2024-01-18 152 瀏覽
幾個朋友同老公仔想勁食海鮮,揀了間未試過嘅【緣味小聚】一到達🚗,全餐廳滿座!!幸好,我們已經提早一個多星期訂枱。地舖面積算夠大,枱與枱之間的空間好足夠,我實在好害怕同隔籬枱太近。主打海鮮蒸鍋✅ 海鮮款式夠多✅全部由夥計負責席前蒸海鮮及設定蒸海鮮時間。蒸熟後,客人自助享用!貼心!✅🦞蝦頭爆膏。✅龍蝦肉爽甜彈牙,配搭蒜蓉提升鮮味。✅龍蝦膏軟糯黏滑,味道鹹香。爽口彈牙,夠惹味香口 !澳洲M5和牛✅牛味濃郁,沒有太多脂肪😆✅丸類各式各種都彈牙💕古法馬拉糕✅賣相吸引。軟軟綿綿,更加好食。總評,分別在味道、環境、服務都俾五粒星星⭐️朋友都讚不絕口,仲有好多款海鮮未食,所以已約定下次再聚的日子了。
幾個朋友同老公仔想勁食海鮮,揀了間未試過嘅【緣味小聚】

一到達🚗,全餐廳滿座!!幸好,我們已經提早一個多星期訂枱。
主打海鮮蒸鍋
✅ 海鮮款式夠多

✅🦞蝦頭爆膏。
✅龍蝦肉爽甜彈牙,配搭蒜蓉提升鮮味。
✅龍蝦膏軟糯黏滑,味道鹹香。爽口彈牙,夠惹味香口 !
澳洲M5和牛
✅牛味濃郁,沒有太多脂肪😆
✅丸類各式各種都彈牙💕
古法馬拉糕
✅賣相吸引。軟軟綿綿,更加好食。

總評,分別在味道、環境、服務都俾五粒星星
2024-01-11 199 瀏覽
今晚我又與好友來聚餐,安排座位後,我們急不及待點餐了!食物名稱十分吸引呢❣️💓一吃難忘小籠包⋯店家招牌之一亦係我今天必試之選!小籠包皮薄餡多,內裡嘅肉汁鮮甜濃郁。一口下去,湯汁滿口溢出,真字令人大呼過癮哦!💘真是一款值得推薦嘅點心呢!💘密汁叉燒包⋯ 招牌之二蜜汁甜味😛與叉燒鹹味形成絕美搭配,剝開蓬鬆外皮後,🫶🏻陣陣醬香氣飄出。真的讓人一口接一口。手拍青瓜貓耳朵⋯涼拌之選味道非凡,雲耳爽脆,韌到十足。青瓜有助去水腫,雲耳高纖又含有不少鐵質。很喜歡涼拌的我💖,不得不追加!法國生蠔⋯高品質哦!法國的生蠔最有代表性💘它的味道層次豐富,入口不獨有海水鮮味,更能嚐到甜味💕還追加多款海鮮⋯鮮鮮白貝、鮮甜貝殼類、大海生蝦、韓國大鮑魚等。款款味道清新淡雅!毫無腥味!💕海鮮原始的甜味!不是慢慢露出🥰而是爆發充滿正個口腔,令人回味無窮!餐廳裝修簡約配少量裝飾。💖店員細心觀察食客需要,主動更換餐具,添加飲料,值得一讚💓💓
今晚我又與好友來聚餐,安排座位後,我們急不及待點餐了!

食物名稱十分吸引呢❣️
💓一吃難忘小籠包⋯店家招牌之一
亦係我今天必試之選!
密汁叉燒包⋯ 招牌之二
手拍青瓜貓耳朵⋯涼拌之選
味道非凡,雲耳爽脆,韌到十足。
青瓜有助去水腫,雲耳高纖又含有不少鐵質。

很喜歡涼拌的我💖,不得不追加!

