(非會員)
2004-11-06 7 瀏覽
D 蛇肉係真蛇肉!個汁又唔會太濃,剛好配出味道.最重要,老板娘好傾好nice!
D 蛇肉係真蛇肉!
個汁又唔會太濃,剛好配出味道.
最重要,老板娘好傾好nice!
2004-11-06 4 瀏覽
我之前都未試過食蛇.前果排經過呢間鋪就入左去試下d蛇羹. 開頭以為呢d咁罕有o既野都起碼要四十幾蚊一碗貴, 點知入到去一睇個餐牌先知廿幾蚊就可以食到. 我叫左一碗蛇羹, 未食就已經聞到好香o既冬姑未, 食落口就感受到碗蛇羹除在多蛇肉外仲有好多其他材料. d蛇羹又唔會太結又唔會太稀, 加埋其他配料如薄脆, 檸檬葉等..我覺得真係好食過酒樓D翅.
(非會員)
2004-11-05 12 瀏覽
我覺得蛇羹真係招牌貨,個羹既味道較得好好(清清地,又夠未),唔但止咁,我最鍾意既就係佢夠足料(蛇肉),食得蛇羹緊係想食多0的蛇肉,我曾經去左幾逹地方食過,始終都好似差d咁~