2022-06-23 88 瀏覽
同大胃王朋友食晚餐,第一選擇永遠都係放題任食,咁至食得夠盡!今次揾到喺旺角有間新餐廳,主推活海鮮任食放題,算係喺香港比較罕有嘅放題形式!揀嘅係90分鐘 「下忍之卷」,$468唔算係好抵嘅價錢,定位都偏貴,不過見到全場有超級多嘅活海鮮,仲要喺水缸自己夾,即撈即放入火鍋中,新鮮程度都係唔係間間做到。加埋五、六款新鮮即切刺身、其他日式料理,真係覺得個胃都應接不暇😂😂 個定量set 包埋任點嘅澳洲牛板腱、美國牛小排、熊本豚肉,三款唔係多,但加埋全場小食同火鍋配料,仲有甜品、啤酒同汽水,仲有近期趣火紅嘅OOHA!相當有驚喜!Free flow 嘅牛係都幾高質,就算冇日本牛嘅雪花,但個大理石紋都肥瘦相間,算對得住個價!而熊本豚肉都ok,因為係日本豬,所以味道都幾濃郁㗎!小食方面個人覺得必點嘅有清酒煮蜆、辣酒花螺、牛柳粒同即叫即炸嘅蟹肉薯餅🦀,另外刺身雖然都係都係standard 款,例如三文魚、八爪魚同甜蝦,但全部都好新鮮,所以都值得一試!另外仲有其他炸物,都係即叫即炸,有胃口嘅我就梗係樣樣同朋友開心share,可以試多幾款嘛!

旺角新開日式海鮮放題餐廳。小插曲係全日食飯都瘋狂嗌錯個餐廳名,大腦自動將「鍋卷鳴門」重組讀成🔥 #渦卷鳴門……風馬牛不相及但又幾好笑。自問絕非海鮮嘅die-hard fans,不過望住個menu都要一讚海鮮嗰part做得好出色,有成個大水缸唔同海鮮畀你任夾,包括大大隻大連鮑魚啦、南非鮑蜆啦、花螺啦、石白蜆啦、白貝啦、刀貝啦、青口啦、花竹蝦啦bla bla bla ……仲有厚切刺身同其他日式熟食、甜品、啤酒等都係任點任食🍣Menu貫徹餐廳Ninja🥷🏼嘅主題,唔同「卷」嘅價位都唔同,個人認為較經濟「📜下忍之卷」,包括 #澳洲牛板腱🇳🇿、#美國牛小排🇺🇸、熊本豚肉🇯🇵🐽,90分鐘馬火全開真係飽到肚腩凸凸😂

2022-06-22 141 瀏覽
平時打邊爐好少任食海鮮,加上可以自己夾海鮮就真係Perfect😍這間新開嘅火鍋店中就可以滿足晒我嘅要求啦!去到餐廳空間都算大,啲枱唔會密麻麻,去到餐廳盡頭就係驚喜位啦❤️放了一大個魚缸,入面放滿唔同嘅海鮮添!我哋今次就食咗「下忍之卷套餐」$468。🦐海鮮類🐚免費既有賴尿蝦、九節蝦、海螺、蜆、鮑魚可以任夾,全部都係游水海鮮嚟,啲蝦扎扎跳,鮑魚仲係咁郁添✨我哋揀咗「壽喜燒」湯底甜甜地😋唔會蓋過海鮮嘅味道,都好match!食得出海鮮本身嘅味道,特別喜歡係九節蝦好大隻又厚肉~口感夠爽口👍🏻另外鮑魚好彈牙!另外可以加錢食松葉蟹/龍蝦等等…🐮肉類🐷肉類唔算好多選擇,但係貴精不貴多,有日本產豚肉、雞肉,牛板腱,牛小排。仲有炸物/刺身/菜類/丸/腸仔/公仔麵等選擇…..不過我哋主打食海鮮就冇咁多quota食咁多嘢啦😂🍺飲品及雪糕🍦有好多樽裝汽水、熱茶、咖啡、OOHA之外,仲有手工啤酒飲!選擇都幾多~雪糕仲有Häagen-Dazs、Movenpick等….今餐真係夠晒回本🤭
我哋今次就食咗「下忍之卷套餐」$468。

