餐廳: 走杯 (富時中心)
資訊:

2020-04-14 1581 瀏覽
#cassiegomk-瘦編向來都支持環保,自備購物袋,帶環保餐具,每個星期至少一日食素等等。作為都市人,真係好難樣樣都做到最環保,不過都會盡力做。今次為大家介紹依間以健康同環保為理念嘅香港茶飲店「走杯 Cupfy」。🥛-Cupfy提倡客人購買飲品時要自備杯子,佢地都提供靚靚嘅玻璃杯俾顧客現場享用飲品,從而推廣減少使用即棄杯。如果顧客需要外帶飲料,每只外賣紙杯就會收取港幣2元,全數收益會將撥捐環保機構作慈善用途。另外Cupfy仲推廣「少一點糖,多一點甜。」,店裏面飲品全部都係低糖口味,使用天然蔗糖,或者無添加糖-麥芽糖醇,岩哂次次都叫微糖或者無糖嘅我。😍-今次我同朋友試左三杯飲品,第1️⃣杯係奶蓋系列嘅香檸烤布蕾·香水茉莉綠,四月限定。脆脆焦糖奶蓋散發出陣陣的香檸味道,個奶蓋一飲落去,即刻出現心心味,係好濃郁嘅奶香味,同其他連鎖茶飲店用奶粉沖出黎嘅完全唔同,下層就係好清新嘅茉莉花茶。第2️⃣杯係紅烏龍楓葉純豆乳(紅荳薏仁),Cupfy選用嘅茶葉係由台灣鹿谷培植出產嘅茶葉,茶底飲落好滑潤,配埋紅荳薏仁,非常健康。第3️⃣杯係仙草奶茶,口感好嫩滑,加埋奶茶,即刻充滿天然清涼感、飽足感,夏天就到,絕對係
#cassiegomk
今次我同朋友試左三杯飲品,第1️⃣杯係奶蓋系列嘅香檸烤布蕾·香水茉莉綠,四月限定。脆脆焦糖奶蓋散發出陣陣的香檸味道,個奶蓋一飲落去,即刻出現心心味,係好濃郁嘅奶香味,同其他連鎖茶飲店用奶粉沖出黎嘅完全唔同,下層就係好清新嘅茉莉花茶。第2️⃣杯係紅烏龍楓葉純豆乳(紅荳薏仁),Cupfy選用嘅茶葉係由台灣鹿谷培植出產嘅茶葉,茶底飲落好滑潤,配埋紅荳薏仁,非常健康。第3️⃣杯係仙草奶茶,口感好嫩滑,加埋奶茶,即刻充滿天然清涼感、飽足感,夏天就到,絕對係消暑奶推介。👍🏿
味道評分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
抵食評分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
回購評分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
➡️ Cupfy 走杯 (旺角)
📍 旺角彌敦道585號富時中心地下 S3
📞 +852 2489 9888(歡迎外賣)

2020-03-30 272 瀏覽
【防疫養生飲品】黃金薑蜜純鮮乳 Turmeric Latte - 以天然薑黃配上澳洲純鮮乳🥛, 薑黃味突出, 奶味香濃, 飲落個味道有啲似咖哩香料味, 所以飲咗一啖之後, 我形容為充滿印度風味既飲品🤣~ 唔飲唔知, 原來薑黃既抗氧化能力高達十萬倍 (抗氧化度: 107,700)!有美肌功效, 飲多啲就可以FOREVER 18😜!薑黃還有助於排毒、增強免疫力、預防癌症和舒緩經痛。免疫力🆙🆙, 身體自然就能對抗感冒及流感!
【防疫養生飲品】