法國生蠔⋯高品質哦!
法國的生蠔最有代表性💘
它的味道層次豐富,入口不獨有海水鮮味,更能嚐到甜味💕
款款味道清新淡雅!毫無腥味!
餐廳裝修簡約配少量裝飾。
2024-01-11 132 瀏覽
兩個人去飲茶最後埋單價錢都唔係好貴而且我地都覺得價錢對得住食物質素🤤因為我地都好肚餓所以就一次過叫咗兩個飯😬兩個飯嘅份量都好多下真係足料的🤲🏻第一個係炸菜牛仔肉蒸飯🍚炸菜配飯真係好夾而牛仔肉本身都以為會老啲但幸好係咬到的😽炸菜牛仔肉蒸飯就係一個人氣爆燈🌟嘅美食,飯香滑嘅蒸飯底層鋪住鮮嫩多汁嘅牛仔肉,上面再加入咗炸菜嘅香脆口感,啲炸菜同牛仔肉一齊咬落去嘅時候,令個人彷彿置身係美食嘅天堂👼。個肉嘅鮮味同埋啲炸菜嘅香氣混合埋,仲有啲蔬菜嘅清新,真係一啖一啖都係滿足嘅感覺🤤。嗰蒸飯仲啱啱好韌性,而且啲汁液滲晒入去,令到每粒米飯都係飽滿嘅味道,真係食落去滿嘴生津🤤。仲有啲炸菜嘅金黃色澤,睇落去都非常吸引,仲要香脆得嚟又唔會太油膩,真係一個完美嘅搭配👌。無論你係愛好傳統廣式飯菜嘅人,定係鍾意嘗試新嘢嘅人,呢個炸菜牛仔肉蒸飯都一定會令你滿足到🤩。飯香牛肉香,啖啖肉咬落去咬實又多汁,簡直係乜都唔洗諗,快啲食啦😋!另一個飯係蒜香開邊大蝦蒸飯🫶🏻蝦上面有好多蒜蓉所以都好香🧄蝦都唔細隻的🦐之後就叫咗一個川味小食就係手拍青瓜貓耳朵🥒汁都好四川下幾辣下🌶青瓜都好爽口作為小食都幾好🤭最後就叫咗一個包就係古法馬拉糕
另一個飯係蒜香開邊大蝦蒸飯🫶🏻蝦上面有好多蒜蓉所以都好香🧄蝦都唔細隻的🦐之後就叫咗一個川味小食就係手拍青瓜貓耳朵🥒汁都好四川下幾辣下🌶青瓜都好爽口作為小食都幾好🤭最後就叫咗一個包就係古法馬拉糕❣️馬拉榚好軟熟甜甜的💗
2024-01-05 174 瀏覽
呢期公司比較得閒,😋終於可以同同事一齊食午餐,午餐時份咁啱比較多人,最後都係擇係呢度食,不過做左咁耐,都係第一次係度食,今日都算出糧日所以食返好少少,😚呢度既侯餐時間速度都可以,環境上好乾淨,都叫了好多點心,其中擇幾款推介一下☺️😻手拍青瓜貓耳朵😻好開胃既小食,口感都好豐富,質地又爽又脆,真係幾好食喎,天氣熱食下又可清涼一下🥢🍄回味蘑菇包🍄成個磨菇樣既包,有趣又食得,入面都裝滿好多磨菇,加上軟棉棉既包,成個包都好創新🥢🥟一吃難忘小籠包🥟呢個小籠包好好食,食起上來要小心湯汁,咬落去先會啜晒湯汁,然後再慢慢品嘗小籠包,豬肉味好濃郁,加上湯一齊食好滋味🥢🍤蟹子燒賣皇🍤蟹子燒賣皇真係一試難忘呢😋!每粒燒賣皆花足工夫製成,精緻得嚟份量又足👌。啖啖肉感嘅肉餡,配上頂級嘅蟹子,鮮味瞬間喺口腔內爆發,簡直係味蕾嘅盛宴🎉!蟹子嘅香濃同鮮甜完美咁融合入,燒賣皮滑而唔黏牙,每一口都令人食慾大增。咬落去,蟹子那輕微嘅鹹香與肉餡嘅豐富滋味糅合得恰到好處,真係美味到令人一吃再吃😍!好難唔讚佢係點心界嘅極品🏆,蟹子燒賣皇絕對可以俾人留下深刻印象,口口記憶猶新,完美演繹咗傳統與創意結合嘅精髓👏!對於鍾意食點心嘅人嚟講,
😻手拍青瓜貓耳朵😻
🍄回味蘑菇包🍄
🥟一吃難忘小籠包🥟
🍤蟹子燒賣皇🍤
蟹子燒賣皇真係一試難忘呢😋!每粒燒賣皆花足工夫製成,精緻得嚟份量又足👌。啖啖肉感嘅肉餡,配上頂級嘅蟹子,鮮味瞬間喺口腔內爆發,簡直係味蕾嘅盛宴🎉!蟹子嘅香濃同鮮甜完美咁融合入,燒賣皮滑而唔黏牙,每一口都令人食慾大增。咬落去,蟹子那輕微嘅鹹香與肉餡嘅豐富滋味糅合得恰到好處,真係美味到令人一吃再吃😍!好難唔讚佢係點心界嘅極品🏆,蟹子燒賣皇絕對可以俾人留下深刻印象,口口記憶猶新,完美演繹咗傳統與創意結合嘅精髓👏!對於鍾意食點心嘅人嚟講,咁嘅美味絕對係唔可以錯過嘅選擇😘!🥢
2024-01-03 166 瀏覽
好少贊D餐廳,📩今次真係要上嚟讚下呢間位於觀塘嘅餐廳,系寶藏餐廳,150 min 海鮮蒸鍋質素好高,所以值得大家一試。✒️我地叫既野食包括:🔸🔸蒸氣火鍋真係食海鮮嘅極品享受😋!想像下啲扇貝喺蒸籠入面慢慢噉蒸熟,肉質咁嫩滑,又保留返個海水嘅鮮味,真係無得頂👌!而啲鮑魚噉,用蒸嘅就更加突出咗佢本身嘅鮮甜同獨特嘅口感,啲肉厚實得嚟帶啲彈牙嘅質感,絕對鮑魚控嘅最愛💯。蝦仔喺蒸氣火鍋裡面蒸,就可以保持嗰份彈性和鮮甜,色澤紅艷誘人,食落真係超滿足😍。生蠔用蒸嘅話,就話你知原汁原味嘅海味有幾正,那軟綿綿嘅口感同海鮮嘅鮮嫩真係無法抗拒😘。至於龍蝦,哇,真係蒸氣火鍋嘅皇者!蒸出嚟嘅龍蝦肉質彈牙,味道鮮美得嚟唔會過於油膩,每一口都令人想再嚟一口🥰。總之,一個蒸氣火鍋滿滿嘅五款頂級海鮮,絕對係食得嘅幸福感受🎉!🔹🔹娃娃菜,它的爽脆和清新的口感為這道蒸鍋增添了一份平衡感,增添了一份健康的元素。。🔸🔸蟹子燒賣皇好有驚喜,它以蟹肉為主要成分,搭配精選的香料和配料製成。蟹子燒賣皇的口感鮮嫩,味道鮮美,連肉質都非常新鮮。🔹🔹肥牛都好入味,肥牛肉質嫩滑,富含蛋白質和優質脂肪。。間野都算交通方便,大家可以來試下,想試下既朋

