2022-10-09 72 瀏覽
早排發現華香雞原來喺灣仔開左分店,所以就同屋企人放工嚟試。餐廳唔算好大,不過好彩今日係星期四,所以等咗一陣就有位啦。佢都有好幾款套餐揀,而我地就叫左個叫個「深度體驗套餐」,兩個人食岩岩好~🔺華香雞拼茶香雞(半隻)一次過可以試晒兩個招牌口味,茶香雞茶味好濃之餘真係有煙燻嘅感覺。而招牌華香雞係用白滷水汁浸製而成,非常嫩滑😋🔺滷水拼盤拍得住打冷舖嘅水準,拼配有豬手、腩肉片、雞蛋、豬耳同雞腎,全部都超入味,加埋個秘製蒜香醬油,超乎想像嘅夾!絕對要試😎🔺雞湯白菜用雞湯煮白菜,帶出白菜嘅鮮甜味,份量亦到好足👍🏻🔺黃薑飯 + 雞湯米粉 + 老火湯套餐原本係配白飯加黃薑飯,而我地將白飯配左做雞湯米粉🍜 黃薑味好濃郁,配埋個雞一齊食,簡單完美。仲有兩個老火湯,啱晒鍾意飲湯嘅朋友😆📍華香雞📍灣仔駱克道368-374號百齡大廈地下📍華香雞
早排發現華香雞原來喺灣仔開左分店,所以就同屋企人放工嚟試。

🔺華香雞拼茶香雞(半隻)

🔺滷水拼盤

🔺雞湯白菜
用雞湯煮白菜,帶出白菜嘅鮮甜味,份量亦到好足👍🏻

🔺黃薑飯 + 雞湯米粉 + 老火湯

📍華香雞
📍灣仔駱克道368-374號百齡大廈地下📍華香雞
2022-10-05
  • 華香雞拼茶香雞
2022-10-08 87 瀏覽
今日去咗灣仔做嘢, 順便去華香雞食個晏晝一個人食飯乜都想食, 一於嗌返個豐盛嘅一人套餐套餐包括華茶雞飯、鮮雞腎、雞湯白菜同埋老火湯, 飽肚又營養<華香雞>華香雞用招牌白滷水浸制而成, 味道好似鹽水雞, 鹹鹹地<茶香雞>用秘製醬油同烏龍茶煙燻而成, 食落味道好似豉油雞, 但帶有淡淡嘅烏龍茶香幾特別<鮮雞腎>雞腎鹵得夠入味, 爽口<雞湯白菜>白菜好新鮮, 原汁原味無添加<老火湯>仲有大大碗嘅老火湯, 最啱秋天呢啲比較乾燥嘅天氣飲
今日去咗灣仔做嘢, 順便去華香雞食個晏晝
一個人食飯乜都想食, 一於嗌返個豐盛嘅一人套餐
套餐包括華茶雞飯、鮮雞腎、雞湯白菜同埋老火湯, 飽肚又營養
<華香雞>
華香雞用招牌白滷水浸制而成, 味道好似鹽水雞, 鹹鹹地
<茶香雞>
幾特別
<鮮雞腎>
雞腎鹵得夠入味, 爽口
<雞湯白菜>
白菜好新鮮, 原汁原味無添加
<老火湯>
仲有大大碗嘅老火湯, 最啱秋天呢啲比較乾燥嘅天氣飲
  • 烏龍茶香雞
  • 鮮雞腎
2022-10-08 69 瀏覽
自從之前食過在觀塘的華香雞,一直對他們的雞念念不忘,知道他在在我公司附近開了新分店,當然要去試試!餐廳座位不多,所以都見到好多人叫外賣回家吃!餐牌上除了有雞,還有魚頭、白鱔等可以見到!招牌華香雞烏龍茶香雞雙拼半隻,黎到當然要食他們出名的雞!兩款雞的雞肉口感嫩滑,味道咸香,而烏龍茶香雞的味道更突出,十分美味!豉汁醬白鱔飯,這個飯都幾抵食,有一大盤餸,又有飯及湯!白鱔用上能夠保溫的盤盛著,就算食到最後一塊魚都是暖的,那就不怕變腥了!鱔肉用上豉汁,味道好惹味,而魚肉爽身,口感十足!魚的底部還有大量洋蔥,吸收了醬汁後用黎送飯一流!另外他們的飯可以揀選白飯或黃薑飯呢!
餐廳座位不多,所以都見到好多人叫外賣回家吃!
餐牌上除了有雞,還有魚頭、白鱔等可以見到!
另外他們的飯可以揀選白飯或黃薑飯呢!
2022-10-07
10 分鐘 (堂食)
2022-10-07 42 瀏覽
想食雞🐔去食間老字號嘅#華香雞 原來佢1988年已經開業了去左灣仔分店其實係銅鑼灣c出口行過去最近🤪🤪🤪🤪點左個招牌華香雞+烏龍茶香雞雙拼 🥰 招牌就鹹香味重啲,好滑🥳烏龍茶香雞就有種煙燻嘅氣味另外點左個❇️潮式沙茶牛腩❇️真係無諗過禁好食…勁淋又入味💕最鐘意依度d職員….勁nice🥰🥰🥰又主動黎介紹野食比我地又會問下我地對食物既意見….生意好好..keep住入人..都好多人買外賣
想食雞🐔去食間老字號嘅
#華香雞 原來佢1988年已經開業了
去左灣仔分店
其實係銅鑼灣c出口行過去最近🤪🤪🤪🤪

