2021-05-10
蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室, 深水埗.等左差不多45分鐘先有得食,所以我係抱住好大期望入去。我地叫左四樣野,包括辣死你嗎牛肉飯,牛肉撈麵,椰香咖央多士同佢地個奶茶。個飯好好食,你睇到唔係拼普通白飯而係椰漿飯,同個咖哩牛肉好夾。佢牛肉既份量都唔少,加埋D漿料好好佐飯。個撈麵都好味,個麵唔會太LUM,因為我個人比較鍾意有返D咬口,加埋個汁又係好夾好惹味。 多士同個奶茶都好正,我覺得甜度岩岩好。 總括黎講,食物係好食既,食物準備得亦好快手,服務都唔差,樣樣都做得不錯。唯獨係真係要排太耐隊,等咁耐就唔算好值得。最近先知道原來他們在銅鑼灣有分店,個日經過見到唔洗排隊,住係港島區朋友可以去試試!.📍#深水埗 #基隆街 251號地下#HappiMuffinKowloon🌟#HappiMuffin Rating: 8/10💰Price: $90-110 pp .#hkig#hkigers#igers#yum#yummy#nom#nomnom#foodporn#hongkong#food#share#like#foodblog#foodie#love#follow#香港#香港美食#美食#美食指南
🌟#HappiMuffin Rating: 8/10
💰Price: $90-110 pp