2020-03-30
2020-03-29 294 瀏覽
已經幫襯咗超過一年,前身係萬波(同一個舖位),基本上日日都會去飲!我敢講走杯無論係茶定係奶蓋呢間都肯定係香港頂級。我最中意飲奶蓋,所以可以講下佢嘅幾款奶蓋。1. 香草籽咸奶油:開國功臣,本人最愛,亦係一開始就有嘅款式。味道濃,表面有燒過嘅焦糖,咸咸甜甜,中意濃味同奶嘅人一定中意。2. 紅烏龍奶蓋:茶味奶蓋,非常清香,冇試過飲過第二間有咁嘅配搭。如果中意飲茶嘅人強烈推薦。3. 柚子奶蓋: 顧名思義,濃淡我覺得係界乎上面兩款中間,奶味濃,再加淡淡柚子味,中庸之選。4. 青檸奶蓋:超級fresh嘅奶蓋,極之特別。少少酸,怕「漏」嘅人心選。5. Oreo奶蓋:其他奶蓋多數配茶,呢一款係配奶茶,濃厚朱古力味道系列。仲想提下大家,其實每款奶蓋都可以配唔同茶底(紅烏龍、黃金烏龍、鐵觀音、香水茶茉莉)、奶茶同coffee。唔一定要跟死個menu,所以其實有好多款配搭!雖然我最愛係奶蓋,但其實其他飲品都係用心之作。比起其他珍珠奶茶舖,好明顯感覺到係用料同制作上,走杯都係落足心機準備,而唔係坊間嘅粗製濫造。雖然我咁樣好似好hard sell,但我絕對係真正嘅顧客,亦都好珍惜呢間有心經營嘅舖。事實上佢個舖位

雖然我咁樣好似好hard sell,但我絕對係真正嘅顧客,亦都好珍惜呢間有心經營嘅舖。事實上佢個舖位係正黃金地段,由19年6月經歷過抗爭運動同肺炎,加上舖租一定好難頂,所以我真係好擔心呢間咁高汁嘅舖會捱唔住。因為咁我決定寫低第一篇食評,向大家推薦佢,我相信你地試咗一次就會明白!

2020-03-29
5 分鐘 (堂食)
  • 香草籽咸奶油紅烏龍
一向愛飲果茶,但坊間好多都又甜又易肥,不過上星期同朋友去旺角時,見到有間時尚富格調的茶飲店:「走杯CUPFY」走杯鹿谷烏龍茶專門店,是100%香港茶飲品牌,著重健康又環保,少一分糖多一點甜,同時提倡Cup-Free!店內飲品以低糖為主,除選用天然蔗糖,更引入自家研發無添加糖 – 麥芽糖醇,讓我們跟糖尿病人士都可嚐到幸福甜。同時提倡購買飲品時用自備杯,即場飲會提供玻璃杯,外賣杯則要收取HKD2,附加費會全數作慈善用途,環保又有社會責任,支持!作為烏龍茶專門店,花上一年的時間,特別精選4款由台灣鹿谷培植的茶葉,茶湯滑潤而甘甜,每款都含不同茶韻。飲品主打奶蓋、奶茶、純鮮乳、冰沙、水果茶及醇茶,共30多款任君選擇!今次就叫了4款熱賣茶飲,包括3月白色情人節推介的走杯奶蓋系列、水果冰沙等。賣相吸睛同時味道亦很不錯!這兩款是首創以茶葉為配方的奶蓋口味:-(右) 浪漫之約 (HKD36)以原朵的玫瑰浸泡奶蓋中,撲鼻花香融入自選優質香水茉莉綠,茶香中帶少甜,幸福滿分。(左) 啖啖奧利奧奶茶 (HKD38)內有瑞士優質可可粉,配上香滑低糖奶茶及奧利奧,甜而不膩,Perfect Match!除奶蓋口味創新
一向愛飲果茶,
但坊間好多都又甜又易肥,
不過上星期同朋友去旺角時,
見到有間時尚富格調的茶飲店:
「走杯CUPFY」走杯鹿谷烏龍茶專門店,
是100%香港茶飲品牌,著重健康又環保,
少一分糖多一點甜,同時提倡Cup-Free!

店內飲品以低糖為主,除選用天然蔗糖,
更引入自家研發無添加糖 – 麥芽糖醇,
讓我們跟糖尿病人士都可嚐到幸福甜。

同時提倡購買飲品時用自備杯,
即場飲會提供玻璃杯,
外賣杯則要收取HKD2,
附加費會全數作慈善用途,
環保又有社會責任,支持!

作為烏龍茶專門店,花上一年的時間,
特別精選4款由台灣鹿谷培植的茶葉,
茶湯滑潤而甘甜,每款都含不同茶韻。
飲品主打奶蓋、奶茶、純鮮乳、冰沙、
水果茶及醇茶,共30多款任君選擇!