點左個招牌華香雞+烏龍茶香雞
雙拼 🥰

招牌就鹹香味重啲,好滑🥳
烏龍茶香雞就有種煙燻嘅氣味
另外點左個❇️潮式沙茶牛腩❇️
真係無諗過禁好食…勁淋又入味💕
最鐘意依度d職員….勁nice🥰🥰🥰
又主動黎介紹野食比我地
又會問下我地對食物既意見….
生意好好..keep住入人..都好多人買外賣
灣仔真係好多好嘢食,經過依間華香雞聞到好香嘅味🤤睇menu見係專門食雞嘅就入左去😆發現原來係老字號😳鍾意食雞嘅朋友唔好錯過呀!🐔招牌華香雞拼烏龍茶香雞 半隻$118華香雞係白滷水浸製嘅,食落咸香似鹽香雞咁~雞肉好滑!烏龍茶香雞係用醬油同烏龍茶煙燻嘅,一咬雞皮就已經食到茶味👍2款雞完全唔使點自家製嘅薑蔥油已經好好食!🥢豆豉醬白鱔飯 $70🥢潮式沙茶牛腩飯 $55除左食雞之外,其他小菜都好高質!而家份量勁多,性價比超高~白鱔煮得岩岩好,魚肉唔使咬就吞到,而且充滿魚油香味😋牛腩有半筋半腩,又係炆得勁軟🤤不過沙茶醬偏重口味,下次會再試下清湯牛腩😋

🐔招牌華香雞拼烏龍茶香雞 半隻$118

🥢豆豉醬白鱔飯 $70
🥢潮式沙茶牛腩飯 $55

2022-10-06 34 瀏覽
有日經過灣仔工作,見到呢間新開嘅餐廳華香雞,見到都幾多人食,於是我哋就去排隊試吓招牌華香雞半隻(招牌華香雞mix烏龍茶香雞)$108先講招牌華香雞先,個雞皮好滑溜,非常肥美,雞肉一啲都唔鞋身,食到好濃郁嘅雞鮮味,同一般起燒味舖食到嘅白切雞好唔同,好好食!有味雞!烏龍茶香雞呢個幾特別,味道食落去好大陣煙熏味,再加淡淡的茶香味,呢個焗製法好特別,香港好少食到,通常喺內地廣東菜館先會食到,有少少似茶薰果種味道。鮮雞腎 28食落幾爽口跟套餐只係加$28都幾抵食豉汁蒸白鱔飯 $70店家落咗好多麵豉醬去蒸,令到個白鱔好入味,白鱔好新鮮,食落去好爽口好滑又唔多骨,加埋佢個特製豉汁配埋個黃姜飯,真係令人食指大動!推介