🦐海鮮類🐚

🐮肉類🐷

🍺飲品及雪糕🍦

2022-06-22 194 瀏覽
滿心期待黎呢間見到有刺身有邊爐又可以夾海鮮約咗夜晚8:30鐘我哋揀咗中忍之卷$568+1 送松葉蟹有一個好細嘅鐵兜俾你去裝冰然後夾海鮮海鮮都有蜆、鮑魚、蝦、賴尿蝦火鍋配料就正常嗰啲:丸、菜、金菇 etc嘢飲就係玻璃款既汽水 啤酒 etc朋友出去夾蝦嗰陣時發現d 蝦都接近死亡🥲 唔太新鮮賴尿蝦係完全冇味道送個隻蟹個蟹蓋可以幫你蒸熱佢 蟹腳嗰啲我哋全部整熱晒食落都幾好味刺身叫正常味道 有一樣嘢唔好就係啲人唔會主動幫你執枱見到成枱都係食剩嘅空盤係唔會幫你手 唔知咩事埋單最後一個人要$625 覺得唔抵 下次唔會去
滿心期待黎呢間
見到有刺身有邊爐又可以夾海鮮
約咗夜晚8:30鐘我哋揀咗中忍之卷
$568+1 送松葉蟹

有一個好細嘅鐵兜俾你去裝冰然後夾海鮮
海鮮都有蜆、鮑魚、蝦、賴尿蝦
火鍋配料就正常嗰啲:丸、菜、金菇 etc
嘢飲就係玻璃款既汽水 啤酒 etc

見到成枱都係食剩嘅空盤係唔會幫你手 唔知咩事

埋單最後一個人要$625 覺得唔抵
下次唔會去
2022-06-21
老友訂咗位話帶我去食全新日式火鍋放題,鍋卷鳴門 NABE . NARUTO。旺角人流地段交通方便,重點係餐廳挑選高品質和牛、活海鮮、刺身、生蠔。我哋親身品嚐過各種食材新鮮度及品質都好高,值得推介!下忍之卷 🍥 $468/位旺角之中數一數二的高質日式海鮮火鍋放題;老友話睇中咗佢個大水缸,我都見到啲蝦彈彈跳,落手落腳,睇中目標自己夾,L型 大水缸,成班friend一齊自己夾超新鮮!自助海鮮區店長推介任食時令5-8款生猛海鮮,時令海鮮晚晚都唔同嘅,隻隻都好活潑,我就夾咗南非鮑、蟹🦀️、海蝦;老友夾賴尿蝦、花螺、刀貝;滿載而歸。鴛鴦鍋麻辣鍋好惹味,蕃茄湯底清新健康,係濃郁新鮮蕃茄不加茄膏,美少女啱晒。本地手工生啤任斟轉過身就見到 6款生啤,酒鬼見到最開心!任飲本地手工生啤真係第一次見咁重成本呀!唔飲酒嘅仲有樽裝汽水、OOHA,教主啊!記住 90分鐘 要把握時間,同埋做個識食惜食之人,珍惜寶貴的食物,食咁多叫咁多就啱晒!QR code 自助落單,一件不漏,勁多正野食嘅火鍋放題餐廳,上菜又快值得一讚!任食優質日本熊本豚肉+日本和牛澳洲牛板腱、美國牛小排、熊本豚肉、任食日本雞肉。牛肉雪花分布平均,肉質

下忍之卷 🍥 $468/位

自助海鮮區

鴛鴦鍋

本地手工生啤任斟

QR code 自助落單,一件不漏,勁多
正野食嘅火鍋放題餐廳,上菜又快值得一讚!

任食優質日本熊本豚肉+日本和牛
澳洲牛板腱、美國牛小排、熊本豚肉、任食日本雞肉。

牛肉雪花分布平均,肉質嫩滑,牛肉味濃郁。豚肉鮮甜、日本雞肉質感特別柔軟。

各大品牌雪糕
Häagen-Dazs係我最愛,朱古力、士多啤梨食多杯。

自助區火鍋
有新鮮蔬菜🥬丸丸,款式夠晒多,隨便就夾咗一碗。

即嗌即製小食炸物
超過幾十款日式小食,一絲不苟,有佐酒小食,蟹籽沙律、芝士年糕、香脆炸薯條、鹽味枝豆。即叫即炸,炸蝦天婦羅、帶子天婦羅、日式炒雜菜、辣洒煮花螺。

刺身
多款高質厚切刺身,希靈魚、甜蝦、赤身、帶子、玉子;新鮮好味,肥美充滿油脂,滿口魚香。

總括而言,高 CP值火鍋放題,無限追加食物,任夾多款活海鮮,已經值回票價。享受了很愉快的用餐體驗!