我地叫既野食包括:
🔹🔹肥牛都好入味,肥牛肉質嫩滑,富含蛋白質和優質脂肪。。

間野都算交通方便,大家可以來試下,想試下既朋友塊D book 位啦!🟡🟡
2023-12-27 222 瀏覽
放假就梗係和男朋友出來搵節目啦!先食飯再逛街街😍搵到呢間餐廳食物夠多元化,☺️☺️超興奮!1號佳麗—蟲草花滑雞蒸飯蟲草花好滋補!雞肉醃得入味,肉質滑滑 ,帶點清甜,口感不錯🤩2號佳麗—蒜香開邊大蝦蒸飯大蝦結實爆殼,🦐味鮮甜多汁,好食正🤤大量蒜蓉爆發,原汁原味,飯入邊充滿着蒜蓉同蝦汁的香氣,好美妙。男朋友更另外選咗其他食物。—酸辣脆蘿蔔—好吸酸辣汁,蘿蔔切得較細,一口剛剛好。—黑金流沙包—我稱為爆漿包,攞上手熱乎乎的🤤,咬落去品嚐到濃郁嘅流沙餡。流沙蛋黃溢到滿口都是😍😍食物方面夠豐富,食材真係好緊要,呢間餐廳喺各方面都好有水準👍🏻👍🏻😀入到去個場都乾淨企理,燈光光線好鮮明同埋座位都好舒服。好滿足的一餐飯!
放假就梗係和男朋友出來搵節目啦!先食飯再逛街街😍
搵到呢間餐廳食物夠多元化,☺️☺️超興奮!
1號佳麗—蟲草花滑雞蒸飯
蟲草花好滋補!
雞肉醃得入味,肉質滑滑 ,帶點清甜,口感不錯🤩
2號佳麗—蒜香開邊大蝦蒸飯
大蝦結實爆殼,🦐味鮮甜多汁,好食正🤤

