2020-11-24
呢間餐廳一直都收藏咗好耐,住喺大埔咁耐,一直都好少出嚟大埔市區食嘢,我哋今次就去到呢間甜品店附近嘅餐廳食晚餐,食完散完步,就決定要去試吓呢間餐廳。當日其實都排咗幾耐隊,如果冇記錯就好似等咗九張枱。不過我覺得係滿足嘅,唔怪得之咁多人都要排隊食啦!🐖好!等我俾啲相大家睇吓先!我哋叫咗兩份甜品三個人返。感覺非常之飽好滿足!😚朱古力花生醬香蕉窩夫配雪糕 $53呢份甜品非常之靚,亦都好足料唔係得個樣㗎 !我覺得窩夫真係外脆內軟,上面嘅花生同朱古力醬非常之配合,每一啖都係甜嘅所以感覺非常之幸福!佢仲有一個類似楓糖漿嘅配埋俾我哋,可以倒上去香蕉或者窩夫上面食,我覺得非常之甜好好食但記住唔好落太多!香蕉就好普通,就係普通嘅香蕉唔會特別難食唔會特別好食!雪糕配窩夫呢就非常之王道嘅配搭,曲奇嘅雪糕都非常之好食加埋窩夫就好滿足!🍫朱古力心太軟配曲奇雪糕 $59我真係好鍾意食心太軟啦!呢個心太軟非常之好!我覺得佢嘅擺盤賣相一啲都唔求其,但係佢竟然係出餐超級快!一次落去,真係留心嘅朱古力,我覺得好靚好開心!而且冬天食呢一個甜品就非常之好啦!
好!等我俾啲相大家睇吓先!
我哋叫咗兩份甜品三個人返。感覺非常之飽好滿足!
😚朱古力花生醬香蕉窩夫配雪糕 $53