今次就叫了4款熱賣茶飲,
包括3月白色情人節推介的
走杯奶蓋系列、水果冰沙等。
賣相吸睛同時味道亦很不錯!

這兩款是首創以茶葉為配方的奶蓋口味:-

(右) 浪漫之約 (HKD36)
以原朵的玫瑰浸泡奶蓋中,
撲鼻花香融入自選優質香水茉莉綠,
茶香中帶少甜,幸福滿分。

(左) 啖啖奧利奧奶茶 (HKD38)
內有瑞士優質可可粉,
配上香滑低糖奶茶及奧利奧,
甜而不膩,Perfect Match!

除奶蓋口味創新外,
店內獨家的冰沙亦十分搶眼。

初春櫻花雪 (HKD32)
選用天然萊姆和養顏的原朵洛神花,
漸變色的粉紅冰沙層,
塑造出初春櫻花飄雪的浪漫感覺外,
入口甜甜酸酸,清新又消脂,啱晒我呀!

朋友鍾意保健,店員就推介:

黃金薑蜜純鮮乳 (HKD35) (熱飲)
天然薑黃含豐富薑黃素,
入口微辛暖胃,增強免疫力
同時能抗氧化、調理脾胃等…..

鍾意健康茶飲、支持環保及本土品牌的,
就要支持「走杯CUPFY」啦!
2020-03-14
2020-03-13 222 瀏覽
最近去左旺角新開嘅走杯CUPFY ,即係✨Cup free✨啊,概念真係岩曬注重健康同環保嘅香港人啊😊大家可以自攜杯或者用玻璃杯堂飲都得㗎!咁就可以減少即棄杯嘅使用啦,為環保♻️出一分力嘛😉如果要外帶就要每個紙杯加返 $2,會捐返俾環保機構做慈善用途㗎🥰.「少一點糖,多一點甜。」而且走杯CUPFY嘅飲品都係以低糖口味,除左天然蔗糖,仲引入左麥芽糖醇(Sugar Free),所以就算好似我減緊肥同糖尿病人都岩飲㗎😋.飲品系列分為5️⃣大類,主打嘅奶蓋、奶茶、純鮮乳、水果茶、冰沙同醇茶,飲品款式超過3️⃣0️⃣杯,全部都係低糖為主㗎🥰真係好健康啊!今次我就試左依幾杯飲品都好正啊😋.✨走杯獨家限定✨黃金薑蜜純鮮乳 $35 (熱飲♨️)天然薑黃有豐富嘅薑黃素,有效提高免疫力、真係岩曬依排防疫時期飲啊🥰而且仲有抗氧化、減輕發炎、殺癌細胞、紓緩經痛同調理脾胃等功效㗎,飲落唔會話好辛辣嘅感覺,不過孕婦同糖尿病患者就唔適合飲用喇.我最鍾意依杯🌹浪漫之約 $36以澳洲純鮮乳同法國嘅輕芝士配製,飲落厚厚嘅玫瑰奶蓋好香滑,再加埋淡淡嘅玫瑰花🌹香味,加埋茶一齊飲真係好享受😌不過係期間限定嚟㗎,想試吓就要14/3前啦.走杯金鑽

