2021-04-14
自從食過 #蠔灣 生蠔海鮮拼盤🦪 覺得很好味,但又唔想出街,所以今次選擇 #外送服務。訂購好簡單,只要用Apps📲 選擇食物,任何時間地點24小時包送貨上門,幾時想食都得😆我喜歡 #生蠔海鮮拼盤,可以選擇喜歡的食物,種類及數量都自己決定👍。送到來已包埋檸檬🍋醬汁 ,唔洗自己開蠔,一打開就食得好方便。推介必食 #生蠔,店舖從法國🇫🇷蠔場直接入口,品質及穩定性更高。仲有世界各地時令 #海鮮 🦞,足不出戶就可以品嚐到 #世界美食。今次拼盤有(法國生蠔、阿拉斯加長腳蟹腳、加拿大海膽、紐西刀貝蜆、法國珍珠螺、生蝦、北海道帶子)。我特別喜歡食 #加拿大海膽,大大隻夠滿足☺️、#法國珍珠螺 🐚鮮甜彈牙,#北海道帶子 鮮甜美味,仲有 #阿拉斯加長腳蟹腳 🦀,啖啖肉又夠甜。就算 #外賣 🥡同餐廳食都一樣新鮮,以後開party 又多個好選擇!