慶祝紀念
生日
  • 任夾多款活海鮮
  • 刺身
  • 高質和牛
  • 雪糕
2022-06-22 133 瀏覽
很差。等15分鐘D水都未沸騰。仲要限時。濑尿蝦又細又冇鲜味,size是小孩手掌大,仲有麻辣湯底或其他要收58蚊,鴛鴦湯底計,但加多個蜆肉湯底再多56蚊。其實餐牌太細D字又細我老花是看不清。仲有入內5曲13湾。以為新開先想試下。冇下次。
2022-06-21 128 瀏覽
火鍋放題周圍都有講到有新意既就諗起旺角既鍋卷鳴門 🦐餐廳為日式火鍋放題店以任食新鮮海鮮為噱頭成個人咁高既幾米長缸任你夾包括鮑魚,螺,瀨尿蝦,大蝦等夠曬新鮮又勁鮮味而且都幾大隻下㗎🧊先拎冰桶,加半桶冰同水夾海鮮後將佢地浸暈就可以放落火鍋度🦀除左海鮮同牛肉當然唔少得刺身任食我地4個人去食佢地仲送左隻蟹俾我地添呀😍超鮮甜又大隻🐮而牛肉方面雖然只有2款勝在部位瘦得黎唔硬炸物,沙律等都可以電話掃code叫🦆而自助bar枱最吸睛既一定係鴨血同水蓮菜🍨飲品只有汽水但甜品就有Movenpick仲要係任食!!🥰餐廳密度唔高氣氛環境不俗都幾適合同fd聚㗎
火鍋放題周圍都有
講到有新意既
就諗起旺角既鍋卷鳴門

🦐餐廳為日式火鍋放題
以任食新鮮海鮮為噱頭
成個人咁高既幾米長缸任你夾
包括鮑魚,螺,瀨尿蝦,大蝦等
夠曬新鮮又勁鮮味
而且都幾大隻下㗎

🧊先拎冰桶,加半桶冰同水
夾海鮮後將佢地浸暈

佢地仲送左隻蟹俾我地添呀😍
超鮮甜又大隻

🐮而牛肉方面雖然只有2款
勝在部位瘦得黎唔硬
炸物,沙律等都可以電話掃code叫

🦆而自助bar枱

🥰餐廳密度唔高
氣氛環境不俗
都幾適合同fd聚㗎

2022-06-21 381 瀏覽
又一生日飯的夜,朋友們知道我最近西餐吃多了,帶了我來打邊爐。邊爐也不是重點,重點是有我最愛的鮑魚!這家鍋卷鳴門新開不久,主打是任撈海鮮,朋友們選了最貴的任食120分鐘的海鮮和A5和牛的上忍餐。等鍋底期間我們已急不及待出去拎火鍋料!火鍋料也不馬虎,選擇很多,目測也有上百款,罐裝飲品、樽裝飲品亦有,還有就是任飲啤酒,朋友們見到很雀躍。最重點當然是活撈生猛海鮮,鮑魚真的很大隻,肥大肉厚。海蝦、賴尿蝦隻隻生跳跳,沙白又大大粒,螺大大隻。無限量供應,鍾意食海鮮的朋友一定十分興奮。當朋友們撈海鮮撈得興高彩烈時,三格鍋底和上忍餐四人同行奉送的松葉蟹已經悄悄上枱。大大隻肉質晶瑩剔透,見得出新鮮!三格鍋湯底一次滿足到3個愿望!有麻辣鍋、番茄鍋、清酒煮沙白鍋!適合多心的我們。刺身厚切肥美,三文魚、油甘魚、赤身、甜蝦、馬刀貝都新鮮,食火鍋前過足刺身癮。火鍋坤料我們都不過隨意夾了些,丸類、鴨血和蔬菜都新鮮,而且菜類選擇都多,驚喜的是有冰菜。牛肉質素很高,我們第一轉點了各款想食的肉一次,分別有藤彩和牛、日本國產和牛上腦、美國牛小排、特選牛舌、澳洲牛板腱、熊本豚五花、豚梅頭!粉嫩的肉和雪白的脂肪紋見到肉是高質的!
粉嫩的肉和雪白的脂肪紋見到肉是高質的!和牛入口即溶。美國牛小排、澳洲牛板腱肉味較濃,牛舌則最有咬口,每款我都鍾意。
但我的最愛還是鮑魚,所以一口氣食了四大隻!!!還有賴尿蝦和海蝦,好鮮甜,
真係食海鮮都食飽~
不得不提跟餐送的松葉蟹很鮮鮮,看似份量很少,但四個人分很足夠,而且蟹肉新鮮彈牙。
120分鐘拆下海鮮,食下肉,時間過得很快,我們食到最後一秒才同時把甜品和雪糕塞入肚。甜品的炸物都出色,新鮮熱辣,當然要食我的愛榴槤炸彈。雪糕有本地品牌CoCo Berry和Häagen-Dazs ,還有阿波羅,種類好豐富,不過因為我們太飽,最後只能吃杯雪糕和吃個雪糕波就收手了。
這活捉海鮮放題真的大滿足,食飽還令人有意猶未盡的感覺!
2022-06-08
2022-06-21 231 瀏覽
book 左中午時段,5人只安排一個鍋.到左先知原來妟就時候食最貴個餐都係得90mins ,冇左120mins.係90分鐘而且只得一鍋情況下,我地一坐底就掃code 落單,點知一睇~每次落單只可落五款,仲要數量最多兩件!係兩件!即係我叫刺身,落一轉單最多嗌得十件!未食過放題落單咁苛刻😒主打活海鮮區,有賴尿蝦海蝦同鮑魚。得賴尿蝦係新鮮扎扎跳,其餘二款係死既。鮑魚仲要臭到食唔到🤢 刺身麻麻熟食正常,但熟蝦叫左一份有十隻咁多(唔新鮮所以俾多啲?一食⋯梅既)湯底叫左鴛鴦鍋,冇味⋯⋯麻辣一啲都唔辣埋單五百幾一位,主打海鮮都做到咁差!呢個價位大把選擇,唔會有下次👎🏻👎🏻