招牌華香雞半隻(招牌華香雞mix烏龍茶香雞)$108

招牌華香雞烏龍茶香雞半隻

鮮雞腎

鮮雞腎 28

食落幾爽口跟套餐只係加$28都幾抵食

豉汁蒸白鱔飯

豉汁蒸白鱔飯 $70

2022-10-05
15 分鐘 (堂食)
招牌華香雞烏龍茶香雞半隻
鮮雞腎
豉汁蒸白鱔飯
  • 招牌華香雞
2022-10-04 46 瀏覽
好開心華香雞又返嚟呀🥹細個成日都食,就算阿媽做節都買華香雞,好掛住😍今日放假專登去食晏,都好旺場呀,坐滿晒,等左一陣🥳都明既,好野梗係要等下不得不讚啲伙記真係好好人,滿面笑容,態度又好,唔會因為忙就做到鞋口鞋面,感覺好舒服🤓而且佢地標榜唔用味精,食多多都唔怕口渴👍老公就叫左個一人豪華套餐 (華茶雞飯+鮮雞腎+雞湯白菜)(華香雞拼茶香雞)白飯+老火湯見到啲白菜仔都好正,成客套餐都好吸引,我偷食左佢啲雞腎,非常爽口我就叫左半隻華香雞,豉汁蒸白鱔…隻華香雞非常吸引,成隻雞勁滑,又厚肉,鮮雞味十足!皮下仲有一層薄薄啫喱,味道同以前一樣🥹如果去酒店或高級酒樓實劏你,但華香雞都只係街坊價,酒店級數街坊價錢,有時斬料半隻一家大細食都抵豉汁蒸白鱔都勁好味🤩白鱔唔會太熟岩岩好,非常嫰滑,撈埋啲汁連吞幾碗飯講多少少個雞湯,用鮮雞煲,仲有瘦肉,雞腳湯渣,食到舔舔利…太好食下星期要再去😂今日食完已經好miss
好開心華香雞又返嚟呀🥹
細個成日都食,就算阿媽做節都買華香雞,好掛住😍

而且佢地標榜唔用味精,食多多都唔怕口渴👍

白飯+老火湯

我就叫左半隻華香雞,豉汁蒸白鱔…

2022-10-04
5 分鐘 (堂食)
  • 華香雞
  • 豉汁蒸白鱔
2022-10-03 42 瀏覽
華香雞灣仔駱克道368-374號百齡大廈地下G2號舖華香雞家中老人家味蕾都照顧到, 一食不得了, 好食到家又定價合理。食物主打標榜招牌華香雞, 另外其他味包括川味麻辣、紹興酒、鹽香沙薑同烏龍茶, 招牌華香雞 + 茶香雞雙併, 一次過食曬兩個日味。$88一人餐,有湯,飯,雞腎,菜。兩隻雞好嫩滑,個華香雞雞皮香滑, 茶香雞就非常濃郁送飯一流!而店家有蔥油醬用來蘸點雞食, 本身雞好入味做得極之出色到家, 蘸醬是綿上添花啦。老火湯足料$108仁棯醬白鱔,個醬酸酸鹹鹹幾過癮,白鱔厚肉,連皮好彈牙。而飯有白飯同黃薑飯,散點價錢是 白飯 $15黃薑飯 $18除了雞, 牛腩飯同白鱔亦都是非常有名氣同多人食, 一於下次再試埋佢。
華香雞

灣仔駱克道368-374號百齡大廈地下G2號舖

招牌華香雞 + 茶香雞雙併, 一次過食曬兩個日味。

老火湯足料

而飯有白飯同黃薑飯,散點價錢是 白飯 $15黃薑飯 $18

「華香雞」喺銅鑼灣站C出口出,轉左沿住駱克道一路直行經過條天橋就到。黎到梗係要試下d雞啦,嗌左「特色四寶套餐」,一次過試晒華香雞同茶香雞兩款口味嘅雞。❤️特色四寶套餐華茶雞飯+滷豬耳+滷腩片+白飯+老火湯寫就寫係「一人份」但我同朋友share食都覺得飽,可想而知呢個套餐嘅份量係幾咁十足!華茶雞飯即係華香雞拼茶香雞。雞肉滑嫩啖啖肉,雖然好似講緊廢話,但真係雞有雞味。雞旁還奉送薑蔥,本身都唔想點因為驚鹹。朋友話d 薑蔥唔鹹我就試試。果然真係唔鹹,重食得出薑同蔥嘅味道,證明薑蔥係廚師用新鮮薑同蔥切成蓉而冇添加多餘的鹽,值得一讚!👍🏻滷豬耳爽脆。滷腩片肥瘦適中。加左$3轉黃薑飯。個飯都好大碗,黃薑飯入口好香,令我胃口大開,不自覺食多幾啖飯!老火湯係清補涼。上枱時熱乎乎重冒煙,夠曬熱,飲完好暖胃,正呀!👍🏻有大量湯渣如淮山、薏米、瘦肉等,十分足料!湯落左雞腳去煲,飲落更鮮甜。好飲到連湯渣都食晒!睇睇餐牌,除左雞重有牛同魚食。嗌左個欖角醬鱸魚煲試下。❤️欖角醬鱸魚煲同老火湯一樣,上枱時蒸氣騰騰。鱸魚入口重熱,一d都唔鯹👍🏻,啖啖肉,但食嘅時候都要小心d魚骨啊~連埋欖角醬一齊食,甜甜的欖角醬加上新鮮嘅鱸