男朋友更另外選咗其他食物。
—酸辣脆蘿蔔—
好吸酸辣汁,蘿蔔切得較細,一口剛剛好。
—黑金流沙包—

2023-12-21 226 瀏覽
由疫情尾開始計,來過這店食蒸海鮮放題四五次左右,喜歡這裏的海鮮料夠鮮味,牛肉夠香有水準,點心也不錯..., 當然坊間海鮮火鍋多如星數,選擇這店和朋友小聚還有一個重要原因,就是這店的面積坐位比較少,但座位沒有讓食客感到擠迫,廚房出菜效率奇高,工作人員友善,店員姐姐哥哥們總會合時地幫忙處理為蒸海鮮的時間,準確地揭開蓋子,他們就像是與我們相識多年的老拍檔一樣,讓我感到舒適寫意對上一次到來是十多天前,當日朋友告知我有些網評說不太好,這些說話於當天餐後朋友說要完全推返....總括而言,食物唔錯,服務優良,地方乾淨,輕鬆自在。為了實話實說,給有心的香港人打氣,才開戶寫這評論。留港多消費,救救我們的經濟
,牛肉夠香有水準,點心也不錯...

總括而言,食物唔錯,服務優良,地方乾淨,輕鬆自在。

2023-11-28
外賣自取
  • 海鮮蒸鍋
2023-12-20 175 瀏覽
今日難得系觀塘附近見完客人🏻,🗣️甘我個好朋友又系住呢附近,所以就約埋出來食下野,朋友極力推介呢間餐廳。超級多野食。特色:【【點心】】🌻高質,而且好多款式,全部都系即叫即蒸。蒸飯:【【蟲草花滑雞蒸飯】】🌸廣東話大約200字形容蟲草花滑雞蒸飯咁,首先要讚下呢個菜式嘅構思真係夠新穎🌟,蟲草花嘅清香同滑雞嘅鮮美完美結合,令到成個蒸飯嘅味道提升咗唔少。蒸到飯粒仲保持住啲水份💧,啖啖都飽滿彈牙,冇一滴多餘油膩,食落去好健康。滑雞就更加唔使講,啖啖肉嫩滑得嚟又保持住雞味,仲要啱啱好咁滲出少少嘅肉汁🍗,同呢個蒸飯真係絕配。再加埋蟲草花嘅藥用價值💊,呢個菜唔單止好食,仲好養生㗎!我一定會推薦俾啲鍾意食得健康嘅朋友,下次又想再嚟試多次😋!總括嚟講,蟲草花滑雞蒸飯真係一個值得一試嘅健康美食👍!點心類:【【脆香蔥油餅】】【【一吃難忘小籠包】】【【密汁叉燒包】】脆香蔥油餅外皮炸得酥脆,內部則有蔥香味道。一吃難忘小籠包。小籠包的皮薄餡嫩,包裹著鮮美的肉餡和濃郁的湯汁。密汁叉燒包。叉燒肉經過特製的醃制和烹調,口感鮮嫩多汁,肉質香甜。下次念住叫多d 朋友試下其他食物,仲可以順便敘敘舊。😬💐

特色:【【點心】】🌻
高質,而且好多款式,全部都系即叫即蒸。
蒸飯:【【蟲草花滑雞蒸飯】】🌸
點心類:【【脆香蔥油餅】】
【【一吃難忘小籠包】】
【【密汁叉燒包】】

