2023-03-05
裕民坊YM²個邊重建之後多咗好多新餐廳,有時Lunch想搵多啲嘢食,都會行去裕民坊個邊睇下㗎!今日豬太郎咁啱要去附近持啲嘢,順便就去埋想食好耐嘅雞翼山!.一行到去就見到【不顧儀態…只想吃雞翼】嘅slogan,旁邊仲有自助落單機,唔使排隊更加方便!而家除咗雞翼,仲有一人餐同關東煮嘅套餐可以揀。.不過今日豬太郎為咗雞翼而嚟,呢度用嘅係無激素超大雞翼,隻隻都好肥嘟嘟㗎, $128/12隻 嘅雞翼餐,買嚟返去野餐加餸一流呀!.黑松露武士雞翼濃濃嘅黑松露香味,仲有紫菜 topping,個味似食緊黑松露薯片嘅感覺,但咬落就喺喺肉。.黃金鹹蛋黃焗雞翼冇得輸嘅當然係黃金乜乜乜,雞翼山都唔例外,鹹香味十足嘅鹹蛋黃包住每隻雞翼。.港式避風塘蒜香雞翼鐘意港式風味嘅就唔可以錯過避風塘口味,小小辣加埋蒜香味,好惹味!.仲有手套同大大個外賣袋,一抽就走,好方便!
. 一行到去就見到【不顧儀態…只想吃雞翼】嘅slogan,旁邊仲有自助落單機,唔使排隊更加方便!而家除咗雞翼,仲有一人餐同關東煮嘅套餐可以揀。 .
黑松露武士雞翼 濃濃嘅黑松露香味,仲有紫菜 topping,個味似食緊黑松露薯片嘅感覺,但咬落就喺喺肉。
黃金鹹蛋黃焗雞翼 冇得輸嘅當然係黃金乜乜乜,雞翼山都唔例外,鹹香味十足嘅鹹蛋黃包住每隻雞翼。
港式避風塘蒜香雞翼 鐘意港式風味嘅就唔可以錯過避風塘口味,小小辣加埋蒜香味,好惹味!
仲有手套同大大個外賣袋,一抽就走,好方便!