❤️特色四寶套餐
華茶雞飯+滷豬耳+滷腩片+白飯+老火湯

滷豬耳爽脆。
滷腩片肥瘦適中。

睇睇餐牌,除左雞重有牛同魚食。嗌左個欖角醬鱸魚煲試下。

❤️欖角醬鱸魚煲
同老火湯一樣,上枱時蒸氣騰騰。
鱸魚入口重熱,一d都唔鯹👍🏻,啖啖肉,但食嘅時候都要小心d魚骨啊~連埋欖角醬一齊食,甜甜的欖角醬加上新鮮嘅鱸魚,令鱸魚味道更鮮甜!鱸魚下面重有洋蔥🧅,洋蔥本身都甜。

❤️另外加左個淨雞湯米。估唔到咁大碗!我同朋友分一半食都覺得飽。個湯底整得幾入味,好味到我連湯都飲埋!

餐廳寫明「本店所有食品不添加味精、雞精、糖精、醋精、香精」。食完呢餐,我信了。👏🏻👏🏻👏🏻
2022-09-30 41 瀏覽
之前行街經過銅鑼灣見到華香雞,很熟悉的名字但係從來沒有食過,今晚跟同事專程走入去試一試 店內位置不大而且放工時間都有人在外等位的。放工放得早所以叫做很快已有位,入去前我哋已經鎖定左想食什麼,有我們愛吃的鱔煲同埋出名華香雞點選了特色四宝套餐,有齊我哋想食的食物有滷水豬耳及腩片最重要係可以試到唔同腌製嘅雙併雞款華香雞併茶香雞華香雞採用白滷水腌製,即使是雞胸肉都很軟滑茶香雞用秘製醬及烏龍茶煙燻,皮的顏色深一點但是非常入味亦不過咸。另外就是豉汁鱔煲,上枱時仍是卜卜的滾著沒有泥或腥味及很嫩滑,難得在此店食倒此中菜式,非常多元化。 想不到仍可食到如此特色又懷舊的味道

店內位置不大而且放工時間都有人在外等位的。

點選了特色四宝套餐,有齊我哋想食的食物
有滷水豬耳及腩片

最重要係可以試到唔同腌製嘅雙併雞款

華香雞併茶香雞

華香雞採用白滷水腌製,即使是雞胸肉都很軟滑

另外就是豉汁鱔煲,上枱時仍是卜卜的滾著

沒有泥或腥味及很嫩滑,難得在此店食倒此中菜式,非常多元化。

想不到仍可食到如此特色又懷舊的味道

2022-09-29 132 瀏覽
今晚收工去左駱克道華香雞食晚飯。華香雞始創於1988年,係老字號。叫得華香雞,餐牌當然有雞,仲有牛腩,魚,蔬菜,小食同飲品。另外都有飯餐。今晚第一次黎,叫左雞同牛腩。烏龍茶香雞 半隻 $108第一次黎當然要試試招牌雞,係眾多口味揀咗烏龍茶香雞,係以秘製醬油同烏龍茶煙燻而成。雞半隻份量唔少,有髀有胸有翼。皮非常滑,肉都唔少。主要係醬油味。潮式沙茶牛腩 $88牛腩煲有6款口味,揀咗有推介既潮式沙茶口味。潮式沙茶牛腩係用木桶形既熱煲上枱,熱辣辣。牛筋超淋,入口即化。牛腩牛味唔錯,半肥瘦。其他配料有菜心4條,洋蔥絲同蔥。個潮式沙茶汁味道唔辣,調得唔錯,好惹味。小店座位唔多,大概有7張枱左右,平日夜晚7點要等位。入面都光猛企理。