✨走杯獨家限定✨
黃金薑蜜純鮮乳 $35 (熱飲♨️)
天然薑黃有豐富嘅薑黃素,有效提高免疫力、
孕婦同糖尿病患者就唔適合飲用喇

我最鍾意依杯🌹浪漫之約 $36
走杯金鑽蜜芋鮮鮮乳 $34
用左金鑽蜜芋取代珍珠,健康得嚟咬落煙韌,好有口感🥰再加埋每一啖都有芋頭蓉,真係好滿足呢😋
2020-03-05 187 瀏覽
最近係旺角新開的茶飲店!「走杯」呢個concept真係幾特別亦都好環保♻️ 用上玻璃杯設計就更加igable😎 如果想外賣拎走亦得~覺得如果外賣杯都可以係透明就更加好啦🙆🏻‍♀️-最欣賞係佢地嘅飲品種類多得黎仲要全部好特別同吸睛!仲要大部份飲品都係用麥芽糖醇製造 好適合血糖不佳嘅人飲用 好貼心✔️如果我有多個胃 真係好想試埋其他飲品😍-🔸藍天白雲🔸個名同嘢飲嘅賣相極度match🔵⚪️ 好似天空 白雲 陸地藍色嗰層係碟豆花 白色係鮮乳 最底嗰層係愛玉勁photogenic之餘仲好好飲 愛玉仲一啲都唔會太甜-🔸浪漫之約🔸私心推介呢杯!呢一杯係我嘅最愛 個奶蓋超超超好飲! 我同朋友都一試愛上😳識得我嘅都知我超級鍾意飲奶蓋 呢間嘅奶蓋真係比到我好大嘅驚喜!奶蓋同茶嘅比例岩岩好 唔會飲到最後好寡🤤奶蓋唔會死甜之餘 反而有淡淡玫瑰香味🌹同坊間嘅芝士奶蓋好唔同🤤仲要佢嘅茶葉黎自台灣鹿谷 茉莉花茶底超香 絕對會想再飲👍🏻-🔸鮮萊姆愛玉🔸鍾意酸酸甜甜嘅你 就唔好錯過呢一杯平時唔太鍾意飲酸野嘅我都覺得好容易入口🤩-🔸鐵觀音紅楓茶純豆乳🔸好推薦呢一杯比有糖尿病患者嘅人飲用 加埋紅豆薏仁 成個感覺都好健康👍🏻佢嘅鐵觀
最近係旺角新開的茶飲店!
覺得如果外賣杯都可以係透明就更加好啦🙆🏻‍♀️

鐵觀音紅楓茶純豆乳
浪漫之約
鮮萊娒愛玉
2020-03-01 162 瀏覽
推薦👍🏻 ☞ //人蔘鮮奶//♥! 我自己本身不喜歡人蔘味, 因為其回甘力太高, 還有陣陣甘苦味, 但這杯飲品絕對不是充滿甘苦味的那種!我點了人蔘鮮奶 (轉為配豆乳)。第一啖有人蔘的味道, 是甜甜的味道呢!他們用了獨特的方法處理人蔘, 以去掉其苦味, 人蔘味道不會過濃, 適中的, 和豆乳味道非常夾, 是健康又有驚喜的飲品!再配上粒粒紅豆, 甜度🆙🆙, 好有口感 !//欣澳蜜柑桔//柑桔味突出, 帶輕微鹹味, 是滋潤的飲品~ 味道清新, 令人開胃, 喝完一整杯也不覺得膩。
推薦👍🏻 ☞ //人蔘鮮奶//♥!

//欣澳蜜柑桔//
2020-03-01
下午茶
好幾個月沒有到旺角,這天難得出城,當然要掃街一番。剛好走過大街,發現了又一間新飲品店。「走杯」店如其名,鼓勵大家購買時使用自家便儶杯又或者選擇堂飲,減低即棄杯的使用量,為環保出一分力。「走杯」的茶飲,沖調的糖分可選擇蔗糖又或者麥芽糖醇。而麥芽糖醇是自家研製,適合控制血糖人士飲用。這一杯的愛玉,是手工制作。口感軟溜Q彈,有點入口即融感。配上新鮮青檸,味道酸酸的,香甜又解渴。非常有詩意意境的名字,而飲品也有著超高的打卡度!上層的藍天,是由蝶豆花沖調而成,零色素純天然的成份。至於下層的白雲,是純鮮乳來的,飲落有濃濃奶香味。而最底下就是手工造的愛玉,酸甜帶有檸檬味。整杯甜度剛好,又不會過膩。奶蓋系列非常有特色,五款五味。奧利奧奶蓋咸香柔滑,而且還加入了奧利奧餅乾碎。奶茶可選普通奶茶又或者鮮奶茶,今次試了鮮奶茶,奶香味更濃。為了響應環保,筆者和友人選擇了堂飲。希望下次再光顧時會記得帶同自己的杯子過來。
好幾個月沒有到旺角,這天難得出城,當然要掃街一番
。剛好走過大街,發現了又一間新飲品店。

,減低即棄杯的使用量,為環保出一分力

鮮萊姆愛玉

這一杯的愛玉,是手工制作。口感軟溜Q彈,有點入口即融感
。配上新鮮青檸,味道酸酸的,香甜又解渴。

非常有詩意意境的名字
,而飲品也有著超高的打卡度!

