去到鯉魚門梗係食海鮮啦🐟放工同朋友嚟到碼頭真係好relax,去到三家村碼頭就見到大大隻字「野生海鮮蒸氣石碢」,原來係「蟹仙」其中一間分店,蒸海鮮就立刻令我聯想起新鮮海鮮,食落原汁原味🦀我同朋友揀咗尊貴海鮮套餐,每位$449已經好豐富,蝦蟹龍蝦鮑魚等等都有齊,非常抵食,仲有其他套餐都好吸引又抵食!店員好貼心咁幫我哋蒸海鮮,基本上全程除咗剝殼之外都唔洗點郁,服務周到又貼心。首先食加拿大野生海虎蝦🦐蝦肉新鮮又彈牙,蝦頭嘅汁簡直係一咬就爆出嚟,所以記得小心啲食😝超香蝦膏香味。之後食台灣九孔鮑魚,簡直係超爽彈,仲有韓國釜山珍珠蠔🦪通常食鮑魚或者蠔都會想點醬汁,但店員非常貼心咁提點食客,希望我哋食到海鮮原有嘅味道,盡量唔好點醬汁,果然就算蒸完嘅鮑魚同蠔,都係超有鮮味,其實唔洗點任何醬汁架!第一次試韓國釜山鰻魚,第一次食鰻魚係點Wasabi,原來真係幾夾喎!然後就一連食三款甲殼類海鮮,有大西洋野生青口、紐西蘭刀貝蚌,肉質飽滿新鮮,真係唔洗點任何調味 ,非常鮮甜,仲有蟹黃大元貝,好睇又好食😋之後就到重頭戲!有野生琵琶龍蝦,自然環境活動同成長,肉質更有彈性新鮮,靚貨帶點蝦膏,真係錦上添花。最後一樣海鮮就

之後就到重頭戲!有野生琵琶龍蝦,自然環境活動同成長,肉質更有彈性新鮮,靚貨帶點蝦膏,真係錦上添花。最後一樣海鮮就係超正嘅野生膏仔蟹🦀個蟹蓋一掀出嚟就有好多膏,超級鮮甜,正到爆!蟹身啖啖肉,蟹膏仲係流質嘅感覺,食落啖啖鹹香,證明蒸嘅時間都係控制得非常好!

蒸完咁多海鮮,精華落晒個粥底度。最後仲有甜品!燉燕窩真係好好食又養顏😍
2024-07-21
我們這晚來到鯉魚門三家村裡的蟹仙吃我們最愛的海鮮🦞餐🥰😍,我們點了刁鑽海鮮套餐($768),有前菜蟹皇青瓜和海哲,有接近10款海鮮可以吃🤩,包括罕有黃膏肉蟹、冰鎮原隻龍蝦、加拿大野生海虎蝦、冰鎮英格蘭帶子、野生琵琶龍蝦、八頭南非鮑魚、韓國斧山珍珠蠔、紐西蘭刀貝蚌、蟹皇大元貝、有機蔬菜籃,還有豬骨海鮮粥,最後還有椰汁🥥雪燕糖水,好豐富啊!🤤煙花🧨刺身拼盤🧊,我們這個凍盤有冰鎮英格蘭帶子和冰鎮原隻龍蝦,刺身超級新鮮,帶子原粒鮮甜彈牙,龍蝦刺身同樣爽口鮮甜,想不到拼盤的賣相如此精緻, 龍蝦頭十分新鮮,眼睛還眨呀眨,吃這個刺身拼盤的話,店員還會幫忙放枝小煙花🎆,儀式感滿滿呢~😚由於這裡的海鮮真的非常新鮮,充滿海水🌊鹹鮮味,店員也告訴我們蒸熟後不用蘸任何調味料🧂,直接吃就已經很好吃了!😙清蒸龍蝦又是無敵爆新鮮,😛放上蒸爐時,半隻龍蝦還跟我們「say hello」,新鮮生猛鮮甜彈牙天然美味~😋蟹皇大元貝,大大粒元貝、滿滿蟹皇在元貝上面,好吸引~😗😋特別喜歡吃這裡的鮑魚,👍🏻除了新鮮厚身彈牙外,這裡的鮑魚品種也較為獨特,南非紅寶石孔雀鮑魚產自大西洋和印洋交界的南非西開普地區,單單一隻已經含有20種氨
我們這晚來到鯉魚門三家村裡的蟹仙吃我們最愛的海鮮🦞餐🥰😍,