下次念住叫多d 朋友試下其他食物,仲可以順便敘敘舊。😬💐
2023-12-18 144 瀏覽
•刁鑽海鮮盛盤包括有生猛口肉龍蝦半隻,韓國大鮑魚一隻,蘇格蘭蟶子王一隻,法國精選生蠔一隻,扎扎跳海生蝦一隻,爽甜貝殼類三隻其中包含了扇貝💗海鮮都好大大隻同肥美,成個感覺都係不錯的,而且份量都好多,以上係一人份量黎㗎😚•點心其中食咗幾款真係太多食唔哂,加上我地只有兩個人真係搞唔掂🤣食咗蟹子燒賣皇,馬拉榚,奶黃包同牛肉球,點心質素都係不錯的。還有酸辣脆蘿蔔,都好開胃下😆•火鍋火鍋配料都係差唔多的,就講特別少少嘅食物。肉都係肥牛,豬肉同雞肉但牛肉有本地滑牛仔肉😍個人係比較鐘意食多過火鍋牛肉片,而咬口更好。
•刁鑽海鮮盛盤
•點心
火鍋
2023-12-15 136 瀏覽
平日忙住番工無時間飲茶,襯住放假同老公食點心飲個茶☑️哩間主打點心、蒸鍋既小店。☑️點心全部即叫即蒸,質素不輸集團酒樓!🔹密汁叉燒包🔹一口咬下鬆軟可口, 鹹甜適中,絕美的好滋味。🔹一吃難忘小籠包🔹真係好難忘!✔️皮夠薄,入面有熱湯同大肉餡,完粒放入口好多肉汁。🔹七味脆皮豆腐粒🔹✔️色澤金黃,有如小金磚,做到表層酥脆。配上七味粉,讓豆腐變得更加惹味。🔹炸菜牛仔肉蒸飯🔹✔️牛肉很嫩滑,份量十足,肉質口感佳。✔️醬汁濃稠度剛剛好,唔會太濕,非常好食😋。豐富口感好正!🔘價錢貼地又好食,唔怪得都咁多人!
☑️點心全部即叫即蒸,質素不輸集團酒樓
🔹密汁叉燒包🔹
一口咬下鬆軟可口, 鹹甜適中,絕美的好滋味。
🔹一吃難忘小籠包🔹
真係好難忘!
✔️皮夠薄,入面有熱湯同大肉餡,完粒放入口好多肉汁。
🔹七味脆皮豆腐粒🔹
✔️色澤金黃,有如小金磚,做到表層酥脆。
配上七味粉,讓豆腐變得更加惹味。
🔹炸菜牛仔肉蒸飯🔹
✔️牛肉很嫩滑,份量十足,肉質口感佳。
✔️醬汁濃稠度剛剛好,唔會太濕,非常好食😋。豐富口感好正!

🔘價錢貼地又好食,唔怪得都咁多人!
今晚專程嚟到觀塘偉業街嘅⚜️ 緣味小聚⚜️食任食火鍋&點心😊每位$368食150分鐘,如果係會員的話更可享有折扣優惠,都幾抵食㗎!💠海鮮蒸氣鍋⋯⋯集結六款刁鑽海鮮:龍蝦、鮑魚、生蠔、聖子、海蝦同貝殼類一應俱全😍清蒸新鮮海鮮能夠突顯其鮮味,正!💠蜜汁叉燒包⋯⋯任食提供嘅點心質素拍得住酒樓,特別係呢件蜜汁叉燒包😋叉燒餡塞滿成個包,一啲都唔欺場😌💠炸響鈴⋯⋯夠脆,吸晒湯底好好食🤤💠澳洲M5和牛⋯⋯大大牛味重,肉質軟腍不失口感,有得仼食靚和牛無得輸!
💠炸響鈴⋯⋯夠脆,吸晒湯底好好食🤤
2023-12-11 99 瀏覽
今日係我母親大人生日👩🏼🦰🎂🍰,我知道區好中意食點心,特登帶佢嚟試下呢間餐廳。餐廳裝修體面大方,價錢認真實惠!!店員服務周到,細心收拾我地唔要既野~💕💕媽咪超中意食,食了好多,外面好煙韌,入面肉質非常嫩滑,而且好入味。醬汁非常入味,鮮、鹹、香於一身。脆香蔥油餅]❣️好新鮮,入口融化。💜川味口水雞嘅口感真係一級棒!雞肉鮮嫩多汁,每啖都令人回味無窮。佢以川味醬汁腌製,香氣四溢,辣椒同花椒嘅搭配真係絕配,啖落嚟有一種刺激又麻辣嘅感覺。醃製過程使得味道更入味,令每個細節都被完美展現。對於愛辣嘅人黎講,川味口水雞絕對係一道美味嘅挑戰!雞肉片片都夠鮮嫩,入口即化,令人難以抗拒。佢嘅湯汁更係絕特別,帶有微微甜味,能夠中和辣椒嘅刺激,又令人倍感舒爽。食落即使出汗,都忍唔住要再食多啲!真係一試難忘嘅川味美食!😍🔥👌👍🌶️😋❣️每一隻蝦肉都晶瑩剔透,入口Q彈!而且好大粒,好足料。今日我地都食得好開心,一家人傾左好耐,享受美食同時又可以聚下,真系一大享受,唔錯,推介!💘💝
[金珠鹹水角]💕
脆香蔥油餅]❣️
好新鮮,入口融化。
[川味口水雞]💜
[緣味鮮蝦餃皇]❣️
每一隻蝦肉都晶瑩剔透,入口Q彈!而且好大粒,好足料。