上層的藍天,是由蝶豆花沖調而成,零色素純天然的成份
。至於下層的白雲,是純鮮乳來的,飲落有濃濃奶香味。

啖啖奧利奧•奶茶

奶蓋系列非常有特色,五款五味。

奧利奧奶蓋咸香柔滑,而且還加入了奧利奧餅乾碎
。奶茶可選普通奶茶又或者鮮奶茶,今次試了鮮奶茶,奶香味更濃

為了響應環保,筆者和友人選擇了堂飲
。希望下次再光顧時會記得帶同自己的杯子過來
2020-02-28
鮮萊姆愛玉
啖啖奧利奧•奶茶
新開茶飲店 老闆來頭不少想知更多就過黎問佢啦🤭Anyway呢間真係好有驚喜😳個奶蓋好飲到癲😭😭·🌺東方美人 紅烏龍茶 奶蓋$35🌺個奶蓋極厚 係我見過最厚嘅一間亦係我飲過最厚實最綿密(圖2)🤤好似mousse 但又有奶蓋嘅泡泡感🤭奶味非常濃郁👏🏻玫瑰天然 淡香的🌺底下的紅烏龍茶茶更幽香很透徹同純 一點都無澀👍🏻👍🏻總之個奶蓋真係好驚艷Best奶蓋 ever🥰🥰🥰.❤️紅豆薏米豆乳$33❤️又係勁足料 大半杯都係料紅豆薏米煮得鬆綿紅豆仲有顆粒感 薏米就煙韌咁豆乳挺濃稠 搞拌後似都係偏奶已經叫咗少甜 但覺得可以再少甜啲🤭·🍊欣澳蜜柑桔$29🍊老闆娘聽到我沙曬聲 所以整俾我🥺雖然係凍飲 但真係好潤喉啊有金桔 青檸 話梅🍊🍋酸中帶甜帶微咸 好有層次覺得夏天飲會好爽😍·我一定會翻黎呀😍要試曬所有奶蓋同茶😭😭
新開茶飲店 老闆來頭不少
酸中帶甜帶微咸 好有層次
覺得夏天飲會好爽😍
我一定會翻黎呀😍
要試曬所有奶蓋同茶😭😭
呢個時代做生意,除左講特色,好多時候都講社會責任。咁啱經過旺角,留意到有一間新開嘅飲品店,叫「走杯」,見到放係出面嘅visuals幾靚,野飲嘅賣相同取名都幾特別,又有個位企下chill下,就入去試左。睇左個menu一陣,講真杯杯都好想飲,見到有人蔘系列,老闆娘Amy都有推介下,我就揀左「人蔘鮮乳加紅豆薏仁」黎飲。(本身我個人唔係好受得牛奶,但見到係人蔘,又有得配我好鍾意嘅紅豆薏仁,就試左)等緊杯人蔘鮮乳嘅時候,周圍望下,見到廚房裡面好乾淨企理,再睇下個menu,發現原來拎走飲係要加兩蚊。同Amy傾左幾句,原來「走杯」好鼓勵客人堂飲或者帶自己嘅杯過黎裝野飲走,用佢地店舖嘅紙杯同飲管就要額外加兩蚊,每個月佢地會將呢部分嘅錢作慈善用途。講真,依家去叫凍飲都要加兩蚊。如果真係咁啱趕時間要拎走飲,為左環保比哩兩蚊都值啦。傾傾下,杯人蔘鮮乳紅豆薏仁就整好啦。見到個賣相,真係忍唔住影相打卡。要攪混佢先飲,都有啲唔捨得,因為會破壞左佢個賣相。人蔘味好香,回甘唔苦,再加埋彈牙嘅紅豆薏仁,可以cover左我唔係好受得嘅鮮奶味,而且唔算甜。整體感覺好好,飲完唔會好用飽肚,唔會唔舒服。唔鍾意飲奶嘅,哩杯人蔘鮮
呢個時代做生意,除左講特色,好多時候都講社會責任。

傾傾下,杯人蔘鮮乳紅豆薏仁就整好啦。見到個賣相,真係忍唔住影相打卡。要攪混佢先飲,都有啲唔捨得,因為會破壞左佢個賣相。人蔘味好香,回甘唔苦,再加埋彈牙嘅紅豆薏仁,可以cover左我唔係好受得嘅鮮奶味,而且唔算甜。整體感覺好好,飲完唔會好用飽肚,唔會唔舒服。唔鍾意飲奶嘅,哩杯人蔘鮮乳紅豆薏仁都值得一試再試!希望會出多啲唔同種類嘅人蔘系列飲品!