我們點了刁鑽海鮮套餐($768),
有前菜蟹皇青瓜和海哲,

煙花🧨刺身拼盤🧊,
我們這個凍盤有冰鎮英格蘭帶子和冰鎮原隻龍蝦,
刺身超級新鮮,帶子原粒鮮甜彈牙,龍蝦刺身同樣爽口鮮甜,
想不到拼盤的賣相如此精緻,
龍蝦頭十分新鮮,眼睛還眨呀眨,
吃這個刺身拼盤的話,
店員還會幫忙放枝小煙花🎆,
儀式感滿滿呢~😚

由於這裡的海鮮真的非常新鮮,充滿海水🌊鹹鮮味,
店員也告訴我們蒸熟後不用蘸任何調味料🧂,
直接吃就已經很好吃了!😙

清蒸龍蝦又是無敵爆新鮮,😛
放上蒸爐時,
半隻龍蝦還跟我們「say hello」,
新鮮生猛鮮甜彈牙天然美味~😋

蟹皇大元貝,
大大粒元貝、
滿滿蟹皇在元貝上面,好吸引~😗😋

特別喜歡吃這裡的鮑魚,👍🏻
除了新鮮厚身彈牙外,這裡的鮑魚品種也較為獨特,
南非紅寶石孔雀鮑魚產自大西洋和印洋交界的南非西開普地區,單單一隻已經含有20種氨基酸,高蛋白質、維持鉀鈉平衡、去水腫功效~😮😝
原來鮑魚除了味道及口感豐富,還含有很高營養價值。低卡路里、低脂肪、高蛋白質,及含豐富鐵、碘、硒、鈣等微量營養素,有助維持免疫力呢,多吃一點也不怕呢!🤗

這裡的蟹種也十分罕見,
罕有黃膏肉蟹的罕有程度是一萬隻裡只有
幾十隻😲,
牠的特性是肉蟹鮮味而肉實,
同時亦有香濃黃膏,絕對係蟹中霸主啊!🦀😆

來到蟹仙,一定要試試這裡特有的海鮮!☺️

這裡近著碼頭,位置一流,
黃昏🌇日落時分來氛圍感滿滿!❤️

Info
店名:蟹仙華舫
地址:鯉魚門崇信街三家村渡輪碼頭南翼
2024-10-21 395 瀏覽
之前來食過餐有牛的而家主打海鮮海鮮蒸氣石鍋<<蟹仙>>🦀海鮮基本上 set 好冇得選雖然 menu寫4選1,但係餐廳指定左食材,可能有 d人會唔係好岩食。如果比返人選擇會好 d...,不過都新鮮的☺️日落時間來仲影到咸蛋黃☀️同埋可以出小露台影相📸選左個2人餐有龍蝦🦞﹑奄仔蟹🦀,扇貝。。。。牡丹蝦同奄仔蟹~最後海鮮的精華會落入粥底,粥仲可以加葱花同菜葡不過因為佢地方較偏。唔算太多人海鮮蒸氣石鍋<<蟹仙>
之前來食過餐有牛的
而家主打海鮮
海鮮蒸氣石鍋<<蟹仙>>🦀
海鮮基本上 set 好冇得選