湯底叫左鴛鴦鍋,冇味⋯⋯麻辣一啲都唔辣

2022-06-21 57 瀏覽
平時少食放題,對放題印象麻麻,但去咗依間放題後就會發現放題都可以好高質。今次同朋友食「上忍之卷」,分別係多咗日本A5藤彩和牛同埋和牛上腦,但個人覺得最吸引係佢地嘅任夾海鮮。依家仲做緊4人同行送活松葉蟹。任夾海鮮種類都幾多,當日有海蝦、澳洲鮑魚、瀨尿蝦、 沙白、花螺等等,應該間唔時會轉款,每款海鮮都見到好生猛,我地夾嘅時候仲會係咁郁呢!食落亦好鮮味,其中最鍾意鮑魚,易拆又好厚肉,當日真係滿足晒我地嘅海鮮癮!肉類選擇都唔少,當然要試日本A5藤彩和牛肩胛,油脂豐富又軟腍。如果鍾意牛味重啲飽嘴啲就可以食澳洲牛板腱。另外牛舌切到長條形食落都好滿足!除咗主攻肉類,仲有刺身、天婦羅等熟食可以邊煮海鮮邊食~最後當然唔少得甜品環節,榴槤炸彈係必點的!仲有各款雪糕雪條超多選擇!當晚揀咗$788一位,另外$468個款套餐都好抵食㗎。

如果鍾意牛味重啲飽嘴啲就可以食澳洲牛板腱。

當晚揀咗$788一位,另外$468個款套餐都好抵食㗎。
海鮮任夾高質放題 食到飽一飽呢間海鮮放題店開業無耐,睇ig望到原來依家放題都有得任食海鮮!仲有刺身呀日式料理等等,價錢由三百幾到七百幾~今次我就試左下忍之卷set $468 一開始就要order湯底先,我地揀左鴛鴦湯,分別係鰹魚同蜆,諗住清清地唔會蓋左海鮮既鮮味吖嘛呢個價錢既牛就唔係和牛,只有牛板鍵同牛小排兩款,你睇下啲牛都幾高質!食完牛就一定要跳去海鮮呢個環節,原來係自己去魚缸度即夾即煮,嘩好刺激!佢種類都好多呀,大大隻鮑魚,蜆,螺,海鮮控黎到一定會發狂~~~之後就入返放題既梗腳—刺身,佢既選擇都多,係平時既大路野,三文魚八爪魚赤身甜蝦等等,樣樣都好新鮮而且厚切佢地仲有日式料理,牛柳粒蟹肉薯餅同芝士年糕不過我地真係無quota 喇所以都係放棄左~~最後就係飲品同雪糕,最正係佢地仲有啤酒任飲,雪糕就有哈根大師同埋其他既雪條
海鮮任夾高質放題 食到飽一飽