朋友之前嚟過呢間度食粥底火鍋,覺得好抵,所以今次帶我哋嚟食。三百幾蚊食龍蝦海鮮🦞另其他火鍋配料任食~感覺好抵食 。龍蝦🦞聖子、鮑魚特別鮮味出色!龍蝦新鮮啖啖肉。粥底火鍋配料就非常之一般,選擇都唔係特別多,試過幾種肥牛都麻麻哋。飲品可以自己揀任飲,有罐裝馬蹄爽,罐裝蔗汁水,罐裝椰子水同啤酒之累。另外非常意外嘅係佢哋嘅蒸籠小食!冇期望之下諗住乜都試吓,上菜嘅時候感覺到佢係即叫即整。燒賣脹卜卜好足料,小籠包都唔錯。冇諗過佢哋嘅黑糖糕,蜂蜜蒸糕等糕點都係即叫即蒸,手工甜品好好味 。😋

龍蝦🦞聖子、鮑魚特別鮮味出色!
龍蝦新鮮啖啖肉。

2023-11-10
2023-12-08 120 瀏覽
突然間想食海鮮又想打邊爐,前兩日同husband 👨🏻去呢間蒸氣火鍋,試完之後真係明點解會長期爆滿🤤講吓戲肉😋:海鮮蒸鍋🕰️味道調得幾好,食落好惹味,職員會用計時器校好晒時間😙📍鮑魚、蜆等。大小適中,時間控制完美❤️,入口軟身、有彈性。🖍️沒有過火而變得粗嚡硬身,保持鮮甜多汁,鮮味滿瀉。📍澳洲M5和牛一上枱的時候已經知道高質素,🖍️油花分佈平均,肉質有光澤。🖍️再加上大大片,入口即溶☺️。📍蟹子燒賣皇即叫即蒸,粒粒都好大粒!🖍️好食程度爆燈!令人想嗌多幾客。☄️今餐真的令人賞心悅目,而飲品選擇亦十分豐富。餐廳有✨心思,值得一讚!再加上進餐時間充裕,整餐都食得舒服暢快💫💫
講吓戲肉😋:海鮮蒸鍋
🕰️味道調得幾好,食落好惹味,職員會用計時器校好晒時間😙
📍鮑魚、蜆等。
📍澳洲M5和牛
一上枱的時候已經知道高質素,🖍️油花分佈平均,肉質有光澤。
🖍️再加上大大片,入口即溶☺️。
📍蟹子燒賣皇
即叫即蒸,粒粒都好大粒!🖍️好食程度爆燈!令人想嗌多幾客。

☄️今餐真的令人賞心悅目,而飲品選擇亦十分豐富。
2023-12-06 94 瀏覽
餐廳:緣味小聚 (93WYS)地址:觀塘偉業街93號93WYS20樓特色:供應不同價位的蒸氣火鍋套餐,主打多款來自世界各地的優質海鮮,更可配搭不同肉類、點心等美食,帶來多元化的用餐體驗。@🤹♀️首先就一定唔可以錯過150 min 海鮮蒸鍋,提供海鮮包括扇貝,鮑魚,蝦,生蠔,龍蝦等等。呢度既自家調味區,根據自己的喜好,調配適合自己既醬料,會令美食既層次更上一層樓。@🤹♀️優質豚肉彈牙而且好多汁,全部好快熟好食,加少少醬汁融為一體,口感滑溜。@🤹♀️法午餐肉,份量好多,而且有很重的肉香,真系食到飽一飽。@🤹♀️黑金流沙包,呢個更加系讚不絕口,非常新鮮,,真系大滿足了。全部都好新鮮,好足料。我地好中意呢個地方,全部食物都好乾淨好新鮮🎖️🎖️。
餐廳:緣味小聚 (93WYS)
地址:觀塘偉業街93號93WYS20樓

我地好中意呢個地方,全部食物都好乾淨好新鮮🎖️🎖️。