人蔘鮮乳紅豆薏仁
人蔘鮮乳紅豆薏仁
2020-01-20 250 瀏覽
咁多間茶飲店, 呢間係我心目中既TOP 3 之一推薦 ♥人蔘豆乳紅豆薏仁♥我自己本身唔太鍾意人蔘味, 因為佢既回甘力太高, 有陣甘苦味, 所以當佢哋推薦我試人蔘牛奶時, 我猶豫咗好耐, 心諗人蔘點可以夾牛奶🤨?但最後都係試咗...(轉為配豆乳), 第一啖, 認真愛上左呢杯飲品!人蔘味甘甜, 唔會太濃, 同豆乳味道好夾, 有驚喜的!再配上粒粒紅豆、薏仁, 好有口感!💜葡萄成熟時💜用上澳洲長條形葡提子🍇 (高成本製作🤩), 鮮提子好爽甜, 有香甜既葡萄味之餘, 亦不失牛奶香氣呢間茶飲店宣傳環保♻️, 我都自備咗水樽外賣一杯飲品, 做個環保小先鋒~
咁多間茶飲店, 呢間係我心目中既TOP 3 之一

推薦 ♥人蔘豆乳紅豆薏仁♥

💜葡萄成熟時💜

2020-01-19
下午茶
2020-01-15 261 瀏覽
手調茶飲品近年大受香港人歡迎,但即使看似健康的各種果茶,也含有高糖份而乃卡路里,對於減重人士簡直一大天敵!但是在減重的過程當中也會有口痕的時候,剛好遇到這家採用全新概念的手調飲品店,當然馬上要推薦給大家~健康元素主要分為不加人造色素以及採取天然蔗糖或自家研製麥芽糖醇配方,做到低升糖指數效果,符合健康的大趨勢!而且他們主張環保,堂飲或自備杯子都可以用較低價錢享用飲品,即使需要外賣杯亦把收益捐去環保團體,值得支持~金鑽蜜芋純鮮乳$34店員特別貼心,為有乳糖不耐症(lactose intolerance)的朋友提供豆乳的選擇,代替鮮奶。

金鑽蜜芋純鮮乳$34

走杯金鑽蜜芋純鮮乳
2019-12-21
走杯金鑽蜜芋純鮮乳
  • 金鑽蜜芋純鮮乳
2020-01-07 286 瀏覽
因為經過見到新開 又裝修得幾靚 所以就試下佢 因為想飲珍珠奶茶 但佢呢邊冇珍珠 得芋圓 不過唔緊要 芋圓都可以 杯野飲拎到上手 第一感覺就係 係咪因為外賣杯 完全冇佢圖片果d咁靚既樣 飲落去第一啖 奶茶味好淡 又冇咩甜味 好似叫左微糖咁 奶茶同m記果d差唔多味 而且仲要淡d 芋圓先係重點 本身奶茶都覺得麻麻 但芋圓竟然又淋又細粒 完全冇咬口 成舊泥膠咁 又冇芋味 只有一陣怪味同少少甜甜地 唔會有下次 前身果間好似太多 希望可以改善下個奶茶 整返濃d 甜d 芋圓大粒d 俾返d 咬口 真係太失望。。
走杯金鑽奶茶
2019-12-30 304 瀏覽
my friend and I walked passed by Cupfy unexpectedly today. their drink attracted me to go in and tried. We didn't know what we were getting ourselves into at first and when I started to look at their menu, everything looked very attractive! I tried their lemon milk cheese foam with Jasmine tea. they burn the top of the milk cheese foam which gave it a very attractive look. when I drank it, I tasted the lemon in the milk cheese foam, made it very refreshing. their milk cheese foam is not heavy like the other shops! it doesn't make me full after finishing the drink. it actually got me wanting more. you can taste their lemon in the milk cheese foam is from real lemon. their tea is just the way I like it, it's not water down! I love their environmental friendly concept, they haven't started using environmental friendly straws yet but if you drink your drink there, they serve your drinks in glass cup. I will go back again to try their other drinks!

2019-12-30