2022-06-20 49 瀏覽
任夾海鮮 和牛 刺身放題😍平時去食海鮮叫一兩碟都要幾百蚊,旺角呢一間火鍋放題就可以自助任夾,有金魚缸夾海鮮,好玩又好食🥰環境仲要超級大,裝修夠晒新淨,感覺好乾淨舒服,枱與枱之間嘅距離都好遠唔會太近👍🏻金魚缸入面有大蝦,瀨尿蝦,海蜆,花螺,翡翠鮑魚,好少地方有賴尿蝦食,今次仲唔食返夠本😆大蝦,賴尿蝦好生猛,大蝦10分新鮮,肉質好彈牙,大家要小心啲佢哋好容易彈走咗😂😂蜆夠晒大粒 而且冇沙刺身三文魚同埋甜蝦,都唔錯,睇得出三文魚嘅油脂分布幾平均,啖啖肉 和牛油脂紋靚,入口即化!必吃!😍送松葉蟹!open rice 做緊優惠,四個人就會送一隻蟹,第一次打邊爐食蟹,估唔到又幾好食喎,完全唔需要點任何醬汁,釋出鮮味
任夾海鮮 和牛 刺身放題😍

刺身

和牛油脂紋靚,入口即化!必吃!

😍送松葉蟹!

星期日晏就,4位成人加1位長者,埋單2655,不值得的原因如下:1.海鮮唔新鮮(到有新鮮嘅時候已經無得食🥺)2.趕人走 我地揀左時間最長個個時間食90分鐘,入坐至離開都係坐左4-5成。出去夾海鮮d蝦唔識郁,鮑魚又唔新鮮,得d瀨尿蝦係生猛。好啦,咁都照夾啦!滾完一食,隻鮑魚係臭嘅🤢🤢🤢唔死心,試第二隻都係臭的🤮除左瀨尿蝦,其他海鮮都麻麻地,叫左個熟食蝦係就係好大碟😂但係霉霉地,我地個陣係到諗,係咪佢地知道唔新鮮所以想快d出哂佢😂😂咁唔緊要啦有和牛食,食到咁上下,出去拎野飲嘅時候啱啱番左d新鮮鮑魚,即刻夾左幾隻番黎,食完覺得終於食得入口架喇!!☺️咁我就出去夾多3隻 ***********戲肉黎喇***********一番到枱,就有個職員過黎收錢話夠鐘喇,咁我地其實都無為意時間,屋企人話: okok咁我地盡快職員話: 唔得啊 夠鐘就要走屋企人話:比多10分鐘我地?如果唔係其實呢d都好浪費?            職員:係啊,由得佢擺係到就得。(之後我望一望張單,其實我地仲有5分鐘先夠90分鐘)見佢都講到咁,我地都無再講落去,唔想好似乞兒咁求人比我食...我連岩岩拎番黎個3隻鮑魚都食唔到,真係
1.海鮮唔新鮮(到有新鮮嘅時候已經無得食🥺)
2.趕人走

出去夾海鮮d蝦唔識郁,鮑魚又唔新鮮,得d瀨尿蝦係生猛。

***********戲肉黎喇***********
屋企人話: okok咁我地盡快
職員話: 唔得啊 夠鐘就要走
屋企人話:比多10分鐘我地?如果唔係其實呢d都好浪費?
職員:係啊,由得佢擺係到就得。
(之後我望一望張單,其實我地仲有5分鐘先夠90分鐘)
見佢都講到咁,我地都無再講落去,唔想好似乞兒咁求人比我食...我連岩岩拎番黎個3隻鮑魚都食唔到,真係放左係枱面。最後剛剛好90分鐘走人。

食完最後問屋企人有咩係覺得深刻? 佢答最後嘅鮑魚,不過食得一隻...😂😂😂好好笑

除番開500幾蚊一位,食酒店自助餐都差不多。睇你好唔好彩撞正佢番新鮮貨啦,但今次我就覺得好唔值👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻😥奉勸大家唔好做傻事
2022-06-19 75 瀏覽
以為我去咗街市買餸?唔係呀而家海鮮自己夾😌環境舒服全新裝修!放題都食得好滿足😆出去自己就有唔同嘅海鮮選擇😌忍者作為主題,多款湯底味道同埋驚喜嘅係佢哋加湯👍🏻係加本身嘅湯俾大家😆而且可以任食美國牛小排牛味濃郁而且油脂分布均勻可以自己落單唔同樣前菜同埋小食火鍋配料有出邊自助區同埋帶兩包魚賴尿蝦、大頭蝦海鮮任夾任食!不過一定要有個冰桶如果唔係真係太驚😂出邊好多放題冇得任食雪糕雪糕任食多種味道Häagen-Dazs贈送日本松露蟹高質素而且啖啖肉
以為我去咗街市買餸?
唔係呀而家海鮮自己夾😌

