2009-12-04
見openrice食評上榜上升得好快...就入黎睇下la..見到d食評講到好底食,味道又唔差..今日心郁郁想食pizza,所以就決定同男朋友去試下la.入到去打開個餐牌..勁耐冇見過意大利野咁平了..好多野想試la.但因為得2個人.所以試唔晒..呢度唔只有pizza食,仲有得食扒tim..我地最後叫左..由於d名太長.我唔太記得.我打d重要字眼漢堡牛肉pizza:佢有成9吋,2個人食ok,個味道唔錯.佢個pizza好熱好新鮮.個pizza邊邊好脆.d芝士食落去唔會覺得好濟.加埋d漢堡牛肉係上面.我個人覺得配合得岩岩好.真係好好味..但男朋友覺得味道淡左少少.蒜茸意大利包:呢個包的確值得試下,因為好香,佢有3款揀,我揀左蒜茸.佢有d似印度個d蒜茸薄餅.辣汁吞拿魚意粉:當職員將意粉送到黎既時候,已經傳出一陣好香既味道,我忍唔著即刻食,好味.但係真係辣.佢d辣味都唔會借過d吞拿魚同意粉味.我仲好似食到有少少蕃茄味tim...佢個餐牌寫呢個係2隻辣椒..如果唔食得辣的人,絕對唔建議試.鴨胸:呢個係冷盤黎.佢送到黎有d檸檬同埋一d酸酸地既汁.我拎左一塊點個d汁黎食,覺得怪怪地,所以決定就咁食,個
見到d食評講到好底食,味道又唔差..
今日心郁郁想食pizza,所以就決定同男朋友去試下la.
入到去打開個餐牌..勁耐冇見過意大利野咁平了..
好多野想試la.但因為得2個人.所以試唔晒..
呢度唔只有pizza食,仲有得食扒tim..
我地最後叫左..由於d名太長.我唔太記得.我打d重要字眼
鴨胸:呢個係冷盤黎.佢送到黎有d檸檬同埋一d酸酸地既汁.我拎左一塊點個d汁黎食,覺得怪怪地,所以決定就咁食,個人覺得就咁食好食過點汁.
我地仲加左$18蚊去要多個沙律同埋個菜湯..都唔錯的.
我地食左咁多野都係$107蚊咋..真係好耐都搵唔到香港有咁平既意大利野食.
佢d Pizza同埋意粉做得幾出色..我下次會再試下d焗飯同扒....大家都不妨去試試