2004-08-02 7 瀏覽
哩間中菜館係我去過咁多間service最好,我係約埋我另外三位朋友係開張初期個幾日去,唔知係咪新開關係,一早打去都book唔到枱,最後要麻煩相熟既人幫我地先成功book到枱。入到去環境比較暗,裝修唔錯,waitress安排我地入VIP room,嘩....一行埋去就有兩位超nice既waiter serve我地,有小小做左皇帝feel。食物方面,質素唔錯,四位埋單都唔駛四百蚊.....我地係用左張七折coupon,所以真係超抵食,下次會再幫去食過!

2004-07-31 11 瀏覽
新開既~! 幾正喎...食中菜...環境幾靚...暗暗地,有別於一般中菜館,坐卡位好舒服,仲有埋cushion 添。食物好味精致...試下"紅米炒飯"健康又特色,"紅豆糕"又好靚。值得一讚既係個Toilet 乾淨之餘仲幾靚......自動換坐箭,自動打開垃圾筒蓋.......ha..ha.....喂~!大家去試下呢間中菜啦!唔太貴又好食!