今晚第一次黎,叫左雞同牛腩。

烏龍茶香雞 半隻 $108

潮式沙茶牛腩 $88
潮式沙茶牛腩

潮式沙茶牛腩

2022-09-29
餐廳原來是間老字號,全盛時期曾經有十多間分店偏佈港九,現在再重出江湖,可以一嚐他們的出品!除了有招牌的華香雞外,還有牛腩、白鱔、鱸魚、魚頭、滷水和紹興醉小食。種類很多,單單是雞已經有六種,包括招牌華香雞、烏龍茶香雞、沙薑鹽香雞、醬油蒜香雞、川味辣香雞和紹興醉香雞。由於我款款都想嚐嚐,所以點了雙拼。♡華茶雙拼雞飯$60奉送老火湯/熱飲/凍飲+$3華香雞是以秘製招牌白滷水浸製而成,經典口味,雞肉嫩滑,肉質富有彈性。而茶香雞色香味俱全,以秘製醬油及烏龍茶煙燻製成,茶燻味濃齒頰留香。肉質即使經煙燻過,但仍然嫩滑,還滲出淡淡茶香味,感覺清新。•老火湯很有火候,內裡的材料不少,有雞腳和豬肉。♡仁棯醬白鱔飯$70+$3轉黃薑飯白鱔同樣有多樣選擇,包括有仁棯醬、豉汁醬、欖角醬、薑葱醬、梅菜醬、和麻辣醬。仁棯醬比較少有,所以就點了這個嚐嚐,細問職員才知道仁棯醬的仁棯原來是種果實,微酸中帶點甜和果味,感覺開胃。而白鱔吃得出很新鮮,肉質嫩滑,魚味濃郁。黃薑飯顏色鮮豔,帶點黃薑的香味,不像平常的雞油飯般油膩。♡紹興醉雞腎$28很香的酒味,不會有苦澀味,咬下去充滿口感。
餐廳原來是間老字號,
全盛時期曾經有十多間分店偏佈港九,
現在再重出江湖,可以一嚐他們的出品!

除了有招牌的華香雞外,
還有牛腩、白鱔、鱸魚、魚頭、滷水和紹興醉小食。

種類很多,單單是雞已經有六種,
包括招牌華香雞、烏龍茶香雞、沙薑鹽香雞、
醬油蒜香雞、川味辣香雞和紹興醉香雞。

由於我款款都想嚐嚐,所以點了雙拼。
♡華茶雙拼雞飯$60
奉送老火湯/熱飲/凍飲+$3

華香雞是以秘製招牌白滷水浸製而成,
經典口味,雞肉嫩滑,肉質富有彈性。
而茶香雞色香味俱全,
以秘製醬油及烏龍茶煙燻製成,
茶燻味濃齒頰留香。
肉質即使經煙燻過,但仍然嫩滑,
還滲出淡淡茶香味,感覺清新。

•老火湯很有火候,
內裡的材料不少,
有雞腳和豬肉。

♡仁棯醬白鱔飯$70+$3轉黃薑飯
白鱔同樣有多樣選擇,
包括有仁棯醬、豉汁醬、欖角醬、薑葱醬、
梅菜醬、和麻辣醬。
仁棯醬比較少有,所以就點了這個嚐嚐,
細問職員才知道仁棯醬的仁棯原來是種果實,
微酸中帶點甜和果味,感覺開胃。
而白鱔吃得出很新鮮,
肉質嫩滑,魚味濃郁。
黃薑飯顏色鮮豔,帶點黃薑的香味,
不像平常的雞油飯般油膩。

紹興醉雞腎

♡紹興醉雞腎$28
很香的酒味,不會有苦澀味,
咬下去充滿口感。
午餐
2022-09-28 39 瀏覽
Lunch 時間同同事去試左間新雞店,有別於一般燒味鋪,店面好光鮮企理睇下餐牌,價錢好親民,$50-60 一個餐,灣仔黎講真系幾抵食招牌華香雞飯$55師傅刀工唔錯,雞肉超嫩又多肉,唔會切到變碎骨記得配黃薑飯,無雞油飯咁肥,但又有黃薑香氣豉汁醬白鱔飯$70雖然系雞專門店,但系真系不得不大讚白鱔飯白鱔少骨,鱔肉超彈牙,加埋豉汁撈飯食無得輸滷水腩片$18腩片幾爽口,略嫌滷得唔夠入味雞湯白菜$25份量幾多,夠兩個人share 紹興醉雞蛋$12有酒香味,仲要系半糖心