不過都新鮮的

☺️日落時間來仲影到咸蛋黃☀️同埋可以出小露台影相📸

選左個2人餐有龍蝦🦞﹑奄仔蟹🦀,扇貝。。。。
牡丹蝦同奄仔蟹~
最後海鮮的精華會落入粥底,粥仲可以加葱花同菜葡

不過因為佢地方較偏。唔算太多人

海鮮蒸氣石鍋<<蟹仙>
2024-10-21 278 瀏覽
唔使$1000就食到习鑽海鮮*有機蔬菜籃*加拿大海虎蝦*龍蝦半隻 (刺身)*罕有野生琶龍蝦外型唔算討好,但比一般龍蝦更加好味,食落有龍蝦味兼帶鮮甜,琵琶龍蝦殼上面的絨絨質地是它在優質水域生活的證明,因此非常罕有*野生瀨尿蝦瀨尿蝦非常大條,食落非常鮮甜,而且已經剝殼起肉,切好咗一嚿嚿,食落非常鮮甜*罕有黃膏肉蟹聽店員講呢隻蟹好罕有,係蟹界ge皇后👸,因此非常多蟹膏,滿滿橙黃色嘅蟹膏配上鮮甜嘅蟹肉,一流*龍蝦半隻*蟹皇海哲好多橙黃色蟹籽,配上爽口海蜇作為開胃菜,令食指大動*蘇格蘭大蟶子雖然冇想像中咁大,但都不過不失*韓國大元貝*韓國珍珠蠔*八頭南非鮑魚好細心咁已經去除咗內臟,鮑魚蒸得啱啱好,唔使拆殼,所以最鍾意嘅海鮮就係鮑魚😍大西洋活青口好少就咁蒸青口食,平時都會用白酒煮,估唔到清蒸青口會有另一番風味冷泡茶椰汁燉雪燕食埋甜品真係好滿足
唔使$1000就食到习鑽海鮮

*有機蔬菜籃
*加拿大海虎蝦
*龍蝦半隻 (刺身)
*罕有野生琶龍蝦
*野生瀨尿蝦
*罕有黃膏肉蟹
*龍蝦半隻
*蟹皇海哲
好多橙黃色蟹籽,配上爽口海蜇作為開胃菜,令食指大動
*蘇格蘭大蟶子
雖然冇想像中咁大,但都不過不失
*韓國大元貝
椰汁燉雪燕
食埋甜品真係好滿足
2024-10-21
2024-10-20 202 瀏覽
餐廳位於鯉魚門三家村,部份座位可以欣賞到靚絕的海景🌊店家經營海鮮進口超過40年,所以海鮮質量有保證,除了食材新鮮之外,餐廳採用了石鍋,由專業店員即場蒸煮,火候剛好,不加調味,原汁原味 更健康美味👍 餐牌有多款套餐可供選擇,豐儉由人。我和朋友點了尊貴海鮮套餐$449/位,已經包括了10款時令海鮮/蔬菜 1.罕有大黃奄蟹,肉質鮮味多膏,仲要係重皮蟹,實在太幸運🥳 2.野生琵琶龍蝦,屬於龍蝦科的一種, 肉質鮮嫩,比龍蝦還要甜。3.韓國釜山鰻魚,將原汁原味的味道發揮到極致☺️,我喜歡不加任何醬汁,朋友就或喜歡點wasabi撈鼓油,兩種食法都好正。4.台灣九孔鮑魚,唔算大隻,但口感彈牙,味道鮮甜。5.大西洋野生青口,最環保的海產😆,充滿海洋的味道6.加拿大野生海虎蝦,蒸煮時擺成心形圖案❤味道爽甜7.韓國釜山珍珠蠔,非常飽滿,脹卜卜 肥嘟嘟,蠔味十足8.黃金翡翠螺,彈牙有嚼勁,螺味濃9.蟹黃大元貝,本身已經好鮮味,再加大量蟹膏,超正~10.有機蔬菜籃,新鮮又清甜除了海鮮/蔬菜,套餐還包括了粥和椰汁燉雪燕。溫馨提示:粥底正是所有海鮮嘅精華所在,再飽也不能錯過🤣

1.罕有大黃奄蟹,肉質鮮味多膏,仲要係重皮蟹,實在太幸運🥳
4.台灣九孔鮑魚,唔算大隻,但口感彈牙,味道鮮甜。
5.大西洋野生青口,最環保的海產😆,充滿海洋的味道
6.加拿大野生海虎蝦,蒸煮時擺成心形圖案❤味道爽甜
7.韓國釜山珍珠蠔,非常飽滿,脹卜卜 肥嘟嘟,蠔味十足
8.黃金翡翠螺,彈牙有嚼勁,螺味濃
9.蟹黃大元貝,本身已經好鮮味,再加大量蟹膏,超正~
10.有機蔬菜籃,新鮮又清甜

2024-10-14 195 瀏覽
餐廳位於鯉魚門,專食海鮮蒸氣石鍋,所以海鮮一定好新鮮。餐廳環境舒適,而且座位闊落。海鮮餐膏仔蟹、龍蝦🦞、鮑魚、青口、虎蝦、海膽扇貝、翡翠螺、魚片先將粥底放喺煲內,然後將逐款海鮮蒸熟。侍應全程會在旁協助,簡直係食懶人餐。海鮮蒸熟後即刻食特別彈牙。餐廳嘅海鮮真係好新鮮,味道好鮮甜,唔使特登落醬料都好好味。特別係膏仔蟹同龍蝦🦞真係好好食,同外面餐廳比較係特別高質。海鮮嘅鮮甜嘅汁變成精華,滴晒入粥內最後食碗粥真係好清甜。