環境舒服全新裝修!
放題都食得好滿足😆
出去自己就有唔同嘅海鮮選擇😌

忍者作為主題,多款湯底味道
同埋驚喜嘅係佢哋加湯👍🏻

係加本身嘅湯俾大家😆
而且可以任食美國牛小排
牛味濃郁而且油脂分布均勻

可以自己落單唔同樣前菜同埋小食
火鍋配料有出邊自助區
同埋帶兩包魚賴尿蝦、大頭蝦海鮮任夾任食!

不過一定要有個冰桶如果唔係真係太驚😂
出邊好多放題冇得任食雪糕

雪糕任食多種味道Häagen-Dazs
贈送日本松露蟹高質素而且啖啖肉

2022-06-19 123 瀏覽
昨天父親節帶爸爸去試一試這間新開火鍋店, 叫了下忍之卷已包刺身、日本炸物、任夾, 店舖提供三個桶,一個冰桶一個裝食物 和一個裝垃圾。 冰桶個桶身較細, 所以裝上冰後實際上可裝的海鮮實在不會太多, 因為九節蝦實在太生猛很容易跳出嚟。 當日提供任夾嘅海鮮分別有:海蝦、鮑魚、海螺、沙白和大蜆。 除了海螺,我試咗所有海鮮,其中海蝦和鮑魚嘅味道ok,但沙白和大蜆較差食咗4、5粒都有苦味。 所以我覺得整晚最好食是龍蝦肉質鮮甜美味。因未試過自己夾海蝦,這次體驗很新鮮, 不過亦很得人驚, 因第一次未能夾實海蝦,海蝦跌落地上,令我不知所措,好彩有好人叔叔仗義出手相助將它放回水箱。 這間餐廳亦時不時向客人大盤装上的海鮮,例如瀨尿蝦和草蝦, 但我爸煮後發現這些蝦的肉質較梅, 不及自己夾的海鮮新鮮。炸物方面食咗網友推介的紫薯餅、忌廉蟹肉可樂餅、 炸蝦天婦羅和炸茄子天婦羅。 我覺得蟹肉可樂餅太creamy有點頂不顺, 但其他炸物 整體味道不錯。下忍之卷提供的牛肉有牛板腱美國牛小排, 豬肉有豚肉和五花腩片。以 $468一位, 他們有肉質素對得上價錢。 除咗海鮮和肉類外他們亦有提供各款丸子、響鈴和蔬菜俾顧客自己出

下忍之卷提供的牛肉有牛板腱美國牛小排, 豬肉有豚肉和五花腩片。以 $468一位, 他們有肉質素對得上價錢。 除咗海鮮和肉類外他們亦有提供各款丸子、響鈴和蔬菜俾顧客自己出去夾嘅。 但顧住食海鮮和肉類,實在很不夠時間出去夾。 除了炸物外,我亦有試了他們的蒜片炒牛肉粒, 但牛肉肉質比較韌麻麻地。

到最後衝刺半小時, 匆忙地吃了只吃movenpick雪糕expresso雪糕, 餐廳亦有其提供其他四五款雪糕。

唯一要吐糟的便是他們的服務和細節上可改善的地方。 在剛開始的時候,我有向他們要求 多提供一個兜去裝食物, 但他們說我們 規矩 他們只能為每一枱客人提供一個兜。 規矩是死人腦是活,多向客人提供一個兜,難道有什麼大問題嗎? 客人也不會因此多吃什麼食物, 為客人提供方便有什麼不對?

另外餐廳亦不會向客人提供刀叉, 令我和阿爸只能用手食海鮮, 因海鮮很熱只能用手慢慢剪和慢慢食,用鉸剪慢慢剪,他們亦只為一台提供一把鉸剪, 所以吃起來實在很費勁和浪費時間。 他們亦沒有預先考碎龍蝦鉗和向客人提供鉗子用來吃龍蝦,所以實在很難吃到龍蝦鉗的肉。 其實這些工具客人會在食海鮮上一定會用得上,不理解為什麼他們沒有預先為客人提供。

整體體驗上ok,價錢較貴,服務很多地方需要改善,用餐時間上他們亦可以畫一120分鐘,$468 一位120分鐘才對得上。

90分鐘實在不夠時間
90分鐘實在不夠