招牌華香雞飯$55
師傅刀工唔錯,雞肉超嫩又多肉,唔會切到變碎骨
記得配黃薑飯,無雞油飯咁肥,但又有黃薑香氣

豉汁醬白鱔飯$70
雖然系雞專門店,但系真系不得不大讚白鱔飯
白鱔少骨,鱔肉超彈牙,加埋豉汁撈飯食無得輸

滷水腩片$18
腩片幾爽口,略嫌滷得唔夠入味

雞湯白菜$25
份量幾多,夠兩個人share
紹興醉雞蛋$12
有酒香味,仲要系半糖心
2022-09-27 31 瀏覽
老字號「華香雞」🐓 遇見灣仔開咗尼間店 慶幸仲有機會食到老字號嘅名雞!鴛鴦雙拼 半隻 $118當然要食招牌嘅華香雞同茶香雞啦雞隻均經低溫長時間慢煮華香雞採用白滷水浸制 雞肉零舍嫩滑 茶香雞有著煙燻過嘅茶香味 味道較濃郁 齒頰留香兩款都各有特色加上薑蔥油食更加美味!豉汁醬 白鱔飯 $70白鱔肉大塊厚身 口感爽嫩 好鮮味底下仲有洋蔥、芹菜索唒個豉汁 蒸得好好味 超下飯套餐跟老火湯 係原汁原味 冇味精嘅雞湯可以選擇白飯、黃薑飯、米粉或河粉+$3 要黃薑飯試吓 薑味好香 又健康好味!
老字號「華香雞」🐓
遇見灣仔開咗尼間店
慶幸仲有機會食到老字號嘅名雞!

鴛鴦雙拼 半隻 $118
當然要食招牌嘅華香雞同茶香雞啦
雞隻均經低溫長時間慢煮
華香雞採用白滷水浸制 雞肉零舍嫩滑

茶香雞有著煙燻過嘅茶香味
味道較濃郁 齒頰留香

兩款都各有特色
加上薑蔥油食更加美味!

豉汁醬 白鱔飯 $70
白鱔肉大塊厚身 口感爽嫩 好鮮味
底下仲有洋蔥、芹菜索唒個豉汁
蒸得好好味 超下飯
套餐跟老火湯 係原汁原味 冇味精嘅雞湯
可以選擇白飯、黃薑飯、米粉或河粉
+$3 要黃薑飯試吓 薑味好香 又健康好味!

2022-09-26 43 瀏覽
好多時入到食肆見到餐牌好多選擇,但卻頭痛要吃甚麽。去到華香雞毫無懸念一定要吃馳名的招牌華香雞或烏龍茶香雞。華香雞品牌始創於1988年。今晚兩個人叫了半隻招牌華香雞,半隻雞足夠兩個人享用。招牌華香雞用秘製招牌白鹵水浸製而成,雞皮薄肉嫩,雞肉鮮甜有雞味,肥瘦適中,雞皮與雞肉中間有像jelly的肉汁精華,見到都想食,入口美味又健康,出色。烏龍茶香雞以秘製醬油和烏龍茶煙燻製成,之前吃過,也是別有一番風味。想兩樣雞也試下,可鴛鴦雙拼。這裏的白鳝也經典好味。我們叫了一份豉汁醬白鱔飯,選了健康有營的黃薑飯。白鱔肥美,味道經典,配菜美味。奉送的清補涼例湯夠火喉,湯內的雞腳超正。濃雞湯枝竹菜煲也不錯,菜心甜,枝竹充滿蛋白質。兩個人吃得滿意,人均消費$125,不用加一,性價比高。
好多時入到食肆見到餐牌好多選擇,但卻頭痛要吃甚麽。

想兩樣雞也試下,可鴛鴦雙拼。

濃雞湯枝竹菜煲也不錯,菜心甜,枝竹充滿蛋白質。

兩個人吃得滿意,人均消費$125,不用加一,性價比高。
  • 豉汁醬白鱔飯
  • 招牌華香雞