海鮮餐
膏仔蟹、龍蝦🦞、鮑魚、青口、虎蝦、海膽扇貝、翡翠螺、魚片

海鮮嘅鮮甜嘅汁變成精華,滴晒入粥內最後食碗粥真係好清甜。
  • 龍蝦
  • 粥底
2024-10-09 261 瀏覽
蟹仙📍位於三家村碼頭原來店主係經營超過4️⃣0️⃣年的海鮮供應商,主打優質全海鮮。佢哋搜羅世界各地的海鮮,如澳洲龍蝦、波士頓龍蝦等,每日空運到港,確保新鮮美味。🍴 尊貴海鮮套餐 $449/位- **罕有藻食綠膏蟹** 🦀: 鮮嫩可口- **野生琵琶龍蝦** 🦞: 鮮甜爽口- **韓國釜山鰻魚** 🐟: 滑溜入味- **台灣九孔鮑魚**: Q彈鮮嫩- **大西洋野三青口**: 海洋風味- **加拿大野生海虎蝦** 🦐: 彈牙多汁- **韓國釜山珍珠蠔** 🦪: 鮮甜無窮- **黃金翡翠螺**: 香脆可口- **蟹黃大元貝**: 蟹黃滿溢- **有機蔬菜籃** 🥬: 健康清新店長May姐詳細介紹每道菜,強調清蒸保持原汁原味,真正體驗海鮮鮮味。▶️推薦菜- **台灣九孔鮑魚**: Q彈鮮嫩- **蟹黃大元貝**: 蟹黃鮮味滿滿- **韓國釜山珍珠蠔**: 鮮甜無窮**一個字:「鮮」!** 😋享用完十道菜後,還有驚喜的粟米淮山豬骨粥,濃郁綿密,帶海鮮甜味。最後的椰汁燉雪燕甜品,清甜滋潤。專業熱情的服務讓用餐體驗更佳。這是我食過CP值最高的蒸氣海鮮,絕對會再來支持! #香港#美食#小店#鯉魚門#蟹仙#海鮮
蟹仙

- **台灣九孔鮑魚**: Q彈鮮嫩
- **蟹黃大元貝**: 蟹黃鮮味滿滿
- **韓國釜山珍珠蠔**: 鮮甜無窮

**一個字:「鮮」!** 😋

最後的椰汁燉雪燕甜品,清甜滋潤。

#香港#美食#小店#鯉魚門#蟹仙#海鮮蒸氣石鍋
2024-09-22
  • 韓國釜山珍珠蠔
  • 蟹黃大元貝
2024-10-06 220 瀏覽
近排想同朋友望住個海食啲嘢減吓壓,就近近哋去咗鯉魚門三家村食飯。我哋入到餐廳啱啱好係日落時分,店員話Outside area 個景好靚,我哋menu 都未睇就去咗望海,個view 真係好舒服好正。欣賞完日落,就要醫吓肚。我哋聽到店家介紹嘅南非紅寶石孔雀鮑魚,就決定叫呢個勁豐富嘅海鮮餐。前菜香辣魚皮好惹味彈牙,唔怕辣嘅朋友一定唔可以錯過!最無得輸嘅一定係個鮑魚,賣相好靚之餘,點清酒嚟食真係好鮮甜,我哋開咗枝Sake, 一邊食靚海鮮,飲酒加埋個靚海景,真係人生一大樂事。最後食晒蒸海鮮,再食埋最底嘅海鮮粥,真係好飽,飲飽食醉,再整返個糖水,真係好完美😍

2024-10-02 249 瀏覽
近近地食海鮮,我通常會揀去鯉魚門,呢日行出三家村碼頭嗰邊,見到一間未試過嘅餐廳就入去食晚餐。我欣賞餐廳在客人點餐之前,會開爐全部餐具都加熱清熱消毒。尊貴海鮮套餐 $449/位罕有大黃野生奄蟹韓國釜山鰻魚澳洲青年龍蝦台灣九孔鮑魚大西洋野生青口加拿大野生海虎蝦韓國斧山珍珠蠔黃金翡翠螺蟹皇大元貝有機蔬菜籃共十款每款都超級新鮮好味,肉質彈牙,幾乎每一種都鍾意食。食埋個粥底,仲附送甜品簡直飽到不得了。最想encore係野生大奄仔蟹,老闆喺東南亞地方有漁船,野生奄仔蟹爆膏,好鮮甜。

