2023-07-15
🍽️尊貴海鮮套餐 $449野生膏仔蟹日本深海石斑一夜干野生琵琶龍蝦台灣九孔鮑魚日本野生大赤蝦大西洋野生青口期間限定蟹醬元貝韓國斧山珍珠蠔有機蔬菜籃粥底(日本珍珠米、芋頭、粟米)尼個餐超級抵食,計埋加一先$500,但可以食勻各種極鮮甜嘅海鮮,仲有個好靚嘅維港景,可以一路食一路欣賞😍🤤當中,我哋最鍾意琵琶龍蝦、青口 同蟹醬元貝😋琵琶蝦🦐蒸熟之後顏色鮮艷,味道係當中最鮮甜,我哋食完都心郁郁,有啲想encore🙈野生青口同平時食開嗰啲完全唔同,肉質更加滑嫩、飽滿,味道鮮好多倍😍蟹醬元貝係期間限定。因為紐西蘭打風,令其中兩款海鮮冇晒貨,所以餐廳免費幫我哋升級咗🥰元貝煮得晒啱啱好,肉質爽彈;蟹醬充滿蟹膏嘅甜味,一齊食味道昇華咗唔少🤩食完海鮮,蝦膏、蟹膏以及其他海鮮嘅精華,落晒個粥度,味鮮美,質感好綿☺️再加上椰汁雪燕作為甜品,尼餐食得相當滿足🥰👍🏻味道😋 8/10性價比💰 7/10環境🔎 7.5/10服務🫶🏻 8.5/10打卡指數📸 8/10٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 推薦指數🥰 8/10
野生膏仔蟹
大西洋野生青口
期間限定蟹醬元貝
韓國斧山珍珠蠔
有機蔬菜籃
粥底(日本珍珠米、芋頭、粟米)
當中,我哋最鍾意琵琶龍蝦、青口 同蟹醬元貝😋
味道😋 8/10
性價比💰 7/10