠
我就要左個意大利鴨胸燴飯

鴨胸亦都煮得相當入味,成個飯都好夾
愛麗絲佢就叫左個芝士肉醬意粉
芝士放左好多,食到啖啖芝士絲

意粉煮得岩岩好,有彈性
最後,黎左兩個甜品
兩個cheesecake都好靚
 食落亦好正
超滿足
2016-01-06
2016-01-23 1127 瀏覽
呢間好似成日都好多人食呢間舖頭既招牌係旺成日見食就真係第一次佢環境其實幾浪漫全部都係坐得舒服傾得開心既Sofa一入到就見佢電視播緊既戲係做緊功課個陣播緊,見到就唉…呢度既飲品都有一系列以塔羅牌命名我叫既係世界(隨你)$52揀左水蜜桃加菠蘿汁(左)其實都係店舖自己調較但兩隻味幾match頌加左椰果個d朋友個杯好似叫月亮,係冰沙甜甜地幾大杯甘做完功課即飲好爽黑松露忌廉磨菇飯好大份黑松露味幾濃,配忌廉好令人幸福滿足佢磨菇都好多好足料但洋蔥略嫌多左小小但都好甜爽口三文魚意粉都好好食望落都知好健康青豆紅蘿蔔同粟米都好多而且一樣好多洋蔥三文魚吾係好咸,反而甘樣頌好甘樣成個意粉都吾會好重口味食意粉同飯又好似有小小乏味所以朋友就建議食個小食拼盤一個拼盤都好多嘢食有大人細路都中意既芝士腸魚蛋(扮到好似小丸子甘)有春卷咖哩角同薯條所有嘢即叫即做,新鮮熱辣又脆卜卜雞翼佢整隻汁又係甜甜地有小小蜜糖頌好食過pizza hut
呢間好似成日都好多人食
呢間舖頭既招牌係旺成日見
食就真係第一次
佢環境其實幾浪漫
全部都係坐得舒服傾得開心既Sofa
一入到就見佢電視播緊既戲係做緊功課個陣播緊,見到就唉…
呢度既飲品都有一系列以塔羅牌命名
我叫既係世界(隨你)$52
揀左水蜜桃加菠蘿汁(左)其實都係店舖自己調較
但兩隻味幾match
頌加左椰果個d

朋友個杯好似叫月亮,係冰沙
甜甜地幾大杯甘
做完功課即飲好爽
黑松露忌廉磨菇飯好大份
黑松露味幾濃,配忌廉好令人幸福滿足

佢磨菇都好多好足料
但洋蔥略嫌多左小小
但都好甜爽口
三文魚意粉都好好食
望落都知好健康
青豆紅蘿蔔同粟米都好多
而且一樣好多洋蔥

三文魚吾係好咸,反而甘樣頌好
甘樣成個意粉都吾會好重口味
食意粉同飯又好似有小小乏味
所以朋友就建議食個小食拼盤
一個拼盤都好多嘢食
有大人細路都中意既芝士腸
魚蛋(
扮到好似小丸子甘)
有春卷咖哩角同薯條
所有嘢即叫即做,新鮮熱辣又脆卜卜
雞翼佢整隻汁又係甜甜地有小小蜜糖頌好食過pizza hut