我欣賞餐廳在客人點餐之前,會開爐全部餐具都加熱清熱消毒。

尊貴海鮮套餐 $449/位
有機蔬菜籃
共十款

2024-09-24
2024-09-13 382 瀏覽
今次我叫咗一個超值海鮮套餐,真係好驚喜!呢個套餐包括咗野生膏仔蟹、太平洋饅頭蟹、野生琵琶龍蝦、台灣九孔鮑魚等等,仲有韓國斧山珍珠蠔、蟶子同有機蔬菜籃,而粥底係用咗日本珍珠米、芋頭、粟米同豬骨煮成,真係非常鮮味。其中最讓我印象深刻嘅就係嗰隻琵琶蝦蒸到色澤鮮艷,肉質爽嫩,食完真係想叫多一份!而蟹黃元貝就更加唔可以錯過,口感剛好,肉質爽脆,加埋蟹黃嘅甜味,令整道菜嘅風味升華咗好多。至於大西洋青口,肉質滑嫩又飽滿,味道真係好有驚喜,同平時食嘅青口相比,完全係另一個層次呢個套餐約500蚊,對於咁新鮮嘅海鮮,真係非常抵食!坐喺維港旁邊,食住美食,仲可以欣賞到美麗嘅景色,簡直好開心。食完海鮮之後,粥底已經吸收咗所有海鮮同蔬菜嘅精華,變得鮮美、質感綿密,真係每一口都好滿足!呢間餐廳真心推薦俾鍾意海鮮嘅朋友!

2024-09-12 296 瀏覽
之前成日喺三家村碼頭釣魚落船,都會見到有間蒸氣火鍋餐廳,我同奴才爸一直心思思想試吓,今日終於抽倒時間去嗰邊試😋餐廳裝修環境好特別,好有漁民漁船feel🛶我地叫左個$449既套餐,有多款蒸氣海鮮仲有粥底,蒸完啲海鮮精華滴晒落啲粥度,諗起都流晒口水🤤仲要有專人幫手整,唔洗怕自己蒸過龍蒸唔熟,岩晒我呢啲懶人🤭野生奄仔蟹🦀太平洋饅頭蟹🦀野生琵琶蝦🦞台灣九孔鮑魚、大西洋野生青口、加拿大野生虎蝦🦐韓國釜山珍珠蠔、蟶子、蟹黃大元貝、有機蔬菜籃🥬仲有個芋頭粟米豬骨粥底🍲咁多款海鮮我同奴才爸最欣賞既係奄仔蟹🦀琵琶蝦🦞同大元貝🤤奄仔蟹蟹肉鮮甜超爆多膏😍啲膏仲好濃味好甜🤤琵琶蝦肉質爽彈勁新鮮!而且一樣勁甜🤤比起食龍蝦我更喜歡琵琶蝦😋元貝上加左大廚特製蟹黃,大大增加元貝鮮味同豐富左個層次🤤另外饅頭蟹都唔錯,雖然好少好少肉,啲肉基本上係晒對蟹鉗上,但佢係我食過最鮮最甜既蟹🤤🤤個粥底要特別分享一下,因為真係真係好正🤤以上既海鮮放喺上面蒸,一路蒸啲精華一路滴晒落粥底😍仲有蔬菜籃,所以個粥除咗有海鮮味仲有蔬菜嘅甜味,再加上個粥底有芋頭粒、粟米同豬骨,令到個粥味道超豐富有層次,我都食咗兩大碗真係不得了🤤🤤細細聲話你知而
餐廳裝修環境好特別,好有漁民漁船feel🛶

咁多款海鮮我同奴才爸最欣賞既係奄仔蟹🦀琵琶蝦🦞同大元貝🤤
奄仔蟹蟹肉鮮甜超爆多膏😍啲膏仲好濃味好甜🤤

元貝上加左大廚特製蟹黃,大大增加元貝鮮味同豐富左個層次🤤

細細聲話你知而家有個優惠📣如果用現金或轉數快俾錢就可以有一碗椰汁燉雪燕糖水,聽店員講到百幾蚊㗎🤑😵‍💫

🤑 人均消費:~$580
🤩 推薦指數:8 / 10
📍 餐廳資料:蟹仙華舫 (鯉魚門)
鯉魚門崇信街三家村渡輪碼頭南翼

喜歡我的食評請Like & Follow🫶🏻 @umi.bengal.foodie

#foodie #foodies #foodiegram #foodielife #foodiehk #hkfood #hkfoodie #hkrestaurant #香港美食 #香港好去處 #香港打卡 #香港探店 #香港必吃 #香港美食攻略 #鯉魚門美食 #蒸氣火鍋 #三家村碼頭 #蟹仙 #蒸氣海鮮
2024-08-11 242 瀏覽
鯉魚門碼頭附近的蟹仙海鮮餐廳是朋友聚會的場所。我們呢次點龍蝦刺身,龍蝦刺身色澤誘人,食落好爽口,因為龍蝦都唔算大隻關係,所以服務員上還送上了幾隻肥美的牡丹蝦。北海道的松葉蟹係另一兩點,我們小心翼翼地剝開蟹殼,露出飽滿晶瑩的蟹肉。松葉蟹肉鮮甜彈牙,毫無腥味。這家店還提供其他海鮮,如鎮店之寶的新西蘭青口、扇貝等,以及各種貝類海鮮。餐廳採用粥底作為湯底,整體用餐體驗令人賓至如歸。What a nice eating experience!

2024-07-29 291 瀏覽
位於鯉魚門碼頭附近的蟹仙海鮮餐廳,是我們招待好朋友必然的選擇。今次我們點了龍蝦刺身,上桌的是一盤色澤誘人的龍蝦刺身。服務員熟練地將龍蝦劃分成整齊的片狀,配以精心搭配的醬料,服務員也送了幾隻牡丹蝦在陪襯。入口即化的龍蝦肉質鮮嫩多汁,帶有微微的甜味,令人回味無窮。除此之外,還有煙花這個gimmick野緊接著是來自北海道的松葉蟹和肥美多汁的琵琶蝦。我們小心翼剝開蟹殼,露出飽滿多汁的蟹肉。松葉蟹肉鮮甜Q彈,毫無腥味,讓人欲罷不能。另一方面,琵琶蝦也是的樣子奇怪,但是蝦肉鮮甜,烹飪恰到好處,保留了原汁原味。

今次我們點了龍蝦刺身,上桌的是一盤色澤誘人的龍蝦刺身服務員熟練地將龍蝦劃分成整齊的片狀,配以精心搭配的醬料,服務員也送了幾隻牡丹蝦在陪襯。入口即化的龍蝦肉質鮮嫩多汁,帶有微微的甜味,令人回味無窮。除此之外,還有煙花這個gimmick野

2024-07-29 191 瀏覽
今晚我們來到鯉魚門的一家著名海鮮店品嘗了他們的蒸汽火鍋。這家店已經在當地頗有名氣,甚至開設了連鎖店。這次我們選擇了他們最實惠的套餐,雖然價格在400港元左右,但卻包含了龍蝦/琵琶蝦,以及備受歡迎的大閘蟹。這些螃蟹個頭非常大,肉質飽滿肥美,蟹黃濃郁鮮美,讓我們十分滿足。著名的新西蘭青口、扇貝等,以及各種貝類海鮮及粥底作為湯底,整體用餐體驗令人賓至如歸。總的來說,這次消費非常物有所值,完全超乎了我們的預期。

2024-07-04 138 瀏覽
食靚景、新鮮美味嘅海鮮。可以食唔同嘅套餐!有松葉蟹、龍蝦、琵琶蟹、麵包蟹,唔同嘅蟹!仲有鮑魚、青口、各種貝類、鰻魚… 雖然每樣一隻,但已經好夠,加埋粥底非常鮮甜忍唔住飽都食咗兩碗!仲有好脆好鮮味嘅魚皮,仲有甜品…一定食飽你!!環境又好舒服,近窗嘅疏化位好spacious ! 出去露台有好正嘅打卡靚海景!食嘢之前一定要出去影相!招呼客人很用心!💓💓一定會再約朋友去吃吃吃啦!慶祝生日,朋友吹水非常啱!😋😋😋😋
2024-07-04
慶祝紀念